Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Balka Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Balka Strand: 3.9 af 5.0 fra 218 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Balka Strand

  Hus nr: 31142Balka Strand4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.175 m til kyst.Velbeliggende og velindrettet sommerhus ca. 175 meter fra Bornholms bedste sandstrand, Balka. Åbent køkken og opholdsstue. Delvist overdækket terrasse.Hus nr: 65933Balka Strand8 personer,  161 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,3 km til kyst.Idyllisk beliggende landejendom med rolig beliggenhed midt mellem øens to bedste sandstrande, Balka og Dueodde. Huset ligger med udsigt over de åbne vidder. Lyst og personligt indrettet og særdeles rummeligt. I anneks finder I et veludstyret ...Hus nr: 09006Balka Strand7 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Idyllisk bindingsværkshus beliggende på beplantet naturgrund tæt på Balka Strand og Snogebæk. Huset er indrettet med moderne møbler, køkken, boxmadrasser og safetyboks. I haven er der fodboldbane og åben bål/grillplads.Hus nr: 61913Balka Strand6 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ældre sommerhus med enkel indretning beliggende på naturgrund ca. 200 meter fra Balka Strand. God, overdækket terrasse. Her bor I i kort afstand fra det idylliske fiskerleje Snogebæk med gode restauranter, butikker, røgeri og lille havn, hvor ...Hus nr: 31079Balka Strand6 personer,  125 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Velindrettet sommerhus totalrenoveret i 2007. Rolig beliggenhed på naturgrund ca. 200 m fra en af Bornholms bedste og mest børnevenlige sandstrande. Huset er moderne indrettet og har 2 badeværelser (fra 2007) med blandt andet gulvvarme. Åben ...Hus nr: 35178Balka Strand8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus med rolig beliggenhed ca. 50 m fra Bornholms bedste sandstrand, Balka. Huset er funktionelt indrettet med lys, moderne og skandinavisk indretning. Udgang til pragtfuld terrasse og gode solkroge.

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus