Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Skagen og oplev Danmarks allernordligste spids

Lej sommerhus i Skagen og oplev Danmarks allernordligste spids

 
Søg område: Skagen
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Skagen og oplev Danmarks allernordligste spids

Lej et sommerhus til din næste ferie i Skagen

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i den del af Skagen, du ønsker at holde ferie i. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Bemærk at du kan se flere sommerhuse i område ved at zoome ud på kortet nedenfor.

Læs mere om Skagen
Rating af huse for Skagen: 4.2 af 5.0 fra 163 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 23 sommerhuse for Skagen - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SkagenHus nr: 92974Skagen6 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 63343Skagen8 personer,  192 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 57001Skagen4 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 55234Skagen6 personer,  121 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 23447Skagen8 personer,  145 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 42601Skagen6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 71672Skagen4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 70015Skagen6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 56978Skagen5 personer,  135 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 65983Skagen6 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 76493Skagen8 personer,  155 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 9712Skagen6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 42819Skagen6 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 54728Skagen6 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 29379Skagen4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 44383Skagen8 personer,  168 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Sommerhus i Skagen – Danmarks allernordligste spids

  Hold sommerhusferie i Skagen og oplev den populære by – et af Danmarks mest smukke, maleriske og naturskønne steder. Skagen summer af liv og med sin unikke natur, smukke strande, museer, spisesteder og mange attraktioner er der oplevelser for hele familien. DanCenter tilbyder et stort udvalg af sommerhuse i Skagenområdet og uanset om du drømmer om familie-, par- eller luksusferie har DanCenter sommerhuset til dig.

  Skagen – hvor havene mødes

  Byen Skagen, der ligger på Danmarks allernordligste spids, er kendt som byen med flest solskinstimer. Her kan du mærke verdenen, mens du står med et ben i Skagerrak og det andet i Kattegat. Lige netop her mødes bølgerne fra de to have. Tag en tur med Traktorbussen ”Sandormen”, som kører helt ud på ”grenen”, hvor du kan stå med et ben i hvert hav. Skagens berømte fyrtårne: Vippefyret, Det Hvide Fyr og Skagen Grå Fyr, kan betragtes på ved ud mod Grenen.

  Gennem århundreder har det særlige, stærke lys tiltrukket kunstnere fra hele Danmark, for at male det smukke landskab. I slutningen af forrige århundrede opstod netop en kunstnerkoloni på egnen. Skagens Museum viser, hvad disse kunstnere formåede at skabe. P.S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher er blandt de kunstneres store værker du finder på Skagens Museum.

  Oplevelser i Skagen – det sker der

  I udkanten af Skagen, i Gammel Skagen, kan du opleve den uforandrede og pittoreske lilleput by, hvor alt ser ud som dengang. I den altid livlige Skagen Havn er der mulighed for korte udflugter og talrige musikoplevelser. Syd for Skagen kan du finde en masse spændende seværdigheder.

  Oplev blandt andet Den Tilsandede Kirke, som er blevet ”invaderet” af sand. I dag er det kun kirkens tårn, som syner frem. I området finder du også Råbjerg Mile, som er et must at besøge. Med en størrelse på omkring 1.000.000 kvadratmeter er det Europas største vandreklit, og i gennemsnit ”vandre” Råbjerg Mile 15 meter om året. I Ørnereservatet ved Tversted kan du opleve verdens største ørne på tætteste hold og se dem udfolde sig i det store naturområde.

  3 sjove oplevelser på sommerhusferien i Skagen

  En sommerhusferie i Skagen byder på oplevelser for hele familien og ikke langt fra Skagen ligger 3 populære attraktioner.

  • Fårup Sommerland

  • Aalborg Zoo

  • Nordsøens Oceanarium

  I Fårup Sommerland kan i få en hel dag med sjov. Prøv de mange vilde forlystelser, leg guldgraver eller prøv kræfter med rafting. Besøg de 1.500 dyr i Aalborg Zoo – her bor både isbjørne, pingviner, løver og zebraer eller tag en tur i Nordeuropas største akvarium. Nordsøens Oceanarium rummer mere end 6 mio. liter vand og huser mere end 80 forskellige dyrearter der lever deres liv under overfladen – hvilket gør et besøg i Nordsøens Oceanarium til en imponerende oplevelse.

  Udover de 3 populære oplevelser tæller en lang række attraktioner tæt på Skagen. Når du lejer sommerhus hos DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner - du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på , når du holder din ferie med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Skagen

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du 300 sommerhuse i Skagen området – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter.

  Sommerhusområder tæt ved Skagen

  Rundt om Skagen findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Sæby , Hou og Hals eller Blokhus , Saltum Strand og Løkken – og oplev de smukke områder i et sommerhus.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Skagen

  Du kan også besøge Danlands feriecenter i Skagen: Krøyer’s Gl. Skagen. Bo i eksklusive ferieboliger blot få hundrede meter fra havet, stranden og de smukke klitter. I feriecentret finder i blandt andet indendørs swimmingpool, spa og sauna.