Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Fyn, Langeland og Ærø - ved de fynske kyster

Sommerhus på Fyn, Langeland og Ærø - ved de fynske kyster

 
Søg område: Fyn, Langeland og Ærø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 353 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Fyn, Langeland og Ærø - ved de fynske kyster

Hold årets sommerferie i Danmark - lej sommerhus på Fyn, Langeland eller Ærø

Hold ferie i sommerhus på Fyn, Langeland og Ærø i Danmark. Nedenfor kan du søge efter et ledigt sommerhus til din sommerferie.

Træd et skridt tilbage i historien på besøg til Egeskov Slot og Den Fynske Landsby og få sved på panden på cykelture rundt på Langeland eller Ærø. Fyn og de øerne i det Sydfynske Øhav byder på et væld af skønne oplevelser for hele familien.

Læs mere om Fyn, Langeland og Ærø
Rating af huse for Fyn, Langeland og Ærø: 4.1 af 5.0 fra 17202 anmeldelser

Sommerhusområder Fyn, Langeland og Ærø

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 353 sommerhuse for Fyn, Langeland og Ærø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RudkøbingHus nr: 8200Rudkøbing6 personer,  170 m²1,6 km til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 8469Kerteminde12 personer,  180 m²4,5 km til kyst.Sommerhus i DageløkkeHus nr: 99222Dageløkke6 personer,  58 m²450 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 60030Bogense4 personer,  50 m²300 m til kyst.Sommerhus i DageløkkeHus nr: 31584Dageløkke6 personer,  60 m²300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 40595Horne6 personer,  97 m²300 m til kyst.Sommerhus i HelnæsHus nr: 67337Helnæs6 personer,  59 m²350 m til kyst.Sommerhus i VesteregnHus nr: 4858Vesteregn8 personer,  73 m²300 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 76882Bogense6 personer,  87 m²5 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 37303Bogense4 personer,  48 m²320 m til kyst.Sommerhus i RistingeHus nr: 25593Ristinge8 personer,  86 m²400 m til kyst.Sommerhus i TranekærHus nr: 6496Tranekær6 personer,  68 m²350 m til kyst.Sommerhus i FalsledHus nr: 67726Falsled6 personer,  71 m²500 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 3922Bogense6 personer,  90 m²400 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 70417Horne8 personer,  94 m²100 m til kyst.Sommerhus i JørgensøHus nr: 99411Jørgensø4 personer,  77 m²90 m til kyst.Feriebolig i BogenseHus nr: 34724Bogense6+2 personer,  110 m²500 m til kyst.Sommerhus i TåsingeHus nr: 53703Tåsinge8 personer,  205 m²5 m til kyst.Sommerhus i TørresøHus nr: 94619Tørresø6 personer,  82 m²90 m til kyst.Sommerhus i RistingeHus nr: 23698Ristinge8 personer,  106 m²900 m til kyst.Sommerhus i RistingeHus nr: 4186Ristinge6 personer,  83 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i FåborgHus nr: 70749Fåborg5 personer,  90 m²10 km til kyst.Sommerhus i RudkøbingHus nr: 78870Rudkøbing4 personer,  107 m²600 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 98625Horne6 personer,  66 m²400 m til kyst.Sommerhus i RistingeHus nr: 11394Ristinge6 personer,  78 m²900 m til kyst.Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 35964Spodsbjerg10 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76485Horne6 personer,  66 m²400 m til kyst.Sommerhus i DageløkkeHus nr: 31588Dageløkke6 personer,  60 m²300 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 78254Hasmark4 personer,  65 m²40 m til kyst.Sommerhus i Skåstrup StrandHus nr: 96437Skåstrup Strand6 personer,  70 m²215 m til kyst.
  Se alle 353 DanCenter sommerhuse for Fyn, Langeland og Ærø

  Lej et Fyn sommerhus - øen mellem Jylland og Sjælland

  Det er populært at holde ferie i sommerhus på Fyn, og øens beliggenheden mellem Jylland og Sjælland gør det nemt for mange danskere at komme til øen. Derfor er sommerhusudlejning på Fyn populært, og du finder nemt lige det sommerhus til leje på Fyn, der passer til dine ferieplaner.

  Fra dit sommerhus på Fyn kan du få flere dage og uger til at gå med at udforske øens skønne strande, charmerende feriebyer og smukke naturoplevelser - en oplagt feriedestination for hele familien eller vennerne. Øen har flere slotte og herregårde, gode børnevenlige badestrande og idylliske kystbyer, der bare venter på at blive udforsket.

  Hold ferie i sommerhus på Fyn - tæt på natur og strande

  Fyn ligger midt i landet og er Danmarks næststørste ø. Landskabet er bølget og bakket med mange frugthaver, og karakteristisk er de mange stråtækte bindingsværksgårde. I Det Sydfynske Øhav sørger små og store færger samt broer for forbindelsen til omverdenen.

  Langs Storebæltskysten, på Nord- og Sydfyn og ved det sydlige Lillebælt er der gode strande med sand og roligt badevand. I Lillebælt kan strømmen være kraftig, så der skal du følge de lokale anvisninger. Også i Det sydfynske Øhav er bademulighederne meget fine, og da afstandene er korte, kan du altid finde en god strand med læ. I Nordfyn ved Otterup ligger en af Danmarks og Fyns bedste sandstrande, nemlig Hasmark Strand. Her er der gode muligheder for at bade, gåture og bygge sandslotte. Fyn kan også andet end at byde på dejlige strande. På øen finder du også flere slotte og herregårde samt Odense, Fyns største by og hjemsted for hele Danmarks eventyrforfatter H.C. Andersen.

  Ferie på Fyn - hvad skal du se

  Odense inviterer med hyggelige gader, shopping og velsmagende spisesteder. Ligesom du i byen også finder museer som Brandts Klædefabrikker og flere koncertsteder. Du kan også blive klogere på verdens vilde dyr i Odense Zoo. Har du lejet et sommerhus på Fyn, kan du opleve Odense på en dagstur. Det er nemt at køre til byen, uanset hvor du er i sommerhus.

  En lille times kørsel syd for Odense, finder du Fyns største attraktion Egeskov Slot, som i 2017 og 2020 blev kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Du kan også besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøv kræfter med en vandretur i trætoppene med "Tree Top Walking".

  Af andre store attraktioner på Fyn finder du:

 • Odense Zoo

 • Naturama i Svendborg

 • Valdemar Slot på Tåsinge

 • Den Fynske Landsby i Odense

 • Danmarks Jernbanemuseum i Odense

 • Bridgewalking i Middelfart

 • Hindsgavl Slot ved Middelfart

 • Faaborg Museum

 • Kunstmuseum Johannes Larsen Museum i Kerteminde

 • Fjord&Bælt i Kerteminde

 • Øhavsstien fra Lundeborg på Østfyn - over Sydfyn - til Falsled på Vestfyn
 • Sommerhusudlejning på Langeland og Ærø

  Du kan også holde ferie på de mindre øer, syd for Fyn. Her kan du leje sommerhus på Langeland og Ærø eller en af de mindre øer. Ø-området har fået navnet det Sydfynske Øhav, hvilket giver billeder af naturskønne omgivelser og små, charmerende byer ved kysterne.

  Langeland og Ærø byder begge på charmerende feriebyer og et stille og roligt tempo, hvor der er tid til fordybelse og hygge over et brætspil i sommerhuset og gåture på stranden. Både Ærø og Langeland byder på hyggelige aktiviteter og oplevelser hele året rundt.

  På øerne finder du også flere hyggelige spisesteder og gårdbutikker, hvor du kan købe lokale råvarer med tilbage til frokostbordet eller en hyggelig grillaften på terrassen i sommerhuset.

  Langeland kan nås både med færge og via Langelandsbroen, mens Ærø kun kan nås med Færge.

  Rabat på flere populære danske attraktioner med DanCenter

  Når du lejer sommerhus med DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Læs mere om hvilke attraktioner du får rabat på, når du lejer sommerhus med DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Fyn

  DanCenter Sommerhusudlejning på Fyn står for udlejning af mere end 300 skønne sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø. Sommerhusene ligger i de bedste sommerhusområder på Fyn og øerne og kan lejes på ugebasis, men du kan også nøjes med at leje et sommerhus i blot en weekend det meste af året - bortset fra i højsæsonen.

  Lej alt fra små hyggelige sommerhuse til store sommerhuse med spa og pool. I de store sommerhuse er der ofte også aktivitetsrum med blandt andet billard, bordfodbold og bordtennis. Desuden er det også tilladt, at du kan medbringe din hund i mange af sommerhusene; så kan hele familien komme af sted og få nye skønne oplevelser sammen i den flotte fynske natur.

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved, hvordan vi hjælper dig bedst muligt i din jagt efter det rigtige sommerhus til din ferie. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et sommerhus med havudsigt på Fyn, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  Når du søger efter sommerhus på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter de faciliteter, som du ønsker, at sommerhuset skal have. Du kan blandt andet søge efter sommerhus på Fyn med havudsigt, pool eller sauna.

  Sommerhusområder på Fyn

  På Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Sommerhusområderne på Fyn fordeler sig hovedsageligt mellem sommerhuse på Nordfyn, sommerhuse på Sydfyn eller sommerhuse i det Sydfynske Øhav.

  På Nordfyn finder du populære sommerhusområder i Bogense tage hunden med på ferie og Hasmark, mens Sydfyn byder på sommerhusområder som Fåborg. I det Sydfynske Øhav finder du sommerhusområder på altid idylliske og charmerende Ærø og populære Langeland, hvor du bl.a. finder sommerhuse i Spodsbjerg.

  Lej ferielejlighed på Fyn med Danland Feriecenter

  Vil du gerne prøve en anden type feriehus på Fyn end sommerhus, kan du hos Danland Feriecenter leje ferielejlighed på Fyn, både på Nordfyn og Sydfyn. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark.

  Når du lejer ferielejlighed eller feriehus hos Danland Feriecenter, får du adgang til flere forskellige fællesaktiviteter både udendørs og indendørs, som du ikke får, når du lejer sommerhus. Et feriecenter er et oplagt valg, hvis du rejser med sammen flere familier eller invitere børnebørnene på ferie. Her er aktiviteter for hele familien - store som små.

  På Fyn har Danland Feriecenter tre centre i henholdsvis Bogense, Faaborg eller Rudkøbing på Langeland. De tre feriecentre byder på forskellige fællesaktiviteter, og nogle centre har mange aktiviteter, mens andre har få. Der er med andre ord ikke to Danland Feriecentre, der er ens.

  Spørgsmål og svar omkring Fyn, Langeland og Ærø

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Fyn, Langeland og Ærø?

  Hos DanCenter har vi mere end 300 sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø., og vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved med andre ord, lige hvordan vi skal hjælpe dig med at få den bedste ferie.

  Hvilke steder bør jeg besøge på Fyn, Langeland og Ærø?

  Fyn er fin, og der er også rigtige mange fine steder at opleve, når du holder ferie på Fyn og øerne i det Sydfynske Øhav. Her er bare nogle af de steder, som du skal opleve på din sommerhusferie:

  • Odense og alle byens seværdigheder
  • Assens
  • Faaborg
  • Vesterstrand
  • Ristinge strand
  • Christiansminde strand
  • Svendborg.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Fyn, Langeland og Ærø?

  Ærø og Langeland byder på en ferie i stille og roligt tempo. Her er tid til fordybelse og hyggelige timer sammen. Øerne er faktisk små attraktioner i sig selv.

  Med de korte afstande i Danmark, kan du sagtens køre rundt og opleve Fyn med base på Langeland og Ærø.