Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Bornholm - mere end 200 skønne sommerhuse

Sommerhus på Bornholm - mere end 200 skønne sommerhuse

 
Søg område: Bornholm
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 228 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Bornholm - mere end 200 skønne sommerhuse

Søg blandt et stort udvalg af skønne sommerhuse på Bornholm

Du kan vælge mellem mere end 200 sommerhuse til leje på Bornholm, og du finder alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med pool, spabad, sauna og masser af aktiviteter. Når du lejer sommerhus på Bornholm, er du i kort afstand til alt, hvad den hyggelige solskinsø har at byde på.
Læs mere om Bornholm
Rating af huse for Bornholm: 4.2 af 5.0 fra 4197 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 228 sommerhuse for Bornholm - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i DueoddeHus nr: 28089Dueodde8 personer,  116 m²Kæledyr er ikke tilladt.750 m til kyst.Sommerhus i Østre SømarkenHus nr: 13690Østre Sømarken4 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i AakirkebyHus nr: 4529Aakirkeby5 personer,  46 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,5 km til kyst.Sommerhus i SnogebækHus nr: 60296Snogebæk22 personer,  315 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 43392Sandkås6 personer,  55 m²Kæledyr er tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i Balka StrandHus nr: 31079Balka Strand6 personer,  125 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i SandvigHus nr: 99877Sandvig6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 5737Sandkås4 personer,  25 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 50429Allinge8 personer,  117 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i Vestre SømarkenHus nr: 68922Vestre Sømarken8 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i SandvigHus nr: 26452Sandvig4 personer,  38 m²Kæledyr er tilladt.120 m til kyst.Sommerhus i Østre SømarkenHus nr: 67286Østre Sømarken5 personer,  63 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i NexøHus nr: 7452Nexø4 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i Stampen/RønneHus nr: 44949Stampen/Rønne6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.15 m til kyst.Sommerhus i Østre SømarkenHus nr: 4110Østre Sømarken6 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.425 m til kyst.Sommerhus i Vestre SømarkenHus nr: 31352Vestre Sømarken6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i SommeroddeHus nr: 12358Sommerodde8 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SvanekeHus nr: 34976Svaneke4 personer,  54 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i DueoddeHus nr: 30218Dueodde6 personer,  59 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i Balka StrandHus nr: 11509Balka Strand6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i BoderneHus nr: 4963Boderne6 personer,  102 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus i Balka StrandHus nr: 91809Balka Strand4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.440 m til kyst.Sommerhus i DueoddeHus nr: 26583Dueodde4 personer,  73 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 67529Sandkås4 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Sommerhus i SnogebækHus nr: 39018Snogebæk4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.220 m til kyst.Sommerhus i HasleHus nr: 80794Hasle6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i HasleHus nr: 87038Hasle6 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i GudhjemHus nr: 37807Gudhjem2 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 31004Allinge8 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.
  Se alle 228 DanCenter sommerhuse for Bornholm

  Top seværdigheder på Bornholm

  Hammershus Slotsruin

  Hammershus Slotsruin

  Besøg den facinerende middelalderfæstning Hammershus på Bornholms nordspids. Det er Nordeuropas største borgruin og i 2018 åbnede et nyt besøgscenter. Her kan du se udstillinger og lære mere om Hammershus' historie. Besøgcenteret har også en restaurant.

  Sommerhus nær Hammershus

  Dueodde Strand

  Dueodde Strand

  Det fine sand og det rene klare vand gør Dueodde Strand på Bornholms sydspids til én af Europas bedste badestrande. Fra parkeringspladsen på Fyrvej er der anlagt en over 500 m lange trærampe gennem klitterne, så både folk med barnevogn, rullestol eller cykel kan besøge stranden.

  Sommerhus ved Dueodde

  Bornholms røgerier

  Bornholms røgerier

  Rundt om hele Bornholm finder du de karakteristiske røgerierne med deres specielle skorstene. På røgerierne er det fisk, der bliver serveret, og når du smager en røget sild, så ved du, at du er på Bornholm. Du kan finde røgerier i bl.a. Allinge, Svaneke og Snogebæk.

  Sommerhus i Svaneke

  Her er et billede.

  Østerlars rundkirke

  Bornholm er kendt for sine rundkirker, og her er kirken i Østerlars nok den mest kendte. Kirken er opført helt tilbage omkring 1150 og nogle mener den runde form skyldes, at kirken var nemmere at forsvare ved angreb. Inde i kirken ses middelalderlige kalkmalerier.

