Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Påskeferie i sommerhus i 2024

Nyd foråret og Påsken i dejligt sommerhus


Påskeferien i 2024 falder i uge 13 - fra mandag den 25. marts til mandag den 1. april.

Du ved, at foråret er lige om hjørnet, når du kan se blomsterne spire og høre fuglene synge i det lune forårsvejr. Ved at leje sommerhus i Påskeferien 2024 kan du få nogle hyggelige dage i nye omgivelser i et sommerhus. Her kan du tilberede en lækker påskefrokost med de traditionelle retter og en kølig snaps.


Find et sommerhus som er ledigt i påskeferien her:


Lej et sommerhus i Påskeferien 2024

Ved brug af få fridage kan du få fri en hel uges ferie omkring Påsken. En rigtig god anledning til at udskifte de normale rammer og tage i et dejligt sommerhus i Danmark. Her kan du nyde de nye omgivelser og gå på opdagelse i naturen.

Ved leje af sommerhus i Danmark i påsken 2024 kan du være heldig, at vejret virkelig smiler til dig. I det fine påskevejr kan du tage plads på sommerhusets terrasse med et tæppe, en kop kaffe og nyde solens kraft, når solstrålerne bryder gennem skyerne.

Køb ind hjemmefra, eller få leveret dine varer til sommerhuset med f.eks. CoopMAD og træk stikket fra det øjeblik, du træder ind i sommerhuset. Hvis påskevejret tilsmiler dig, kan du på sommerhusets terrasse tage forskud på sommeren og tænde op i grillen.

Hold Påskeferie i sommerhus et sted i Danmark

Der findes mange hyggelige sommerhusområder i Danmark. Ved leje af sommerhus i Påsken, kan du tilbringe Påskeferien i den smukke natur – nu skal du bare beslutte, hvor du vil holde Påskeferie i sommerhus.

Uanset om du holder Påskeferie i et sommerhus over weekenden eller hele ugen, ligger hele Danmark for dine fødder. Du kan både leje sommerhus ved Vesterhavet i populære områder som Skagen, Blåvand og Søndervig.

Eller du kan tage til mindre kendte områder som Bjerregård eller Hals, der rummer smukke oplevelser i naturen og charmerende bymiljøer.

Sommerhusudlejning med DanCenter

Hos DanCenter Sommerhusudlejning kan du finde ledige sommerhuse i påsken 2024. Vi har mere end 65 års erfaring med sommerhusudlejning og står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, som passer til dine behov. Vi har sommerhuse i hele Danmark, ligesom du også kan finde sommerhuse til leje i Sverige, Norge og Tyskland.

Vi tilbyder forskellige typer af ferieboliger, uanset hvem du skal rejse med, finder vi det rigtige sommerhus til din Påskeferie. Ligeledes stræber vi altid efter at give dig en god oplevelse, når du vælger at leje sommerhus med DanCenter.

Når du skal leje sommerhus til din Påskeferie, kan du vælge mellem sommerhuse i hele Danmark. Udvalget af sommerhuse dækker både klassiske sommerhuse til luksussommerhuse med pool. Her kan du søge på ledige sommerhuse i Påsken 2024 på baggrund af udvalgte filtre som havudsigt og med pool:

 • Påskeferie med havudsigt
 • Påskeferie med pool
 • Påskeferie med plads til mange
 • Påskeferie i luksussommerhus med familien
 • Påske for to
 • Tag hunden med på Påskeferie i sommerhus

  Når du vælger at leje sommerhus i Påskeferie eller et hvilket som helst andet tidspunkt på året, har du i flere af DanCenters sommerhuse mulighed for at tage op til 2 hunde med - uden ekstra omkostninger. Klik her for at læse mere om at tage din tage din hund med på ferie.

  Hold Påskeferie hos Danland

  Du kan også prøve en anden type feriebolig end sommerhus. Hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter finder du 24 feriecentre fordelt i hele Danmark. Lige fra Gudhjem på Bornholm til ferieområderne i Nordjylland samt fra Blåvand til Gilleleje.

  Danlands feriecentre er forskellige og har forskellige fællesfaciliteter og aktiviteter, ligesom ferielejlighederne er indrettet forskelligt. Med andre ord finder du ikke to ens feriecentre hos Danland.

  Alle Danland Feriecentre ligger tæt på strand, natur og nogle af Danmarks smukkeste steder.

  Læs mere her og få rabat på overnatning i påsken med Danland.

  Hold Påskeferie i sommerhus uden for Danmarks grænser

  Et sommerhus kan være et rigtig godt sted at tage en pause i nye omgivelser i forbindelse med ferier som Påskeferien. Hos DanCenter er det også muligt at leje sommerhuse eller feriebolig uden for Danmarks grænser. Du kan finde sommerhus i både Sverige, Norge og Tyskland.

  Påskeferie i sommerhus? Vores gæster anbefaler bl.a. disse huse


  Sommerhus i AggerHus nr: 55068Agger6 personer,  60 m²100 m til kyst.Ferielejlighed beliggende tæt på havet og havnen i Agger. Komfortabel og enkel indretning. Der er ovenlysvinduer i spisestuen, der giver et godt lys ind i rummet. Ferielejligheden er i to plan og er godt ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 44916Eskov Strandpark6 personer,  65 m²350 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med vandudsigt over Fjorden beliggende kun ca. 350 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg. Derudover ...Sommerhus i ErtebølleHus nr: 44711Ertebølle6 personer,  69 m²1,2 km til kyst.Velholdt sommerhus med vildmarksbad beliggende i Ertebølle ca. 1200 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg herunder ...Sommerhus i TrendHus nr: 51871Trend7 personer,  90 m²150 m til kyst.Velbeliggende og velholdt sommerhus med vandudsigt samt spabad og sauna beliggende kun ca. 150 meter fra Limfjorden ved Trend. Huset er energivenligt med varmepumpe og derved mulighed for lavere forbrug. ...

  Se alle sommerhuse i påsken >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af sommerhus i påsken

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  Kan man bestille sommerhuse kun i påskedagene?

  Hos DanCenter kan du stort set leje sommerhuset i den periode, som du ønsker - så længe det er ledigt på de dage, hvor du ønsker at leje sommerhuset.

  I forbindelse med påsken kan du også leje sommerhuset i hele påskeugen og ikke kun i påskedagene.

  Er rengøring inkluderet i lejeprisen i påsken?

  Slutrengøring af sommerhuset er oftest ikke inkluderet i lejeprisen, men du kan altid tilkøbe slutrengøring, når du lejer sommerhus hos DanCenter.

  I hvilke lande har DanCenter sommerhuse ledige i påsken?

  Hos DanCenter kan du leje sommerhus i hele Danmark, men vi har også ferieboliger i Sverige, Norge og Tyskland . Vi kan dog ikke garantere, at der findes ledige sommerhuse i Påsken i lige det område, hvor du ønsker at holde ferie.

  Hvordan lejer man et sommerhus i Danmark?

  DanCenter er et af Danmarks største udbydere af sommerhuse til leje i Danmark. I alt har vi mere end 6.500 sommerhuse til leje i Danmark, og hvis du gerne vil leje et sommerhus gennem os, er det så simpelt som at bruge søgefunktionen på siden, til at finde det perfekte sommerhus til netop dig.

  Hvorfor er det en god idé at tage på sommerhusferie i påsken?

  En sommerhusferie er en god måde at komme væk fra storbyens larm og den perfekte måde at tilbringe sin påskeferie på! Du kan eksempelvis vælge at leje et sommerhus, der ligger tæt på naturen, inviter på hyggelig påskefrokost i sommerhuset og arrangere æggejagt i sommerhusets have for børnene. Mulighederne er mange, og DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse at vælge mellem.

  Hvor i Danmark skal jeg leje et sommerhus i påsken?

  Det kan være svært at afgøre, hvor du skal leje et sommerhus henne. Før du lejer et sommerhus til påskeferien, bør du afgøre, hvad du gerne vil lave på din sommerhustur. Vil du gerne se nogle af Danmarks flotteste sandstrande, eller er det vigtigere for dig at være tæt på naturen? Uanset hvad du foretrækker, så kan du helt sikkert finde det rigtige sommerhus fra DanCenters udvalg.

  Skal jeg betale ekstra for rengøring, når jeg lejer et sommerhus til påskeferien gennem DanCenter?

  Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring, når du lejer et sommerhus til din påskeferie - eller når du lejer sommerhus til en hvilken som helst anden ferie. Eller kan du vælge at stå for slutrengøringen selv. Når du lejer et sommerhus i Danmark med DanCenter, får du udleveret en husmappe, hvori du finder en tjekliste med retningslinjerne for en slutrengøring. Hvis du har fulgt retningslinjerne i husmappen og efterlader sommerhuset i en acceptabel stand, vil du ikke blive opkrævet ekstra for rengøring, når du forlader det lejede sommerhus. Der kan være sommerhuse, hvor det er et krav, at du skal betale for slutrengøringen.

  Skal du have sin bil med, når du lejer et sommerhus i påskeferien?

  Det vil klart være en fordel af have sin bil med, uanset hvor du lejer et sommerhus i Danmark. Hvis du tager bilen med på sommerhusferien, vil du kunne udforske det omkringliggende område og opleve seværdigheder og byer, der ligger tæt på, der hvor du har lejet sommerhus.

  Er der gratis internet eller Wi-Fi i alle DanCenters sommerhuse i Danmark?

  Det er ikke alle DanCenters sommerhuse i Danmark, der har gratis Wi-Fi inkluderet. Du kan se hvilke sommerhuse, der har internet, ved at trykke på ”Flere filtre” på søgesiden, og tilvælge ”Gratis internet”.