Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vesterhavet

 
Søg område: Vesterhavet
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 268 ferieboliger.

Sommerhus Vesterhavet

Bestil din sommerferie ved Vesterhavet nu - efterspørgslen er stor

Det er populært at holde ferie i sommerhus. Derfor kan vi også se, at vores huse bliver booket hurtigere end normalt. Det er derfor en god ide at få sommerferien i Danmark bestilt nu.

På Vesterhavets strande kan du nyde det friske havvand på en varm sommerdag, gå lange ture i klitterne og samtidig finde spor fra 2. verdenskrig og tyskernes besættelse. En sommerhusferie ved Vesterhavet er den ideelle destination, når du vil komme helt ned i gear og nyde tiden med familien.

Læs mere om Vesterhavet
Rating af huse for Vesterhavet: 4.1 af 5.0 fra 6527 anmeldelser

268 sommerhuse for Vesterhavet - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i ThyborønHus nr: 54021Thyborøn8 personer,  188 m²150 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 55129Toftum Bjerge6 personer,  75 m²200 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 46194Toftum Bjerge8 personer,  168 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 68118Toftum Bjerge6 personer,  87 m²200 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 48875Thorsminde8 personer,  105 m²400 m til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 15827Nørhede6 personer,  88 m²700 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 43995Toftum Bjerge6 personer,  90 m²450 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 8737Thyborøn8 personer,  134 m²100 m til kyst.Sommerhus i FerringHus nr: 24562Ferring5 personer,  84 m²400 m til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 45985Thorsminde6 personer,  124 m²100 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 48844Gjellerodde7 personer,  75 m²250 m til kyst.Sommerhus i NørhedeHus nr: 9146Nørhede6 personer,  65 m²200 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 54485Vrist6 personer,  133 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 28262Thorsminde8 personer,  87 m²225 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 38527Thyborøn6 personer,  97 m²500 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 44687Gjellerodde6 personer,  90 m²350 m til kyst.Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 8631Sdr. Nissum8 personer,  90 m²500 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 13015Toftum Bjerge6 personer,  80 m²200 m til kyst.Sommerhus i VristHus nr: 28965Vrist6 personer,  95 m²340 m til kyst.Sommerhus i Nørhede ØstHus nr: 24317Nørhede Øst20 personer,  270 m²90 m til kyst.Sommerhus i GjelleroddeHus nr: 53324Gjellerodde12 personer,  175 m²300 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 40354Toftum Bjerge6 personer,  70 m²500 m til kyst.Sommerhus i FjandHus nr: 92798Fjand6 personer,  92 m²800 m til kyst.Sommerhus i VembHus nr: 4443Vemb6 personer,  70 m²500 m til kyst.Sommerhus i Toftum BjergeHus nr: 56424Toftum Bjerge6 personer,  67 m²400 m til kyst.Sommerhus i VandborgHus nr: 6480Vandborg7 personer,  164 m²3,0 km til kyst.Feriebolig i LemvigHus nr: 17513Lemvig2+2 personer,  49 m²150 m til kyst.Sommerhus i LemvigHus nr: 57150Lemvig7 personer,  123 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 45967Sdr. Nissum10 personer,  115 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i VembHus nr: 48898Vemb8 personer,  103 m²
Se alle 268 DanCenter sommerhuse for Vesterhavet

Sommerhus ved Vesterhavet

Lange strande og vilde bølger: Vesterhavet er et besøg værd året rundt. I sommerhalvåret kan du nyde de brede badestrande, og opleve den hyggelige feriestemning i byerne langs Vestkysten.

I vinterhalvåret er det stadig værd at leje et sommerhus ved Vesterhavet, da du kan opleve det brusende Vesterhav fra dets mere barske side. Når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Når du holder ferie ved Vesterhavet kan du gå lange ture i de høje klitter og smukke plantager, som ligger ud til Vesterhavet, og vende hjem til en kop kaffe foran pejsen i dit lejede sommerhus med udsigt til Vesterhavet. Du kan også nyde den hyggelige lokalkultur i kystbyerne på den jyske vestkyst. Der er altså god grund til at gå efter et sommerhus ved Vesterhavet.

Kom tæt på Vesterhavets historie, natur og smukke strande

Når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, skal du være opmærksom på at du vil finde tydelige spor efter tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig, i form af et stort antal bunkers på stranden. Tyskerne byggede bunkerne i klitterne, men de fleste af dem ligger i dag nede på selve stranden. De fleste bunkers ved Vesterhavet er allerede blevet fjernet for nogle år siden, men nogle sommerhusgæster der besøger strandene ved Vesterhavet, bliver stadig overrasket når de ser bunkers på den hyggelige og flotte strand.

Hvis du lejer et sommerhus ved Vesterhavet, der har udsigt til de store fjorde som Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord og Limfjorden langs Vesterhavet, vil du opleve at der her er et rigt fugle- og dyreliv. Blandt andet ved og omkring Nissum Fjord, som rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglelokaliteter. Selvom store dele af området er fredet som fuglereservater, så kan du leje et sommerhus i Thorsminde, hvor du har udsigt til både Vesterhavet og til Nissum Fjord.

Et sommerhus ved Vesterhavet er også en oplagt feriedestination for de badeglade feriegæster. Langs den jyske vestkyst ligger nogle af Danmarks dejligste strande. De smukke, brede sandstrande, tiltrækker hvert år tusindvis af gæster. Her kan du hoppe en tur i vandet eller plaske i vandkanten, ligesom strandene er gode til at spille bold eller andre sjove aktiviteter. Ønsker du fred og ro, mens du suger solens stråler til dig, kan du helt sikkert også finde sådan en plads, når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet.

Storm, bølger og havets kraft: Vesterhavets kyst ændrer sig konstant, fordi her hersker naturens styrker. Tidligere forsvandt cirka to meter strand om året i havet. Livet for befolkningen i den midtjyske Vesterhavsregion var hårdt og farligt.

Mellem Harboøre Tange og Fjaltring igangsatte den danske stat en kystbeskyttelse for at stoppe angrebene fra det mægtige hav. I 1875 blev den første høfde bygget i Bovbjerg. Det blev efterfulgt af andre bølgebrydere, høfder og sikringer, der beskytter den danske kyst. Omkring 100 granit-, beton- og stenhøfder beskytter hele den danske vestkyst i dag.

Længere nordpå kan man også besøge Klitmøller også kendt som Cold Hawaii, hvor der er oplagte muligheder for surfing.

Tag på opdagelse i Vestjylland

Den jyske vestkyst er præget af Vesterhavet. Her er der højt til himlen, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små vige og bredninger.

I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og den midtjyske hede byder på store, åbne vidder med bevoksninger af lyng.

Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

Området byder på et rigt fugle- og dyreliv. Nørre Nissum Fjord er hjemsted for nogle af Vestjyllands vigtigste fugleområder. Klosterheden Plantage er Danmarks største skovplantage. Med et typisk skandinavisk hede- og vandlandskab er der plads til mange forskellige dyr.

Du kan også vælge at besøge en af de to nationalparker der ligger langs den jyske vestkyst - Nationalpark Vadehavet og Nationalpark Thy. Hvis du lejer et sommerhus i Blåvand, vil du befinde dig tæt på Nationalpark Vadehavet, hvor du blandt andet kan se trækfugle, sæler og flot landskab. Nationalpark Thy er en af Danmarks største nationalparker, hvor du kan se den unikke natur langs Vesterhavet.

De smukkeste badestrande ved den midterste del af Vesterhavet

Sommerhusudlejning Vesterhavet

Lej dit næste sommerhus ved Vesterhavet hos DanCenter. Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende ved Vesterhavet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Hvis du vil være sikker på at vejrforholdene ikke forhindrer dig i at bade, kan du leje et sommerhus ved Vesterhavet med indendørs pool.

Det er også muligt at finde langtidsleje.

Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse ved Vesterhavet, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste, med et ophold i et sommerhus ved Vesterhavet. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse ved Vesterhavet er det tilladt at have kæledyr med i sommerhuset.

Sommerhusområder ved Vesterhavet

Drømmer du om at holde ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, finder du her nogle af de populære sommerhusområder, hvor du kan leje et sommerhus ved Vesterhavet til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis feriehus i Vrist, Toftum Bjerge , Gjellerodde eller Fjand.

Du kan også finde et sommerhus i Vejlby Klit , hvor du kan tage hele familien med i Vejlby Sommerpark eller tag familien med til Thorsminde og oplev den helt specielle charme byen byder på.

Det er også en god idé at besøge Mors lidt længere nordpå i Limfjorden, hvor det er oplagt at besøge Nykøbing Mors.

Hold ferie med Danland Feriecenter Lemvig ved Vesterhavet

Hvis du vil prøve noget lidt anderledes end den klassiske ferie i et lejet sommerhus ved Vesterhavet, kan du prøve et ophold på et feriecenter. På Danland Feriecenter Lemvig har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor du i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

Her har du rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan du bade, surfe og spille beachvolley, og tilbage på feriecentret kan du nyde det store, indendørs pool-område med spa, sauna og tyrkisk dampbad. Det er bestemt en anderledes oplevelse end at bo i et sommerhus ved Vesterhavet.

Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor du kan være heldig at se Danmarks eneste bævere.

Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. Du kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

Det er altså et godt alternativ til et feriehus.

Rabat på golf i Lemvig Golfklub

Køb greenfee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub hos Danland Feriecenter Lemvig for 200 kr. for en hel dag (normalpris 330 kr.) Greenfee kan købes i Lemvig Golfklubs reception eller bestilles på mail eller telefon inden ankomst.

Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

Spørgsmål og svar omkring Vesterhavet

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvilke fordele er der ved sommerhusudlejning gennem DanCenter?

Vi tilbyder rabat til nogle af de bedste attraktioner i Danmark, når du lejer sommerhus gennem os. Vælger du at booke i sidste øjeblik, så tilbyder vi last minute tilbud, hvor du kan spare op til 20% af normalprisen. Gennem vores 32 lokalkontorer rundt om i landet tilbyder vi den bedste service under dit ophold. Har du spørgsmål i løbet af din ferie, står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad er godt ved at leje sommerhus ved Vesterhavet?

Den storslåede natur, historiens vingesus og det friske åbne hav der åbner sig fra Vesterhavet til Nordsøen er argumenter nok i sig selv. Men ydermere har DanCenter en række forskellige sommerhuse, som nok skal kunne opfylde kriterierne for netop din sommerferie.