Menu

DanCenter Sommerhusudlejning
luksus sommerhus, sommerhus med pool, sommerhus med havudsigt

Luksussommerhus i Danmark

Er det tid til at forkæle hele familien, eller skal der ekstra kulør og benplads på den næste tur med vennerne? Hos DanCenter finder du et af de største udvalg af luksussommerhuse i Danmark til favorable priser. Med huse fordelt over hele landet kan du nemt og praktisk finde et rummeligt og passende hus med plads til hele holdet. I et luksussommerhus er du sikret den ekstra sans for kvalitet, æstetik og indretning, der skal til for at få et ophold ud over det sædvanlige. Et stort areal at bevæge sig på både indendørs og udendørs, men også faciliteter som spabad og/eller indendørs pool, sauna og aktivitetsrum er muligt. Se de enkelte beskrivelser for nærmere oplysninger om de tilgængelige faciliteter i det valgte sommerhus.

Fælles for mange af luksussommerhusene i vores sortiment, at de ligger i kort afstand fra vandet. Både langs kysterne og på mange af landets øer finder du huse, der kombinerer luksus med rige muligheder for at opleve skøn natur i nærområdet. Således kan de mere vandrerlystne få stillet trangen, uden at det efterlader resten af selskabet tilbage uden rigelige ting at tage sig til. Glem ikke – en ferie i sommerhus er en ferie på de rejsendes præmisser.

Fra Blåvand til Vejby Strand

Vores oversigt og interaktive kort viser alle de huse i Danmark, der opfylder kravet til et luksussommerhus med plads til alt fra 12 personer op til 24 personer. I Sydvestjylland ligger det idylliske Blåvand, mens det nordlige Sjælland mønstrer en stribe luksussommerhuse langs kysten fra Asserbo til Gilleleje. Brug kortet til at få det store overblik over det store udbud af luksussommerhuse til leje i Jylland såvel som på Sjælland og Fyn. Også mere afsides halvøer som Lolland-Falster og Kegnæs ved Als’ sydspids kan bryste sig af et bredt udvalg af luksussommerhuse. Her kan du opleve den ultimative idyl og afskærmning fra hverdagens trafik og fokusere hundrede procent på ferien, nuet, familien og fællesskabet.

En hyggetur med hele familien

Et luksussommerhus er det perfekte valg for større familier med børn eller flere familier slået sammen. I og med at husene kan rumme et stort antal gæster, bringer det hurtigt omkostningerne for de enkelte personer ned på et minimum, mens antallet af soverum nemt kan fordeles mellem de enkelte grupper. Alle huse udbyder som minimum et udvalg af aktiviteter såsom bordtennis og billard. Læs meget mere herom under det enkelte sommerhus. Et sommerhus med pool garanterer mange timers adspredelse for børnene, men voksne vandhunde skal da heller ikke snydes – de indendørs pools er bygget til at kunne rumme mange mennesker på samme tid.

Teambuilding i et luksussommerhus

Et luksussommerhus er ikke kun forbeholdt venner og familier på ferie. Den rummelige størrelse og indretning gør også husene velegnede til businessophold, teambuilding og firmaarrangementer i afslappede rammer. Muligheden for adspredelse og aktiviteter giver fagligheden tiltrængt modspil, og luksussommerhuse er indrettet således, at der er plads til både forsamlinger og den enkeltes personlige frihed. Ekstra services, forsikringer og efterfølgende rengøring er ikke noget problem. Kontakt os gerne med henblik på flere informationer om de enkelte luksussommerhuse, før du endelig beslutter dig. Slutrengøring kan naturligvis tilkøbes efter ønske.

Luksussommerhuse med unikke detaljer

To huse er sjældent ens. Blandt DanCenters luksussommerhuse finder du sommerhuse med helt unikke detaljer, der er med til at skabe en unik oplevelse. Det kan være i indretningen, interiøret eller i omgivelserne. Nogle huse er bygget i rustik stil, mens andre opfylder mere moderne krav. Andre boliger ligger i helt unikke omgivelser: ude i klitterne ned til vandet, midt i skoven eller med ekstra lang afstand til naboen. Mulighederne er mange i jagten på det helt rigtige luksussommerhus.

Alt hvad du skal vide

Under de forskellige sommerhusbeskrivelser finder du nærmere detaljer om de enkelte sommerhuse med både billeder og priskalender. Du har også mulighed for at læse gæstevurderinger og kommentarer fra andre rejsende, der har oplevet turen på egen hånd. Her kan du også læse ud fra bedømmelserne, om et hus egner sig mere til f.eks. familier med børn, grupper uden børn, rejsende par – eller, som det oftest er tilfældet, det hele! Udover praktiske oplysninger kan en udført beskrivelse af sommerhuset og nærområdet findes under fanen “Beskrivelse”.

Andre praktiske informationer tæller forbrugspriser samt tilvalg såsom slutrengøring, tryghedsforsikring og ekstraudstyr til børnene, eksempelvis barnestol og babyseng. Ikke mindst finder du altid en detaljeret boligplan og oplysninger om de tilgængelige faciliteter, afstanden til f.eks. indkøb og strand samt antallet af soveværelser. Således efterlades ingen tvivl om, hvad der kan forventes af det enkelte luksussommerhus. Skulle du alligevel brænde inde med et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på telefon eller mail.

Lej et luksussommerhus hos DanCenter

Hos DanCenter finder du et bredt udvalg af luksussommerhuse og sommerhuse med indendørs pool til alle slags formål – til den rene afslapningsferie med vennerne og familien eller til den store firmatur. Søg blandt flere hundrede sommerhuse inden for de danske grænser, men husk også, at vi i lande som Tyskland og Sverige tilbyder luksussommerhuse. Vi ønsker dig en rigtig god tur!

Find et luksussommerhus i:

Det største er, at prisen er så lille

Mange tror, at det er dyrt at leje et stort og veludstyret sommerhus. Men prisen pr. person er næsten den samme som i et mindre hus - og meget lavere end at overnatte på hotel eller kro.

Find dit luksus-sommerhus her: