Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Lej sommerhus i Henne Strand – Ferie tæt på Vesterhavet

Sommerhus i Henne Strand

Henne Strand er udover smukke naturoplevelser og flotte sandstrande også en by med mange aktiviteter for hele familien. Aktiviteterne er lige fra hesteridning og Put and Take fiskeri til det spændende museum Tirpitz - der byder på historier fra anden verdenskrig. 1 times kørsel fra Henne Strand ligger attraktionerne LEGOLAND® og Givskud Zoo, der byder på oplevelser for alle i familien.

Start din søgning efter et sommerhus i Henne Strand her:

Læs mere om Henne Strand

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Henne Strand

  Hus nr: 39768Henne Strand10 personer,  156 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Henne Strand er en af Jyllands dejligste badebyer beliggende direkte ved den flere hundrede kilometer lange sandstrand, der på netop dette sted er meget bred og særdeles børnevenlig. Centralt i huset ligger swimmingpoolrummet med 15 m² swimmingpool ...Hus nr: 82554Henne Strand6 personer,  62 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Rækkebungalow renoveret år 2000 med blandt andet badeværelse og køkken. Vinduer fra 2008, som gør at udsigten fra stuen over Vesterhavet er helt klar. Huset har en massiv byggestil, termoruder og det gode udstyr, såvel som en sauna og en pejs ...Hus nr: 80534Henne Strand6 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende på en beplantet, kuperet naturgrund. Godt indrettet med komfortabelt møblement. Der er opsat røgalarmer i hele huset. Huset er tilmeldt konceptet Svøm og Leg, som giver gratis adgang til udvalgte badelande i Varde kommune. ...Hus nr: 53175Henne Strand5 personer,  62 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Veludstyret rækkebungalow beliggende i 1. klitrække ved Henne Strand og med en herlig udsigt over Vesterhavet. Huset er udstyret med sauna. Stuemøbler og vinduer er fra 2015. Der er to soverum, gratis trådløst internet, dvd-afspiller, musikanlæg ...Hus nr: 53620Henne Strand6 personer,  107 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med en fantastisk placering i første klitrække, ca. 100 meter til havet ved Henne Strand. Godt indrettet sommerhus med to badeværelser, det ene med sauna, et veludstyret åbent køkken, spisestue og opholdsstue med brændeovn og store ...Hus nr: 14241Henne Strand5 personer,  62 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Rækkebungalow tæt ved vandet. Huset har bl.a. termoruder, brændeovn og elvarme, som garanterer en behagelig ferie på enhver årstid. Huset er indrettet med 2 separate soverum og mulighed for opredning til yderligere 1 person i stuen. Fra stuen ...

  Se alle huse i området.

  Henne Strand er et bade- og turiststed ved Vesterhavet i Sydvestjylland. Man mener, at Henne Strand oprindelig er grundlagt som vikingeby.

  Området ved Henne strand byder på en pragtfuld natur med klitter, hede og skov. Udover den pragtfulde natur tilbyder Henne Strand også på spisesteder, shopping og masser af aktiviteter for både børnene og voksne i nærområdet. Besøg det hyggelige torv umiddelbart før nedgangen til stranden som er et samlingspunkt for hele familien med restauranter, cafeer, butikker og legeplads.

  Henne Strand har en af Europas flotteste sandstrande. Den ca. 16 km lange, hvide sandstrand indbyder til leg, sandslotte og gode gåture langs vandkanten og er man heldig kan man tilmed finde et stykke rav. Der er god plads til både at plaske i de blå bølger, solbade i klitterne eller flyve med drager. Fra slutningen af juni til slutningen af august er der livreddere ved Henne Strand.

  Den nærliggende natur byder bl.a. på Blåbjerg Plantage med det 64 meter høje bjerg med en fantastisk udsigt. Filsø, Danmarks 6. største sø i et område med masser af dyreliv og Henne Mølleå med udløb i Vesterhavet. Populære udflugtsmål som Legoland og Givskud Zoo ligger blot 1 times kørsel fra Henne Strand, men der er også masser af muligheder i nærområdet. Her kan nævnes hesteridning, golf, Put and Take fiskeri, vikingelandsby, badeland og det facinerende museum Tirpitz i Blåvand.