Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Skagen – oplev Danmarks nordligste spids

Sommerhus i Skagen – oplev Danmarks nordligste spids

 
Søg område: Skagen
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 33 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus i Skagen – oplev Danmarks nordligste spids

Bestil din sommerferie i Skagen nu - efterspørgslen er stor i år

Booker du et sommerhus i Skagen, har du både mulighed for at nyde stilheden og havudsigten fra terrassen, køre i nogle af Danmarks hurtigste rutsjebaner i Fårup Sommerland eller besøge Den tilsandede Kirke.

Læs mere om Skagen
Rating af huse for Skagen: 4.2 af 5.0 fra 240 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 33 sommerhuse for Skagen - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SkagenHus nr: 98848Skagen8 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 63343Skagen8 personer,  192 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 92974Skagen6 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 57001Skagen4 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 9712Skagen6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 5897Skagen12 personer,  183 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 98851Skagen8 personer,  136 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 23447Skagen8 personer,  145 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 6274Skagen7 personer,  119 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 55234Skagen6 personer,  121 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 71672Skagen4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 54728Skagen6 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 42601Skagen6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 65983Skagen6 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 76493Skagen8 personer,  155 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 56978Skagen5 personer,  135 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 4445Skagen4 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,2 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 70015Skagen6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 42819Skagen6 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 29379Skagen4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 44383Skagen8 personer,  168 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 4310Skagen8 personer,  156 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder i Skagen

  Skagens Museum

  Skagens Museum

  I Skagen opleves det sagnomspundne lys, der i 1870 begyndte at tiltrække de senere berømte Skagensmalere. Kom helt tæt på nogle af de mest kendte malerier på Skagens Museum fra de største af Skagensmalerne som Michael Ancher, Anna Ancher og P.S. Krøyer.

  Grenen

  Grenen

  Oplev Danmarks nordligste punkt; Grenen. Her kan den helt særlige følelse af at stå med det ene ben i Kattegat og det andet ben i Skagerrak opleves. Hop på Sandormen - traktoren, der kører ud til Grenen - eller gå langs vandkanten ud til Grenen.

  Gl. Skagen

  Gl. Skagen

  Den oprindelige del af Skagen går under navnet Gammel Skagen. Det er også her, at det populære Ruths Hotel og Restaurant Hyttefadet ligger. Fra solnedgangspladsen kan dagens sidste solstråler nydes, inden solen går ned.

  Skagens delikatesser

  Skagens delikatesser

  Der findes flere lækre spisesteder i Skagen, både i byens gågade og ved havneområdet, eller i Gl. Skagen, men der findes også flere delikatesseforretninger i byen. Besøg Slagter Munch og handl ind til aftenens grillaften og køb drikkevarer fra Skagens Bryghus.

  Sommerhus i Skagen – hvor de to have mødes

  Skagen By, der ligger på Danmarks nordligste spids, er kendt som byen med flest solskinstimer. Her kan du mærke verdenen, mens du står med et ben i Skagerrak og det andet i Kattegat. Lige netop her mødes bølgerne fra de to have.

  Tag en tur med traktorbussen Sandormen, som kører helt ud på Grenen, hvor du kan stå med et ben i hvert hav. Skagens berømte fyrtårne: Vippefyret, Det Hvide Fyr og Skagen Grå Fyr, kan betragtes på ved ud mod Grenen.

  Oplevelser i Skagen – hvad sker der

  Feriebyen Skagen er en charmerende by og bestemt et besøg værd uanset årstid. Der er dog mere aktivitet i Skagen, når solen brager frem fra en skyfri himmel og kalenderen siger juni, juli og august, hvor turisterne hvert år indtager byen. Her kan du gå på opdagelse i Skagen By eller tage ud opleve i naturen.

  Gennem århundreder har Skagens særlige, stærke lys tiltrukket kunstnere fra hele Danmark, for at male det smukke landskab og byens indbyggere. I slutningen af forrige århundrede opstod netop en kunstnerkoloni i Skagen.

  Skagen er især kendt for det særlige, stærke lys, som Skagensmalerne er blevet berømte for at genskabe i deres malerier, der skildrer det smukke landskab og livet i Skagen på daværende tidspunkt. Du kan komme helt tæt på flere af de kendte malerier på Skagens Museum, hvor P.S. Krøyer, Anna Ancher og Holger Drachmann hænger side om side.Du kan også besøge Michael og Anna Anchers hus, som ligger tæt på Skagens Museum.

  I Gammel Skagen, i udkanten af Skagen, kan du opleve den uforandrede og pittoreske lilleput by, hvor alt ser ud som dengang. Fra klitterne ved stranden i Gammel Skagen kan du slutte dagen af med at se solnedgangen og spise is fra Solnedgangskiosken.

  I den livlige Skagen Havn er der mulighed for at komme på korte udflugter og få talrige musikoplevelser, især om sommeren. I Skagen Havn finder du også flere restauranter, der serverer fiske- og skaldyrsretter.

  Syd for Skagen kan du finde en masse spændende seværdigheder. Her kan du blandt andet opleve Den Tilsandede Kirke, som er blevet ”invaderet” af sand og ligger i Skagen Klitplantage. I dag er det kun kirkens tårn, der syner frem.

  I området finder du også Råbjerg Mile. Der med sin størrelse på omkring 1.000.000 kvadratmeter er det Europas største vandreklit, og i gennemsnit ”vandre” Råbjerg Mile 15 meter om året. I Ørnereservatet ved Tversted kan du opleve verdens største ørne på tætteste hold og se dem udfolde sig i det store naturområde.

  3 sjove oplevelser til sommerhusferien - i køreafstand fra Skagen

  Når du vælger at leje sommerhus i Skagen, kommer du til at holde sommerhusferie i et ferieområde, der byder på oplevelser for hele familien, og ikke langt fra Skagen ligger 3 populære attraktioner.
 • Fårup Sommerland ved Blokhus; her kan du og din familie få en hel dag til at gå med de sjove forlystelser. På en varm sommerdag kan I pjaske rundt i parkens store vandland.
 • Aalborg Zoo, hvor I kan besøge de mange dyr. Her bor blandt andet isbjørne, løver, elefanter, zebraer og forskellige arter af aber.
 • Nordsøens Oceanarium i Hirtshals, hvor I kan tage en tur i Nordeuropas største akvarium, der rummer mere end 6 millioner liter vand og huser mere end 80 forskellige dyrearter, der lever deres liv under overfladen. Det gør et besøg i Nordsøens Oceanarium til en imponerende oplevelse.
 • Udover de 3 populære oplevelser ligger der en lang række attraktioner tæt på Skagen. Når du lejer sommerhus hos DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Her kan du se hvilke attraktioner, du får rabat på, når du lejer sommerhus i Skagen med DanCenter.

  Smag på Skagen

  I Skagen finder du flere specialforretninger og delikatessebutikker, så frokostbordet og kødet til grillen er sikkert. Hos den kendte Slagter Munk i Skagen, kan du købe kødet til grillen, mens du hos Skagens Bryghus kan sikre noget at slukke tørsten med.

  I gågaden finder du både Bolcheriet, hvor du kan se, hvordan bolcherne bliver fremstillet. Du finder også flere iskioske, hvor du kan køle ned med en isvaffel.

  Sommerhusudlejning i Skagen

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning i Skagen kan du finde et Skagen sommerhus til leje, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til din ferie i Skagen. I DanCenter Sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber, som det skal.

  Her på siden finder du mere end 300 sommerhuse i Skagensområdet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et sommerhus i Skagen med pool, finder du noget for enhver smag hos DanCenter Sommerhusudlejning i Skagen.

  Du kan zoome ind og ud på kortet for at finde et ledigt sommerhus i Skagen eller i den del af Skagen, hvor du ønsker at holde ferie. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

  Sommerhusområder tæt ved Skagen

  Nær Skagen findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Sæby, Ålbæk og Hals på den jyske østkyst eller Blokhus, Saltum Strand, Tværsted, Lønstrup, Klitmøller og Løkken ved Vesterhavet – og oplev de smukke områder i et sommerhus. Du kan også leje sommerhus på Læsø, hvis du ønsker en skøn ø-ferie.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Skagen

  Er du på jagt efter en anderledes feriebolig i Skagen, kan du også besøge Danland Feriecenter Krøyer’s Gl. Skagen i Skagen. Her kan du leje et eksklusivt feriehus i Skagen, blot få hundrede meter fra havet, stranden og de smukke klitter. Enkelte af feriehusene fremstår som klassiske, gule Skagenshuse i den gule farve og med rødt tag.

  Hos Danland Feriecenter i Skagen finder du blandt andet indendørs swimmingpool, spa og sauna.

  Spørgsmål og svar omkring Skagen

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter omkring Skagen?

  DanCenter har mere end 300 sommerhuse i Skagensområdet. Her finder du både klassiske, gule Skagenshuse og store, moderne sommerhuse med pool.

  Hvilke steder bør jeg besøge omkring Skagen?

  Når du holder sommerhusferie i Skagen, skal du besøge:

  • Grenen, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes
  • Råbjerg Mile, som er Europas Længste Vandreklit
  • Skagens Museum, der er hjem for mange af de kendte malerier fra Skagensmalerne
  • Anchers Hus, som er et kunstgalleri og viser, hvordan malerparret boede
  • Skagen Fyr, som du finder på vej ud til Grenen
  • Den tilsandede kirke, der ligger i Skagen Klitplantage
  • Gammel Skagen, hvor du fra stranden kan se den smukke solnedgang

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Skagen?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve i Skagensområdet er;

  • At besøge Skagens Museum
  • At gå en tur ud til Grenen og se de to have mødes, hvis du ikke orker at gå tilbage, kan du tage Sandormen
  • At tage ud og fiske
  • At gå på opdagelse i hyggelige Skagen og ved Skagen Havn