Menu

DanCenter Sommerhusudlejning
Møde i luksus sommerhus, firmaarrangement i sommerhus, kurser i sommerhus, sommerhus med pool, sommerhus med aktiviter, sommerhus med havudsigt

Firma-arrangement, kursus og konference i luksus-sommerhus!

Udover kursusafdelinger fordelt over hele Danmark tilbyder DanCenter/Danland Kursus- og konference at holde jeres næste kursus, møde eller afdelingsdag i et af DanCenters luksus-sommerhuse.

Det er ikke bare et traditionelt mødelokale...

I et luksus-sommerhus har I adgang til store opholdsrum, og størstedelen af DanCenters luksus-sommerhuse har aktivitetsrum med bl.a. billard, bordtennis og bordfodbold – plus indendørs swimmingpool, spa og sauna. Det giver mulighed for ekstra luksus for deltagerne i løbet af opholdet.

Et luksus-sommerhus kan danne rammen om alt fra teambuilding til mødeaktiviteter, kursus og konference med fagligt indhold. Udover luksus-faciliteterne ligger husene naturskønt med store udendørs arealer, så der er mulighed for masser af frisk luft og udendørs aktiviteter.

Derfor er luksus-sommerhuse så populære!

– det er ikke bare nemt og billigt, det er også fleksibelt!

 • Perfekte rammer for fællesaktiviteter – husene er bygget til det
 • Luksus for få penge
 • Tæt på naturen
 • Altid et sted i nærheden – DanCenter har luksus-feriehuse i hele Danmark

  DanCenter tilbyder priser helt ned til 250 kr. pr. kursusdøgn.

  Det inkluderer overnatning i luksuriøst indrettede huse. En særlig del af charmen er, når teamet i fællesskab kokkererer.

  Sådan får I plads til alle

  Skal I mange af sted, har vi et bredt udvalg af store luksus-feriehuse med masser af værelser og store opholdsrum, hvor I alle kan samles. I luksus-sommerhuse er der plads til op til 24 personer og op til 10 soveværelser.

  Er I flere end 24 personer, kan I leje flere feriehuse, der ligger i samme område eller lige ved siden af hinanden.

  Ring på tlf. 3363 0222 eller skriv til kursus@danland.dk og hør mere om dine muligheder for at holde jeres næste firmaarrangement i et af DanCenters sommerhuse.

  Se udvalget af luksus-sommerhuse til jeres næste firmaarrangement her!