Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Lej sommerhus i Tyskland

Lej sommerhus i Tyskland

 
Søg område: Tyskland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 205 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Tyskland er danskernes nye ferieland

Tyskland er blevet en populær feriedestination, også når den står på sommerhusferie. Områderne i Nordtyskland ud til Østersøen kan sammenlignes med de velkendte kyststrækinger i Danmark med bredde hvide sandstrande og lækkert badevand.

Holder man ferie i Nordtyskland kan man tilmed kombinere ens sommerhusferie med et besøg til Hamborg, som er Tysklands næststørste by, og som byder på et utal af oplevelser for hele familien. I Nordtyskland kan man også besøge historiske Lübeck, som bl.a. er kendt for det store årlige julemarked.

Læs mere om Tyskland.

Sommerhusområder Tyskland

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Tyskland

Hus nr: 26392Otterndorf, Nordsee4 personer,  62 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.1. række. Hyggeligt kvalitetssommerhus i dansk byggestil beliggende i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf. Huset har panoramavinduer, møbler i moderne skandinavisk design og træbeklædte vægge og skrånende lofter, en 4-personers sauna, brændeovn ...Hus nr: 28531Otterndorf, Nordsee12 personer,  135 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.1. række. I vand- og landskabsparken ligger dette førsteklasses sommerhus med bådbro. Huset er totalrenoveret i 2014. En stenterrasse og en sti fører hele vejen rundt om huset og en ekstra parkeringsplads blev anlagt. Huset har to badeværelser. ...Hus nr: 43495Marina Wendtorf, Ostsee8 personer,  109 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Penthouse-ferielejlighed på havnefronten i Marina Wendtorf. Fra stuen og tagterrassen har I flot panoramaudsigt over havet og den lille Østersø-havn, der ligger beskyttet af en landtange. Takket være kikkerten, som er opstillet i lejligheden, ...Hus nr: 26479Otterndorf, Nordsee5 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.1. række. Luxuriøst sommerhus i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf beliggende direkte ved ferskvandssø med bådbro og egen kano (benyttelse på eget ansvar). Der venter jer en lys og indbydende stue (gulvtæppe fra 2014) med store vinduer og ...Hus nr: 43493Marina Wendtorf, Ostsee12 personer,  153 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Denne moderne ferielejlighed i stueplan tilbyder udsigt til Østersøen og marinaen. Den brede lejlighed har kombineret køkken-, spise- og opholdsområde. Der er terrasse foran opholdsstuen. Derudover er der fire soveværelser med hver en dobbeltseng, ...Hus nr: 42454Großenbrode/Fehmarnsund, Ostsee6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Denne ferielejlighed ligger på 3. sal i det moderne lejlighedsbyggeri Ostseeapartments ved Fehmarnsund i Ostseeheilbad Großenbrode på nordspidsen af Lübecker Bugt. Lejligheden er smagfuldt indrettet og indbyder til afslapning hele året med spabadet ...

De bedste sommerhusområder i Nordtyskland

Sommerhus i Scharbeutz nær Lübeck

Sommerhus i Scharbeutz nær Lübeck


Scharbeutz er én af de mest populære feriebyer ved den tyske del af Østersøen. Langs sandstranden løber en smuk promenade, som har små butikker og caféer.

Sommerhus ved Geltinger bugt nær Flensborg

Geltinger bugt nær Flensborg


Denne region af Nordtyskland byder på mange forskellige oplevelse. Bl.a. Schlei, som har mange muligheder for vandsport eller de smukke steder, som f.eks. Kappeln.

Sommerhus i Grossenbrode

Sommerhus i Grossenbrode


Großenbrode ligger direkte ud til Femernsund tæt ved Puttgarden og er omgivet af vand fra tre sider. Især den sydlige strand er velegnet til familier med børn.


Sommerhus i Grömitz

Sommerhus i Grömitz


Kystbyen Grömitz er kendt for at være særdeles familievenlig, ikke mindst pga. den børnevenlige strand. Derudover findes en lille zoologisk have i byen.

Marina Wendtorf nær Kiel

Marina Wendtorf nær Kiel


Marina Wendtorf ligger ved Kiel Fjords munding til Østersøen. Marina Wendtorf er omgivet af et naturreservat og har gode badestrande.

Sommerhus i Otterndorf

Sommerhus i Otterndorf


Otterndorf ligger ved Elbens munding til Nordsøen. Her bor du ved smuk strand, tæt ved vadehavet og under 2 timers kørsel fra Hamborg.


Få en skøn ferie i Tyskland

For kun få år siden var Tyskland sjældent på ferieradaren for danskerne. En fantastisk udvikling af de nordtyske kyster har imidlertid åbnet det tyske ferieland op. I Slesvig-Holsten kan man sågar bo i danske sommerhuse.

Autobahn og rastepladser var for år tilbage typisk det eneste kendskab, danskerne havde til Tyskland. Efter murens fald er først Berlin, senere Hamborg og nu også de tyske kyster blevet attraktive rejsemål for danskerne.

De tyske og danske kyster deler DNA

Klimaet og naturen er sammenlignelig. Rejsetiden til Tyskland er ikke meget længere end til mange danske feriedestinationer. Alligevel er det ofte en hel anden oplevelse, at leje et sommerhus i Nordtyskland. Pilsneren er tysk, hvidvinen er oftest Riesling, og begge dele er til attraktive priser for en afgiftsplaget dansker. Det, koblet med, at der i Tyskland generelt er en helt anden tradition for at gå ud og spise, betyder, at udbuddet af restauranter og caféer er meget større end i Danmark.

De tyske kystbyer adskiller sig markant fra de danske

Strandpromenaderne er imponerende og centrale udgangspunkter for ferieoplevelsen og strandlivet. Ikonisk for tyske kyster er de skønne to-personers strandkurve. Her kan man gemme sig og søge skygge eller ly for vinden. Strandkurven, der blev opfundet i det 19. århundrede, har ikke ændret sig meget siden dengang. Og der er orden i sagerne i Tyskland. Det betyder, at strandene ofte er delt op. Der er strand-afsnit for aktiviteter, områder særligt for børn, afsnit for hunde og afsnit for naturister.

400 attraktive sommerhuse i Nordtyskland

DanCenter har specialiseret sig i den unikke kombination af skandinaviske sommerhuse og tyske destinationer. På otte destinationer ved kysterne i Slesvig- Holsten er der 400 attraktive huse til udlejning.

Fra syd i Lübecker Bugt er der en håndfuld smukke strande ved Grossenbrode, Scharbeutz eller Grömitz, og fra Marina Wendthof er der fra husenes terrasse blik til alle sejlbådene, der sejer til og fra Kiel.

På den tyske vestkyst, tæt ved Elbens munding i Nordsøen, ligger Vand- og Landskabspark Otterndorf, der består af kunstigt anlagte søer med halvøer – her ligger de fleste huse i 1. række til havet. Forskellen på ebbe og flod er stor, og for en dansker er vadehavsoplevelsen unik.

Tættest ved den danske grænse ligger Geltinger Bucht og Olpenitz Ostsee Resort. I Olpenitz er husene ikke kun spritnye; det er er store aktivitetshuse, som mange kender fra Danmark. I de store luksussommerhuse med plads til 24 personer er rammerne for familiefesten perfekt (og mon ikke proviantering i grænsebutikkerne kan få budgettet til at strække lidt længere...).

Så en smuttur til Tyskland er altså ikke bare rastepladser og autobahn. Det er strand- og kystoplevelser på tysk manér, gode tilbud på vin og øl, store restaurantoplevelser til små penge og spændende by-oplevelser i Lübeck, Kiel eller Hamborg. Sommerhusferie i Slesvig- Holsten har det hele.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus