Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Tyskland

Lej sommerhus i Tyskland

 
Søg område: Tyskland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 204 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Tyskland er danskernes nye ferieland

Tyskland er blevet en populær feriedestination, også når den står på sommerhusferie. Områderne i Nordtyskland ud til Østersøen kan sammenlignes med de velkendte kyststrækinger i Danmark med bredde hvide sandstrande og lækkert badevand.

Holder man ferie i Nordtyskland kan man tilmed kombinere ens sommerhusferie med et besøg til Hamborg, som er Tysklands næststørste by, og som byder på et utal af oplevelser for hele familien. I Nordtyskland kan man også besøge historiske Lübeck, som bl.a. er kendt for det store årlige julemarked.

Læs mere om Tyskland.

Sommerhusområder Tyskland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Tyskland

Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 43474Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Moderne og komfortable lejligheder på 1. eller 2. sal med kig til Østersøen og marinaen. Lejlighederne består af en køkken-/stueafdeling med adgang til balkonen, to soveværelser med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge samt badeværelse med ...Sommerhus i Olpenitz/Kappeln, OstseeHus nr: 64938Olpenitz/Kappeln, Ostsee18 personer,  242 m²Kæledyr er tilladt.950 m til kyst.Indbydende Skanlux aktivitets-sommerhus beliggende godt 900 m fra sandstranden ved Ostsee Resort Olpenitz. Huset er indrettet med moderne møblering og faciliteter, som gør det perfekt til familieferien. Huset har en pool-afdeling, som indeholder ...Sommerhus i Großenbrode/Fehmarnsund, OstseeHus nr: 42438Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee6 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Denne ferielejlighed ligger i stueetagen i det moderne lejlighedsbyggeri Ostseeapartment ved Fehmarnernsund i Ostseeheilbad Großenbrode på nordspidsen af Lübecker Bugt. Lejligheden er smagsfuldt indrettede og indbyder til afslapning hele året. ...Sommerhus i Marina Wendtorf, OstseeHus nr: 95865Marina Wendtorf, Ostsee6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.1.række. Dette dobbelthus på to etager ligger i den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf ved Kiel Bugt, smukt omgivet af skønne sandstrande og et naturområde. Huset er moderne indrettet og de træbeklædte vægge og skrånende lofter giver huset ...Sommerhus i Grömitz, OstseeHus nr: 39081Grömitz, Ostsee5 personer,  62 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Veludstyret hus med moderne møbler og træbeklædte vægge. Efter en lang gåtur i naturen kan I slappe af og få varmen tilbage i kroppen i saunaen. Derudover kan I slappe af foran fjernsynet med parabol og nyde varmen fra brændeovnen. I en af soveværelser ...Sommerhus i Scharbeutz, OstseeHus nr: 78009Scharbeutz, Ostsee3 personer,  40 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Midt i naturen, omgivet af skov og smukke søer og ikke langt fra Østersøen ligger ferieparken med disse stilfuldt indrettede, moderne feriehuse. Ro og afslapning kan sammen med badning og vandreture stå på programmet, når du holder ferie her. ...

De bedste sommerhusområder i Nordtyskland

Sommerhus i Scharbeutz nær Lübeck

Sommerhus i Scharbeutz nær Lübeck

Scharbeutz er én af de mest populære feriebyer ved den tyske del af Østersøen. Langs sandstranden løber en smuk promenade, som har små butikker og caféer.

Sommerhus ved Geltinger bugt nær Flensborg

Geltinger bugt nær Flensborg

Denne region af Nordtyskland byder på mange forskellige oplevelse. Bl.a. Schlei, som har mange muligheder for vandsport eller de smukke steder, som f.eks. Kappeln.

Sommerhus i Grossenbrode

Sommerhus i Grossenbrode

Großenbrode ligger direkte ud til Femernsund tæt ved Puttgarden og er omgivet af vand fra tre sider. Især den sydlige strand er velegnet til familier med børn.


Sommerhus i Grömitz

Sommerhus i Grömitz

Kystbyen Grömitz er kendt for at være særdeles familievenlig, ikke mindst pga. den børnevenlige strand. Derudover findes en lille zoologisk have i byen.

Marina Wendtorf nær Kiel

Marina Wendtorf nær Kiel

Marina Wendtorf ligger ved Kiel Fjords munding til Østersøen. Marina Wendtorf er omgivet af et naturreservat og har gode badestrande.

Sommerhus i Otterndorf

Sommerhus i Otterndorf

Otterndorf ligger ved Elbens munding til Nordsøen. Her bor du ved smuk strand, tæt ved vadehavet og under 2 timers kørsel fra Hamborg.


Få en skøn ferie i Tyskland

For kun få år siden var Tyskland sjældent på ferieradaren for danskerne. En fantastisk udvikling af de nordtyske kyster har imidlertid åbnet det tyske ferieland op. I Slesvig-Holsten kan man sågar bo i danske sommerhuse.

Autobahn og rastepladser var for år tilbage typisk det eneste kendskab, danskerne havde til Tyskland. Efter murens fald er først Berlin, senere Hamborg og nu også de tyske kyster blevet attraktive rejsemål for danskerne.

De tyske og danske kyster deler DNA

Klimaet og naturen er sammenlignelig. Rejsetiden til Tyskland er ikke meget længere end til mange danske feriedestinationer. Alligevel er det ofte en hel anden oplevelse, at leje et sommerhus i Nordtyskland. Pilsneren er tysk, hvidvinen er oftest Riesling, og begge dele er til attraktive priser for en afgiftsplaget dansker. Det, koblet med, at der i Tyskland generelt er en helt anden tradition for at gå ud og spise, betyder, at udbuddet af restauranter og caféer er meget større end i Danmark.

De tyske kystbyer adskiller sig markant fra de danske

Strandpromenaderne er imponerende og centrale udgangspunkter for ferieoplevelsen og strandlivet. Ikonisk for tyske kyster er de skønne to-personers strandkurve. Her kan man gemme sig og søge skygge eller ly for vinden. Strandkurven, der blev opfundet i det 19. århundrede, har ikke ændret sig meget siden dengang. Og der er orden i sagerne i Tyskland. Det betyder, at strandene ofte er delt op. Der er strand-afsnit for aktiviteter, områder særligt for børn, afsnit for hunde og afsnit for naturister.

400 attraktive sommerhuse i Nordtyskland

DanCenter har specialiseret sig i den unikke kombination af skandinaviske sommerhuse og tyske destinationer. På otte destinationer ved kysterne i Slesvig- Holsten er der 400 attraktive huse til udlejning.

Fra syd i Lübecker Bugt er der en håndfuld smukke strande ved Grossenbrode, Scharbeutz eller Grömitz, og fra Marina Wendthof er der fra husenes terrasse blik til alle sejlbådene, der sejer til og fra Kiel.

På den tyske vestkyst, tæt ved Elbens munding i Nordsøen, ligger Vand- og Landskabspark Otterndorf, der består af kunstigt anlagte søer med halvøer – her ligger de fleste huse i 1. række til havet. Forskellen på ebbe og flod er stor, og for en dansker er vadehavsoplevelsen unik.

Tættest ved den danske grænse ligger Geltinger Bucht og Olpenitz Ostsee Resort. I Olpenitz er husene ikke kun spritnye; det er er store aktivitetshuse, som mange kender fra Danmark. I de store luksussommerhuse med plads til 24 personer er rammerne for familiefesten perfekt (og mon ikke proviantering i grænsebutikkerne kan få budgettet til at strække lidt længere...).

Så en smuttur til Tyskland er altså ikke bare rastepladser og autobahn. Det er strand- og kystoplevelser på tysk manér, gode tilbud på vin og øl, store restaurantoplevelser til små penge og spændende by-oplevelser i Lübeck, Kiel eller Hamborg. Sommerhusferie i Slesvig- Holsten har det hele.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus