Gratis annullering* i 2021

Se betingelser her

Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Møn og Bogø

Sommerhus på Møn og Bogø

 
Søg område: Møn og Bogø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 43 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Møn og Bogø

En sommerhusferie på Møn eller Bogø byder på oplevelser for enhver smag

Der er flere gode grunde til at holde ferie i et sommerhus til leje på Møn eller Bogø. Den skønne natur på Møn, der byder på nogle af Danmarks bedste, lange sandstrande, fredede naturområder og dybe naturskove. Ligesom du på Møn også finder du Møns Klint - en af Danmarks største naturattraktion.

Start din søgning efter sommerhus til leje på Møn og Bogø nedenfor:

Læs mere om Møn og Bogø
Rating af huse for Møn og Bogø: 4.1 af 5.0 fra 3803 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • Danmarks Borgcenter Vordingborg
 • 43 sommerhuse for Møn og Bogø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i KlintholmHus nr: 8770Klintholm4 personer,  52 m²10 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 6225Råbylille Strand20 personer,  270 m²600 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 50658Ulvshale5 personer,  63 m²500 m til kyst.Sommerhus i BogøHus nr: 99202Bogø4 personer,  73 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 99280Hårbølle Havn5 personer,  93 m²300 m til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 63340Hårbølle Havn5 personer,  61 m²200 m til kyst.Sommerhus i KlintholmHus nr: 4495Klintholm4 personer,  70 m²5 m til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 4892Hårbølle Havn4 personer,  54 m²150 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 28704Råbylille Strand4 personer,  72 m²10 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27840Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m til kyst.Sommerhus i BogøHus nr: 42482Bogø4 personer,  57 m²800 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27783Klintholm Havn4 personer,  45 m²20 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27844Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27817Klintholm Havn4 personer,  45 m²20 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 92133Ulvshale4 personer,  66 m²200 m til kyst.Sommerhus i BogøHus nr: 30914Bogø6 personer,  65 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 99203Hårbølle Havn4 personer,  54 m²100 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 97182Råbylille Strand5 personer,  58 m²450 m til kyst.Sommerhus i StegeHus nr: 50484Stege8 personer,  110 m²250 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 43041Råbylille Strand8 personer,  90 m²15 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 31820Råbylille Strand8 personer,  97 m²300 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 95641Råbylille Strand14 personer,  200 m²600 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 38405Råbylille Strand8 personer,  88 m²600 m til kyst.Sommerhus i StegeHus nr: 30160Stege5 personer,  91 m²7 m til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 43014Hårbølle Havn5 personer,  54 m²200 m til kyst.Sommerhus i HårbølleHus nr: 24316Hårbølle10 personer,  135 m²10 m til kyst.Sommerhus i StegeHus nr: 30159Stege7 personer,  145 m²7 m til kyst.Sommerhus i HårbølleHus nr: 28417Hårbølle8 personer,  110 m²300 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 38539Ulvshale10 personer,  138 m²200 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 43056Ulvshale8 personer,  74 m²300 m til kyst.
  Se alle 43 DanCenter sommerhuse for Møn og Bogø

  Top seværdigheder ved Møn

  Møns Klint

  Møns Klint

  Besøg den 7 kilometer lange Møns Klint, der strækker sig over 127 meter op over havets overflade. Det højeste punkt på Møns Klint kaldes for Dronningestolen, hvorfra der i godt vejr er en fantastisk udsigt over Østersøen og kig til Sverige og Tyskland.

  GeoCenter Møns Klint

  GeoCenter Møns Klint

  Tag på opdagelse på scienceoplevelsescentret GeoCenter Møns Klint, hvor du bliver klogere på Møns Klint. Centret, der ligger 100 meter fra skrænten på Møns Klint, byder på udstillinger og lærerige aktiviteter for store og små.

  Børnevenlig strand på Møn

  Børnevenlige strande

  Med sin placering ud til Østersøen har Møn flere af Danmarks skønneste og mest børnevenlige badestrande med fint sandstrand og roligt vand. Især badestrandene på hver side af Klintholm Havns fiskerihavn, og stranden ved Ulvshale er populære blandt badegæster.

