Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Vinterferie i sommerhus

Nordisk vinterhygge til få penge

Tag familien med på en hyggelig og billig vinterferie i sommerhus. Her kan I komme afsted i 1 uge for under 2.000,-, da uge 7 ligger i lavsæsonen. Det betyder, at du kan få rigtig meget for pengene, når du tager i sommerhus i vinterferien.Blandt DanCenters mange tusinde sommerhuse finder du helt sikker noget, der matcher dine ferieønsker – hvad enten du er til klassiske sommerhuse eller til luksus-sommerhuse, så er udvalget stort.

Tag i sommerhus med sauna og få varmen nu

Trænger du til at blive gennemvarmet, så du kan mærke det helt ind i knoglerne? Så prøv vinterferie i et af vores sommerhuse med sauna. Priser fra 1.995,-


Prøv også:

Vinterhytteudlejning: Hyg dig i det bedste I Skandinavien

Undslip hverdagen til et vinterlandskab med DanCenters vinterhytteudlejning. Vælg mellem over 28.000 muligheder på tværs af Danmark, Tyskland, Norge og Sverige for den perfekte vinterferie. Nyd at stå på ski, at gå langrend, eller bare krølle dig sammen ved bålet med en bog. Vores hyggelige hytter danner de ideelle rammer for en mindeværdig vinterferie. Planlæg dit ophold i dag med DanCenter – din betroede kilde til sommerhusudlejning

Hyggelige vinterferiehytter til en romantisk ferie

Undslip hverdagen til en charmerende vinterferiehytte, perfekt til en romantisk ferie med din elskede. Forestil dig at vågne op til lyden af en knitrende ild, omgivet af sneklædte træer og maleriske landskaber. Varmen fra pejsen, blødheden i tæpperne og duften af friskbrygget kaffe gør det til det ultimative vinterferiested.

Familievenlige vinterferiehytter

Leder du efter en vinterferie, der er sjov for hele familien? Led ikke længere end DanCenters familievenlige vinterferiehytter. Med masser af plads og alle de faciliteter, du har brug for, er disse hytter den perfekte base for din familieferie.

Vælg mellem en række hyggelige hytter beliggende i smukke vinterdestinationer i hele Europa. Brug dine dage på at bygge snemænd, stå på skøjter eller slæde med dine børn.

Luksuriøse vinterferiehytter

Forkæl dig selv med en luksusvinterferie med DanCenters udvalg af fantastiske ferieboliger. Fra moderne villaer til historiske herregårde tilbyder disse udsøgte lejemål det ultimative inden for komfort og stil.

Oplev vinterens skønhed på disse spektakulære steder, komplet med panoramaudsigt og private boblebade. Slap af i rummelige opholdsområder, nyd gourmetmåltider lavet i fuldt udstyrede køkkener, og hyg dig ved bålet i dit luksuriøse soveværelse.

Uanset om du leder efter en romantisk ferie eller en familieferie, er disse eksklusive vinterferiehytter det perfekte valg. Og med DanCenters 65+ års erfaring i ferieudlejningsbranchen, kan du stole på, at du booker hos de bedste.

Vinterferiehuse for eventyrere

Kalder alle eventyrere! DanCenters udvalg af vinterferiehuse er perfekt til dem, der søger en actionfyldt ferie. Beliggende på nogle af Europas bedste vinterdestinationer tilbyder disse lejemål nem adgang til skiløb, snowboarding, isklatring og meget mere.

Efter en dag med adrenalinfyldte aktiviteter kan du vende tilbage til dit komfortable sommerhus og slappe af foran bålet. Nyd et varmt måltid lavet i dit fuldt udstyrede køkken og planlæg dit næste eventyr.

Med over 28.000 feriehuse i hele Europa har DanCenter helt klart en vinterferiebolig, der passer til enhver eventyrer. Så hvorfor vente? Book din feribolig i dag, og gør dig klar til at opleve vinterens spænding som aldrig før.Find sommerhuset til din vinterferie nedenfor: