Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 2.549 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2022


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2022. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2022 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2022.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2022 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i St. SjørupHus nr: 8276St. Sjørup4 personer,  80 m²1,5 km til kyst.Dette sommerhus ved St. Sjørup udgør 80 m2 af et stuehus, hvor resten er ved at blive sat i stand. Huset har en unik beliggenhed, hvor I kan sidde omme i gården og nyde den sidste rest af frugtplantagen, ...Sommerhus i HvidbjergHus nr: 26379Hvidbjerg5 personer,  86 m²150 m til kyst.Ikke langt fra den gode badestrand i Hvidbjerg finder I dette velindrettede sommerhus med god, ugenert have. Sommerhuset har skrå lofter i stue/køkkenafdeling, som giver en god atmosfære. Gulvene er rustikke, ...Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 9321Helligsø Drag21 personer,  370 m²350 m til kyst.På en højtliggende naturgrund med flot udsigt over vandet ved Helligsø Drag både fra huset og grunden finder I sommerhuset "Thybjerg" med vildmarksbad. Sommerhuset er i to plan, totalrenoveret i 2020 og ...Sommerhus i LodskovvadHus nr: 7166Lodskovvad8 personer,  96 m²2,8 km til kyst.I Lodskovvad finder I dette sommerhus med spabad og sauna og god plads til alle. Der er en behagelig stemning i de lyse rum, som er indrettet i nordisk stil med store vinduespartier, der sørger for et ...

  Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 9321Helligsø Drag21 personer,  370 m²350 m til kyst.På en højtliggende naturgrund med flot udsigt over vandet ved Helligsø Drag både fra huset og grunden finder I sommerhuset "Thybjerg" med vildmarksbad. Sommerhuset er i to plan, totalrenoveret i 2020 og ...Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 62948Nr. Lyngby8 personer,  125 m²300 m til kyst.Populært 2-plans sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor fælles grund i naturskønne omgivelser i det lille fiskerleje Nr. Lyngby. På 1. sal er indrettet en ekstra udsigtsstue med fantastisk ...Sommerhus i Øster HurupHus nr: 10254Øster Hurup6 personer,  73 m²100 m til kyst.I Øster Hurup finder I dette sommerhus beliggende i 2. række med havudsigt i et roligt sommerhusområde. Der er lys og rummelig stue med store vinduespartier ud mod vandet og med udgang til en delvist overdækket ...Sommerhus i KrikHus nr: 25074Krik8 personer,  90 m²25 m til kyst.Sommerhus med fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden, kun ca. 30 m fra strandkanten. Sommerhuset har udsigt over Krik Vig og Agger Tange. Det er indrettet med moderne møbler og brændeovn, hvor I kan ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>