Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus på Møn og Bogø – Her er 3 gode grunde til hvorfor

Sommerhus på Møn og Bogø

Booker du et sommerhus på Møn og Bogø er der oplevelser for enhver smag. Her er tre gode grunde til hvorfor du skal booke dit sommerhus på Møn og Bogø. For det første er naturen grund nok i sig selv. Her finder du lange sandstrande, fredede naturområder og dybe naturskove. Og så finder du selvfølgelig Danmarks største naturattraktion, Møns Klint. For det andet ligger nogle af de sjoveste attraktioner inden for en rimelig afstand. Du kan blandt andet besøge BonBon-Land, Knuthenborg Safaripark eller Krokodille Zoo. Sidst, men ikke mindst, er den tredje grund, at der ingen grund er til ikke at tage af sted. Hold ferien i et af DanCenters sommerhuse - lige fra klassiske sommerhuse til huse med pool eller havudsigt.

Start din søgning efter et sommerhus på Møn og Bogø her:

Læs mere om Møn og Bogø

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • Danmarks Borgcenter Vordingborg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Møn og Bogø

  Hus nr: 27783Klintholm Havn4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.20 m til kyst.Ankom til lands og til vands! Bo i dejlige ferieboliger direkte til havnen. Børnevenlig strand og hyggeligt havnemiljø i nærheden plus børnevenlige aktiviteter på feriecentereHus nr: 85903Råbylille Strand4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med perfekte rammer ude og inde beliggende kun ca. 400 meter fra sandbadestrand, hvor der også er gode fiskemuligheder. Der er 2 overdækkede terrasser samt 50 m² åben terrasse til grill. Badeværelset er fra 2012.Hus nr: 38539Ulvshale10 personer,  138 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommer- og aktivitetshus beliggende ca. 200 meter fra børnevenlig badestrand. I huset er der blandt andet aktivitetsrummet på 25 m², hvor I kan få en god kamp om billardbordet og derefter et slag bordtennis. Der er dvd-afspiller samt tv med ...Hus nr: 35604Bogø8 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Højtbeliggende og velholdt sommerhus med store træterrasser med udsigt. Benyt sommerhusets spabad, der bruser med bobler og giver blød massage over hele kroppen. Dette modvirker stress og spændte muskler og I bliver dejlig afslappet efter 5-10 ...Hus nr: 30562Ulvshale8 personer,  109 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhuset består af 2 huse, som er forbundet af store entré og er beliggende på ugenert grund. Direkte adgang fra carport. To store terrasser med læhegn. Sommerhus i naturskønne omgivelser direkte til fredede arealer med rigt fugle- og dyreliv. ...Hus nr: 40503Hårbølle Havn4 personer,  54 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Rækkehus med udsigt til vand fra terrassen med grill og havemøbler. Huset ligger ca. 150 meter med egen sti til vandet. Ved huset er der petanquebane til de voksne og legetårn og gynger til børnene. Grønsund har godt fiskevand og god sandbadestrand ...

  Møn, Danmarks smukkeste ø med lange sandstrande, fuglereservater, dybe naturskove og fredede naturområder. Kystlandskaberne byder på vekslende naturtyper og åbner bestandig op for nye, spændende udsigter. Området er som skabt til aktiv ferie på cykel, i sejlbåd eller på hesteryg, med golfkølle eller fiskestang i hånden.

  Østmøn Når du har passeret byporten i Stege på vej mod Møns Klint, er du også på vej til Østmøn. Naturværdierne på Østmøn knytter sig især til klinten og dens bagland, men også til det åbne landbrugslandskab, som er domineret af Klintholm Gods.

  Sommerhusene på Østmøn finder du ikke i sommerhusområder, men som individuelle huse spredt i det fantastiske østmønske landskab. Der er ofte tale om ældre men velrenoverede landhuse, der således både har charme og karakter.

  Flere af landsbyerne i området har gode faciliteter for såvel turister som fastboende - Klintholm Havn har butikker, fiskerihavn, kiosk og flere gode restauranter. I Borre finder du Dagli´ Brugsen og bageren, ligesom der er to tankstationer samt en legeplads opført af beboerne selv.

  På Østmøn har du de fleste af Møns seværdigheder indenfor cykelafstand: Møns Klint, Danmarks største naturattraktion, med de hvide kridtklipper, der rejser sig lodret op fra det turkisgrønne hav, Klinteskoven og de fredede overdrevsområder, Liselund Slotspark, Keldby og Elmelunde Kirker med de fantastiske kalkmalerier, oldtidsgrave samt Klintholm Havn, som med sit originale, travle fiskerimiljø er en seværdighed i sig selv.

  Vestmøn Smilende landskaber mellem små skove og runde bakker - altid nær ved det levende hav. Sådan er omgivelserne, når du befinder dig på Vestmøn.

  Selvom de største attraktioner ligger på Østmøn, har Vestmøn også en masse at byde på. Smuk natur, høj himmel og skiftende kystlandskaber. Levende lokalsamfund med rare indbyggere, butikker, gode faciliteter og masser af lokalkolorit. På Østmøn finder du også øens bedste strand, som ligger ved Hårbølle.