Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Als - nær kultur, historie og vand

Sommerhus på Als - nær kultur, historie og vand

 
Søg område: Sydøstjylland og Als
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 377 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Als - nær kultur, historie og vand

Lej sommerhus på Als

Hold din næste ferie i sommerhus på Als og oplev den smukke ø i det sydlige hjørne af Danmark. Her er du tæt på Ærø og Fyn og den dansk-tyske grænse. Tag på opdagelse i naturen, besøg Sønderborg og kryds grænsen til Tyskland. I området finder du også flere dejlige og børnevenlige strande.

Hos DanCenter har vi et stort udvalg af sommerhuse i Danmark og på Als. Her finder du alt lige fra klassiske sommerhuse opført i træ til store sommerhuse med plads til hele familien.

Start din søgning efter et sommerhus til leje på Als her:

Læs mere om Sydøstjylland og Als
Rating af huse for Sydøstjylland og Als: 4.1 af 5.0 fra 18963 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 377 sommerhuse for Sydøstjylland og Als - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Binderup StrandHus nr: 24318Binderup Strand6 personer,  93 m²70 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 24241Kegnæs6 personer,  70 m²250 m til kyst.Sommerhus i Binderup StrandHus nr: 35127Binderup Strand6 personer,  142 m²25 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 4521Hejlsminde Strand5 personer,  83 m²800 m til kyst.Sommerhus i Råde StrandHus nr: 36852Råde Strand8 personer,  99 m²400 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 37611Kegnæs22 personer,  405 m²500 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 35533Hejlsminde Strand4 personer,  78 m²100 m til kyst.Sommerhus i Flensborg FjordHus nr: 68348Flensborg Fjord8 personer,  130 m²300 m til kyst.Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 7353Nordborg/Lavensby8 personer,  82 m²150 m til kyst.Sommerhus i Flensborg FjordHus nr: 33077Flensborg Fjord6 personer,  116 m²150 m til kyst.Sommerhus i LøjtHus nr: 96985Løjt6 personer,  106 m²200 m til kyst.Sommerhus i MommarkHus nr: 68929Mommark8 personer,  155 m²200 m til kyst.Sommerhus i DiernæsHus nr: 14631Diernæs8 personer,  80 m²300 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 78271Hejlsminde Strand6 personer,  72 m²100 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 43830Hejlsminde Strand4 personer,  69 m²30 m til kyst.Sommerhus i ÅrøsundHus nr: 67678Årøsund20 personer,  279 m²120 m til kyst.Sommerhus i MommarkHus nr: 4593Mommark8 personer,  86 m²250 m til kyst.Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 27302Rendbjerg Strand6 personer,  128 m²25 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 37674Kegnæs14 personer,  219 m²500 m til kyst.Sommerhus i Kelstrup Strand/JyllandHus nr: 40322Kelstrup Strand/Jylland8 personer,  93 m²200 m til kyst.Sommerhus i Skovmose/AlsHus nr: 70833Skovmose/Als4 personer,  55 m²500 m til kyst.Sommerhus i Skovmose/AlsHus nr: 87178Skovmose/Als6 personer,  84 m²100 m til kyst.Feriebolig i Hejlsminde StrandHus nr: 33516Hejlsminde Strand2+4 personer,  48 m²10 m til kyst.Feriebolig i Hejlsminde StrandHus nr: 33512Hejlsminde Strand2+2 personer,  39 m²10 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 7662Kegnæs6 personer,  60 m²300 m til kyst.Sommerhus i LøjtHus nr: 42474Løjt6 personer,  110 m²100 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 94611Hejlsminde Strand8 personer,  90 m²950 m til kyst.Sommerhus i Skovmose/AlsHus nr: 34985Skovmose/Als10 personer,  105 m²300 m til kyst.Sommerhus i Skovmose/AlsHus nr: 26355Skovmose/Als8 personer,  81 m²30 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 12095Hejlsminde Strand6 personer,  84 m²700 m til kyst.
  Se alle 377 DanCenter sommerhuse for Sydøstjylland og Als

  Tag på ferie i et Als sommerhus

  Lej sommerhus på Als ligger i det sydlige Danmark, tæt ved den dansk-tyske grænse og er Danmarks syvende største ø. Her kan du nyde at have både Fyn og Jylland inden for rækkevidde.

  Der venter et væld af attraktioner og seværdigheder, som du kan bruge tid på. Når du ikke bliver klogere på områdets attraktioner, kan du gå på opdagelse i den skønne danske natur langs kysterne.

  Als byder på det spændende oplevelsescenter Universe i Nordborg, dejlige og børnevenlige badestrande langs kysterne og smukke vandre- og cykelruter. Du skal bare rive et par dage ud af ferieplanen og tage på opdagelse.

  Snør vandreskoene, og tag ud på en smuk vandretur langs Gendarmstien, der går fra Padborg og til Høruphav på Als. Stien er i alt 84 km og løber langs Flensborg Fjord.

  I sommerhus på Als - hvad skal du se

  Når du holder ferie i en dejligt feriebolig eller et sommerhus på Als, venter der kulturelle og historiske oplevelser blandet med byliv og skønne strande og naturoplevelser. På Als kan du blandt andet på:

 • Sønderborg - den største by på Als. Byen deles af Als Sund og byder på et hyggeligt byliv. Her kan du slentre langs havnen og senere sætte kurs mod gågaderne og shoppingcentret Borgen, holde pause på cafeerne og spise på restauranter. I Sønderborg kan du også komme tættere på områdets lange historie om ringridning og kigge nærmere på historiske og moderne attraktioner og kunstværker.

 • Sønderborg Slot - læg vejen forbi slottet, der ligger ved indsejling til Als Sund. Her bliver du klogere på både slottets og områdets historie og kultur. Langs slottets østvendte mur, finder du en historisk ringriderbane.

 • Dybbøl Banke ved Dybbøl - kig forbi nationalklenodiet og historiecenter Dybbøl Banke og den velkendte Dybbøl Mølle, der er i særlig grad har stor betydning for sønderjyderne. Området fik stor betydning i Krigen 1864, hvor mange drabelige slag fandt sted på området. Ved møllen har du udsigt over det af skanserne, der er tilbage.

 • Oplevelsesparken Universe Science Park i Nordborg - her venter en sjov dag for hele familien - store som små. Universe er en forunderlig og spændende oplevelsespark, hvor du kommer tættere på videnskaben. Prøv en VR coaster, hvor du selv kan designe turen, kig forbi Film Studio eller udfordre højdeskrækken i Sky Trail.

 • Gråsten Slot - kongefamiliens sommerresidens er også et besøg værd. Når de kongelige ikke bruger slottet, er slottets have åben for offentligheden. Her kan du gå rundt i den smukke have, nyde udsigten over søen og komme helt tæt på slottet.
 • Sejl på eventyr på Ærø og Fyn

  Fra Fynshav på Als kan du sejle til Søby på Ærø med E-færgen Ellen. Her kan du tage på opdagelse på den idylliske ø, der byder på farverige husfacader og brostensbelagte gader.

  Du kan også sejle til Bøjlen på Fyn fra Fynshav på Als. Fra Bøjden kan du køre på opdagelse på Fyn og til Faaborg, der ligger nær Bøjlen. Kig forbi Egeskov Slot, Odense eller Langeland.

  Få rabat på attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus på Als med DanCenter, og få rabat på flere af de mest populære attraktioner og seværdigheder i Danmark. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til de populære parker LEGOLAND, LEGO House, Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  I nærheden af det lejede sommerhus på Als, får du rabat på entrebilletten til Universe Science Park i Nordborg. Kører du på tur til Vadehavet, kan du få rabat på Mandøbussen, der kører mellem Ribe og Mandø i Vadehavet. Ligesom du får rabat på Vadehavscentret i Ribe. Læs mere om hvilke attraktioner, du får rabat på her.

  Sommerhusudlejning på Als med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning på Als finder du et bredt og stort udvalg af mere end 100 sommerhuse på Als. Du finder sommerhuse nær Sønderborg og i populære sommerhusområder som Kegnæs.

  Har du spørgsmål til sommerhusudlejning på Als, står vores kollegaer på lokalkontoret i Sønderborg klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål. Det er også her, at du får udleveret nøglen til sommerhuset.

  Uanset hvilken type sommerhus på Als, som du er på jagt efter, finder du sikkert lige det, som du søger hos DanCenter. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning på Als og i Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette sommerhus.

  På vores hjemmeside kan du søge efter dit nye favoritsommerhus. Her kan du finde både et klassisk sommerhus i træ, sommerhus med flot udsigt eller et stort sommerhus med plads til hele familien.

  Tag kæledyret med i sommerhus

  Hos DanCenter behøver du ikke lade din firbenede logrende ven, katten eller kaninen blive hjemme, når du lejer sommerhus. I flere af vores sommerhuse er det muligt at have op til to kæledyr med. Læs mere om at tage kæledyret eller hunden med på ferie i sommerhus.

  Andre sommerhusområder nær Als

  Als byder på flere populære sommerhusområder. Her kan du holde ferie i sommerhus i Kegnæs, der ligger ved en dejlig strand. Eller du kan booke et sommerhus tættere på Sønderborg og få nem adgang til byen.

  Du kan også søge efter sommerhus ved Flensborg Fjord sommerhus ved Flensborg Fjord, hvor du finder flere dejlige sommerhusområder. Eller du kan vende snuden længere mod nord og kigge efter sommerhus i Hejlsminde eller Haderslev.

  Endelig kan du også drage nytte af Als færgeforbindelse til Ærø og Sydfyn og leje sommerhus på Ærø - en af Danmarks mest idylliske øer. Her bliver du budt velkommen af brostensbelagtes gader, farverige facader og skøn natur. Eller du kan leje sommerhus på Sydfyn.

  Du kan droppe at holde ferie i Danmark, og kigge efter sommerhus i Nordtyskland. DanCenter står for udlejning af en lang række af sommerhuse ved kysterne i Nordtyskland.

  Ferie i ferielejlighed på Als med Danland Feriecenter

  Har du overvejet at prøve en anden type feriebolig på Als end sommerhus? Hos Danland Feriecenter kan du booke en ferielejlighed på et af deres 29 feriecentre, der er fordelt ud over hele Danmark.

  Hvert feriecenter er forskelligt fra det næste, der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Feriecentre har forskellige fællesaktiviteter - nogen har mange fællesaktiviteter, både udendørs og indendørs, mens andre feriecentre har få eller ingen. Ferielejlighederne adskiller sig også fra feriecenter til feriecenter.

  Danland Feriecenter udlejer ikke ferielejlighed på Als, men du finder det nærmeste feriecenter i Gråsten, Løjt eller Faaborg. Hos Danland Feriecenter Gråsten er der både badeland, spa og flere andre aktiviteter, mens Danland Feriecenter Løjt har mange udendørs aktiviteter.

  Du kan også drage til Fyn og Danland Feriecenter Faaborg, der har både indendørs og udendørs pool og ligger lige ved stranden.

  Spørgsmål og svar omkring Sydøstjylland og Als

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på als?

  Hos DanCenter står vi for udljening af mere end 100 sommerhuse på Als. Her finder du sommerhuse for enhver smag både i områder som Kegnæs og nær Sønderborg. Uanset om du er på jagt efter et sommerhus opført i træ, et sommerhus med flot udsigt eller et stort sommerhus med plads til hele familien, så finder du det hos DanCenter.

  Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, så vi ved lige, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der pladser til dine ferieplaner.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge i og omkring als?

  Når du holder ferie i sommerhus på Als, har du let adgang til både Fyn, Ærø, Jylland og Nordtyskland. Her kan du nemt tage ud på eventyr:

  • Besøg Sønderborg By og Sønderborg Slot
  • Gå på opdagelse i den finurlige verden i oplevelsesparken Universe Science Park i Nordborg
  • Byg sandslotte og gå ture langs kysterne
  • Tag på dagstur og sejl til Ærø eller Sydfyn
  • Kør på eventyr i Nordtyskland og læg vejen forbi Flensborg, Kiel eller Hamborg
  • Gå tur i parken ved Gråsten Slot, når kongefamilien altså ikke bruger slottet
  • Dyk ned i Danmarkshistorien ved Dybbøl og tag et nærmere kig på Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle og skanserne

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Du kan sagtens leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie, som minimum skal du bare leje sommerhuset i 2 nætter. Der kan dog i højsæsonen være et minimumskrav på 5 nætter.