  Bogø

  Bogø

  Øerne Møn og Bogø ligger lige syd for Sjælland, og begge øer byder på naturskønne oplevelser og smukke omgivelser. På Bogø finder du charmerende små byer og skøn natur, som med fordel kan opleves på cykel i sommermånederne.

  Ferie i et Møn sommerhus

  Møn er én af Danmarks smukkeste øer med lange sandstrande, fuglereservater, dybe naturskove og fredede naturområder - perfekt til en sommerhusferie med oplevelser for hele familien. Gå lange ture langs kystlandskaberne, der byder på vekslende naturtyper og smukke udsigter.

  Når du holder ferie på Møn, kan du ikke komme udenom et besøg til Møns Klint – Danmarks højeste klint, der går 128 meter op fra havet. Tager du de 500 trin ned til stranden, venter der et imponerende syn. Udover det vilde naturfænomen finder du også vilde orkidéer, vandrefalke og sommerfugle ved Klinten.

  Ved Møns Klint ligger også GeoCenter Møns Klint, som bestemt også er et besøg værd. GeoCentret ligger unikt, lige ud til den smukke og voldsomme natur. Her kan du opleve livet i kridthavet, lave dit eget klinteskred, løfte bjerge og gå igennem istidens gletsjere.

  Lej sommerhus på Møn og oplev øens strande

  Når du lejer sommerhus på Møn og Bogø, er du tæt på flere gode strande. Lej dit sommerhus ved Ulvshale Strand på det nordlige Møn. Ulvshale Strand har fint sandstrand og er perfekt, når der skal bygges sandslotte.

  På Møn og Bogø findes flere skønne strande. Du kan også besøge Klintholm Strand, Råbylille Strand, der er en naturstrand, eller Hårbølle Strand.

  Smagsoplevelser for hele familien på Møn

  Ferie i sommerhus på Møn byder på et væld af seværdigheder og smuk natur, hvad enten du er til sjove forlystelsesparker i nærheden eller storslåede naturoplevelser som Møns Klint. I den hyggelige by er der også store smagsoplevelser for hele familien.

  Besøg den hyggelige gård ved Råbylille og smag den hjemmelavede økologiske is. Køerne leverer den friske mælk til isen, så smagsoplevelsen er helt i top. På Møn finder du også Møn Bolcher og Møn Bryghus. Hos Møn Bolcher kan du følge bolchekogernes arbejde og endda prøve at lave dine egne slikkepinde.

  På Bryghuset Møn kan de voksne smage de skønne øl – brygget og tappet med udsøgte råvarer og troen på traditioner.

  Læg vejen forbi hyggelige Bogø

  På den anden side af dæmningen af Møn, ligger Bogø. Den lille ø Bogø ligger mellem Falster, Møn og Sjælland og er bestemt et besøg værd. Skipperhuse, kaptajnvillaer og de mange sømandsgrave på kirkegården, vidner om at Bogø er en gammel søfartsø med massere af charme og sjæl.

  Sjove attraktioner nær Møn og Bogø

  Begge øer er som skabt til en aktiv ferie på enten cykel, i sejlbåd eller på en hesteryg. Du kan også svinge golfkøllen på Møn Golf Center, en smuk bane med 18 huller eller prøve kræfter med en fisketur.

 • BonBon-Land - Nyd en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker: BonBon-Land. Når indgangen først er betalt er alle forlystelser gratis – så er der rig mulighed for at mærke sus i maven og vind i håret, blandt mere end 50 forlystelser. Der er forlystelser for enhver smag og inde i parken finder du også mange spisepladser og restauranter.

 • Gavnø Slot - Har du lyst til at opleve en af Danmarks største kulturskatte, skal du ligge et besøg forbi Gavnø Slot. Her finder du den smukke Slotspark der byder på tulipanudstilling, romantisk rosenhave, dukkeudstilling og sansehave. Indendørs på det smukke slot finder du en stor samling af kunstgenstande og godt 1.000 malerier.

 • Middelaldercentret - Rejs over 600 år tilbage i tiden og besøg det levende museum om middelalderen. Her finder du ikke bare autentisk mad, ridderturneringer, krigsmaskiner der slynger med store sten og bragende kanoner, men også et middelaldercenter der huser både fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og rige købmænd.
 • Lej dit sommerhus hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du læse mere om, hvilke attraktioner du får rabat på.

  Sommerhusudlejning på Møn og Bogø

  DanCenter Sommerhusudlejning på Møn har over 40 sommerhuse på Møn og Bogø. Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning og sommerhuse i Danmark - lige fra Skagen til Bornholm. Så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Når du lejer et sommerhus på Møn eller Bogø hos DanCenter, finder du noget for enhver smag – uanset om du leder efter et luksussommerhus på Møn og et klassisk sommerhus til et sommerhus på Møn med havudsigt.

  DanCenter har sommerhuse på det meste af Møn fra Nyord i nord over Klintholm Havn til Hårbølle på den sydlige del af øen. Ligeledes finder du en hånd sommerhuse på Bogø.

  Tag hunden med i sommerhus

  Når du holder ferie i sommerhus og lejer et sommerhus hos DanCenter Sommerhusudlejning, kan du i flere af vores sommerhuse have op til to hunde med uden ekstra omkostninger. Her kan du læse mere om at tage hunden med på ferie i sommerhus.

  Sommerhusområder tæt ved Møn og Bogø

  DanCenter tilbyder også sommerhusudlejning i mange andre populære sommerhusområder i Danmark. Sommerhusområder tæt på Møn og Bogø finder du på Sjælland, populære områder som Gilleleje, Rørvig og Karrebæksminde. På Lolland finder du blandt andet Kramnitze, Bredfjed og på Falster ligger feriebyen Marielyst.

  Øferie i Danmark andre steder end Møn

  Danmark er et land med mange spændende øer at besøge. Hos DanCenter har vi sommerhuse på mange af de populære øer i Danmark. Den mest kendte er nok solskinsøen Bornholm, hvor vi har mere end 200 sommerhuse. I den modsatte ende af landet ved den sydlige del af vestkysten finder du Rømø og Fanø, som hvert år besøges af mange feriegæster. I Nordjylland på østkysten ud fra Frederikshavn kan du besøge den hyggelige Læsø. Syd for Fyn kan du nærmest tage på øhop i det sydfynske øhav og besøge Langeland og Ærø.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Møn

  Du kan også droppe sommerhuset og vælge en feriebolig på Møn hos Danland Feriecenter. På Danland Feriecenter Klintholm Marinapark kan du leje en skøn ferielejlighed på Møn beliggende direkte på havnen i et af Danmarks smukkeste naturområder.

  I nærheden af dit feriehus på Møn findes der børnevenlig strand, hyggeligt havnemiljø og et hav af aktiviteter for hele familien. På feriecentret er der aktiviteter som udendørs legeplads, petanque og kroket.

  Spørgsmål og svar omkring Møn og Bogø

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Møn og Bogø?

  Hos DanCenter har vi mere end 40 sommerhuse til udlejning på Møn og Bogø. Vi tilbyder dog kun enkelte sommerhuse på Bogø.

  Hvilke steder bør jeg besøge på Møn og Bogø?

  Møn og Bogø er kendt for skønne naturoplevelser. Her finder du blandt andet

  • Møns Klint er naturligvis et must
  • GeoCenter Møns Klint
  • Liselund Slot
  • Nyord kirke
  • Thorsvang Museum
  • Elmelunde Kirke
  • Bryghuset Møn.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Møn og Bogø?

  • Lange vandreture ved Møns Klint
  • Kører eller cykeltur rundt på øen
  • Besøge Stege og tage på Bryghuset Møn eller Thorsvang museum
  • Udflugt til øen Nyord, der er som en rejse tilbage i tiden