Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Hold møde i sommerhus

Firmaarrangement, kursus og konference

Udover kursusafdelinger fordelt over hele Danmark tilbyder DanCenter/Danland Kursus- og konference at holde jeres næste kursus, møde eller afdelingsdag i et af DanCenters luksus-sommerhuse.


Det er ikke bare et traditionelt mødelokale...

I et luksus-sommerhus har I adgang til store opholdsrum, og størstedelen af DanCenters luksus-sommerhuse har aktivitetsrum med bl.a. billard, bordtennis og bordfodbold – plus indendørs swimmingpool, spa og sauna. Det giver mulighed for ekstra luksus for deltagerne i løbet af opholdet.

Et luksus-sommerhus kan danne rammen om alt fra teambuilding til mødeaktiviteter, kursus og konference med fagligt indhold. Udover luksus-faciliteterne ligger husene naturskønt med store udendørs arealer, så der er mulighed for masser af frisk luft og udendørs aktiviteter.

Sommerhus med konferencerum i Bratten Strand

I Bratten Strand i Nordjylland, mellem Frederikshavn og Ålbæk, ligger et luksussommerhus med indendørs pool, sauna, spabad og et konferencerum med projektor og plads til 20 personer. Book sommerhuset her.

Derfor er luksus-sommerhuse så populære!

– det er ikke bare nemt og billigt, det er også fleksibelt!

Sådan får I plads til alle

Skal I mange af sted, har vi et bredt udvalg af store luksus-feriehuse med masser af værelser og store opholdsrum, hvor I alle kan samles. I luksus-sommerhuse er der plads til op til 30 personer og op til 10 soveværelser.


Er I flere end 30 personer, kan I leje flere feriehuse, der ligger i samme område eller lige ved siden af hinanden.


Ring på tlf. 3363 0222 eller skriv til kursus@danland.dk og hør mere om dine muligheder for at holde jeres næste firmaarrangement i et af DanCenters sommerhuse.Se udvalget af luksus-sommerhuse til jeres næste firmaarrangement her!