Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus med pool - badeferie uanset vejret

Sommerhus med pool - badeferie uanset vejret

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 670 ferieboliger.
Søg på kort

Stort udvalg af poolhuse med DanCenter

Hos DanCenter finder du mere end 450 sommerhuse med egen pool. Mange af dem har tilmed sauna og spabad, så du kan kombinere svømmeturen i poolen med en skøn omgang wellness i spabadet. I et sommerhus med swimmingpool kan du tilmed nyde en dukkert året rundt uanset, hvordan vejret er. Det er din garanti for en badeferie, når familien eller vennerne skal i sommerhus.


Store sommerhuse med pool finder du i hele Danmark

DanCenter har sommerhuse med pool rundt om i hele Danmark – også i allede populære ferieområder. I et sommerhus med pool er der desuden masser af plads og mange soveværelser, så hele den store familieeller alle vennerne kan komme med.


De store sommerhuse med pool byder desuden på masser af andre sjove aktiviteter såsom dart, billard og bordfodbold. Vælger du et luksus-sommerhus eller et aktivitetshus er dette altid en del af ”pakken”.


Ferie med swimmingpool – børnene elsker det!

"Øjnene lyste på børnene, da de så poolen. Poolen var det første, der blev prøvet fredag aften og det sidste børnene skulle søndag eftermiddag." skrev Karen til os efter en weekend i et sommerhus med pool. Børn er nemlig vilde med at have en hel swimmingpool for sig selv. Ja, faktisk er det ofte sådan, at de voksne også ender med at hoppe i poolen og lege. Derfor ender mange også med at bestille et sommerhus med pool til den næste ferie, de skal på. Så ved de, at hyggen er sikret - og at der er masser af underholdning for hele familien.

Pool-kontrol giver dig høj sikkerhed og bedre kvalitet

Det er blevet yderst populært at leje et sommerhus med egen swimmingpool, og den øgede efterspørgsel på sommerhuse med pool har gjort det nødvendigt at skærpe sikkerheden og kvaliteten af pool-sommerhusene. Sommerhuse med swimmingpools, der udlejes gennem DanCenter, får derfor tilbudt gratis pool-kontrol én gang ugentligt. Dette gælder, uanset om huset er udlejet eller ej. Som lejer behøver du derfor ikke bekymre dig om vandets kvalitet. Alle DanCenters pool- og spafolk er erfarne inden for faget, og er certificerede via et kursus, som er udarbejdet i samarbejde med Miljøcentret under Miljøstyrelsen. For huse med spabad sørger DanCenter desuden for en spa-kontrol efter hver udlejning.

Sommerhuse med indendørs pool

Her i de kolde måneder har vi samlet alle sommerhuse med indendørs pool – det er dem, du ser nedenfor. Ønsker du et sommerhus med udendørs eller tilhørende pool, så klik her.

NB! Sommerhuse med pool bliver hurtigt ”udsolgt”

Navnlig i højsæsonen bliver pool-sommerhusene hurtigt udlejet, så hvis du vil være sikker på at få et sommerhus i helligdagene eller i skolernes sommerferie, er det en god ide at bestille din ferie i god tid.


PS: I mange af DanCenters pool-sommerhuse kan du have op til to husdyr med, så tag endelig hunden eller katten med – det er selvfølgelig ganske gratis.Ledige sommerhuse med pool: