Menu

DanCenter Sommerhusudlejning

Find et sommerhus nær Nordsøen Oceanarium i Hirtshals - Danmarks bedste akvarium

5.800 af DanCenters danske og tyske feriegæster stemt i efteråret 2017 om, hvilke af Danmarks mange attraktioner, der var de bedste af de bedste.


Nordsøen Oceanarium blev kåret som Danmarks Bedste Akvarium. Stort tillykke med den flotte pris.


Her er et udpluk af de mange kommentarer, vi modtog fra de deltagende feriegæster:


- "Wauw, en oplevelse. Jeg kunne gå der i timevis. Meget meget flot, følte jeg var et med fiskene og de andre dyr."


- "Nordsøen Oceanarium får topkarakter fordi det er et sted hvor der er mange gode aktiviteter for alle aldre, spændende akvarier med stort fokus på havdyr i Nordsøen. Fantastisk formidling, dykkere i oceanariet og fodrer fiskene, formidlingen omkring sælerne er i top. altid venlig og hjælpsomme medarbejdere. Og, så spiser man rigtig godt i deres cafeteria."


Læs mere om kåringen og se de andre attraktioner, der blev kåret i den store afstemning om Danmarks bedste attraktion.

Overnatning nær Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium ligger i Hirtshals i Nordjylland. Se Nordsøen Oceanarium i Google Maps her.


Tæt på Nordsøen Oceanarium har DanCenter et stort udvalg af sommerhuse, i bl.a Skagen og Løkken.


Er du mere til overnatning på feriecenter, så har Danland tre feriecentre nær Nordsøen Oceanarium. Læs mere om Danland Hirtshals, Danland Skagen og Danland Løkken.

Klumpfisk i Nordsøen Oceanarium

Klumpfisk i Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium - én af Nordjyllands største attraktioner

I Nordeuropas største akvarium er fokus på livet i Nordsøen. Akvariet er delt op i 7 destinationer, som hver giver deres forskellige indblik i livet i Nordsøen. Oplev bl.a. destinationen "Vraget Stornoway" som fortæller om det konkrete skibsvrag samt om de tusindvis af øvrige skibsvrag, der ligger i Nordsøen. Det er en fortælling om tragedien, når et skib synker, men samtidig også en fortælling om det nye dyreliv, der ofte skabes i vraget på bunden af havet.


Oplev også destinationen "Sælkoloni Limfjorden" hvor du i det udendørs anlæg kan se og lære om de sæler, der lever i Nordsøen. Kom helt tæt på sælerne, når du går igennem glastunnelen på bunden af bassinet.


Det helt store trækplaster er destinationen "Oceanariet", som er et kæmpe akvarie med mere end 2.000 fisk. Her kan man længe sidde og betragte de store fiskestimer bevæge sig rundt i det enorme akvarie.

Ny udstilling - Nordsøens Jægere - åbner i Nordsøen Oceanarium

Igennem tre nybyggede akvarier samt Danmarks største interaktive skærm vil du få et indblik i Nordsøens fødekæde fra det mindste plankton til de største rovdyr. De nye arkvarier er bygget gennem to etager i bygningen og vil give de besøgende en helt særlig oplevelse for sanserne. Den nye udstilling åbner i sommeren 2018.


 

Find dit sommerhus nær Nordsøen Oceanarium her: