Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
17/6-2023 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 3.413 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2023


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2023. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2023 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2023.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2023 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 44217Saltum Strand6 personer,  112 m²1,5 km til kyst.Ved Saltum Strand finder I dette lyst og velindrettede sommerhus med spabad beliggende på stor grund med legetårn bl.a. med gynge og sandkasse. Rundt om huset findes stor terrasse, så det er muligt at ...Sommerhus i Henne StrandHus nr: 15266Henne Strand5 personer,  80 m²1,5 km til kyst.På en dejlig ugeneret grund i Henne Strand ligger dette lyse og indbydende sommerhus klar til at danne rammen om jeres næste ferie. Stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden og skaber ...Sommerhus i Skaven StrandHus nr: 7333Skaven Strand6 personer,  117 m²500 m til kyst.I det hyggelige Skaven Strand finder I dette sommerhus, der byder på optimale rammer for familiens ferieoplevelser i og omkring Ringkøbing Fjord. Der er luft/luft varmepumpe, som sammen med pejsen kan ...Sommerhus i Als OddeHus nr: 48587Als Odde6 personer,  60 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i gå afstand til vandet og på en stor naturgrund midt i skoven Lys og hyggelig stue med brændeovn som ligger i åben forbindelse med køkken og med udgang til 2 terasser hvoran den ene ...

  Sommerhus i BogenseHus nr: 12699Bogense4 personer,  74 m²100 m til kyst.Ved Bogense finder I dette lille sommerhus med åbent køkken til stue med udgang til terrasse med havudsigt. Soveværelse med en dobbeltseng. Badeværelset er med bruser og gulvarme. Opholdsstuen har en sovesofa ...Sommerhus i Tornby StrandHus nr: 38960Tornby Strand8 personer,  162 m²400 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool beliggende i de flotte naturomgivelser ved Krage Strand. De mange m² og de fire soverum byder på masser af plads. Dog vil en stor del af timerne i ferien nok blive brugt i den ...Sommerhus i EbeltoftHus nr: 8562Ebeltoft8 personer,  205 m²200 m til kyst.Stort sommerhus med god plads og dejlig beliggenhed tæt på Ebeltoft. Her er et pænt kig ud over området samt små kig til vandet. Sommerhuset byder på en god indretning med bl.a. stort køkken/alrum, stue ...Sommerhus i KulhuseHus nr: 44736Kulhuse4 personer,  70 m²1,5 km til kyst.Roligt beliggende sommerhus tæt på Kulhuse havn med al dens hygge og charme. Selve huset består af en stor entre/bryggers med adgang til badeværelse. Separat køkken, Stue med TV og klaver samt sovesofa ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>