Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
6/7-2024 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 2.969 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2024


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2024. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2024 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2024.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. Pga. hedebølger i Sydeuropa forbliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i de nordiske lande. En ferie i privat sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.

  Sommerferiehuse: Dit perfekte tilflugtssted

  Undslip byens travlhed og oplev det perfekte feriehus med DanCenter. Uanset om du leder efter en sommerferiehytte ved søen eller sommerhuse ved havet, har vi over 28.000 sommerhuse til leje. Nyd en afslappende pause i Danmark, Tyskland, Norge eller Sverige, eller udforsk Sydeuropa. Med DanCenter kan du finde den perfekte feriebolig til dig og dine kære. Book nu og få uforglemmelige minder i dit sommerhus.

  Sommerhuse til leje – det perfekte tilflugtssted for familier

  Undslip byens travlhed og omfavn den fredfyldte skønhed i et sommerhus. DanCenter tilbyder et væld af hytter i hele Skandinavien, der er perfekte til familier, der søger et fredeligt tilflugtssted. Du kan vælge at bo i et charmerende sommerhus beliggende midt i frodige grønne områder, omgivet af stille vand, eller i en rustik hytte i skoven.

  Nyd kvalitetstid med dine kære, mens du udforsker det maleriske landskab eller besøger nærliggende attraktioner. Sommerhusene er udstyret med moderne bekvemmeligheder for at gøre opholdet behageligt og mindeværdigt. Tilbered lækre måltider i det fuldt udstyrede køkken, slap af i den hyggelige stue, eller nyd den naturlige skønhed fra den udendørs terrasse.

  Udnyt DanCenters 65+ års erfaring inden for sommerhusudlejning og bestil dit drømmesommerhus i dag!

  Oplev de bedste sommerhusudlejninger i Norge

  Norge er kendt for sine fantastiske landskaber, fjorde og bjerge. Leder du efter en idyllisk sommerferie, så har DanCenter dig dækket ind. Vælg mellem en række sommerhusudlejninger i hele Norge, og fordyb dig i den naturlige skønhed i dette fortryllende land.

  Uanset om du søger eventyr eller ro, har Norge noget for enhver smag. Tag på vandretur i de majestætiske bjerge, tag en bådtur gennem fjordene, eller slap af i dit hyggelige sommerhus omgivet af en betagende udsigt.

  Omfavn naturen med sommerferiehytteudlejning i Sverige

  Sverige er kendt for sine fantastiske søer, skove og charmerende små byer. Leder du efter en sommerferie, der kombinerer natur og afslapning, så led ikke længere end DanCenters feriehytter i Sverige.

  Disse hyggelige hytter ligger dybt inde i skoven, ved uberørte søer eller nær charmerende byer.

  Tilbud på sommerhuse i sidste øjeblik for en mindeværdig ferie

  Leder du stadig efter en sommerferieudlejning? DanCenter har dig godt dækket ind med vores sidste øjebliks tilbud på sommerhuse i hele Europa. Du kan spare op til 30% på dit drømmeferiehus ved at bestille nu!

  Vælg mellem en række håndplukkede sommerhuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i St. SjørupHus nr: 54020St. Sjørup6 personer,  104 m²Yderst idyllisk sommerhus opført i bindingsværk beliggende ved St. Sjørup. Der er vildmarksbad. Huset er blevet gennem restaureret bl.a. med dejligt køkken samt badeværelse. Der er en stor stue med spiseplads ...Sommerhus i AmtoftHus nr: 51759Amtoft6 personer,  82 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne ferieområde Amtoft, en lille havneby i Thy. Sommerhuset er til seks personer med tre soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på to dobbeltsenge og en sovesofa. Derudover ...Sommerhus i ThyborønHus nr: 54326Thyborøn12 personer,  214 m²250 m til kyst.Sommerhus i 2 plan, delvist renoveret i 2020, med aktiviteter for hele familien beliggende kun ca. 250 meter fra vandet ved Thyborøn. Huset byder på diverse aktiviteter, hvor der er mange timers underholdning ...Sommerhus i BlokhusHus nr: 51777Blokhus6 personer,  63 m²1,7 km til kyst.Dette velholdte sommerhus i Blokhus er placeret på en stor naturgrund omgivet af træer. Her er højt til loftet og plads til hele familien. I huset finder I tre gode og rummelige værelser og et badeværelse. ...

  Sommerhus i HandbjergHus nr: 43892Handbjerg10 personer,  120 m²300 m til kyst.Luksuriøst arkitekttegnet sommerhus fra 2021 med panoramaudsigt over Limfjorden, såvel inde som ude, med stort 6-personers vildmarksbad samt 8-personers saunatønde, beliggende kun ca. 300 meter fra fjorden ...Sommerhus i Vellerup SommerbyHus nr: 48826Vellerup Sommerby6 personer,  69 m²800 m til kyst.Velholdt sommerhus højt beliggende i det skønne Vellerup Sommerby-område med udsigt ud over fjorden. Huset er opført i 1975 og løbende blevet renoveret sidst i 2020. Der er åbent, lyst køkken/alrum/stue, ...Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 48662Nr. Lyngby6 personer,  150 m²50 m til kyst.Ved Nr. Lyngby finder I dette fantastisk beliggende sommerhus i første klitrække med panoramaudsigt over havet og stranden. Fra husets have findes en stejl skrænt til stranden, hvilket er med til at gøre ...Sommerhus i Øster HurupHus nr: 10254Øster Hurup6 personer,  73 m²100 m til kyst.I Øster Hurup finder I dette sommerhus beliggende i 2. række med havudsigt i et roligt sommerhusområde. Der er lys og rummelig stue med store vinduespartier ud mod vandet og med udgang til en delvist overdækket ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>