Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Balka Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 21 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Balka Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Balka Strand: 4.0 af 5.0 fra 198 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Balka Strand

  Sommerhus i Balka StrandHus nr: 31079Balka Strand6 personer,  125 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Velindrettet sommerhus totalrenoveret i 2007. Rolig beliggenhed på naturgrund ca. 200 m fra en af Bornholms bedste og mest børnevenlige sandstrande. Huset er moderne indrettet og har 2 badeværelser (fra 2007) med blandt andet gulvvarme. Åben ...Sommerhus i Balka StrandHus nr: 40866Balka Strand8 personer,  210 m²Kæledyr er ikke tilladt.25 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende ca. 25 meter fra vandkanten på en af Bornholms fineste, børnevenlige sandstrande. Fra hus og stue er der udsigt over strand og hav. Fire gode soveværelser og to badeværelser, det ene med spabad. Stor, lys opholdsstue ...Sommerhus i Balka StrandHus nr: 39750Balka Strand6 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggende på strandgrund med havudsigt på Bornholms bedste sandstrand Balka. Moderne, lys indretning. 2 terrasser med havemøbler.Sommerhus i Balka StrandHus nr: 65823Balka Strand6 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende tæt på Bornholms bedste sandstrand, Balka. Huset er indrettet i lys, skandinavisk sommerhusstil. Foruden de to soveværelser i huset er der et anneks med dobbeltseng. Udgang fra stue til stor, overdækket terrasse med havemøbler ...Sommerhus i Balka StrandHus nr: 76560Balka Strand10 personer,  196 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus godt beliggende tæt på en af øens bedste og mest børnevenlige sandstrande, Balka Strand. Huset ligger ca. 50 meter fra Hotel Balka Søbads dejlige poolområde med både børne- og voksen swimmingpool, legeplads samt sauna, som frit kan ...Sommerhus i Balka StrandHus nr: 42866Balka Strand6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende ca. 900 m fra Balkas børnevenlige, hvide sandstrand på let kuperet grund med fyrretræer.

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus