Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et Sommerhus på Fyn

 
Søg område: Fyn, Langeland og Ærø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 343 ferieboliger.

Lej et Sommerhus på Fyn

Nyd din næste ferie i et sommerhus på Fyn

Hold ferie i sommerhus på Fyn, Langeland og Ærø i Danmark. Nedenfor kan du søge efter et ledigt sommerhus til din sommerferie.

Træd et skridt tilbage i historien på besøg til Egeskov Slot og Den Fynske Landsby og få sved på panden på cykelture rundt på Langeland eller Ærø. Fyn og de øerne i det Sydfynske Øhav byder på et væld af skønne oplevelser for hele familien.

Læs mere om Fyn, Langeland og Ærø
Rating af huse for Fyn, Langeland og Ærø: 4.2 af 5.0 fra 25985 anmeldelser

Sommerhusområder Fyn, Langeland og Ærø

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 343 sommerhuse for Fyn, Langeland og Ærø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Skåstrup StrandHus nr: 48645Skåstrup Strand6 personer,  94 m²577 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 49384Bogense3 personer,  74 m²65 m til kyst.Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 43759Spodsbjerg10 personer,  125 m²329 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 56409Bogense6 personer,  95 m²208 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17689Fåborg2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i Skåstrup StrandHus nr: 54457Skåstrup Strand8 personer,  89 m²443 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 56516Bogense4 personer,  35 m²97 m til kyst.Sommerhus i Fåborg ByHus nr: 48585Fåborg By5 personer,  140 m²300 m til kyst.Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 48787Spodsbjerg6 personer,  145 m²60 m til kyst.Sommerhus i AssensHus nr: 53017Assens10 personer,  207 m²149 m til kyst.Sommerhus i Å StrandHus nr: 92799Å Strand4 personer,  140 m²260 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 9582Bogense4 personer,  57 m²150 m til kyst.Sommerhus i TranekærHus nr: 54797Tranekær7 personer,  146 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i RudkøbingHus nr: 27256Rudkøbing16 personer,  219 m²450 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 45826Bogense2 personer,  45 m²74 m til kyst.Sommerhus i Fåborg/BjørnøHus nr: 8207Fåborg/Bjørnø6 personer,  67 m²50 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 74936Horne6 personer,  115 m²400 m til kyst.Sommerhus i BagenkopHus nr: 54515Bagenkop6 personer,  138 m²211 m til kyst.Sommerhus i DageløkkeHus nr: 44880Dageløkke6 personer,  58 m²409 m til kyst.Sommerhus i AssensHus nr: 4912Assens4 personer,  37 m²70 m til kyst.Sommerhus i Bro Str./Varbjerg Str.Hus nr: 57409Bro Str./Varbjerg Str.6 personer,  70 m²300 m til kyst.Sommerhus i RudkøbingHus nr: 52251Rudkøbing4 personer,  92 m²487 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 6716Bogense4 personer,  48 m²300 m til kyst.Sommerhus i TørresøHus nr: 61792Tørresø4 personer,  44 m²50 m til kyst.Sommerhus i Humble/KædebyHus nr: 54377Humble/Kædeby4 personer,  56 m²2,6 km til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 50990Bogense5 personer,  57 m²Sommerhus i StoenseHus nr: 51642Stoense8 personer,  84 m²353 m til kyst.Sommerhus i RudkøbingHus nr: 18910Rudkøbing6 personer,  67 m²5 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17641Fåborg2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17692Fåborg2+4 personer,  52 m²50 m til kyst.
  Se alle 343 DanCenter sommerhuse for Fyn, Langeland og Ærø

  Lej et sommerhus på Fyn

  Fyn er en populær feriedestination spækket med ferieoplevelser, og øens centrale placering mellem Jylland og Sjælland gør det nemt for mange danskere at komme til øen. Der findes et stort udvalg af forskellige sommerhuse på Fyn, så hvad end du gerne vil være tæt på vandet, tæt på byerne og kulturlivet eller ude i skoven, og om det skal være mindre til få personer eller stort med plads til mange, så finder du helt sikkert det perfekte sommerhus hos DanCenter. Fra dit sommerhus på Fyn kan du få flere dage og uger til at gå med at udforske øens skønne strande, charmerende feriebyer og smukke naturoplevelser - en oplagt feriedestination for hele familien eller vennerne. Øen har flere slotte og herregårde, gode børnevenlige badestrande og idylliske kystbyer, der bare venter på at blive udforsket.

  Hold ferie i sommerhus på Fyn - kom tæt på natur og skønne strande

  Fyn er Danmarks næststørste ø og byder på et væld af oplevelser for hele familien. Landskabet er åbent og farverigt med marker, skove, søer og vidtstrakte strande. Det Sydfynske Øhav byder på et væld af fine øer, der er en kort færgetur væk. Avernakø, Lyø, Tåsinge, Ærø og Langeland er blot få af de mange fine øer.

  Hvad kan man opleve på Fyn?

  Som sagt er Fyn rig på attraktioner, seværdigheder og aktiviteter for hele familien. Langs Storebæltskysten, på Nord- og Sydfyn og ved det sydlige Lillebælt er der gode strande med sand og roligt badevand. I Lillebælt kan strømmen være kraftig, så her skal du følge de lokale anvisninger. Også i Det Sydfynske Øhav er bademulighederne rigtig gode og da afstandene er korte, kan du altid finde en god strand. På Nordfyn ved Otterup ligger én af Danmarks og Fyns bedste sandstrande, nemlig Hasmark Strand. Her er der gode muligheder for at bade, gå lange ture til Enebærodde og bygge sandslotte. På øen finder du også flere slotte og herregårde og i midten af øen ligger Odense, Fyns største by og hjemsted for hele Danmarks eventyrforfatter H.C. Andersen.

  Her er et udpluk af dét, som Fyn har at byde på:

  Øhavsstien

  Der findes mange smukke vandrestier på Fyn. Èn af de største er Øhavsstien, som strækker sig 220 km fordelt på 7 strækninger. Øhavsstien er markeret med blå skilte og langs den får du hele den smukke fynske natur og dens fjorde liggende for dine fødder, bogstaveligt talt.

  Cykelstier

  På grund af Fyns forholdsvist begrænsede størrelse, så er der god mulighed for at cykle øen og de mindre øer i det sydfynske øhav rundt og på den måde opleve øens smukke natur. Der er især to større ruter, du kan følge: Bike Island ruten og Østersøruten. Når du tager på cykelferie på Fyn og øerne, kommer du rundt omkring i smukke, forskellige landskaber og oplever hyggelige byer, kystnære strækninger og smukke udsigtspunkter.

  Strande

  Fyn er omkranset af vand og smukke strande, som udgør en stor del af naturen. Hvad end ferien skal stå på solbadning, grillhygge med vennerne, ro til at læse en bog, børnevenlige bølger eller større, mere vilde bølger eller smukke solnedgange, så er der et stort udvalg af strande på Fyn og øerne. Nogle strande der kan nævnes er: Hasmark, Kerteminde, Bogense og Faaborg havnebad.

  Sejlads og vandaktiviteter

  Fyn og det Sydfynske Øhav er oplagt til sejlads og vandaktiviteter. Det smukke kystlandskab gør sejlads til et eventyr. Hvad end du er til sejlbåd, kajak eller lystfiskeri, så er der rig mulighed for at få styrret lysterne på Fyn i fjorden eller på mere åbent hav.

  Æbelø

  Oplev Æbelø, som er en "øde" ø, der kun kan nås via robåd, kajak eller til fods. Dét der gør Æbelø speciel, er muligheden for at kunne vandre gennem vandet over til Æbelø ved lavvande. Bare turen derover kan byde på en spændende oplevelse med dyrelivet: du kan være heldig at opleve sæler, marsvin og et rigt fugleliv. Selve øen er også en spændende oplevelse, idet dyrelivet er helt specielt og roen, du får på en ø, der er ubeboet af mennesker.

  Ferie på Fyn: Det skal du se

  Når du holder ferie på Fyn, så kan du hurtigt og nemt komme ud og opleve en masse spændende ting, da der er en masse seværdigheder. Hvis vi starter i midten af Fyn med Odense, så kan du her opleve hyggelige gader, gode shopping muligheder og spændende spisesteder. Desuden finder du en masse kulturelle aktiviteter, såsom Brandts Klædefabrikker og flere koncertsteder. Desuden finder du i Odense, Odense Zoo, som er en rigtig hyggelig og gennemført zoologisk have. Odense er nem at komme til fra hele Fyn, så uanset hvor du har lejet et sommerhus på Fyn, så kan du nemt tage en dagstur til Odense.

  En lille times kørsel syd for Odense, finder du Fyns største attraktion Egeskov Slot, som i 2017 og 2020 blev kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Her kan du besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøve kræfter med en vandretur i trætoppene med "Tree Top Walking". Desuden er der forskellige arrangementer i løbet af året, så det er en god idé at holde sig opdateret på hjemmesiden om, hvornår det er bedst at besøge Egeskov.

  Her er en liste over nogle af de største attraktioner på Fyn:

 • Odense Zoo
 • Naturama i Svendborg
 • Valdemar Slot på Tåsinge
 • Den Fynske Landsby i Odense
 • Danmarks Jernbanemuseum i Odense
 • Bridgewalking i Middelfart
 • Hindsgavl Slot ved Middelfart
 • Faaborg Museum
 • Kunstmuseum Johannes Larsen Museum i Kerteminde
 • Fjord&Bælt i Kerteminde
 • Øhavsstien fra Lundeborg på Østfyn - over Sydfyn - til Falsled på Vestfyn
 • Få rabat på populære Fynske attraktioner med Dancenter

  Når du lejer sommerhus med DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Læs mere om hvilke attraktioner du får rabat på, når du lejer et sommerhus med DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Fyn

  DanCenter Sommerhusudlejning på Fyn står for udlejning af mere end 300 skønne sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø, som kan sikre behagelige overnatninger. Sommerhusene ligger i de bedste sommerhusområder på Fyn og øerne og kan enten lejes på ugebasis eller i en forlænget weekend eller i en miniferie. Du bestemmer selv. Den eneste restriktion er, at dette ikke gælder i højsæsonen, hvor du udelukkede kan leje sommerhuse på ugebasis.

  Hos DanCenter kan du finde alle slags sommerhuse og kan nemt leje et sommerhus, der passer til lige præcis dine behov. Lej alt fra små hyggelige sommerhuse til store sommerhuse med spa og pool - endda luksus-sommerhuse. I de store sommerhuse er der ofte også aktivitetsrum med blandt andet billard, bordfodbold og bordtennis. Desuden har mulighed for at tage hunden med i mange af vores sommerhuse; så kan hele familien komme af sted og få nye skønne oplevelser sammen i den flotte fynske natur.

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved, hvordan vi hjælper dig bedst muligt i din jagt efter det rigtige sommerhus til din ferie. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et sommerhus med havudsigt på Fyn, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  Når du søger efter sommerhuse på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter de faciliteter, som du ønsker, at sommerhuset skal have. Du kan blandt andet søge efter sommerhus på Fyn med pool, havudsigt eller sauna.

  Det er også muligt at finde langtidsleje.

  Sommerhusområder på Fyn

  På Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Sommerhusområderne på Fyn fordeler sig hovedsageligt mellem sommerhuse på Nordfyn, sommerhuse på Sydfyn eller sommerhuse i det Sydfynske Øhav. På Nordfyn finder du populære sommerhusområder i Bogense, hvor du kan tage hunden med på ferie og Hasmark. Sydfyn byder på dejlige sommerhusområder i Faaborg. I det Sydfynske Øhav finder du sommerhusområder på altid idylliske og charmerende Ærø og populære Langeland, hvor du bl.a. finder sommerhuse i Spodsbjerg. Man kan også sejle til Als fra Bøjden tæt på Faaborg.

  Sommerhusudlejning i det Fynske Øhav

  Du kan også holde ferie på de mindre øer, ved Sydfyn. Her kan du leje et dejligt sommerhus på Langeland og Ærø eller én af de mindre øer. Langeland og Ærø byder begge på charmerende feriebyer og et stille og roligt tempo, hvor der er tid til fordybelse og hygge over et brætspil i sommerhuset og gåture på stranden. Både Ærø og Langeland byder på hyggelige aktiviteter og oplevelser hele året rundt. På øerne finder du også flere hyggelige spisesteder og gårdbutikker, hvor du kan købe lokale råvarer med tilbage til frokostbordet eller en hyggelig grillaften på terrassen i sommerhuset.

  Langeland kan nås både med færge og via Langelandsbroen, mens Ærø kun kan nås med færge. Det er også muligt at komme til Lolland med færgen fra Langeland.

  Lej en ferielejlighed på Fyn med Danland Feriecenter

  Hvis du gerne vil prøve noget andet end et sommerhus, så kan du gennem Danland Feriecenter, DanCenters søsterselskab, leje ferielejligheder på Fyn - både Nordfyn og Sydfyn. Danland Feriecenter har flere feriecentre fordelt over hele Danmark.

  Når du lejer en ferielejlighed eller et feriehus hos Danland Feriecenter, får du adgang til flere forskellige fællesaktiviteter både udendørs og indendørs, som du ikke får, når du lejer et sommerhus. Et feriecenter er et oplagt valg, hvis du rejser med sammen flere familier eller inviterer børnebørnene på ferie. Her er aktiviteter for hele familien - store som små. På Fyn har Danland Feriecenter tre centre i henholdsvis Bogense eller Faaborg. De to feriecentre byder på forskellige fællesaktiviteter, og nogle centre har mange aktiviteter, mens andre har få. Der er med andre ord ikke to Danland Feriecentre, der er ens.


  Med DanCenter kan du komme på en dejlig ferie på Fyn og øerne.