Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus ved Vesterhavet - oplev stranden

 
Søg område: Vesterhavet
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 255 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus ved Vesterhavet - oplev stranden

Bestil din sommerferie ved Vesterhavet nu - efterspørgslen er stor

Det er populært at holde ferie i sommerhus. Derfor kan vi også se, at vores huse bliver booket hurtigere end normalt. Det er derfor en god ide at få sommerferien i Danmark bestilt nu.

På Vesterhavets strande kan du nyde det friske havvand på en varm sommerdag, gå lange ture i klitterne og samtidig finde spor fra 2. verdenskrig og tyskernes besættelse. En sommerhusferie ved Vesterhavet er den ideelle destination, når du vil komme helt ned i gear og nyde tiden med familien.

Læs mere om Vesterhavet
Rating af huse for Vesterhavet: 4.0 af 5.0 fra 4846 anmeldelser

255 sommerhuse for Vesterhavet - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i BovbjergHus nr: 4199Bovbjerg6 personer,  54 m²200 m til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 9648Nørhede6 personer,  88 m²600 m til kyst.Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 8631Sdr. Nissum8 personer,  90 m²500 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 8737Thyborøn8 personer,  134 m²100 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 95608Vejlby Klit8 personer,  88 m²350 m til kyst.Sommerhus i FerringHus nr: 7619Ferring6 personer,  65 m²600 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 13151Gjellerodde5 personer,  71 m²250 m til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 15827Nørhede6 personer,  88 m²700 m til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 6480Vandborg7 personer,  164 m²3,0 km til kyst.Feriebolig i LemvigHus nr: 17540Lemvig2+2 personer,  49 m²150 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 42488Vejlby Klit10 personer,  172 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 6939Nørhede6 personer,  124 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 70446Thorsminde8 personer,  87 m²275 m til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 92574Nørhede7 personer,  88 m²100 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 61818Trans Ferieby6 personer,  64 m²100 m til kyst.Sommerhus i FjandHus nr: 9412Fjand6 personer,  91 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 26068Thorsminde6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 46194Toftum Bjerge8 personer,  168 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 44822Nørhede6 personer,  81 m²500 m til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 4953Vandborg5 personer,  70 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 38527Thyborøn6 personer,  97 m²500 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 45985Thorsminde6 personer,  124 m²100 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 28965Vrist6 personer,  95 m²340 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 37850Vrist8 personer,  96 m²300 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 4708Trans Ferieby5 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 15994Gjellerodde6 personer,  75 m²200 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 78398Vejlby Klit8 personer,  76 m²300 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 43995Toftum Bjerge6 personer,  90 m²450 m til kyst.Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 45967Sdr. Nissum10 personer,  115 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i IdomHus nr: 8546Idom6 personer,  50 m²30 km til kyst.
Se alle 255 DanCenter sommerhuse for Vesterhavet

Hold ferie i sommerhus ved Vesterhavet

Lange strande og vilde bølger: Vesterhavet er et besøg værd året rundt. I sommerhalvåret kan du nyde de brede badestrande, og opleve den hyggelige feriestemning i byerne langs Vestkysten.

I vinterhalvåret er det stadig værd at leje et sommerhus ved Vesterhavet, da du kan opleve det brusende Vesterhav fra dets mere barske side. Når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Når du holder ferie ved Vesterhavet kan du gå lange ture i de høje klitter og smukke plantager, som ligger ud til Vesterhavet, og vende hjem til en kop kaffe foran pejsen i dit lejede sommerhus med udsigt til Vesterhavet. Du kan også nyde den hyggelige lokalkultur i kystbyerne på den jyske vestkyst.

Kom tæt på Vesterhavets historie, natur og smukke strande

Når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, skal du være opmærksom på at du vil finde tydelige spor efter tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig, i form af et stort antal bunkers på stranden. Tyskerne byggede bunkerne i klitterne, men de fleste af dem ligger i dag nede på selve stranden. De fleste bunkers ved Vesterhavet er allerede blevet fjernet for nogle år siden, men nogle sommerhusgæster der besøger strandene ved Vesterhavet, bliver stadig overrasket når de ser bunkers på den ellers hyggelige og flotte strand.

Hvis du lejer et sommerhus ved Vesterhavet, der har udsigt til de store fjorde som Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord og Limfjorden langs Vesterhavet, vil du opleve at der her er et rigt fugle- og dyreliv. Blandt andet ved og omkring Nissum Fjord, som rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglelokaliteter. Selvom store dele af området er fredet som fuglereservater, så kan du leje et sommerhus i Thorsminde, hvor du har udsigt til både Vesterhavet og til Nissum Fjord.

Et sommerhus ved Vesterhavet er også en oplagt feriedestination for de badeglade feriegæster. Langs den jyske vestkyst ligger nogle af Danmarks dejligste strande. De smukke, brede sandstrande, tiltrækker hvert år tusindvis af gæster. Her kan du hoppe en tur i vandet eller plaske i vandkanten, ligesom strandene er gode til at spille bold eller andre sjove aktiviteter. Ønsker du fred og ro, mens du suger solens stråler til dig, kan du helt sikkert også finde sådan en plads, når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet.

Storm, bølger og havets kraft: Vesterhavets kyst ændrer sig konstant, fordi her hersker naturens styrker. Tidligere forsvandt cirka to meter strand om året i havet. Livet for befolkningen i den midtjyske Vesterhavsregion var hårdt og farligt.

Mellem Harboøre Tange og Fjaltring igangsatte den danske stat en kystbeskyttelse for at stoppe angrebene fra det mægtige hav. I 1875 blev den første høfde bygget i Bovbjerg. Det blev efterfulgt af andre bølgebrydere, høfder og sikringer, der beskytter den danske kyst. Omkring 100 granit-, beton- og stenhøfder beskytter hele den danske vestkyst i dag.

Tag på opdagelse i Vestjylland

Den jyske vestkyst er præget af Vesterhavet. Her er der højt til himlen, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små vige og bredninger.

I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og den midtjyske hede byder på store, åbne vidder med bevoksninger af lyng.

Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

Området byder på et rigt fugle- og dyreliv. Nørre Nissum Fjord er hjemsted for nogle af Vestjyllands vigtigste fugleområder. Klosterheden Plantage er Danmarks største skovplantage. Med et typisk skandinavisk hede- og vandlandskab er der plads til mange forskellige dyr.

Du kan også vælge at besøge en af de to nationalparker der ligger langs den jyske vestkyst - Nationalpark Vadehavet og Nationalpark Thy. Hvis du lejer et sommerhus i Blåvand, vil du befinde dig tæt på Nationalpark Vadehavet, hvor du blandt andet kan se trækfugle, sæler og flot landskab. Nationalpark Thy er en af Danmarks største nationalparker, hvor du kan se den unikke natur langs Vesterhavet.

De smukkeste badestrande ved den midterste del af Vesterhavet

 • Thyborøn Strand
 • Fjaltring Høfde Q
 • Vejlby Klit (handicapsti til klitten)
 • Thorsminde Strand (handicapsti til stranden)
 • Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

  Lej dit næste sommerhus ved Vesterhavet hos DanCenter. Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende ved Vesterhavet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Hvis du vil være sikker på at vejrforholdene ikke forhindrer dig i at bade, kan du leje et sommerhus ved Vesterhavet med indendørs pool.

  Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse ved Vesterhavet, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste, med et ophold i et sommerhus ved Vesterhavet. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse ved Vesterhavet er det tilladt at have kæledyr med i sommerhuset.

  Sommerhusområder ved Vesterhavet

  Drømmer du om at holde ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, finder du her nogle af de populære sommerhusområder, hvor du kan leje et sommerhus ved Vesterhavet til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Vrist, Toftum Bjerge , Gjellerodde eller Fjand.

  Du kan også finde et sommerhus i Vejlby Klit , hvor du kan tage hele familien med i Vejlby Sommerpark eller tag familien med til Thorsminde og oplev den helt specielle charme byen byder på.

  Hold ferie med Danland Feriecenter Lemvig ved Vesterhavet

  Hvis du vil prøve noget lidt anderledes end den klassiske ferie i et lejet sommerhus ved Vesterhavet, kan du prøve et ophold på et feriecenter. På Danland Feriecenter Lemvig har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor du i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

  Her har du rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan du bade, surfe og spille beachvolley, og tilbage på feriecentret kan du nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad. Det er bestemt en anderledes oplevelse end at bo i et sommerhus ved Vesterhavet.

  Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor du kan være heldig at se Danmarks eneste bævere.

  Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. Du kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

  Rabat på golf i Lemvig Golfklub

  Køb greenfee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub hos Danland Feriecenter Lemvig for 200 kr. for en hel dag (normalpris 330 kr.) Greenfee kan købes i Lemvig Golfklubs reception eller bestilles på mail eller telefon inden ankomst.

  Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.