Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

5 afslappende grunde til at holde juleferie (og nytårsferie) i sommerhus

5 afslappende grunde til at holde juleferie (og nytårsferie) i sommerhus

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 397 ferieboliger.
Søg på kort

Flere og flere vælger at holde jul eller nytår i sommerhus, men hvordan kan det nu være?

Dem der har prøvet det, har fortalt os, hvad det bedste ved en jule- og nytårsferie i sommerhus er. Læs videre for at se, hvad de sagde.


Du kan også klikke her for at gå direkte til vores udvalg af ledige feriehuse i julen.


1. Du står ikke med det hele alene - alle hjælper til

Noget af det bedste ved at holde juleferie i sommerhus er, at det ikke kun er dig, der er værten og skal sørge for alle de andre. Alle hjælper til. Det giver et større fællesskab og gør, at du bedre kan nyde julen.


2. Der er sovepladser til alle

Til jul og nytår skal alle samles – ingen skal sidde alene. Men du har måske ikke plads til alle. I et sommerhus kan du få plads til op til 24 personer – og det betyder altså, at alle har en rigtig seng at sove i. Læs: Ingen vågner op radbrækkede efter at have sovet på en sofa.


3. Der er tid til nærvær

I et sommerhus er der en anden ro og tid til nærvær og afslapning. Du er i nye omgivelser, og det giver nye oplevelser sammen. I de store sommerhuse er der endda luksusfaciliteter som pool, spa og aktivitetsrum.


4. Du behøver ikke at gøre rent selv

Det er ganske simpelt. Lejer du et sommerhus er der rent, når du ankommer. Du skal altså ikke gøre rent inden gæsterne ankommer. Når julen er ovre, står du heller ikke med rengøringen alene. Enten hjælpes alle ad, eller også fuldender I oplevelsen og køber en slutrengøring, som I jo også deles om at betale.


5. Alle kan smage på den gode vin - ingen skal køre hjem

Når der er sovepladser nok til alle, kan du tillade dig at smage på den gode vin til maden - eller på et par juleøl. Du behøver ikke at holde dig tilbage, bare fordi du skal køre bilen hjem.

Giv et feriegavekort - gaven der ikke bliver glemt

Bliv klar til jul på få minutter. Sådan gør du:

Klik her for at bestille dit gavekort.Du ønskes en rigtig glædelig jul!