Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Skagen i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Skagen i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie med DanCenter Sommerhusudlejning.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Skagen

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skagen

  Hus nr: 57001Skagen4 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Dette fine murstenshus ligger i et roligt villakvarter i Skagen. Huset er renoveret i 2017 med helt nyt køkken og flot, nyt trægulv i stuen, lyst og hyggeligt indrettet. Køkken og stue ud i et med spiseafdelingen og med udgang til terrasse og ...Hus nr: 70015Skagen6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Lys og rummelig lejlighed i tidligere børnehave, beliggende i roligt kvarter. Renoveret i 2013, og indeholder stor åben stue, der er moderne men alligevel tidløst indrettet. Spisestue med udsigt til den store lukkede have, hvor der er gynge ...Hus nr: 55234Skagen6 personer,  121 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Idyllisk Skagenhus beliggende midt i Østerby, den oprindelige del af Skagen, tæt på Sønderstrand, Brøndums Hotel og Skagens Museum. Hele kvarteret oser af Skagens charme med de snoede veje og de velbevarede gamle fiskerhuse. Overdækket indgang ...Hus nr: 44383Skagen8 personer,  168 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus med spabad beliggende i et roligt område tæt på Skagen og havet. Stueplan har stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet. Her er trægulve samt brændeovn. I stueplan er der et mindre badeværelse med kar/brus. På 1. sal er der to ...Hus nr: 23447Skagen8 personer,  145 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Midt i pragtfuldt, fredet naturareal med righoldigt fugleliv og masser af fred og ro ligger Danmarks nordligste hus med 180 grader panoramahavudsigt mod vest og 90 grader havudsigt mod øst. Huset er indrettet med sikker hånd i moderne, smagfuld ...Hus nr: 93078Skagen5 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Ferielejlighed i et af de gamle Skagen huse fra 1913. Lejligheden ligger ikke mere end 100 meter fra Skagens havn. Det er et åbent rum, så alle sover sammen på 1. salen, som har skråvægge og små vinduer. Der deles grund med to andre lejligheder.

  Se alle huse i området.

  Sommerhus i Skagen

  Har du lyst til en pragtfuld ferie i et dejligt dansk sommerhus i Skagen? Og har du samtidig lyst til at opleve Skagen, som er et af Danmarks mest smukke, maleriske og naturskønne steder? Så står DanCenter klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige feriebolig – for når det kommer til Skagen og sommerhusudlejning, kan vi tilbyde et af Danmarks største og mest varierede udvalg.

  Vælg et af de sommerhuse, du kan finde på vores hjemmeside – så får du et fremragende udgangspunkt for lige netop den type ferie, du drømmer om. Er du til strand og badeferie? Er du til kulturoplevelser? Skal du på en romantisk parferie? Eller skal du på ferie med hele familien? Vores feriehuse i Skagen kan imødekomme alle behov og sikre optimale rammer for en dejlig ferie.

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. I kan således planlægge og nyde jeres ferie uden på noget tidspunkt at skulle spekulere over, om alt er i orden.

  Sommerhus i Skagen med natur- og kulturoplevelser

  Skagen og sommerhuse hører uløseligt sammen, eftersom byen i generationer har været en af de foretrukne feriedestinationer i Danmark. Skagen er Vendsyssels perle og landets nordligst liggende by, og den byder på den perfekte blanding af kultur, natur, strand og familievenlighed. Det gør byen til en perfekt ramme for stort set alle typer af ferie, uanset om du planlægger en stort anlagt uge med hele familien eller en hurtig parweekend.

  På spidsen af Skagens Odde finder du Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Her kan du opleve noget af den mest storslåede og smukke natur i Danmark, og du finder tillige et utal af forskellige fuglearter, ligesom du ofte ser sæler og andre havpattedyr i de brusende bølger ud for kysten. Skagens på en gang vilde og betagende natur er noget af det, der gør området til en af Danmarks store turistattraktioner.

  Skagen er også hjemsted for flere smukke bygninger. På vej ud mod Grenen kan du se Skagens berømte fyrtårne, der har hjulpet mangt et skib sikkert gennem de vilde våger, og ud over Vippefyret, Det Hvide Fyr og Skagen Grå Fyr er den på en gang bedårende og imponerende Skagen Kirke også et besøg værd. På Skagens Museum kan du opleve store værker af de berømte skagensmalere, deriblandt P.S. Krøyer og Anna og Michael Anker, der er blandt dansk kunsthistories store skatte.

  Ikke langt fra Skagen finder du de store attraktioner Fårup sommerland og Nordsøen Oceanarium, som i 2017 blev kåret som Danmarks bedste attraktion i kategorien bedste akvarium.

  Luksussommerhus i Skagen

  Du kan opleve alle disse seværdigheder og meget andet i Skagen med DanCenters sommerhusudlejning. Planlægger I en storstilet ferie, hvor flere familier eller en større vennegruppe skal hygge sammen i luksuriøse omgivelser, så har vi flere dejlige ferieboliger i Skagen, der kan huse jer alle. Tag på familieweekend i en feriebolig med plads til 8-24 mennesker, og nyd Skagens skønne omgivelser – eventuelt i et af vores populære luksussommerhuse med swimmingpool og mulighed for at udfordre hinanden i eksempelvis bordfodbold eller bordtennis.

  Nyd Skagen i et feriehus med DanCenter

  Når du skal leje et Skagen-sommerhus hos DanCenter, kan du lade dig guide af vores gæstevurderinger, hvor vores kunder fortæller om deres oplevelser i deres feriehus. Her finder du ærlige vurderinger af husene, og gennemsnitsvurderingen på 4,1 ud af 5 vidner om den høje overordnede kvalitet, du kan forvente hos os.

  Se også vores oversete sommerhuse, der er blandt de huse, der endnu ikke har fået så mange vurderinger, og som du derfor måske har overset. Er du interesseret i at få den bedste oplevelse i Skagen med sommerhusudlejning hos DanCenter, så kontakt vores kunderådgivning alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00 på telefon 70 13 16 16. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte sommerhus i Skagen.