Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Privat sommerhusudlejning

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
4 pers.
Din søgning fandt 7.065 ferieboliger.
Søg på kort

Fordelene ved et udlejningsbureau vs. ulemperne ved privat sommerhusudlejning

Mange søger efter privat sommerhusudlejning, når de skal bestille årets sommerferie. De håber måske at få en billigere ferie ved at leje direkte hos sommerhusets ejer eller på en uorganiseret portal som Airbnb eller HomeAway.


Men er det også det billigste, det bedste eller det sikreste, når det kommer til udlejning af sommerhus privat?


Ofte er privat sommerhusudlejning ikke anderledes end det, som et professionelt udlejningsbureau, f.eks. DanCenter, gør. Vi hos DanCenter udlejer nemlig kun privatejede sommerhuse. Alle sommerhuse i vores udvalg er ejet af private personer, der er lige så forskellige som sommerhusene selv. DanCenter som udlejningsbureau samler disse sommerhuse og tilbyder dem nemt og overskueligt til vores feriegæster. Men de er ubetinget lige så private, som dem, der falder under såkaldt 'privat sommerhusudlejning'.

Udlejningsbureauer tilbyder et væld af fordele

Men hvorfor skal man så benytte DanCenter og ikke privat sommerhusudlejning / uorganiserede portaler?Er nogle af de store styrker, som et udlejningsbureau som DanCenter tilbyder - og vi har over 60 års erfaring med privat udlejning af sommerhus.

Stort udvalg af sommerhuse

Hos os kan du i Danmark vælge mellem mere end 5.500 sommerhuse fordelt i alle de populære sommerhusområder i Danmark. I Sverige , Norge og Tyskland tilbyder vi over 8.000 sommerhuse. Ved privat sommerhusudlejning er udvalget langt mindre, nærmest ikke-eksisterende, og kræver i bund og grund, at man kender nogen, der kender nogen. Men med DanCenter er det nemt og sikkert at finde et privat sommerhus.

Sommerhuse på alle prisniveauer

Vi tilbyder sommerhuse i nærmest alle afskygninger. Store og små. Gule og blå. I Jylland, på Fyn, Sjælland, Øerne og Bornholm. Fra det almindelige, klassiske sommerhus til det eksklusive. Priserne fordeler sig fra under 1.000 kr. til over 20.000 kr. for en uge. Et organiseret sommerhusudlejningsbureau som DanCenter er ikke nødvendigvis dyrere end privat sommerhusudlejning.

Service og sikkerhed

Når du har bestilt dit sommerhus hos DanCenter, så er det dit i den bestilte periode. Der er ikke andre, der også har lejet det, for vores systemer umuliggør dobbeltbookinger. Det florerer der skrækhistorier om vedr. privat sommerhusudlejning. Under dit ferieophold er du tilknyttet et af vores lokalkontorer, der er placeret rundt i ferieområderne. Personalet er der for at hjælpe, skulle der, mod forventning, opstå komplikationer under opholdet. Og slutteligt har du mulighed for at tilkøbe forsikringer, der dækker dig i tilfælde af, at du må melde afbud. Det er altså både nemt og sikkert at tage på ferie vha. sommerhusudlejning privat.


Sidst, men ikke mindst, udsteder DanCenter alle nødvendige fakturaer og kvitteringer med CVR-nr. Derudover har DanCenter pligt til at indberette lejeindtægter for hvert sommerhus til SKAT. Det sker ikke altid ved privat sommerhusudlejning og ved udbydere igennem såkaldte ’deleøkonomiske tjenester’.


Få sikkerhed, overskuelighed, gennemskuelighed og god samvittighed ved at bestille dit sommerhusophold hos DanCenter!


Brug disse links som hjælp til finde netop det sommerhus, der passer dig:

Guide til privat sommerhusudlejning

Skulle du alligevel beslutte at benytte dig af privat sommerhusudlejning. Har vi her en kort guide til, hvad du skal være specielt opmærksom på:

Vi håber at se dig til en god ferie i et af vores sommerhuse!