Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Balka Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 24 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Balka Strand: 3.9 af 5.0 fra 227 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Balka Strand

  Hus nr: 64865Balka Strand8 personer,  139 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Velbeliggende sommerhus kun ca. 75 meter fra Bornholms bedste sandstrand, Balka. Huset er holdt i lys, skandinavisk sommerhusstil med opholds- og spisestue en suite. Meget stort badeværelse med gulvvarme. Brusekabinen kan også bruges som børnebadekar. ...Hus nr: 76560Balka Strand10 personer,  196 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus godt beliggende tæt på en af øens bedste og mest børnevenlige sandstrande, Balka Strand. Huset ligger ca. 50 meter fra Hotel Balka Søbads dejlige poolområde med både børne- og voksen swimmingpool, legeplads samt sauna, som frit kan ...Hus nr: 39750Balka Strand6 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggende på strandgrund med havudsigt på Bornholms bedste sandstrand Balka. Moderne, lys indretning. 2 terrasser med havemøbler.Hus nr: 61900Balka Strand8 personer,  132 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus med spabad beliggende på stor naturgrund i kort afstand fra en af øens bedste sandstrande, Balka Strand. Fra stuen er der udgang til stor terrasse. Der er soveværelse i stueplan og to værelser på 1. sal samt dobbelt opredning på repos. ...Hus nr: 40866Balka Strand8 personer,  210 m²Kæledyr er ikke tilladt.25 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende ca. 25 meter fra vandkanten på en af Bornholms fineste, børnevenlige sandstrande. Fra hus og stue er der udsigt over strand og hav. Fire gode soveværelser og to badeværelser, det ene med spabad. Stor, lys opholdsstue ...Hus nr: 86790Balka Strand4 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ferielejlighed på 1. sal. Beliggende i rolige omgivelser ved Balka og med gode fiskemuligheder i nærheden. Husets udstyr inkluderer bl.a. elkedel, hårtørrer og glattejern samt strygebræt og strygejern. Ligger nær børnevenlig strand.

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus