Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et luksus sommerhus

Lej et luksus sommerhus

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 182 ferieboliger.
Søg på kort

Tilføj lidt luksus til din sommerferie i Danmark - book et luksussommerhus til din ferie

Hos DanCenter finder du et af de største udvalg af luksussommerhuse i Danmark til favorable priser. Med huse fordelt over hele landet kan du nemt og praktisk finde et rummeligt og passende hus med plads til hele familien.

Det største er, at prisen er så lille

Mange tror, at det er dyrt at leje et stort sommerhus eller en feriebolig med luksusfaciliteter. Men prisen per person er næsten den samme som i et mindre hus - og den er meget lavere end at overnatte på hotel eller kro.

Fælles for mange af luksussommerhusene i vores sortiment, at de ligger i kort afstand fra vandet . Både langs kysterne og på mange af landets øer finder du sommerhuse, der kombinerer luksus med rige muligheder for at opleve skøn natur.

Så kan de mere vandrelystne få stillet trangen, uden at det efterlader resten af selskabet tilbage uden rigelige ting at tage sig til. Glem ikke – en ferie i sommerhus er en ferie på de rejsendes præmisser.

I et luksussommerhus er du sikret den ekstra sans for kvalitet, æstetik og indretning, der skal til for at få et ophold ud over det sædvanlige. Et stort areal at bevæge sig på både indendørs og udendørs og faciliteter som spabad, pool, sauna og aktivitetsrum er muligt.

Fra luksussommerhus i Blåvand til Vejby Strand

Vores oversigt og interaktive kort viser alle vores huse i hele Danmark, der opfylder kravet til et luksussommerhus med plads til alt fra 12 personer op til 24 personer. I Sydvestjylland ligger det idylliske Blåvand med flere luksussommerhuse ved Vesterhavet, mens det nordlige Sjælland mønstrer en stribe af luksussommerhuse langs kysten fra Asserbo til Gilleleje.

Brug kortet til at få det store overblik over det store udvalg af luksussommerhuse på Fyn såvel som på Sjælland og i Jylland. Også mere afsides halvøer som Lolland-Falster med Marielyst og Kegnæs ved Als’ sydspids kan bryste sig af et bredt udvalg af luksussommerhuse.

Du kan få den ultimative idyl og afskærmning fra hverdagens trafik og fokusere hundrede procent på ferien, nuet, familien og fællesskabet med det store udvalg af luksus sommerhus.

Ferie sammen med hele familien i sommerhus i Danmark

Et luksussommerhus er det perfekte valg for større familier med børn eller flere familier slået sammen. I og med at husene kan rumme et stort antal gæster, bringer det hurtigt omkostningerne for de enkelte personer ned på et minimum, mens antallet af soverum nemt kan fordeles mellem de enkelte grupper.

Flere af DanCenters luksussommerhuse med pool har også andre faciliteter som spa, sauna og store rum, hvor der er plads til hele familien. Alle huse udbyder som minimum et udvalg af aktiviteter såsom bordtennis og billard. Læs mere herom under det enkelte sommerhus.

Et luksussommerhus med pool, spabad eller sauna garanterer mange timers adspredelse for børnene, men voksne vandhunde skal da heller ikke snydes – de indendørs pools er bygget til at kunne rumme mange mennesker på samme tid.

Teambuilding i et luksussommerhus

Et luksussommerhus er ikke kun forbeholdt venner og familier på ferie. Den rummelige størrelse og indretning gør også husene velegnede til businessophold, teambuilding og firmaarrangementer i afslappede rammer.

Muligheden for adspredelse og aktiviteter giver fagligheden tiltrængt modspil, og luksussommerhuse er indrettet således, at der er plads til både forsamlinger og den enkeltes personlige frihed.

Ekstra services, forsikringer og efterfølgende rengøring er ikke noget problem. Kontakt os gerne med henblik på flere informationer om de enkelte luksussommerhuse, før du endelig beslutter dig. Slutrengøring kan naturligvis tilkøbes efter ønske.

Luksussommerhuse med unikke detaljer

To huse er sjældent ens. Blandt DanCenters luksussommerhuse finder du sommerhuse med helt unikke detaljer, der er med til at skabe en unik oplevelse. Det kan være i indretningen, interiøret eller i omgivelserne. Nogle huse er bygget i rustik stil, mens andre opfylder mere moderne krav.

Andre boliger ligger i helt unikke omgivelser: ude i klitterne ned til vandet, midt i skoven eller med ekstra lang afstand til naboen. Mulighederne er mange i jagten på det helt rigtige luksussommerhus.

Find et luksussommerhus i Danmark

Lej et luksussommerhus for en weekend, en miniferie eller en hel uge eller to. Du kan sagtens tage familien med i et luksussommerhus i få dage og komme lidt ned i gear eller samle hele familien og vennerne til fejring af fødselsdag.

Når du lejer et luksussommerhus på Sjælland eller et andet sted i Danmark, kan du glæde hele familien eller vennerne med et par dage eller en uge væk fra hverdagens trummerum.

Du kan søge efter luksussommerhuse i de velkendte ferier her:

 • Lej sommerhus i sommerferien

 • Lej sommerhus i efterårsferien

 • Lej sommerhus i juleferien

 • Lej sommerhus i vinterferien
 • Alt hvad du skal vide

  Under de forskellige sommerhusbeskrivelser finder du nærmere detaljer om de enkelte sommerhuse med både billeder og priskalender. Du har også mulighed for at læse gæstevurderinger og kommentarer fra andre rejsende, der har oplevet turen på egen hånd.

  Her kan du også læse ud fra bedømmelserne, om et hus egner sig mere til f.eks. familier med børn, grupper uden børn, rejsende par – eller, som det oftest er tilfældet, det hele! Udover praktiske oplysninger kan en udført beskrivelse af sommerhuset og nærområdet findes under fanen “Beskrivelse".

  Andre praktiske informationer tæller forbrugspriser samt tilvalg såsom slutrengøring, tryghedsforsikring og ekstraudstyr til børnene, eksempelvis barnestol og babyseng. Ikke mindst finder du altid en detaljeret boligplan og oplysninger om de tilgængelige faciliteter, afstanden til f.eks. indkøb og strand samt antallet af soveværelser.

  Således efterlades ingen tvivl om, hvad der kan forventes af det enkelte luksussommerhus. Skulle du alligevel brænde inde med et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte DanCenter på telefon eller mail.

  Lej et luksussommerhus hos DanCenter

  Uanset om du er på jagt efter et stort luksussommerhus i Nordjylland luksussommerhus i Nordjylland, et luksussommerhus med pool eller et luksussommerhus på Bornholm, så står DanCenter klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige luksussommerhus for en weekend eller en hel uge.

  Hos DanCenter finder du et stort udvalg af luksussommerhuse med god plads og sommerhuse med indendørs pool til alle slags formål – til den rene afslapningsferie med vennerne og familien eller til den store firmatur. Søg blandt flere hundrede sommerhuse inden for de danske grænser, men husk også, at DanCenter har luksussommerhuse i lande som Tyskland og Sverige.

  Vi ønsker dig en rigtig god tur!

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse luksus sommerhuse i Danmark


  Sommerhus i ÅlbækHus nr: 42392Ålbæk18 personer,  300 m²350 m til kyst.Dette velindrettede sommerhus i Ålbæk har swimmingpool med rutsjebane til børnene, som de kun kan blive begejstrede for og ren afslapning i spabadet til 4-6 personer og sauna, som befinder sig i poolrummet. ...Sommerhus i LyngsåHus nr: 8596Lyngså14 personer,  264 m²1,0 km til kyst.Ved Lyngså finder I dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og god plads til 14 personer. Det velindrettede sommerhus har et dejligt stort kombineret køkken-/stueområde med brændeovn, hvor fællesskabet ...Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 18764Saltum Strand12 personer,  175 m²900 m til kyst.Swimmingpoolhus beliggende på en 1350 m² stor naturgrund. Badeværelser, sauna og poolrum med miljørigtig opvarmning med varmepumpe fra 2014. Stor hems er indrettet til børnehygge med PlayStation2, bordfodbold ...Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 91982Hals/Bisnap12 personer,  146 m²500 m til kyst.Stort sommerhus inkl. 15 m² hems med 4 madrasser og oplukkeligt velux vindue. Huset er velegnet til flere familier. Til husets 46 tommers tv hører en sound bar. Via aux stik og bluetooth kan I tilslutte ...

  Sommerhus i ReersøHus nr: 74829Reersø14 personer,  240 m²500 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende ca. 500 m fra vandet. Husets poolafdeling indeholder både af stor swimmingpool på 19 m² og vandrutschebane til mange timers sjov. Udendørs kan børnene lege ...Sommerhus i Strøby LadepladsHus nr: 56305Strøby Ladeplads14 personer,  239 m²300 m til kyst.Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende på dejlig naturgrund med træer i naturskønne omgivelser kun ca. 300 meter fra stranden og tæt på handelsbyen Køge. I poolrummet finder ...Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 78296Vejby Strand18 personer,  265 m²2,0 km til kyst.Velindrettet pool- og aktivitetshus som ganske enkelt rummer alt, hvad hjertet kan begære af udfoldelsesmuligheder. Husets imponerende poolafdeling indeholder en 18 m² stor pool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg ...Sommerhus i AsserboHus nr: 4636Asserbo20 personer,  255 m²3,5 km til kyst.Velindrettet sommerhus ved Asserbo. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, svømmetræner, stort indbygget spabad og sauna med plads til 6-8 personer. Swimmingpoolen er på 18 m² og med rutschebane ...

  Se alle vores sommerhuse >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af luksus sommerhuse

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  Hvor mange luksus sommerhuse har DanCenter i Danmark?

  Hos DanCenter finder du mere end 600 luksussommerhuse fordelt ud over hele Danmark. Du kan både leje luksussommerhuse i de velkendte ferieområder ved Vesterhavet i Jylland, Fyn, Sjælland og på Bornholm.

  Hos DanCenter har vi over 60 års erfaring i udlejning af sommerhuse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, som passer til dig og dine ferieplaner.

  Kan man bestille et luksus sommerhus for mindre end en uge ad gangen?

  Du kan sagtens leje et luksusommerhus i til en weekend eller miniferie. Der kan dog være visse begrænsninger i højsæsonen, hvor der er rift om luksussommerhusene.

  Kan jeg udleje mit sommerhus gennem DanCenter?

  Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om fordelene ved at udleje dit sommerhus hos DanCenter.