Persondatapolitik

Nedenfor finder du DanCenters persondatapolitik beskrevet. Hvis du har spørgsmål til den kan du kontakte os på
DanCenter A/S
Lyngbyvej 20
2100 Copenhagen
Denmark
Tlf: +45 70 13 00 00 - e-mail: dancenter@dancenter.com


Hvilke oplysninger opsamles og hvorfor

Vi opsamler passivt oplysninger, når du bevæger dig rundt på vores sider. Disse oplysninger giver os information om hvilke sider der besøges, hvor lang tid der bruges på hver side, hvornår vores sider besøges o.l. DanCenter bruger disse oplysninger til statistiske formål, bemandingsplanlægning samt for at kunne udvikle den rette service til vores kunder.

Brugere af internetsiderne kan via indtastning af data generere søgeresultater på sitet. DanCenter bruger de indtastede data til at færdiggøre den konkrete forespørgsel. Endvidere bruges oplysningerne til statistiske formål samt til forbedring af brugervenligheden af siderne.

At data opsamles passivt vil sige, at vi ikke på nogen måde kan identificere den enkelte person som data opsamles fra.

Følgende oplysninger indsamles om brugeren i forbindelse med bestilling af enten katalog eller feriebolig:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Evt. e-mailadresse
Sammen med oplysningerne om det bestilte hus eller katalog bruges disse oplysninger til at udstede lejebevis eller foretage katalogforsendelse.


Hvor lang tid opbevares de

Oplysninger, der opsamles i forbindelse med bestilling af katalog eller feriebolig opbevares i 5 år.


Hvordan opbevares data

Vi benytter "firewalls" for at beskytte vores interne datasystem og dine personoplysninger. En "firewall" er en barriere, der skal forhindre uvedkommende adgang til systemet.


Hvem bruger oplysningerne

Alle oplysninger, der opsamles i forbindelse med brug af siderne, det være sig ved almindelig browsing eller bestilling af katalog eller feriebolig anvendes kun af DanCenter A/S. Vi videregiver således ikke oplysninger til tredjemand.


Indsigt og indsigelser

De oplysninger, der indtastes ved bestilling af en ydelse på DanCenters internetsider, gemmes i vores kundedatabase. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du ønsker at blive slettet fra vores kunderegister skal du sende et brev til DanCenter A/S, Lyngbyvej 20, DK-2100 København Ø eller via mail på booking@dancenter.com. På samme måde opnås kontakt til den dataansvarlige.


Cookies

En cookie er en lille tekstfil (et stykke data), som gemmes på din computer via din browser. Det er en udbredt teknik, der bruges til at sætte os i stand til at give dig tilpassede informationer fra vores internetsider. Du kan indstille din browser til at give dig besked, når du modtager en cookie, så du får mulighed for at acceptere det. Læs mere om Cookies her


Certificering

DanCenter er certificeret ud fra organisationen W3C's retningslinier om sikkerhed på Internettet. Deres krav beskriver bl.a. krav til persondatapolitik, kaldet P3P, og er udarbejdet i samarbejde med PricewaterhouseCoopers. Det betyder at du sikkert kan foretage forespørgsler og bestillinger via DanCenters internetsider.