Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Blåvand - Danmarks vestligste punkt

Sommerhus i Blåvand - Danmarks vestligste punkt

 
Søg område: Blåvand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 334 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus i Blåvand - Danmarks vestligste punkt

Hold sommerferie i Danmark - book et dejligt sommerhus i Blåvand

Forkæl dig selv og hele familien med en ferie i Blåvand - direkte ud til det smukke danske Vesterhav. Blåvand byder på oplevelser for hele familien. Lige fra bunkermuseet Tirpitz til vandreruter, bolchekogeri, Blåvand Zoo og det fantastiske panoramablik fra den 96 meter lange badebro.

Læs mere om Blåvand
Rating af huse for Blåvand: 4.1 af 5.0 fra 4682 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • 334 sommerhuse for Blåvand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i BlåvandHus nr: 27679Blåvand24 personer,  427 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 27596Blåvand6 personer,  91 m²Kæledyr er tilladt.2,8 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82148Blåvand4 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82368Blåvand4 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 48215Blåvand12 personer,  160 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 30965Blåvand4 personer,  94 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 80256Blåvand12 personer,  250 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 14746Blåvand6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 33159Blåvand4 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 95609Blåvand6 personer,  112 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 43207Blåvand5 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,7 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 88837Blåvand10 personer,  180 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 36148Blåvand6 personer,  202 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 6375Blåvand6 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,1 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82371Blåvand4 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 27073Blåvand8 personer,  175 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 26188Blåvand4 personer,  92 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 35534Blåvand20 personer,  385 m²Kæledyr er tilladt.2,2 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 69112Blåvand10 personer,  172 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 87314Blåvand10 personer,  250 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 44648Blåvand8 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 61959Blåvand5 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,3 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 77068Blåvand6 personer,  122 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 35470Blåvand6 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4587Blåvand8 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 92256Blåvand4 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 26420Blåvand8 personer,  164 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 18106Blåvand6 personer,  140 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 68026Blåvand10 personer,  170 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 92482Blåvand4 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder ved Blåvand

  Tirpitz ved Blåvand

  Tirpitz

  Her gemmer sig flere gribende og spændende historier under overfladen på den jyske vestkyst. Hos museet Tirpitz, der ligger under sandet, findes historier om forliste skibe, farlige smuglere m.m. Tirpitz Museum er tegnet af den danske tegnestue BIG.

  Blåvandshuk Fyr

  Blåvandshuk Fyr

  Besøg Danmarks vestligste punkt; Blåvandshuk. Her findes brede, hvide sandstrande, der indbyder til gåture, at bygge sandslotte og bade i det skønne Vesterhav. Ved Blåvandshuk findes også Blåvandshuk Fyr, hvor der fra toppen er en fantastisk udsigt over havet og området.

  Blåvand Strand

  Blåvand Strand

  Blåvand Strand er en af de bedste sandstrand ved Vesterhavet. Her findes de klassiske brede badestrande, som den jyske vestkyst er kendt for. Byg sandslotte, gåture og slap af med en god bog - mulighederne er endeløse.

  Blåvand Zoo

  Blåvand Zoo

  Hyggeligt og mindre zoo, hvor der er mulighed for at opleve parkens forskellige dyr. Kom tæt på mange af de velkendte kæledyr og bondegårdsdyr, men der findes også dyr som løver, zebraer, aber og kameler.

  Sommerhus i Blåvand – klitter og hvide, brede sandstrande

  Forkæl dig selv og hele familien med en ferie i Blåvand i sommerhus – direkte ud til det smukke danske Vesterhav og ved Blåvand Strand. Blåvand byder på oplevelser for hele familie samt nogle af Danmarks bedste badestrande så langt øjet rækker. Her kan du opleve alt lige fra bunkermuseet Tirpitz til vandreruter, bolchekogeri, Blåvand Zoo og det fantastiske panoramablik fra den 96 meter lange badebro.

  Blandt vores mere end 300 sommerhuse i Blåvand-området kan du vælge mellem alt fra et klassisk sommerhus til et luksus sommerhus med pool i Blåvand, hvor der er plads til aktiviteter for hele familien.

  Blåvand indbyder til gåture med hele familien på sandstranden langs den vestjyske kyst og sug en masse ny energi til dig – en oplagt aktivitet uanset årstid. På den ene side af stranden ved Blåvand kan du kigge ud over det dramatiske Vesterhav og nyde lyden af de brusende bølger.

  På den anden side kan du nyde udsigten over Blåvands mange flotte sommerhuse, hvor feriegæsterne sidder på terrasserne og nyder en øl, grillmad – når vejret tillader det – og hinandens selskab, imens børnene leger i haven. Giv din familie en skøn oplevelse og skabe nye ferieminder i et sommerhus eller feriebolig i Blåvand til leje.

  Ferie i Blåvand – hvad skal du se

  Fra dit lejet sommerhus i Blåvand kan du nemt nå Museet Tirpitz, som er en af de nye topattraktioner i Danmark. Museet fortæller de dramatiske historier om den enorme Tirpitz Bunker og områderne, der omgiver bunkeren.

  Museet ligger utroligt smukt og er flot integreret med den omkringliggende natur mellem Blåvand og Ho. Tirpitz blev af DanCenters danske og tyske feriegæster kåret som Danmarks bedste attraktion i 2017 i kategorien bedste museum. Museet er i øvrigt tegnet af den berømte, danske tegnestue BIG.

  Er du mere til dyreoplevelser, er Blåvand Zoo er den perfekte oplevelse for hele familien. Her kan du og dine børn klappe og fodre forskellige dyr såsom geder, æsler, heste og grise, eller du kan se eksotiske dyr som kænguruer, kameler, løver og aber. I den lille zoologiske have er der også mulighed for at få en ridetur på en pony. Blåvand Zoo er for børn i alle aldre – og nemt tilgængeligt med bil fra dit lejet sommerhus i Blåvand.

  Shopping, lokale råvarer og delikatesser i Blåvand By

  Når du holder ferie i Blåvand i sommerhus, er Blåvand By bestemt et besøg værd. Blåvand By har et utal af gode spisesteder og caféer samt fine shoppingmuligheder og blandt andet specialbutikker med modetøj, sko, brugskunst og meget andet. Du kan også købe frisk fisk hos fiskehandleren til en lækker frokost på terrassen i sommerhuset i Blåvand. At leje et sommerhus i Blåvand er en dejlig oplevelse og et besøg værd, netop fordi området har så meget at byde på.

  Tag hele familien med på besøg hos Blåvand Bolcher. Dette er en god anledning til at købe ind til fredagsslik til ungerne og smage på områdets delikatesser. Her kan børnene også være med til at lave deres egne bolcher eller slikkepinde.

  Oplev naturen og Blåvandshuk Fyr

  Der venter flere naturskønne oplevelser, når du er i sommerhus i Blåvand. Sæt kurs mod Blåvandshuk Fyr, hvor du kan bestige trapperne til toppen i det 39 meter høje fyrtårn og betragte den smukke udsigt over Vesterhavet og området. Fyret ligger i klitterne ved Vesterhavet og er en af de mest populære attraktioner i området. Blåvandshuk Fyr ligger nær Blåvandshuk, der er en odde og offentligt Danmarks vestligste punkt.

  Har I derimod mere til lyst til at gå på opdagelse langs Blåvands kyster for at finde rav, som potentielt har ligget i havet i op til 30 millioner år, så er der rigtig god mulighed nær Blåvandshuk og Blåvand Fyr. Og efter en god gåtur ved vandet er det dejligt at komme hjem til det lejede sommerhus i Blåvand.

  Ferieområdet ved Blåvand byder også på diverse vandreruter igennem Naturpark Vesterhav. Parken tilbyder smukke omgivelser, fastlagte vandrestier, plantager og meget andet. Hvis du er mere til cykling, så er flere af ruterne også egnet til godt cykelløb.

  Dét helt specielle ved Blåvand Strand

  Badevandskvaliteten i Blåvand er yderst god, og vandet er i flere år i træk blevet klassificeret som noget af det bedste badevand, du kan tænke dig. Blåvand Strand kan deles op i en Blåvand Nordstrand og Blåvand Sydstrand. Blåvand Nordstrand byder på et smukt klitlandskab

  Mens Blåvand Sydstrand især er kendt for badevandet af særlig høj kvalitet og udsigten ved Horns Rev til vindmølleparken. Du kan især sætte kurs mod området ved Blåvand Fyr lige syd for Blåvandshuk. Det gode badevand skyldes især Horns Rev, som går 40 kilometer ud i Vesterhavet. Det giver optimale badeforhold for især børn.

  Omkring samme sted finder du også Vesterhavets første badebro nogensinde – mere præcist 3 kilometer syd for Blåvandshuk. Den 60 meter lange badebro giver dig et panoramablik udover det smukke Vesterhav nær Blåvand og et tilbageblik giver dig en smuk udsigt over den lange hvide strand og klitterne i Blåvand. Det gør sommerhusudlejning i Blåvand særlig attraktivt.

  Udforsk området med base i sommerhus i Blåvand

  Når du har lejet sommerhus i Blåvand, har du en ideel base for at udforske, hvad området ellers har at byde på. I køreafstand fra dit sommerhus ved Blåvand finder du Esbjerg. Her kan du tanke op på storbykontoen. Længere væk finder du Ribe og byens stolthed Ribe Domkirke.

  Senere kan du også lægge vejen forbi LEGOLAND og give dig i kast med parkens forlystelser, studere dyrene i Givskud Dyrepark. Det er også nemt at tage på dagstur til Flensborg, så kan du presse lidt grænsehandel ind i ferieprogrammet.

  Nyd din ferie i et rigtigt Blåvand sommerhus

  Vores lokalkontor DanCenter Sommerhusudlejning Blåvand står klar til at hjælpe dig med at finde et sommerhus i Blåvand eller i området omkring Blåvand, der passer til dig og din ferie. Blåvand er en oplagt feriedestination til dig, som har lyst til en ferie nær hvide strande, smukke naturomgivelser og med oplevelser for hele familien. Eksempelvis til en sommerferie.

  Blandt DanCenters mere end 300 sommerhuse i området kan du vælge mellem alt fra klassiske sommerhuse til store, luksus sommerhuse med pool, spabad, sauna og flere aktiviteter. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde et sommerhus i Blåvand, der passer til dig og hele familien.

  Sommerhusene i Blåvand bærer præg af traditionel dansk sommerhusstemning. Ligesom flere af sommerhusene i Blåvand ligger tæt ved hvide strande og flot og enestående natur. De fleste sommerhuse i Blåvand ligger kun et stenkast fra Vesterhavet, og flere sommerhuse giver dig direkte adgang til både en frisk dukkert. Vil du gerne være sikker på at have vandet tæt på, kan du leje et sommerhus med pool i Blåvand.

  Personalet på vores lokalkontor i Blåvand står klar til at hjælpe dig før og under din ferie. Det er også her, at du får udleveret din nøgle til sommerhuset. Ligesom du kan få et væld af gode tips til seværdigheder og aktiviteter i lokalområdet.

  Tag hunden med på ferie i sommerhus i Blåvand

  Hos DanCenter Blåvand Sommerhusudlejning finder du sommerhuse med plads til hele familien – også hundene. Når du vælger at leje et sommerhuse hos os, kan du i flere af vores sommerhuse – uden ekstra omkostninger – tage op til to kæledyr med. Blåvand er i øvrigt et meget hundevenligt område med hundeskove, hvor hunden kan løbe rundt og få masser af frisk luft.

  Andre sommerhusområder tæt ved Blåvand

  Fra Bornholm, til Ebeltoft til Skagen. DanCenter har sommerhuse i hele Danmark. Og rundt om Blåvand er ingen undtagelse, hvor du også finder andre rigtig gode sommerhusområder. Lej eksempelvis sommerhus i Henne Strand eller Houstrup Strand, som ligger lidt nord for Blåvand. Du kan også tage på ø-ferie og leje sommerhus på Fanø eller Rømø, som ligger i Vadehavet og syd for Blåvand. Vil du længere mod nord, venter sommerhusområder som Vejers Strand, Bork Havn og Søndervig på dig.

  Hold ferie på Danland Ho Feriecenter ved Blåvand

  Hvis du ønsker at prøve en lidt anderledes ferieform og skifte ferie i sommerhus ud med ferie i feriehus i Blåvand, kan du prøve et ophold på et feriecenter. Her kan du leje en ferielejlighed i Blåvand, hvor du har adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved Blåvand Sommerhusudlejning. Dog har du stadig faciliteter som eget køkken til rådighed i din ferielejlighed i Blåvand.

  DanCenters søstervirksomhed Danland har Ho feriecenter, som ligger ved Blåvand. Her har du gratis adgang til en lang række faciliteter såsom børnevenligt badeland, sauna, spabad og legeland. Besøg Ho Feriecenter’s hjemmeside, hvor du kan læse mere om centrets faciliteter.

  Spørgsmål og svar omkring Blåvand

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i nærheden af Blåvand i Danmark?

  DanCenter har mere end 360 sommerhuse i nærheden af Blåvand.

  Hvilke steder bør jeg besøge tæt på Blåvand?

  Du bør besøge Naturpark Vesterhav, Blåvand Zoo, Esbjerg Vandtårn, øerne Fanø og Rømø samt attraktionerne top attraktionerne LEGOLAND, Givskud Zoo og Tirpitz.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Blåvand?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Nyde udsigten fra badebroen ved Blåvand
  • Lede efter rav på stranden.
  • Besøge top attraktionerne LEGOLAND, Givskud Zoo og Tirpitz
  • Windsurfing