Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Fjaltring - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Fjaltring - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Fjaltring
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 2 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Fjaltring - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Fjaltring

Hus nr: 96255Fjaltring6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Velholdt sommerhus renoveret i 2009 beliggende ca. 400 meter fra et af Vesterhavets bedste badestrande med gode toiletforhold, shelters/grillområde samt oplagt til vandsport. Området er også handicapvenligt. Sommerhuset fremstår lyst og er praktisk ...Hus nr: 43536Fjaltring14 personer,  316 m²Kæledyr er tilladt.5 m til kyst.Sommerhus med en unik beliggenhed midt i klitterne med direkte adgang til stranden. Til huset er der en 60.000 m² stor naturgrund med klitter og små gyder, hvor solen ugenert kan nydes året rundt. Sommerhuset er bygget i 1910 og totalrenoveret ...

Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus