Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Skagen i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Skagen i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie med DanCenter Sommerhusudlejning.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Skagen

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skagen

  Hus nr: 65983Skagen6 personer,  105 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.I hjertet af Skagen by, i gåafstand til byens spændende liv, ligger denne oase af attraktive dobbelthuse alligevel i rolige omgivelser. Lyst og indbydende sommerhus indrettet med spændende møbler i smukke farver. I stueplan findes køkken med ...Hus nr: 93073Skagen4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Kælderlejlighed i et af de gamle Skagen huse fra 1913. Lejlighedens loftshøjde er lavere end en standardloftshøjde og lejligheden er simpelt indrettet. Denne lejlighed appellerer til gæster, der blot har brug for et sted at sove, og som ikke ...Hus nr: 56978Skagen5 personer,  135 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Stort, rummeligt Skagenshus velbeliggende i kort afstand til de naturskønne omgivelser ved Grenen for enden af blind vej. Stort badeværelse med 3-personers spabad. Huset har en god indretning med opholdstue med brændeovn, åbent køkken med spiseplads ...Hus nr: 38179Skagen5 personer,  125 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Meget rummelig og lys lejlighed ca. 1 km fra Skagen centrum. Beliggende i parcelhuskvarter med anlagt græshave. Rummelig lejlighed med køkken indeholdende opvaskemaskine, køleskab, komfur med keramisk kogeplader samt hyggelig spisekrog. Stor, ...Hus nr: 09712Skagen6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus med en skøn beliggenhed på ugeneret grund tæt på havet og Skagen by. Huset er indrettet lyst og moderne med loft til kip, tre store soveværelser med god skabsplads, en hems og to badeværelser. Der er veludstyret køkken med spiseplads, ...Hus nr: 42819Skagen6 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende for enden af vej med udsigt over fredet område samt Skagerrak. Huset er stort og rummeligt. I stueetagen er der bryggers, køkken med spiseplads, to soveværelser samt badeværelse med sauna. I forlængelse af garagen er der ...

  Se alle huse i området.

  Sommerhus i Skagen

  Har du lyst til en pragtfuld ferie i et dejligt dansk sommerhus i Skagen? Og har du samtidig lyst til at opleve Skagen, som er et af Danmarks mest smukke, maleriske og naturskønne steder? Så står DanCenter klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige feriebolig – for når det kommer til Skagen og sommerhusudlejning, kan vi tilbyde et af Danmarks største og mest varierede udvalg.

  Vælg et af de sommerhuse, du kan finde på vores hjemmeside – så får du et fremragende udgangspunkt for lige netop den type ferie, du drømmer om. Er du til strand og badeferie? Er du til kulturoplevelser? Skal du på en romantisk parferie? Eller skal du på ferie med hele familien? Vores feriehuse i Skagen kan imødekomme alle behov og sikre optimale rammer for en dejlig ferie.

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. I kan således planlægge og nyde jeres ferie uden på noget tidspunkt at skulle spekulere over, om alt er i orden.

  Sommerhus i Skagen med natur- og kulturoplevelser

  Skagen og sommerhuse hører uløseligt sammen, eftersom byen i generationer har været en af de foretrukne feriedestinationer i Danmark. Skagen er Vendsyssels perle og landets nordligst liggende by, og den byder på den perfekte blanding af kultur, natur, strand og familievenlighed. Det gør byen til en perfekt ramme for stort set alle typer af ferie, uanset om du planlægger en stort anlagt uge med hele familien eller en hurtig parweekend.

  På spidsen af Skagens Odde finder du Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Her kan du opleve noget af den mest storslåede og smukke natur i Danmark, og du finder tillige et utal af forskellige fuglearter, ligesom du ofte ser sæler og andre havpattedyr i de brusende bølger ud for kysten. Skagens på en gang vilde og betagende natur er noget af det, der gør området til en af Danmarks store turistattraktioner.

  Skagen er også hjemsted for flere smukke bygninger. På vej ud mod Grenen kan du se Skagens berømte fyrtårne, der har hjulpet mangt et skib sikkert gennem de vilde våger, og ud over Vippefyret, Det Hvide Fyr og Skagen Grå Fyr er den på en gang bedårende og imponerende Skagen Kirke også et besøg værd. På Skagens Museum kan du opleve store værker af de berømte skagensmalere, deriblandt P.S. Krøyer og Anna og Michael Anker, der er blandt dansk kunsthistories store skatte.

  Ikke langt fra Skagen finder du de store attraktioner Fårup sommerland og Nordsøen Oceanarium, som i 2017 blev kåret som Danmarks bedste attraktion i kategorien bedste akvarium.

  Luksussommerhus i Skagen

  Du kan opleve alle disse seværdigheder og meget andet i Skagen med DanCenters sommerhusudlejning. Planlægger I en storstilet ferie, hvor flere familier eller en større vennegruppe skal hygge sammen i luksuriøse omgivelser, så har vi flere dejlige ferieboliger i Skagen, der kan huse jer alle. Tag på familieweekend i en feriebolig med plads til 8-24 mennesker, og nyd Skagens skønne omgivelser – eventuelt i et af vores populære luksussommerhuse med swimmingpool og mulighed for at udfordre hinanden i eksempelvis bordfodbold eller bordtennis.

  Nyd Skagen i et feriehus med DanCenter

  Når du skal leje et Skagen-sommerhus hos DanCenter, kan du lade dig guide af vores gæstevurderinger, hvor vores kunder fortæller om deres oplevelser i deres feriehus. Her finder du ærlige vurderinger af husene, og gennemsnitsvurderingen på 4,1 ud af 5 vidner om den høje overordnede kvalitet, du kan forvente hos os.

  Se også vores oversete sommerhuse, der er blandt de huse, der endnu ikke har fået så mange vurderinger, og som du derfor måske har overset. Er du interesseret i at få den bedste oplevelse i Skagen med sommerhusudlejning hos DanCenter, så kontakt vores kunderådgivning alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00 på telefon 70 13 16 16. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte sommerhus i Skagen.