Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Saltum

 
Søg område: Saltum Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 33 ferieboliger.

Sommerhus Saltum

Sommerhus Saltum Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Saltum Strand
Rating af huse for Saltum Strand: 4.1 af 5.0 fra 436 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Nordsøen Oceanarium
 • Fårup Sommerland
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Skagen Museum
 • Skagen By og Egnsmuseum
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Voergaard Slot
 • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Fun Park Hirtshals
 • Action House Funcenter
 • Family Farm Fun Park
 • Børglum Kloster
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • 33 sommerhuse for Saltum Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 74979Saltum Strand8 personer,  94 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 4925Saltum Strand9 personer,  164 m²450 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 31695Saltum Strand8 personer,  138 m²650 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 4113Saltum Strand8 personer,  120 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 35079Saltum Strand8 personer,  130 m²250 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 95737Saltum Strand6 personer,  77 m²1,9 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9342Saltum Strand6 personer,  124 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 18764Saltum Strand12 personer,  175 m²900 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 42606Saltum Strand5 personer,  86 m²450 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 39604Saltum Strand8 personer,  167 m²300 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9138Saltum Strand8 personer,  105 m²300 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 44620Saltum Strand10 personer,  132 m²800 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 57741Saltum Strand12 personer,  147 m²125 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 70234Saltum Strand12 personer,  175 m²900 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 44592Saltum Strand10 personer,  150 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 18721Saltum Strand8 personer,  182 m²500 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9183Saltum Strand14 personer,  152 m²900 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 15356Saltum Strand8 personer,  123 m²650 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 67296Saltum Strand6 personer,  70 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 44255Saltum Strand6 personer,  76 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 95273Saltum Strand6 personer,  72 m²500 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 48573Saltum Strand8 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 44217Saltum Strand8 personer,  112 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 6380Saltum Strand10 personer,  195 m²400 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 39097Saltum Strand8 personer,  136 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 45725Saltum Strand10 personer,  155 m²500 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 99419Saltum Strand8 personer,  123 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9137Saltum Strand6 personer,  84 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 48574Saltum Strand6 personer,  68 m²200 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Saltum er en charmerende ferieby beliggende nær Vesterhavet i Nordjylland, Danmark. Området byder på mange aktiviteter og oplevelser, der gør det til et dejligt sted at tilbringe en sommerhusferie.

  Saltum Strand er en af de bredeste og mest børnevenlige strande i Danmark. Her kan du nyde solen, bygge sandslotte, flyve med drager og tage lange gåture langs vandet.

  Vesterhavet ved Saltum er populært blandt surfere og vandsportsentusiaster på grund af de gode bølger og vindforhold. Du kan prøve kræfter med windsurfing eller kiteboarding, hvis du er eventyrlysten.

  Tag på vandre- eller cykelture i det omkringliggende naturskønne område. Du kan udforske de omkringliggende klitplantager, skove og naturreservater som Fosdalen og Rubjerg Knude.

  I nærheden af Saltum finder du Fårup Sommerland, en stor forlystelsespark med spændende forlystelser og sjove aktiviteter for hele familien. Du kan få rabat til Fårup Sommerland med Dancenter.

  Hvis du er golfentusiast, er der flere golfbaner i området, hvor du kan udfordre dig selv på golfbanen.

  Besøg lokale museer og historiske steder som Børglum Kloster og Jammerbugtens Museum for at lære mere om områdets historie og kultur.

  Udforsk lokale butikker, kunsthåndværkere og gårdbutikker, hvor du kan købe unikke souvenirs og lokale produkter.

  Nyd lækre fiske- og skaldyrsretter på de lokale restauranter og caféer eller lav din egen madlavning i sommerhuset med friske råvarer fra området.

  Uanset om du er på udkig efter afslapning, eventyr eller kulturelle oplevelser, vil du finde noget for enhver smag under din ferie i Saltum.

  Løkken

  Løkken er en populær badeby beliggende ved Vesterhavet i Nordjylland, Danmark, som er et godt alternativ til Sommerhus Saltum.

  Byen tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser, der gør det til et ideelt sted at tilbringe en sommerhusferie.

  Udforsk de smukke klitter omkring Løkken på vandre- eller cykelture. Klitlandskabet er en del af Nationalpark Thy og byder på fantastiske naturoplevelser.

  Man kan også besøge Action House Løkken, en indendørs aktivitetspark med bl.a. paintball, laser games og en klatrevæg.

  Eller tag på udflugt til Lille Vildmose, som er et stort naturreservat med unik natur og et rigt dyreliv. Der er mulighed for at se vilde heste og krondyr.

  Nørre Lyngby

  Et andet godt alternativ til sommerhus er Nørre Lyngby. Det er den skønne beliggenhed ved Vesterhavet og den storslåede natur, der omgiver området, som gør Nørre Lyngby til et godt sommerhusområde. Nørre Lyngby er en charmerende lille by beliggende på Nordvestjylland, Danmark, og det er et populært sommerhusområde, der tiltrækker besøgende med sin unikke atmosfære og naturskønhed.

  I nærheden af Nørre Lyngby finder du seværdigheder som Rubjerg Knude Fyr, der er en ikonisk fyr, der langsomt er ved at blive sandet til.

  Andre sommerhusområder nær Saltum Strand

  Nær Saltum Strand finder du også andre gode sommerhusområder som Lønstrup , Blokhus, Nørlev Strand, og Grønhøj Strand. Og helt nord for Saltum Strand finder man naturligvis Skagen.

  Book en ferielejlighed i Løkken med Danland Feriecenter

  Der er gode alternativer til sommerhus Saltum. Du kan f.eks. holde ferie i en feriebolig i Løkken hos Danland Feriecenter og kom på badeferie året rundt. Når du holder ferie i et feriecenter, har du aktiviteter til rådighed, som du ikke nødvendigvis har, når du holder ferie i sommerhus.

  Lej en ferielejlighed hos Løkken Feriecenter, hvor ferieboligerne kun ligger 750 meter fra den fantastiske badestrand, klitterne og det dejlige badevand. På feriecentret er der legeplads til børnene, og imens børnene hygger sig med nye legekammerater, kan de voksne hygge sig med et spil petanque.
  Som gæst hos Danland i Løkken har du gratis adgang til Løkken svømmehal. Ved siden af feriecentret ligger Løkken Golfbane med en smuk og frodig natur. På Løkken Feriecenter kan du bo i enten skippehuset, golfhuset eller strandhusene – alle hyggelige og velindrettede huse.

  Du kan også booke et ophold på et af de nærliggende feriecentrer. Ved Jammerbugten finder du også Blokhus Feriecenter og Hirtshals Feriecenter – begge med badeland, spa og sauna. Det er et godt alternativ til ferielejlighed Løkken.

  <

  Spørgsmål og svar omkring Saltum Strand

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter omkring Saltum Strand?

  DanCenter har mere end 20 sommerhuse omkring Saltum Strand.

  Hvilke steder bør jeg besøge omkring Saltum Strand?

  Fårup Sommerland, Rubjerg Knude fyr, Skulpturparken Blokhus, Børglum kloster og Blokhus Strand er nogle af de steder, du bør besøge, når du er på ferie omkring Saltum Strand.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Saltum Strand?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Ekstremsport såsom windsurfing.
  • Gåture i naturen.
  • Besøge museer og forlystelsesparker i området
  • Besøge feriebyerne Blokhus, Løkken og Lønstrup