Cookies- og persondatapolitik

I henhold til bekendtgørelse om cookies skal vi indhente samtykke til alle cookies, som ikke er teknisk nødvendige, for at søge og bestille en feriebolig på dancenter.dk. Det betyder, at du som bruger giver accept til brugen af cookies, som er beskrevet på denne side, og har valget til at blokere og frasige dig brugen af disse cookies.


For at søge og bestille en feriebolig via dancenter.dk, er du nødt til at acceptere cookies.


Når du klikker dig ind på dancenter.dk accepterer du vores cookies- og persondatapolitik, som beskrevet nedenfor.


Websitet: dancenter.dk udbydes af:
DanCenter A/S
Lyngbyvej 20
2100 Copenhagen
e-mail: dancenter@dancenter.com


Hvad er cookies?

Når du besøger dancenter.dk eller en underside til dancenter.dk, modtager du automatisk cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computers harddisk, for at vi kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du i afsnittet " Hvordan slettes cookie"læse mere om, hvordan du, helt eller delvist, undgår at modtage cookies, eller hvordan du sletter cookies, som er lagret på din harddisk.

Bemærk: Vælger du cookies helt fra, vil der være en række funktioner på sitet, du ikke kan benytte.


Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies har en bestemt levetid, hvorefter de sletter sig selv. Men de fornyes efter hvert besøg. Typisk levetid for vores cookies er mellem 2 timer og 60 dage, varierende alt afhængig af type.


Hvordan slettes cookies?

Se vejledning her: //minecookies.org/cookiehandtering


Hvordan undgås cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem helt eller delvist. Se vejledning her: //minecookies.org/cookiehandtering.


Hvad bruger DanCenter cookies bruges til?

De cookies, vi anvender, har forskellige formål såsom:


  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Vi husker ting for dig, således at du undgår at skulle taste det samme igen og igen. Som eksempel kan nævnes:
    • Indtastning af land, område og ferieperiode, som vi husker for hver ny søgning, du ønsker at foretage.
    • Det sprog, du har valgt, så vi viser de rigtige oplysninger, f.eks. lejebetingelser, valuta m.v.
    • Til at huske sommerhuse du evt. har gemt på websitets "huskeliste"
    • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site, hvor længe de er på sitet m.v. Herved har vi mulighed for at tilpasse indhold i.f.t, hvad brugerne søger på dancenter.dk.
    • Optimering af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig, og ikke viser de samme annoncer igen og igen.
    • 3. parts cookies er cookies fra f.eks.:
    • Google analytics: som bruges til trafikmåling.
    • Facebook: så vi kan se, om brugeren er logget ind på Facebook, f.eks. i.f.m. at brugeren "liker" et sommerhus, deltager i en af vores konkurrencer m.v.
    • Adform: til optimering af annoncer, så vi viser de mest relevante annoncer for brugerne.


    Brug af personoplysninger

    I forbindelse med bestilling af katalog eller feriebolig indsamler vi følgende informationer: Navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse. Sammen med oplysningerne om det bestilte hus eller katalog bruges disse oplysninger til at udstede lejebevis eller foretage katalogforsendelse.

    Oplysninger, der opsamles i forbindelse med bestilling af katalog eller feriebolig, opbevares i 5 år.


    Beskyttelse af personoplysninger

    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores dancenter.dk.

    Ifølge persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


    Kontakt vedr. personoplysninger

    Hvis du ønsker adgang til oplysninger, registreret hos DanCenter, som kan henføres til dig, skal du rette henvendelse på en af følgende måder:

    Pr. brev til: DanCenter A/S, Lyngbyvej 20, DK-2100 København Ø, Att. Jan Henriksen Via e-mail til: marketing@dancenter.com.

    Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

    DanCenter, august 2012