Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Otterndorf, Nordsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Otterndorf, Nordsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

 
Søg område: Otterndorf, Nordsee
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 49 ferieboliger.
Søg på kort

Otterndorf, Nordsee i Tyskland — Lej din feriebolig hos DanCenter

Lej et sommerhus her til din næste ferie i Tyskland. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Tyskland du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Otterndorf, Nordsee
Rating af huse for Otterndorf, Nordsee: 4.4 af 5.0 fra 1035 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Otterndorf, Nordsee

Sommerhus i Otterndorf, NordseeHus nr: 26741Otterndorf, Nordsee6 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Luksuriøst dansk sommerhus beliggende i anden række i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf. Gæsterne kan frit benytte sig af ejerens kano til 2 voksne og 2 børn (benyttelse sker på eget ansvar/forsikring). Redningsveste forefindes. Efter en ...Sommerhus i Otterndorf, NordseeHus nr: 33318Otterndorf, Nordsee6 personer,  62 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Dette komfortable kvalitetshus i dansk byggestil fra 2008 ligger i Vand- og Landsparken Otterndorf. Huset ligger i 2. række og er veludstyret med bl.a. moderne møbler og træbeklædte vægge, som sørger for et lyst indeklima. Der er også tænkt ...Sommerhus i Otterndorf, NordseeHus nr: 24447Otterndorf, Nordsee4 personer,  62 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Komfortabelt kvalitetssommerhus i dansk byggestil beliggende i anden række i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf. Huset har panoramavinduer, møblement i moderne skandinavisk design, træbeklædte vægge og skråvægge. På kølige dage eller efter ...Sommerhus i Otterndorf, NordseeHus nr: 33283Otterndorf, Nordsee6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.1. række. Dette luksussommerhus i dansk byggestil giver fra huset og grunden gæsten udsyn over det flotte landskab og vandet i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf. Huset fremstår lyst og indbydende med store panoramavinduer, moderne møbler ...Sommerhus i Otterndorf, NordseeHus nr: 19519Otterndorf, Nordsee12 personer,  135 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Dette førsteklasses sommerhus i dansk byggestil ligger i anden række og ikke langt fra vandkanten i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf. Her kan I rigtig slappe af og nyde jeres ferie i en behagelig og hyggelig atmosfære. Efter en lang gåtur ...Sommerhus i Otterndorf, NordseeHus nr: 26479Otterndorf, Nordsee5 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.1. række. Luxuriøst sommerhus i Vand- og Landskabsparken i Otterndorf beliggende direkte ved ferskvandssø med bådbro og egen kano (benyttelse på eget ansvar). Der venter jer en lys og indbydende stue (gulvtæppe fra 2014) med store vinduer og ...

Se alle huse i området.

Fornemmelsen af hygge og idyl rammer som det første, når man kommer til Nordseebad Otterndorf. De typiske bindingsværkshuse giver byen et unikt og særligt præg, som vil give ferien i Nordseebad Otterndorf en hel speciel charme. ”Den grønne by ved havet” byder på så mange facetter med sine historiske bygninger, den herlige strand og det ubeskriveligt skønne landskab omkring floden Medem, som i tillæg giver Otterndorf sit romantiske præg. Den historiske by ligger direkte ved Elbens munding, hvor det betagende Vadehav mødes med den kraftfulde Nordsø. Når man holder ferie i Nordseebad Otterndorf, får man derfor mulighed for at opleve det evigt tilbagevendende skift mellem ebbe og flod. To gange i døgnet blotter havet et stykke havbund i denne vekslen mellem ebbe og flod. Byen byder udover et velplejet bycentrum med masser af charme også på gode muligheder for rekreation for både krop og sjæl. Det sunde Nordsø-klima aktiverer modstandskraft og dit kredsløb og både styrker immunforsvaret og påvirker huden og åndedrætssystemet positivt. Hele året rundt kan man langt væk fra hverdagens stress og jag slappe af og lade kroppen og sjælen boltre sig – hvad enten det er på Nordsø-sandstranden, i Vadehavet eller med en varm kop te og hjemmebagte kager ved den knitrende pejs. Lad jer overtale af de mangfoldige ferietilbud i denne harmoniske Nordsø-by.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus