Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nordborg/Købingsmark - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Nordborg/Købingsmark - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nordborg/Købingsmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 21 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Nordborg/Købingsmark - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nordborg/Købingsmark: 3.6 af 5.0 fra 380 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Nordborg/Købingsmark

  Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 39251Nordborg/Købingsmark18 personer,  300 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Dette velindrettede sommerhus ved Nordbog rummer ganske enkelt, hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Swimmingpool med rutsjebane til børnene, som de kun kan blive begejstrede for og ren afslapning i spabadet til 4-6 ...Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 40321Nordborg/Købingsmark16 personer,  240 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus ved Nordborg med stor poolafdeling der indeholder en stor swimmingpool med vandrutschebane, sauna, bruseniche og spabad. Efter en god og oplevelsesrig dag er det skønt at lade sig glide ned i husets store spabad eller lade sig varme ...Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 71351Nordborg/Købingsmark12 personer,  162 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med lukket terrasse beliggende på en naturgrund ca. 250 meter fra vandet. Huset rummer et poolrum med swimmingpool på 6,5 x 3 meter, der indbyder til leg for hele familien. Ligeledes er der sauna og spabad med plads til 4 personer. ...Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 33795Nordborg/Købingsmark6 personer,  103 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna ligger på en anlagt havegrund på 584 m² i det velkendte sommerhusområde Købingsmark få minutters gang fra dejlig sandstrand. Huset er indrettet med alle moderne faciliteter. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen. ...Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 54444Nordborg/Købingsmark12 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Dette velholdte og velindrettede sommerhus med swimmingpool, standvandsspabad og sauna ligger i populært sommerhusområde på den naturskønne ø Als tæt på den dansk-tyske grænse og ca. 200 m fra hav og badestrand. Afdelingen med swimmingpool, ...Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 59702Nordborg/Købingsmark10 personer,  152 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus med energibesparende varmepumpe. Opholdsstuen er med klinkegulv og opvarmes med gulvvarme og den hyggelige knitren fra den centralt placerede brændeovn. Det særskilte rum med den store swimmingpool byder desuden på en 4-6 personers ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus