Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Påskeferie i sommerhus i 2020

Nyd foråret og Påsken i dejligt sommerhus


Påskeferien i 2020 falder i uge 15 - fra mandag den 6. april til søndag den 12. april. Den begynder med andre ord, når den lange vinter endelig (forhåbentlig!) er forbi, og foråret langt om længe har overvundet en til tider kold marts måned.

Du ved, at foråret er lige om hjørnet, når du kan se blomsterne spire og høre fuglene synge i det lune forårsvejr. Ved at leje sommerhus i Påskeferien 2020 kan du få nogle hyggelige dage i nye omgivelser i et sommerhus. Her kan du tilberede en lækker påskefrokost med de traditionelle retter og en kølig snaps.


Find et sommerhus som er ledigt i påskeferien her:


Lej et sommerhus i Påskeferien 2020

Ved brug af få fridage kan du få fri en hel uges ferie omkring Påsken. En rigtig god anledning til at udskifte de normale rammer og tage i et dejligt sommerhus i Danmark. Her kan du nyde de nye omgivelser og gå på opdagelse i naturen.

Ved leje af sommerhus i Danmark i påsken 2020 kan du være heldig, at vejret virkelig smiler til dig. I det fine påskevejr kan du tage plads på sommerhusets terrasse med et tæppe, en kop kaffe og nyde solens kraft, når solstrålerne bryder gennem skyerne.

Køb ind hjemmefra, eller få leveret dine varer til sommerhuset med f.eks. CoopMAD og træk stikket fra det øjeblik, du træder ind i sommerhuset. Hvis påskevejret tilsmiler dig, kan du på sommerhusets terrasse tage forskud på sommeren og tænde op i grillen.

Din sikkerhed er højeste prioritet

Covid-19 har ramt Danmark og skabt udfordringer for os alle sammen. Hos DanCenter har vi fokus på at mindske smittespredningen af covid-19, fordi din sikkerhed er højeste prioritet. Derfor har vi indført en række initiativer, som skal sikre både dig og vores kollegaer på lokalkontorerne.

Du har også selv mulighed for at bidrage til at mindske smittespredningen. Køb ind hjemmefra, så du ikke belaster den lokale købmand nær sommerhuset, eller få dine varer leveret til sommerhus med f.eks. CoopMAD.

Du kan læse mere om, hvilke initiativer, som vi hos DanCenter har indført her.

Hold Påskeferie i sommerhus et sted i Danmark

Der findes mange hyggelige sommerhusområder i Danmark. Ved leje af sommerhus i Påsken, kan du tilbringe Påskeferien i den smukke natur – nu skal du bare beslutte, hvor du vil holde Påskeferie i sommerhus.

Uanset om du holder Påskeferie i et sommerhus over weekenden eller hele ugen, ligger hele Danmark for dine fødder. Du kan både leje sommerhus ved Vesterhavet i populære områder som Skagen, Blåvand og Søndervig.

Eller du kan tage til mindre kendte områder som Bjerregård eller Hals, der rummer smukke oplevelser i naturen og charmerende bymiljøer.

Sommerhusudlejning med DanCenter

Hos DanCenter Sommerhusudlejning kan du finde ledige sommerhuse i påsken 2020. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning og står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, som passer til dine behov. Vi har sommerhuse i hele Danmark, ligesom du også kan finde sommerhuse til leje i Sverige, Norge og Tyskland.

Vi tilbyder forskellige typer af ferieboliger, uanset hvem du skal rejse med, finder vi det rigtige sommerhus til din Påskeferie. Ligeledes stræber vi altid efter at give dig en god oplevelse, når du vælger at leje sommerhus med DanCenter.

Når du skal leje sommerhus til din Påskeferie, kan du vælge mellem sommerhuse i hele Danmark. Udvalget af sommerhuse dækker både klassiske sommerhuse til luksussommerhuse med pool. Her kan du søge på ledige sommerhuse i Påsken 2020 på baggrund af udvalgte filtre som havudsigt og med pool:

 • Påskeferie med havudsigt
 • Påskeferie med pool
 • Påskeferie med plads til mange
 • Påskeferie i luksussommerhus med familien
 • Påske for to
 • Tag hunden med på Påskeferie i sommerhus

  Når du vælger at leje sommerhus i Påskeferie eller et hvilket som helst andet tidspunkt på året, har du i flere af DanCenters sommerhuse mulighed for at tage op til 2 hunde med - uden ekstra omkostninger. Klik her for at læse mere om at tage din tage din hund med på ferie.