  Sommerhus nær Østerlars

  Sommerhus til leje på Bornholm - kun få timer fra København

  Drømmer du om hvide sandstrande, dramatiske klippeformationer, storslået natur, hyggelige havnebyer, kulturelle fornøjelser og gourmetoplevelser i verdensklasse? Så ferie i sommerhus på Bornholm kan være et godt udgangspunkt for at opleve hele Bornholm for dig og hele familien.

  Bornholm ligger blot halvanden times sejlads fra Ystad i Sverige, og færgen til Bornholm sejler mange gange hver dag. Der kører tog og busser mellem København og Ystad, og vælger du at køre i egen bil, er turen til Ystad klaret på godt en time fra København.

  Øens lille størrelse betyder, at det er nemt at komme rundt på øen i bil og på cykel, uanset hvor på Bornholm du lejer sommerhus eller feriebolig. Ligesom du har en stor del af øen seværdigheder indenfor rækkevidde.

  Derfor er et Bornholm sommerhus så populære

  Udover at det er nemt at komme til Bornholm, er turen derover også prismæssigt overkommelig, alt efter rejsetidspunkt. Men der er masser af andre grunde til, at det er så populært at leje et Bornholm sommerhus. På Bornholm finder du nemlig oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige - for både børn og voksne.

  Ligegyldigt hvor du lejer sommerhus på Bornholm, vil du have adgang til smukke oplevelser i naturen, plus masser af spændende seværdigheder. Der er alt fra sportevents og politik til musikfestivaler. Oplev for eksempel bjergløbet, BornFondo, i maj, Folkemødet i Allinge i juni og Wonderfestiwall i august. Derudover er der forlystelsesparken Brændegårdshaven i Svaneke og de tre flotte golfbaner i Dueodde, Rø og Rønne.

  Danmarksrekord i solskinstimer - og andre Danmarksrekorder

  Østersøens perle, Solskinsøen og Klippeøen - kært barn har mange navne. Bornholm kaldes ikke solskinsøen uden grund - for Bornholmerne får 85 flere solskinstimer hvert år sammenlignet med gennemsnitsdanskeren. Og det er ikke den eneste Danmarksrekord, Bornholm kan byde på.

  Når du bor i sommerhus på Bornholm, finder du Danmarks højeste vandfald i Døndalen, Danmarks dybeste grotte Sorte Gryde, Danmarks største rundkirke Østerlars Rundkirke, Danmarks største helleristningsfelt Madsebakke, Danmarks ældste stubmølle Bechs Mølle, Danmarks længste tovbane ved Opalsøen og Danmarks eneste bjergsø Hammersø – for blot at nævne nogle stykker.

  Bornholm byder på storslået og unik natur

  Naturen på Bornholm er unik i dansk sammenhæng, og den byder på masser af oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Her finder du store skovområder, hvide sandstrande, åbne landskaber, dramatiske klippeformationer og ikke mindst masser af havudsigt. Et sommerhus på Bornholm er derfor den perfekte base, hvis du er til unikke og storslåede naturoplevelser.

  Midt på øen finder du Danmarks femtestørste skov, Almindingen, hvor du kan være heldig at se en europæisk bisonokse. Almindingen byder også på den store sprækkekløft Ekkodalen, det 162 meter høje udsigtspunkt Rytterknægten og den 35 tons tunge Rokkesten. Sidstnævnte er en vandreblok fra istiden og én blandt mere end 175 vandreblokke på Bornholm.

  I den østlige del af Almindingen finder du Paradisbakkerne med et stort net af vandrestier. Paradisbakkerne er rig på flora og fauna og rummer blandt andet en række sjældne padder og krybdyr. I Gudhjem på den nordlige del af øen finder du Døndalen, der udover en smuk natur byder på intet mindre end Danmarks højeste vandfald med et fald på omkring 20 meter.

  Hvide bornholmske sandstrande i kilometervis - og søer i forskellige farver

  Når du lejer sommerhus på Bornholm, er du aldrig langt fra en strand. Bornholm byder på et stort udvalg af smukke, hvide sandstrande. Besøg eksempelvis den spektakulære Dueodde Strand, eller læg vejen forbi strandene i Sandvig, Balka, Arnager eller Sorthat.

  Dueodde Strand ligger på sydspidsen af Bornholm, og den er øens største sandstrand med sand så fint, at det førhen blev brugt i timeglas. Der er mange mindre strande på Bornholm – ved flere af dem bader man direkte fra klipperne.

  Ikke langt fra kysten ved Hasle på øens vestside finder du Smaragdsøen, Rubinsøen, Pyritsøen og Safirsøen, hvis navne refererer til farven på søernes blanke vandoverflade. Søerne er opstået som følge af ler- og kuludgravninger. De er i dag et yndet turistmål, ikke mindst for lystfiskere.

