Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus ved Vesterhavet - rig på ro, natur og oplevelser

Lej sommerhus ved Vesterhavet - rig på ro, natur og oplevelser

 
Søg område: Vesterhavet
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 265 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus ved Vesterhavet - rig på ro, natur og oplevelser

Bestil din sommerferie ved Vesterhavet nu - efterspørgslen er stor

På grund af den nuværende Corona situation vælger flere danskere at holde ferie i Danmark i år. Derfor kan vi også se, at vores huse bliver booket hurtigere end normalt. Det er derfor en god ide at få sommerferien i Danmark bestilt nu.

På Vesterhavets strande kan du nyde det friske havvand på en varm sommerdag, gå lange ture i klitterne og samtidig finde spor fra 2. verdenskrig og tyskernes besættelse. En sommerhusferie ved Vesterhavet er den ideelle destination, når du vil komme helt ned i gear og nyde tiden med familien.

Læs mere om Vesterhavet
Rating af huse for Vesterhavet: 4.0 af 5.0 fra 4261 anmeldelser

265 sommerhuse for Vesterhavet - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i LangerhuseHus nr: 85229Langerhuse5 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 42620Vejlby Klit6 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 4950Gjellerodde8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 36180Gjellerodde8 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 12765Vejlby Klit5 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 26068Thorsminde6 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 78326Vejlby Klit6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 80785Vejlby Klit5 personer,  56 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 43807Sdr. Nissum6 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 45764Gjellerodde6 personer,  57 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Feriebolig i LemvigHus nr: 17495Lemvig2+2 personer,  49 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.150 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 30571Vrist10 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 65963Gjellerodde5 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 76952Toftum Bjerge6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 6311Vejlby Klit5 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 67618Vejlby Klit8 personer,  112 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 35175Thorsminde8 personer,  87 m²Kæledyr er tilladt.275 m til kyst.Sommerhus i VembHus nr: 4443Vemb6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 31837Vrist6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 53105Sdr. Nissum6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 44514Thorsminde6 personer,  125 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 55592Vrist6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i FerringHus nr: 3973Ferring12 personer,  277 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 67458Thyborøn4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 35053Vrist9 personer,  119 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i FjandHus nr: 94405Fjand5 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 14485Vrist8 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 29398Vrist6 personer,  82 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 98912Vrist6 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 85182Vrist6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.
Se alle 265 DanCenter sommerhuse for Vesterhavet

Hold ferie i sommerhus ved Vesterhavet

Lange strande og vilde bølger: Vesterhavet er et besøg værd året rundt. I sommerhalvåret kan du nyde de brede badestrande, og opleve den hyggelige feriestemning i byerne langs Vestkysten.

I vinterhalvåret kan du opleve det brusende Vesterhav fra dets mere barske side. Når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Gå lange ture i de høje klitter og smukke plantager, som ligger ud til Vesterhavet, og vend så hjem til en kop kaffe foran pejsen i sommerhuset.

Kom tæt på Vesterhavets historie, natur og smukke strande

På Vesterhavets strande finder du tydelige spor efter tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig i form af et stort antal bunkers. Tyskerne byggede bunkerne i klitterne, men de fleste af dem ligger i dag nede på selve stranden. De fleste bunkers ved Vesterhavet blev allerede fjernet for nogle år siden.

I de store fjorde som Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord og Limfjorden langs Vesterhavet, finder du et rigt fugle- og dyreliv. Ved blandt andet ved og omkring Nissum Fjord, som rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglelokaliteter. Derfor er store dele af området også fredet som fuglereservater.

Langs Vestkysten ligger også nogle af Danmarks dejligste strande. De smukke, brede sandstrande, som hvert år tiltrækker tusinde af gæster. Her kan du hoppe en tur i vandet eller plaske i vandkanten, ligesom strandene er gode til at spille bold eller andre sjove aktiviteter. Ønsker du fred og ro, mens du suger solens stråler til dig, kan du helt sikkert også finde sådan en plads.

Storm, bølger og havets kraft: Vesterhavets kyst ændrer sig konstant, fordi her hersker naturens styrker. Tidligere forsvandt cirka to meter strand om året i havet. Livet for befolkningen i den midtjyske Vesterhavsregion var hårdt og farligt.

Mellem Harboøre Tange og Fjaltring igangsatte den danske staten kystbeskyttelse for at stoppe angrebene på det mægtige hav. I 1875 blev den første høfde bygget i Bovbjerg. Det blev efterfulgt af andre bølgebryder, høfder og sikringer, der beskytter den danske kyst. Omkring 100 granit-, beton- og stenede høfder har den hele danske vestkyst i dag.

Tag på opdagelse i Vestjylland

Den jyske vestkyst er præget af Vesterhavet. Her er der højt til himlen, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små vige og bredninger.

I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og den midtjyske hede byder på store, åbne vidder med bevoksninger af lyng.

Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

Området byder på et rigt fugle- og dyreliv. Nørre Nissum Fjord er hjemsted for nogle af Vestjyllands vigtigste fugleområder. Klosterheden Plantage er Danmarks største skovplantage. Med et typisk skandinavisk hede- og vandlandskab er der plads til mange forskellige dyr.

De smukkeste badestrande ved den midterste del af Vesterhavet

 • Thyborøn Strand
 • Fjaltring Høfde Q
 • Vejlby Klit (handicapsti til klitten)
 • Thorsminde Strand (handicapsti til stranden)
 • Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende ved Vesterhavet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige huse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse er kæledyr, velkomne.

  Sommerhusområder ved Vesterhavet

  Drømmer du om at holde ferien ved Vesterhavet, finder du her nogle af de populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Vrist, Toftum Bjerge , Gjellerodde eller Fjand.

  Du kan også finde et sommerhus i Vejlby Klit , hvor du kan tage hele familien med i Vejlby Sommerpark eller tag familien med til Thorsminde og oplev den helt specielle charme byen byder på.

  Hold ferie med Danland Feriecenter Lemvig ved Vesterhavet

  Danland Feriecenter Lemvig har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor du i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

  Her har du rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan du bade, surfe og spille beachvolley, og tilbage på feriecentret kan du nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

  Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor du kan være heldige at se Danmarks eneste bævere.

  Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. Du kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

  Rabat på golf i Lemvig Golfklub
  Køb greenfee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub hos Danland Feriecenter Lemvig for 200 kr. for en hel dag (normalpris 330 kr.) Greenfee kan købes i Lemvig Golfklubs reception eller bestilles på mail eller telefon inden ankomst.

  Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.