  Hold Påskeferie hos Danland

  Du kan også prøve en anden type feriebolig end sommerhus. Hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter finder du 29 feriecentre fordelt i hele Danmark. Lige fra Gudhjem på Bornholm til Skagen samt fra Blåvand til Gilleleje.

  Danlands feriecentre er forskellige og har forskellige fællesfaciliteter og aktiviteter, ligesom ferielejlighederne er indrettet forskelligt. Med andre ord finder du ikke to ens feriecentre hos Danland.

  Alle Danland Feriecentre ligger tæt på strand, natur og nogle af Danmarks smukkeste steder.

  Påsketilbud med Danland feriecenter, spar 500 kr.

  Bestil minimum 4 overnatninger med ankomst enten lørdag d. 4/4 eller søndag d. 5/4 2020, og få 500,- kr. i rabat på den samlede pris (gælder ikke på Rømø Resort, Gråsten og Gudhjem). Rabatten fratrækkes automatisk, når du bestiller din ferie.

  Læs mere her og få rabat på overnatning i påsken.

  Påskeferie i sommerhus? Vores gæster anbefaler bl.a. disse huse


  Sommerhus i SandkåsHus nr: 43391Sandkås6 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.10 m til kyst.Moderne træhus beliggende i vandkanten i Sandkås på strandgrund ca. 10 meter fra havet. Panoramaudsigt over Østersøen og delvist overdækket terrasse på havsiden. Veldisponeret hus med klinkegulve og gulvvarme i alle rum. Varme er inkluderet ...Sommerhus i Starup HyttebyHus nr: 50260Starup Hytteby4 personer,  35 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 km til kyst.Sommerhus ca. 50 m fra Holme Å, hvor der er gode fiskemuligheder. Der er også mulighed for kanosejlads på åen. Huset er optimalt for lystfiskere og naturelskere, da der er fiskerenseplads og stor fælles fryser på 60-99 l til opbevaring af fisk ...Sommerhus i MarielystHus nr: 4867Marielyst12 personer,  156 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Særdeles velindrettet sommerhus med spabad, sauna og diverse aktiviteter beliggende et stenkast fra indkøb, Marielyst centrum og en af Danmarks bedste sandstrande. Der er stort aktivitetsrum med billard, dart og spillekonsol samt tv ( Der er ...Sommerhus i LyngsåHus nr: 40756Lyngså6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Charmerende og velholdt bjælkesommerhus beliggende på stor, ugeneret naturgrund med træer tæt på flot børnevenlig badestrand i Lyngså og kort afstand til Sæby. Sommerhuset er indrettet med tre store soveværelser, rummeligt badeværelse med gulvvarme ...

  Se alle sommerhuse i påsken >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af sommerhus i påsken

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  Kan man bestille sommerhuse kun i påskedagene?

  Hos DanCenter kan du stort set leje sommerhuset i den periode, som du ønsker - så længe det er ledigt på de dage, hvor du ønsker at leje sommerhuset.

  I forbindelse med påsken kan du også leje sommerhuset i hele påskeugen og ikke kun i påskedagene.

  Er rengøring inkluderet i lejeprisen i påsken?

  Slutrengøring af sommerhuset er oftest ikke inkluderet i lejeprisen, men du kan altid tilkøbe slutrengøring, når du lejer sommerhus hos DanCenter.

  I hvilke lande har DanCenter sommerhuse ledige i påsken?

  Hos DanCenter kan du leje sommerhus i hele Danmark, men vi har også ferieboliger i Sverige, Norge og Tyskland . Vi kan dog ikke garantere, at der findes ledige sommerhuse i Påsken i lige det område, hvor du ønsker at holde ferie.