Skadesforsikring ved udlejning af sommerhus

Hos DanCenter er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du udlejer dit sommerhus - derfor tilbyder vi et gratis DanCenters Skadesprogram SwiftCover til alle vores husejere. Så kan du føle dig helt sikker på, at dit hjem og dine møbler er dækket i tilfælde af skader.

Hvordan får jeg SwiftCover-programmet?

Vores SwiftCover-program er et af de bedste i branchen, og du får det automatisk, når du har indgået en lejeaftale med os. Programmet dækker hele den periode, hvor dit feriehus er udlejet hos DanCenter og dækker bl.a. lejetab, beskadiget indbo, hærværk m.m., som din egen feriehusforsikring normalt ikke dækker.

Hvad dækker SwiftCover-programmet?

Vi tilbyder en Damage Cover-dækning som et gratis supplement til din egen sommerhusforsikring i lejeperioden. Du skal derfor være opmærksom på, at det er en forudsætning, at du har tegnet en almindelig fritidshusforsikring gennem dit eget forsikringsselskab, der som minimum omfatter brand, vand og indbrud/tyveri.

I henhold til de gældende programbetingelser dækker vores SwiftCover-program pludselige og uforudsete skader, der kan opstå i løbet af en lejeperiode, og som ikke er dækket af din sommerhusforsikring. Programmet dækker også, hvis lejeren forvolder skade på feriehuset eller møblerne, og erstatningen beregnes efter samme principper som de fleste feriehusforsikringer, hvilket betyder, at der anvendes afskrivningsregler, som er baseret på det ødelagdes alder.

Hvem anmelder eventuelle skader?

Hvis der mod forventning skulle opstå en skade på dit feriehus i lejeperioden, er det vigtigt, at du selv anmelder skaden til os.

Vi har lavet en udførlig guide til, hvordan du anmelder en skade på ejerens hjemmeside, som du får adgang til som feriehusejer i DanCenter. Her kan du anmelde skaden online og få svar fra vores partner inden for 3-5 arbejdsdage.

Du skal anmelde skaden på https://swiftcover.dancenter.com/ eller sende os en e-mail på damagesupport@getswiftcover.com

Tryghed og lokal service med vores 32 lokale kontorer

En af de vigtigste grunde til at udleje sit sommerhus hos DanCenter er den tryghed, der følger med. Vi tror på, at god udlejning handler om gode oplevelser. Det betyder, at vi er til stede der, hvor dit sommerhus er.

I Danmark har vi mere end 32 lokalkontorer fordelt over hele landet, og derfor vil du ofte finde vores servicebiler rundt omkring i de lokale sommerhusområder. Vi tjekker dit sommerhus efter hver udlejning - her tjekker vi, om gæsterne har gjort tilstrækkeligt rent, om de ikke har valgt slutrengøring, og om der er sket skader på hus eller møbler.

Det sker desværre en sjælden gang, at gæster forvolder skade på det lejede feriehus. Men som husejer hos DanCenter kan du være sikker på, at både dine møbler og dit hus er dækket, hvis uheldet skulle være ude.