Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus med pool – badeferie året rundt

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 794 ferieboliger.
Søg på kort

Bestil poolhus med DanCenter

Hos DanCenter finder du mere end 680 sommerhuse med pool. Nogle af vores luksussommerhuse har indendørs pool, mens andre af de store sommerhuse har udendørs pool. Flere af sommerhusene har tilmed også sauna og spabad, så du kan kombinere svømmeturen i poolen med en skøn omgang wellness i spabadet.

Store sommerhuse med pool finder du i hele Danmark

Når du holder ferie i et sommerhus med swimmingpool i Danmark, kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er. Det er din garanti for en badeferie i Danmark, når familien eller vennerne skal inviteres med i sommerhus.

DanCenter Sommerhusudlejning har sommerhuse med pool rundt om i hele Danmark – også i alle de populære ferieområder. I et sommerhus med pool er der ofte masser af plads og mange soveværelser, så hele familien eller alle vennerne kan komme med.

De store sommerhuse med pool byder ofte på masser af andre sjove aktiviteter såsom dart, billard og bordfodbold. Vælger du at leje et luksussommerhus eksempelvis i Blåvand eller et pool sommerhus i Danmark, kan DanCenter hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus.

Ferie i sommerhus med swimmingpool – børnene elsker det!

"Øjnene lyste på børnene, da de så poolen. Poolen var det første, der blev prøvet fredag aften og det sidste børnene skulle søndag eftermiddag." skrev Karen til os efter en weekend i et sommerhus med pool. Børn er nemlig vilde med at have en hel swimmingpool for sig selv, hvor de kan plaske rundt i det varme vand.

Ja, faktisk er det ofte sådan, at de voksne også ender med at hoppe i poolen og lege med. Derfor ender mange gæster også med at bestille et sommerhus med pool til den næste ferie, de skal på. Så ved de, at hyggen er sikret - og der er masser af underholdning for hele familien.

Pool-kontrol giver dig høj sikkerhed og bedre kvalitet

Det er blevet yderst populært at leje et sommerhus med pool. Den øgede efterspørgsel på sommerhuse med pool har gjort det nødvendigt at skærpe sikkerheden og kvaliteten af pool-sommerhusene.

De sommerhuse med pool, der udlejes gennem DanCenter Sommerhusudlejning, får derfor tilbudt gratis pool-kontrol én gang ugentligt. Dette gælder, uanset om huset er udlejet eller ej. Som lejer behøver du derfor ikke bekymre dig om vandets kvalitet.

Alle DanCenters pool- og spafolk er erfarne inden for området og certificerede via et kursus, som er udarbejdet i samarbejde med Miljøcentret under Miljøstyrelsen. For huse med spabad sørger DanCenter Sommerhusudlejning desuden for en spa-kontrol efter hver udlejning.

Lej sommerhus med indendørs pool

Hvorfor droppe sommerhusferien i de kolde måneder? Hos DanCenter kan du leje et luksussommerhus med indendørs pool, så kan det kolde vejr bare komme an.

Du finder sommerhusene med indendørs pool her.

Lej sommerhus med udendørs pool

Vil du gerne leje sommerhus med udendørs pool i Danmark, skal du være tidligt ude, da de store sommerhuse med pool er meget populære. Især om sommeren hvor vores sommerhuse med udendørs pool bliver lejet ud tidligt.

Du finder sommerhusene med udendørs pool her.

Sommerhusudlejning med pool i Danmark

Hos DanCenter kan du leje sommerhus med dertilhørende pool i hele Danmark. Er du på jagt efter et sommerhus med pool i Jylland i eksempelvis Skagen eller Ebeltoft eller måske et sommerhus med pool på Sjælland eller Marielyst. Klik videre på vores hjemmeside, hvor du kan se alle sommerhuse med pool i Danmark.

Zoomer du ind på kortet på hjemmesiden, kan du lede efter sommerhus med pool i lige den region, hvor du ønsker at holde ferie. Du kan blandt andet zoome ind på Nordjylland, og finde det helt rigtige sommerhus med pool i Nordjylland.

Du kan også filtrere din søgning efter sommerhuse med indendørs eller udendørs pool eller andre faciliteter som spabad, havudsigt og sauna.

De store sommerhuse med pool bliver hurtigt ”udsolgte”

Det er en god ide at være tidligt ude, hvis du ønsker at leje et af de store sommerhuse med plads til hele familien eller alle vennerne. Der er et begrænset antal af de store luksussommerhuse i Danmark.

Navnligt i højsæsonen bliver de store sommerhuse med pool hurtigt udlejet, så hvis du vil være sikker på at leje et sommerhus i helligdagene eller i skolernes sommerferie, er det en god ide at bestille din ferie i god tid.

Hvis du ikke kan finde et ledigt sommerhus, kan du kigge nærmere på vores Danland Feriecentre. Vores søstervirksomhed Danland har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark. Flere af feriecentrene har indendørs badeland, wellnessafdeling og enkelte centre har også udendørs pool. Her kan leje forskellige typer af ferieboliger og ferielejligheder.

Feriecentrene har også flere forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Du finder blandt andet ofte legepladser og aktiviteter som bordtennis og billard. De fleste af centrene ligger nær kysten og stranden.

Tag hunden med i sommerhus

Hvorfor ikke tage hunden med på din sommerhusferie. Når du lejer sommerhus hos DanCenter, kan du i mange af sommerhusene have op til to hunde med. Så tag endelig hunden med på ferie – det er selvfølgelig ganske gratis.

Rabat på attraktioner i hele Danmark

Hvis du kan trække familien eller vennerne op af sommerhusets pool og ellers kan løsrive dig fra dit sommerhus, kan I tage på opdagelse i det danske ferieland.

Lej jeres sommerhus hos DanCenter og få rabat på en lang række af topattraktioner i Danmark. I kan blandt andet besøge altid populære Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland. Disse tre dyster ofte om at blive kåret til Danmarks Bedste Sommerland.

I kan også få rabat på flere historiske museer rundt omkring i Danmark som Den Gamle By i Aarhus, Bunkermuseum Hanstholm, Hjerl Hede Frilandsmuseum nord for Holstebro eller Middelaldercentret i Nykøbing.

Du finder også flere oplevelsescenter på listen såsom Universe Oplevelsespark i Nordborg, Klatrepark Funky Monkey Park i Odense og LEGO House i Billund.

Vil du hellere tættere på dyrelivet end at snurre rundt i diverse forlystelser, kan du kigge forbi en af de mange danske dyreparker, hvor du også får rabat, når du lejer sommerhus hos DanCenter. Besøg blandt andet Jyllands Park Zoo ved Herning, Ree Park Safari på Djursland eller Randers Regnskov.

Når du lejer sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning, får du rabat på en række topattraktioner over hele landet. DanCenter giver 25% rabat på entrebilletten for 2 voksne og op til 3 børn.

Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse med pool i Danmark


Sommerhus i SkærbækHus nr: 12733Skærbæk6 personer,  43 m²15 km til kyst.Særdeles eftertragtede sommerhuse for børnefamilier, den aktive familie eller seniorer. Feriecentret har i alt 100 sommerhuse, som også er velegnet til større familiesammenkomster eller ophold for grupper. ...Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 7999Houstrup Strand30 personer,  375 m²3,8 km til kyst.I dette velindrettet luksussommerhus er der med de 12 soveværelser og hemsen plads til hele 30 feriegæster. Husets store aktivitetsrum er udstyret med en bar, et sofaområde og alverdens spil, som indbyder ...Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 23686Rømø/Havneby4 personer,  73 m²1,0 km til kyst.Istandsat rækkehus i Feriecenter Rim Rømø hvor der er masser af fællesaktiviter for både store og små. Huset i 2 etager har en god åben planløsning. I stueplan er der et stort, åbent køkken/alrum med nyt ...Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 8000Houstrup Strand24 personer,  298 m²3,8 km til kyst.Stort, velindrettet sommerhus ved Houstrup Strand med masser af spændende detaljer og aktivitetsmuligheder. Poolafdelingen har både stor swimmingpool, vandrutschebane, stort indbygget spabad og sauna. ...


Se alle sommerhuse med pool i Danmark >>

Spørgsmål og svar omkring leje af poolhuse i Danmark

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvor mange sommerhus med pool har DanCenter i Danmark?

DanCenter har mere end 650 sommerhuse med pool fordelt udover hele Danmark.

Du skal være tidligt ude, hvis du ønsker at leje et sommerhus med pool i Danmark, for de er meget populære og bliver tidligt “udsolgte”, især i højsæsonen.

Kan du leje et sommerhus med pool for en weekend?

Du kan sagtens vælge at leje et sommerhus med pool for en weekend eller til en forlænget weekend .

Ønsker du at leje et af de store sommerhuse henover helligdage, skal du være tidligt ude, da sommerhusene er meget populære.

Har DanCenter sommerhuse med pool i andre lande end Danmark?

DanCenter har også sommerhusene med pool i Norge, Sverige og Tyskland.