  Ikke alle Bornholms kyster er sandstrande. På kyststrækningen mellem Tejn og Gudhjem på øens nordøstlige del ligger Helligdomsklipperne. De, op til 20 meter høje granitsøjler, er opkaldt efter en hellig kilde, der i gamle dage løb ud her. Samme sted kan du gå på opdagelse i Sorte Gryde; en smal grotte, der strækker sig godt 60 meter ind i Bornholms undergrund. Husk pandelygte!

  Oplev et mad- og kulturmekka på Bornholm

  Bybilledet på Bornholm er præget af idylliske fiskerlejer, farvede bindingsværkshuse med stokroser, smalle hyggelige gader og ikke mindst utallige røgerier, hvor du kan nyde en velsmagende frokost.

  En ægte bornholmsk specialitet er ”Sol over Gudhjem” - smørrebrød med røget sild, æggeblomme, purløg og radiser - som du bare må smage, inden du forlader dit sommerhus på Bornholm. Mange kunsthåndværkere holder til på Bornholm – især keramikere, men også billedhuggere, malere og glaspustere.

  Besøger du Baltic Sea Glass i Gudhjem eller Pernille Bülow Glas i Svaneke, kan du opleve et glaspusteri i levende live. Foretrækker du noget, der kan smages, kan du besøge bolchekogeriet, Svaneke Bolcher på torvet i Svaneke og ikke så langt derfra, Svaneke Bryghus.

  Bornholms vel nok mest kendte vartegn er middelalderfæstningen Hammershus på Bornholms nordspids, der er Nordeuropas største borgruin. Et andet kendt vartegn er de karakteristiske og over 800 år gamle rundkirker. Østerlars Rundkirke er den største og mest kendte af kirkerne. I Nylars Rundkirke og Nyker Rundkirke kan du se smukke og godt bevarede kalkmalerier.

  Der ligger også et utal af museer på Bornholm. Blandt de mest kendte er NaturBornholm i Åkirkeby, Bornholms Kunstmuseum i Rø, Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem, Bornholms Tekniske Samling i Allinge, Hjorths Keramikmuseum i Rønne og Oluf Høst Museet i Gudhjem.

  Oplev Danmarks østligste ø

  Bornholm ligger langt ude i Østersøen, men blot 18 km nordøst for Bornholm, ligger Danmarks østligste ø: Christiansø, hvor du finder fred og ro. Den gamle fæstningsø er den største af øerne i øgruppen Ertholmene og har kun et lille samfund med 85-90 fastboende.

  Alle bygninger; tårne, bindingsværksbygninger, bastioner og fæstningsmure, er stort set uændrede, siden øen mistede sin militære betydning i 1855. Øen er en smuk og velbevaret kulturarv med et frodigt landskab, og flere tusinde turister besøger hvert år Christiansø for at opleve den helt unikke og særlige stemning.

  Sådan finder du et sommerhus til leje på Bornholm

  Bornholm er en alsidig ferieø, hvor du finder et stort udvalg af feriehuse og sommerhuse til leje. Find dit drømme sommerhus blandt vores mange sommerhuse her på siden, og book sommerhuset online med det samme. Brug søgefunktionen til at få vist de sommerhuse, der er ledige på dine rejsedatoer og som matcher dine ønsker til sommerhusets beliggenhed og faciliteter.

  Du kan eksempelvis vælge kun at få vist sommerhuse med pool, spabad og havudsigt. Eller du kan få vist de sommerhuse, hvor husdyr er tilladt. Hvis du vil foretage sommerhusudlejning i en specifik by, kan du vælge den ønskede by fra vores liste over byer på Bornholm. Klik på billedet af de enkelte sommerhuse for at se information om husenes størrelse, faciliteter og afstand til vandet, se billeder af husene og se en liste over attraktioner i nærheden.

  Sommerhusudlejning på Bornholm

  DanCenter Sommerhusudlejning Bornholm hjælper gerne med at arrangere din overnatning i et dejligt sommerhus til leje på Bornholm, eksempelvis hvis du skal på sommerferie. DanCenter er en af de største danske formidlere af sommerhuse på Bornholm, og vores sommerhuse er beliggende over hele øen. Vores hjemmeside er et godt sted at starte, når du skal leje et feriehus på Bornholm.

  Vi tilbyder i øjeblikket omkring 200 forskellige sommerhuse på Bornholm, og derfor er vi sikre på, at vores Sommerhusudlejning Bornholm kan opfylde dine ønsker – uanset om du leder efter et lille, hyggeligt sommerhus eller et stort luksussommerhus til hele familien.

  Skal du med til Folkemødet på Bornholm, så skynd dig at bestille med det samme, da der hurtigt bliver udsolgt.

  Mest populære sommerhusområder på Bornholm

  Lige meget hvilket område af Bornholm du vælge at holde ferie i, så er vi sikker på, at du får en fantastisk ferie. Du kan nemlig hurtigt nå rundt på hele øen lige meget hvilket sted du bor.

  De mest populære sommerhusområder på Bornholm er dog alligevel Allinge, Gudhjem og Sandvig i den nordlige og klippede del af Bornholm. Området omkring den idylliske Svaneke i den østlige del af øen. Områderne Balka Strand og Dueodde ved de fantastiske sandstrande i syd samt naturligvis Bornholms "hovedstad" Rønne i vest.

  Øferie andre steder i Danmark

  Det er ikke kun på Bornholm, at du kan få en skøn øferie. I Danmark har vi andre fantastiske øer, hvor du kan tilbringe en sommerhusferie med familie og venner.

  I den anden ende af landet i den sydlige del af vestkysten finder du øerne Rømø og Fanø, som ligger ud fra henholdsvis Skærbæk og Esbjerg. Længere nordpå på Jyllands østkyst finder du Læsø, som ligger ud fra Frederikshavn. Ved Sydfyn finder du Ærø og Langeland og øst derfor ligger Lolland og Falster, hvor du bl.a. finder den populære ferieby Marielyst. En af landets største naturoplevelser Møns Klint finder du på øen Møn, som du kan køre til direkste fra Sjælland.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Bornholm

  Hos DanCenter kan du vælge blandt flere hyggelige bornholmske sommerhuse, men du kan også holde din ferie i ferielejlighed på Bornholm i Danlands Feriecenter i Gudhjem. Feriecentret ligger kun 15 km fra Allinge, der er en af de mest populære destinationer på Bornholm.

  Gudhjem er en idyllisk lille havneby med stejle og snoede gader. Byen er ideel til gåture langs den smukke kyststrækning. Feriecentret byder på udendørs swimmingpool, legeplads, hoppepude og bordfodbold. Receptionen tilbyder også cykeludlejning, så du kan se Bornholm fra to hjul.

  I byen finder du et godt udvalg af restauranter, caféer og ishuse.

  Udlej dit sommerhus på Bornholm

  Hvis du ejer et sommerhus på Bornholm, så kan du overveje at udleje det en del af året. Faktisk kan man tjene op til 60.000 kr. skattefrit i 2020 ved at udleje gennem et udlejningsbureau som f.eks. DanCenter. Læs mere om lejeindtægt ved sommerhusudlejning og skat af lejeindtægt.

  Bornholm er en utrolig populær feriedestination, så der er gode muligheder for udlejning. Læs mere om dine muligheder ved udlejning af sommerhus gennem DanCenter.

  Spørgsmål og svar omkring Bornholm

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Bornholm?

  DanCenter har omkring 230 sommerhuse til leje på Bornholm, så du kan nemt finde et ledigt hus til din ferie. Antallet varierer lidt fra år til år.

  Hvad skal man se på Bornholm?

  Nogle af de mest populære attraktioner på Bornholm er Hammershus Slotsruin, Brændesgårdshaven, Bornholms Middelaldercenter og Rytterknægten. Søg mere inspiration omkring seværdigheder på Bornholm hos vores lokalkontor i Rønne.

  Hvordan kommer man til Bornholm?

  Du kan tage Færgen fra Ystad i Sverige til Bornholm. Overfarten med hurtigfærgerne tager omkring 1 time og 20 minutter. I højsæsonen er der op til 10 daglige afgange, mens der i lavsæsonen er 3-6 afgange. Fra København tager det ca. 1 time og 15 min at køre i bil til Ystad, og med tog tager det ca. 1 time og 30 min. Du kan også flyve til Bornholm fra København på blot 35 min. Der er mange daglige afgange dog afhængig af sæson. Du kan også flyve fra Billund, Aalborg og Sønderborg til Bornholm.

  Hvad er Bornholms største by?

  Rønne er Bornholms største by og har omkring 13.500 indbyggere (2015). Rønne ligger på vestsiden af Bornholm, og det er bl.a. her du ankommer til med færgen fra Ystad i Sverige. I Rønne ligger også DanCenters lokalkontor, hvor du afhenter nøglen til dit sommerhus.

  Hvor mange bor på Bornholm?

  Der bor omkring 40.000 personer på Bornholm (2017). Tilbage i 1950’erne og 1960’erne var tallet omkring 48.000 personer, så Bornholm har oplevet en tilbagegang i indbyggertallet.