Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
6/7-2024 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 4.420 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2024


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2024. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2024 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2024.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. Pga. hedebølger i Sydeuropa forbliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i de nordiske lande. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.

  Sommerferiehuse: Dit perfekte tilflugtssted

  Undslip byens travlhed og oplev det perfekte feriehus med DanCenter. Uanset om du leder efter en sommerferiehytte ved søen eller sommerhuse ved havet, har vi over 28.000 sommerhuse til leje. Nyd en afslappende pause i Danmark, Tyskland, Norge eller Sverige, eller udforsk Sydeuropa. Med DanCenter kan du finde den perfekte feriebolig til dig og dine kære. Book nu og få uforglemmelige minder i dit sommerhus.

  Sommerhuse til leje – det perfekte tilflugtssted for familier

  Undslip byens travlhed og omfavn den fredfyldte skønhed i et sommerhus. DanCenter tilbyder et væld af hytter i hele Skandinavien, der er perfekte til familier, der søger et fredeligt tilflugtssted. Du kan vælge at bo i et charmerende sommerhus beliggende midt i frodige grønne områder, omgivet af stille vand, eller i en rustik hytte i skoven.

  Nyd kvalitetstid med dine kære, mens du udforsker det maleriske landskab eller besøger nærliggende attraktioner. Sommerhusene er udstyret med moderne bekvemmeligheder for at gøre opholdet behageligt og mindeværdigt. Tilbered lækre måltider i det fuldt udstyrede køkken, slap af i den hyggelige stue, eller nyd den naturlige skønhed fra den udendørs terrasse.

  Udnyt DanCenters 65+ års erfaring inden for sommerhusudlejning og bestil dit drømmesommerhus i dag!

  Oplev de bedste sommerhusudlejninger i Norge

  Norge er kendt for sine fantastiske landskaber, fjorde og bjerge. Leder du efter en idyllisk sommerferie, så har DanCenter dig dækket ind. Vælg mellem en række sommerhusudlejninger i hele Norge, og fordyb dig i den naturlige skønhed i dette fortryllende land.

  Uanset om du søger eventyr eller ro, har Norge noget for enhver smag. Tag på vandretur i de majestætiske bjerge, tag en bådtur gennem fjordene, eller slap af i dit hyggelige sommerhus omgivet af en betagende udsigt.

  Omfavn naturen med sommerferiehytteudlejning i Sverige

  Sverige er kendt for sine fantastiske søer, skove og charmerende små byer. Leder du efter en sommerferie, der kombinerer natur og afslapning, så led ikke længere end DanCenters feriehytter i Sverige.

  Disse hyggelige hytter ligger dybt inde i skoven, ved uberørte søer eller nær charmerende byer.

  Tilbud på sommerhuse i sidste øjeblik for en mindeværdig ferie

  Leder du stadig efter en sommerferieudlejning? DanCenter har dig godt dækket ind med vores sidste øjebliks tilbud på sommerhuse i hele Europa. Du kan spare op til 30% på dit drømmeferiehus ved at bestille nu!

  Vælg mellem en række håndplukkede sommerhuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9138Saltum Strand8 personer,  105 m²300 m til kyst.Her finder du et super dejligt sommerhus med kun 300 meter til stranden! Dette flotte sommerhus er lækkert og indbydende at komme ind i. Sommerhuset ligger helt fantastisk, og selvom der er andre sommerhuse ...Sommerhus i Følle StrandHus nr: 53544Følle Strand6 personer,  98 m²350 m til kyst.Sommerhus fra 2023 beliggende i et dejligt sommerhusområde med en smuk beliggenhed og en fantastisk havudsigt over vandet ved Følle Strand. Huset er perfekt indrettet med stor, lys stue med køkken/alrum. ...Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 44217Saltum Strand8 personer,  112 m²1,5 km til kyst.Ved Saltum Strand finder I dette lyst og velindrettede sommerhus med spabad beliggende på stor grund med legetårn bl.a. med gynge og sandkasse. Rundt om huset findes stor terrasse, så det er muligt at ...Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 8632Grenå Strand6 personer,  164 m²2,5 km til kyst.Helårshus beliggende i Ålsrode ved Grenå. Huset er indrettet i to plan og i underetagen finder I stort badeværelse og velindrettet køkken og på 1. sal er der tre soveværelser, alle med høj sovekomfort. ...

  Sommerhus i Skallerup KlitHus nr: 9425Skallerup Klit8 personer,  93 m²200 m til kyst.Bo med havudsigt i området mellem Lønstrup og Skallerup Klit. Sommerhusets centrale rum er den store stue med terrasse mod syd og åben forbindelse til køkkenet. Mod nord er der en ”udsigtsstue” med panoramavinduer ...Sommerhus i EjsingholmHus nr: 51638Ejsingholm12 personer,  177 m²250 m til kyst.Sommerhus fra 2022 med udendørs spabad til 5 personer beliggende højt og med udsigt over vandet ved Ejsingholm. Stort aktivitetsrum med TV med Chromecast, billard/pool, bordtennis, PlayStation og Wii. ...Sommerhus i TejnHus nr: 8711Tejn8 personer,  150 m²250 m til kyst.Sommerhus beliggende på lille lukket vej oven over fiskerlejet Tejn. Fra sommerhuset er der udsigt over Østersøen og kysten med Allinge i det fjerne. Sommerhuset er holdt i lys, skandinavisk stil og er ...Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 53633Ærø/Ærøskøbing4 personer,  9 m²1 m til kyst.I Ærøskøbing Marina finder I denne husbåd på ca. 15 m2. Båden har en rummelig boligdel med alle de nødvendige faciliteter samt et dejligt stort soldæk med plads til fire personer, hvorfra man kan nyde ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>