Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et Sommerhus på Fyn, Langeland eller Ærø

 
Søg område: Fyn, Langeland og Ærø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 404 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et Sommerhus på Fyn, Langeland eller Ærø

Hold årets sommerferie i Danmark - lej sommerhus på Fyn, Langeland eller Ærø

Hold ferie i sommerhus på Fyn, Langeland og Ærø i Danmark. Nedenfor kan du søge efter et ledigt sommerhus til din sommerferie.

Træd et skridt tilbage i historien på besøg til Egeskov Slot og Den Fynske Landsby og få sved på panden på cykelture rundt på Langeland eller Ærø. Fyn og de øerne i det Sydfynske Øhav byder på et væld af skønne oplevelser for hele familien.

Læs mere om Fyn, Langeland og Ærø
Rating af huse for Fyn, Langeland og Ærø: 4.1 af 5.0 fra 24782 anmeldelser

Sommerhusområder Fyn, Langeland og Ærø

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 404 sommerhuse for Fyn, Langeland og Ærø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 8647Ærø/Ærøskøbing6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 56858Horne10 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i DageløkkeHus nr: 66839Dageløkke6 personer,  108 m²30 m til kyst.Sommerhus i DageløkkeHus nr: 31584Dageløkke6 personer,  60 m²300 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 9417Hasmark10 personer,  119 m²350 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17641Fåborg2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i Skåstrup StrandHus nr: 9464Skåstrup Strand7 personer,  99 m²550 m til kyst.Sommerhus i Sandagernæs/AssensHus nr: 28267Sandagernæs/Assens6 personer,  60 m²250 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 39258Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Tåsinge/StenoddenHus nr: 52062Tåsinge/Stenodden6 personer,  80 m²200 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 61816Hasmark5 personer,  40 m²5 m til kyst.Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 4729Tårup Strand8 personer,  99 m²400 m til kyst.Sommerhus i Ærø/SøbyHus nr: 30539Ærø/Søby8 personer,  128 m²300 m til kyst.Sommerhus i BagenkopHus nr: 35081Bagenkop20 personer,  330 m²130 m til kyst.Sommerhus i NabHus nr: 4274Nab8 personer,  148 m²70 m til kyst.Sommerhus i StoenseHus nr: 28887Stoense6 personer,  80 m²200 m til kyst.Sommerhus i LangøHus nr: 98744Langø7 personer,  127 m²100 m til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 8469Kerteminde12 personer,  180 m²4,5 km til kyst.Sommerhus i NabHus nr: 67777Nab8 personer,  102 m²500 m til kyst.Sommerhus i NabHus nr: 8166Nab8 personer,  102 m²200 m til kyst.Sommerhus i Ærø/MarstalHus nr: 68014Ærø/Marstal5 personer,  128 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 38981Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fåborg ByHus nr: 4262Fåborg By6 personer,  136 m²70 m til kyst.Sommerhus i FalsledHus nr: 9571Falsled12 personer,  129 m²195 m til kyst.Sommerhus i TørresøHus nr: 4258Tørresø6 personer,  98 m²200 m til kyst.Sommerhus i DyreborgHus nr: 38986Dyreborg6 personer,  88 m²150 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 30746Hasmark4 personer,  67 m²30 m til kyst.Sommerhus i Kerteminde/GabetHus nr: 40560Kerteminde/Gabet4 personer,  48 m²100 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 74936Horne6 personer,  115 m²400 m til kyst.Sommerhus i Vejlby FedHus nr: 22430Vejlby Fed8 personer,  80 m²75 m til kyst.
  Se alle 404 DanCenter sommerhuse for Fyn, Langeland og Ærø

  Lej et sommerhus på Fyn - øen der forbinder Jylland og Sjælland

  Fyn er en populær feriedestination og øens centrale placering mellem Jylland og Sjælland gør det nemt for mange danskere at komme til øen. Der findes et stort udvalg af forskellige sommerhuse på Fyn, så hvad end du gerne vil være tæt på vandet, tæt på byerne og kulturlivet eller ude i skoven, så finder du helt sikkert det perfekte sommerhus hos DanCenter. Fra dit sommerhus på Fyn kan du få flere dage og uger til at gå med at udforske øens skønne strande, charmerende feriebyer og smukke naturoplevelser - en oplagt feriedestination for hele familien eller vennerne. Øen har flere slotte og herregårde, gode børnevenlige badestrande og idylliske kystbyer, der bare venter på at blive udforsket.

  Hold ferie i sommerhus på Fyn - kom tæt på natur og skønne strande

  Fyn er Danmarks næststørste ø og byder på et væld af oplevelser for hele familien. Landskabet er åbent og farverigt med marker, skove, søer og vidtstrakte strande. Det Sydfynske Øhav byder på et væld af fine øer, der er en kort færgetur væk. Avernakø, Lyø, Tåsinge, Ærø og Langeland er blot få af de mange fine øer.

  Hvad kan man opleve på Fyn?

  Som sagt er Fyn rig på attraktioner og aktiviteter for hele familien. Langs Storebæltskysten, på Nord- og Sydfyn og ved det sydlige Lillebælt er der gode strande med sand og roligt badevand. I Lillebælt kan strømmen være kraftig, så her skal du følge de lokale anvisninger. Også i Det sydfynske Øhav er bademulighederne rigtig gode og da afstandene er korte, kan du altid finde en god strand. På Nordfyn ved Otterup ligger én af Danmarks og Fyns bedste sandstrande, nemlig Hasmark Strand. Her er der gode muligheder for at bade, gå lange ture til Enebærodde og bygge sandslotte. På øen finder du også flere slotte og herregårde og i midten af øen ligger Odense, Fyns største by og hjemsted for hele Danmarks eventyrforfatter H.C. Andersen.

  Her er et udpluk af dét, som Fyn har at byde på:

  Øhavsstien

  Der findes mange smukke vandrestier på Fyn. Èn af de største er Øhavsstien, som strækker sig 220 km fordelt på 7 strækninger. Øhavsstien er markeret med blå skilte og langs den får du hele den smukke fynske natur liggende for dine fødder, bogstaveligt talt.

  Cykelstier

  På grund af Fyns forholdsvist begrænsede størrelse, så er der god mulighed for at cykle øen og de mindre øer i det sydfynske øhav rundt. Der er især to større ruter, du kan følge: Bike Island ruten og Østersøruten. Når du tager på cykelferie på Fyn og øerne, kommer du rundt omkring i smukke, forskellige landskaber og oplever hyggelige byer, kystnære strækninger og smukke udsigtspunkter.

  Strande

  Fyn er omkranset af vand og smukke strande. Hvad end ferien skal stå på solbadning, grillhygge med vennerne, ro til at læse en bog, børnevenlige bølger eller større, mere vilde bølger eller smukke solnedgange, så er der et stort udvalg af strande på Fyn og øerne. Nogle strande der kan nævnes er: Hasmark, Kerteminde, Bogense og Faaborg havnebad.

  Sejlads og vandaktiviteter

  Fyn og det Sydfynske Øhav er oplagt til sejlads og vandaktiviteter. Det smukke kystlandskab gør sejlads til et eventyr. Hvad end du er til sejlbåd, kajak eller lystfiskeri, så er der rig mulighed for at få styrret lysterne på Fyn.

  Æbelø

  Æbelø er en "øde" ø, som kun kan nås via robåd, kajak eller til fods. Dét der gør Æbelø speciel, er muligheden for at kunne vandre gennem vandet over til Æbelø ved lavvande. Bare turen derover kan byde på en spændende oplevelse med dyrelivet: du kan være heldig at opleve sæler, marsvin og et rigt fugleliv. Selve øen er også en spændende oplevelse, idet dyrelivet er helt specielt og roen, du får på en ø, der er ubeboet af mennesker.

  Ferie på Fyn - hvad skal du se

  Når du holder ferie på Fyn, så kan du hurtigt og nemt komme ud og opleve en masse spændende ting. Hvis vi starter i midten af Fyn med Odense, så kan du her opleve hyggelige gader, gode shopping muligheder og spændende spisesteder. Desuden finder du en masse kulturelle aktiviteter, såsom Brandts Klædefabrikker og flere koncertsteder. Desuden finder du i Odense, Odense Zoo, som er en rigtig hyggelig og gennemført zoologisk have. Odense er nem at komme til fra hele Fyn, så uanset hvor du har lejet et sommerhus på Fyn, så kan du nemt tage en dagstur til Odense.

  En lille times kørsel syd for Odense, finder du Fyns største attraktion Egeskov Slot, som i 2017 og 2020 blev kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Her kan du besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøve kræfter med en vandretur i trætoppene med "Tree Top Walking". Desuden er der forskellige arrangementer i løbet af året, så det er en god idé at holde sig opdateret på hjemmesiden om, hvornår det er bedst at besøge Egeskov.

  Her er en liste over nogle af de største attraktioner på Fyn:

 • Odense Zoo
 • Naturama i Svendborg
 • Valdemar Slot på Tåsinge
 • Den Fynske Landsby i Odense
 • Danmarks Jernbanemuseum i Odense
 • Bridgewalking i Middelfart
 • Hindsgavl Slot ved Middelfart
 • Faaborg Museum
 • Kunstmuseum Johannes Larsen Museum i Kerteminde
 • Fjord&Bælt i Kerteminde
 • Øhavsstien fra Lundeborg på Østfyn - over Sydfyn - til Falsled på Vestfyn
 • Rabat på flere populære danske attraktioner med DanCenter

  Når du lejer sommerhus med DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Læs mere om hvilke attraktioner du får rabat på, når du lejer et sommerhus med DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Fyn

  DanCenter Sommerhusudlejning på Fyn står for udlejning af mere end 300 skønne sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø. Sommerhusene ligger i de bedste sommerhusområder på Fyn og øerne og kan enten lejes på ugebasis eller i en forlænget weekend eller i en miniferie. Du bestemmer selv. Den eneste restriktion er, at dette ikke gælder i højsæsonen, hvor du udelukkede kan leje sommerhuse på ugebasis.

  Hos DanCenter kan du finde alle slags sommerhuse og kan nemt leje et sommerhus, der passer til lige præcis dine behov. Lej alt fra små hyggelige sommerhuse til store sommerhuse med spa og pool. I de store sommerhuse er der ofte også aktivitetsrum med blandt andet billard, bordfodbold og bordtennis. Desuden har mulighed for at tage hunden med i mange af vores sommerhuse; så kan hele familien komme af sted og få nye skønne oplevelser sammen i den flotte fynske natur.

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved, hvordan vi hjælper dig bedst muligt i din jagt efter det rigtige sommerhus til din ferie. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et sommerhus med havudsigt på Fyn, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  Når du søger efter sommerhuse på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter de faciliteter, som du ønsker, at sommerhuset skal have. Du kan blandt andet søge efter sommerhus på Fyn med pool, havudsigt eller sauna.

  Sommerhusområder på Fyn

  På Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Sommerhusområderne på Fyn fordeler sig hovedsageligt mellem sommerhuse på Nordfyn, sommerhuse på Sydfyn eller sommerhuse i det Sydfynske Øhav. På Nordfyn finder du populære sommerhusområder i Bogense, hvor du kan tage hunden med på ferie og Hasmark. Sydfyn byder på dejlige sommerhusområder i Fåborg. I det Sydfynske Øhav finder du sommerhusområder på altid idylliske og charmerende Ærø og populære Langeland, hvor du bl.a. finder sommerhuse i Spodsbjerg.

  Ferie i det Sydfynske Øhav - Sommerhusudlejning på Langeland og Ærø

  Du kan også holde ferie på de mindre øer, ved Sydfyn. Her kan du leje et dejligt sommerhus på Langeland og Ærø eller én af de mindre øer. Langeland og Ærø byder begge på charmerende feriebyer og et stille og roligt tempo, hvor der er tid til fordybelse og hygge over et brætspil i sommerhuset og gåture på stranden. Både Ærø og Langeland byder på hyggelige aktiviteter og oplevelser hele året rundt. På øerne finder du også flere hyggelige spisesteder og gårdbutikker, hvor du kan købe lokale råvarer med tilbage til frokostbordet eller en hyggelig grillaften på terrassen i sommerhuset.

  Langeland kan nås både med færge og via Langelandsbroen, mens Ærø kun kan nås med Færge.

  Lej en ferielejlighed på Fyn med Danland Feriecenter

  Hvis du gerne vil prøve noget andet end et sommerhus, så kan du gennem Danland Feriecenter, DanCenters søsterselskab, leje ferielejligheder på Fyn - både Nordfyn og Sydfyn. Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark.

  Når du lejer en ferielejlighed eller et feriehus hos Danland Feriecenter, får du adgang til flere forskellige fællesaktiviteter både udendørs og indendørs, som du ikke får, når du lejer et sommerhus. Et feriecenter er et oplagt valg, hvis du rejser med sammen flere familier eller inviterer børnebørnene på ferie. Her er aktiviteter for hele familien - store som små. På Fyn har Danland Feriecenter tre centre i henholdsvis Bogense, Faaborg eller Rudkøbing på Langeland. De tre feriecentre byder på forskellige fællesaktiviteter, og nogle centre har mange aktiviteter, mens andre har få. Der er med andre ord ikke to Danland Feriecentre, der er ens.


  Med DanCenter kan du kommer på en dejlig ferie på Fyn og øerne.