Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1.149 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i år


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i år. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.

Gratis annullering frem til 15 dage før ankomst

Book en ferie i sommerhus i 2021 og få gratis annullering, såfremt du annullerer mere end 35 dage før ankomst. For udvalgte sommerhuse gælder det, at du skal annullerer med mere end 45 dage til ankomst. Det præcise antal dage kan ses på selve siden for sommerhuset. Gælder for en booking i 2021 og kun for en ny booking. Gratis annullering med 15 dage til ankomst gælder for en ny booking foretaget fra 18. december og frem i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Fra 1. maj 2021 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst ikke for ophold med ankomst i juli og august. Se vilkårene for gratis annullering* her.
Læs mere om sommerferie i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2021.


  Har du et favoritsommerhus til årets sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2021 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i Binderup StrandHus nr: 6954Binderup Strand6 personer,  90 m²200 m til kyst.Her i dette hus ved Binderup Strand kan I nyde den dejlige udsigt til Lillebælt. Sommerhuset er indrettet med tre særskilte soverum og et dejligt og rummeligt køkken/alrum, der via de store vinduespartier ...Sommerhus i Selkær MølleHus nr: 8444Selkær Mølle5 personer,  93 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i 2 plan med stor, lukket gårdhave på 266 m2, hvor der er et udendørs spabad. Sommerhuset rummer stue og køkken på 35 m2, et soverum på 10 m2 og endnu et soverum på 1. sal på 10 m2. Der er badeværelse ...Sommerhus i Jørgensø/SoldalenHus nr: 4851Jørgensø/Soldalen8 personer,  86 m²100 m til kyst.Et særdeles velholdt sommerhus med spabad og sauna fra 1996, renoveret i 2012 beliggende kun ca. 100 m fra en af Fyns absolut bedste badestrande. Sommerhuset har en stor træterrasse med gode havemøbler ...Sommerhus i VorupørHus nr: 62338Vorupør5 personer,  65 m²1,2 km til kyst.Velholdt sommerhus beliggende på 600 m² klitgrund med træer. Huset indeholder opholdsstue med spiseplads, tv med tyske kanaler og stereoanlæg med cd-afspiller. Endvidere brændeovn til en kølig sommeraften ...

  Sommerhus i Binderup StrandHus nr: 6954Binderup Strand6 personer,  90 m²200 m til kyst.Her i dette hus ved Binderup Strand kan I nyde den dejlige udsigt til Lillebælt. Sommerhuset er indrettet med tre særskilte soverum og et dejligt og rummeligt køkken/alrum, der via de store vinduespartier ...Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 9321Helligsø Drag21 personer,  370 m²350 m til kyst.På en højtliggende naturgrund med flot udsigt over vandet ved Helligsø Drag både fra huset og grunden finder I sommerhuset "Thybjerg" med vildmarksbad. Sommerhuset er i to plan, totalrenoveret i 2020 og ...Sommerhus i Fanø/SønderhoHus nr: 4551Fanø/Sønderho6 personer,  130 m²1,5 km til kyst.Oplev historiens vingesus i dette autentiske Fanø hus, opført i 1750. Her har I en enestående mulighed for at holde ferie i helt unikke omgivelser. Huset er på lange stræk som det oprindeligt blev opført, ...Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 6294Hejlsminde Strand6 personer,  62 m²125 m til kyst.I Hejlsminde finder I dette sommerhus med vildmarksbad og 62 m2 bolig, som ejer i respekt for det oprindelige sommerhus nænsomt har renoveret til 2021-sæsonen. Sommerhuset er hyggeligt indrettet og har ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>