Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
25/6-2022 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 375 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2022


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2022. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2022 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2022.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2022 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i RønbjergHus nr: 43697Rønbjerg10 personer,  195 m²500 m til kyst.Højtbeliggende kvalitetssommerhus i to plan, med sans for detaljer samt panoramaudsigt over landskabet og fantastisk fjordudsigt såvel indendørs som udendørs. Huset er beliggende kun ca. 500 meter fra ...Sommerhus i NakskovHus nr: 9796Nakskov4 personer,  100 m²2,5 km til kyst.Lejligheden ligger i starten af gågaden i Nakskov med egen p-plads bag lejligheden. Lejligheden har stuklofter og er lys med god indretning. Der er 2 store soverum med hvor sengene kan trækkes fra hinanden, ...Sommerhus i St. SjørupHus nr: 8276St. Sjørup4 personer,  80 m²1,5 km til kyst.Dette sommerhus ved St. Sjørup udgør 80 m2 af et stuehus, hvor resten er ved at blive sat i stand. Huset har en unik beliggenhed, hvor I kan sidde omme i gården og nyde den sidste rest af frugtplantagen, ...Feriebolig i Bønnerup StrandHus nr: 57993Bønnerup Strand2+2 personer,  54 m²200 m til kyst.Kun 200 meter fra børnevenlig strand og tæt på skov. Feriecentret byder på både udendørs og indendørs pools, dampbad, sauna, bordtennis m.m.

  Sommerhus i RønbjergHus nr: 43697Rønbjerg10 personer,  195 m²500 m til kyst.Højtbeliggende kvalitetssommerhus i to plan, med sans for detaljer samt panoramaudsigt over landskabet og fantastisk fjordudsigt såvel indendørs som udendørs. Huset er beliggende kun ca. 500 meter fra ...Feriebolig i BlokhusHus nr: 46245Blokhus2+2 personer,  51 m²100 m til kyst.Afslapning i wellnessområdet, vandpjaskeri i badelandet, sjove aktiviteter for store og små og få meter til en af de bedste badestrand og Blokhus By.Feriebolig i Øer Maritime FeriebyHus nr: 4818Øer Maritime Ferieby4+3 personer,  70 m²750 m til kyst.Skønne ferieboliger på feriecenter med pool, sportshal, minigolf og mange andre aktiviteter for hele familien, og samtidig i kort afstand til Ebeltoft.Sommerhus i Sjelborg/HjertingHus nr: 4180Sjelborg/Hjerting4 personer,  50 m²25 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggende bare ca. 25 meter fra den børnevenlige Hjerting Strand. Sommerhuset er velindrettet med entre, bad og køkken/alrum. I forbindelse med sommerhuset er der en lukket have ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>