Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Hold ferie i hytte og sommerhus i Norge i den smukke natur

Hold ferie i hytte og sommerhus i Norge i den smukke natur

 
Søg område: Norge
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 614 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Fiskehytter og unikke naturfænomener i Norge

Fantastisk natur, betagende udsigter og masser af plads. Lige meget hvor i landet du holder ferie, vil Norge byde på uforglemmelige ferieoplevelser. Og går du på opdagelse i DanCenters udvalg af norske hytter, finder du et rigt udvalg af feriefristelser. Her er alt fra små hyggelige hytter midt ude i den rå norske natur til større feriehuse med pool, spabad og sauna.

Husk, at DanCenter også har huse, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

Hytter og sommerhuse i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om I kun er et par stykker eller måske hele familien eller alle vennerne, der skal af sted, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker. Fælles for dem alle er den smukke, norske natur, der venter jer lige uden for døren. Du kan for eksempel opleve det fantastiske naturfænomen, nordlys, i det nordligste Norge.

Læs mere om Norge.

614 sommerhuse for Norge - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i VoldaHus nr: 94613Volda11 personer,  167 m²Kæledyr er ikke tilladt.60 m til kyst.Sommerhus i LierneHus nr: 20872Lierne6 personer,  40 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i FørdeHus nr: 92251Førde6 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i NessetHus nr: 28173Nesset6 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.7 m til kyst.Sommerhus i LyngenHus nr: 91721Lyngen6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i LillesandHus nr: 97766Lillesand8 personer,  160 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i VevelstadHus nr: 28127Vevelstad6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i LeikangerHus nr: 42410Leikanger4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i SuldalHus nr: 30525Suldal12 personer,  250 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i NorddalHus nr: 20644Norddal6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i Os (hordaland)Hus nr: 53854Os (hordaland)5 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i HalsaHus nr: 94257Halsa5 personer,  62 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i EideHus nr: 56099Eide4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i EigersundHus nr: 21459Eigersund4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i EtneHus nr: 76380Etne8 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i StrandaHus nr: 56677Stranda8 personer,  162 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,3 km til kyst.Sommerhus i LyngdalHus nr: 74557Lyngdal9 personer,  150 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i HjelmelandHus nr: 22404Hjelmeland9 personer,  140 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i BjugnHus nr: 60733Bjugn8 personer,  114 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i RingebuHus nr: 70540Ringebu10 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus i IbestadHus nr: 68215Ibestad6 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i ØrstaHus nr: 74743Ørsta7 personer,  98 m²Kæledyr er ikke tilladt.35 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 10716Stryn10 personer,  77 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i MidsundHus nr: 50621Midsund10 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i MasfjordenHus nr: 95167Masfjorden8 personer,  155 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i VåganHus nr: 93190Vågan5 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus i LusterHus nr: 23255Luster5 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus i RaumaHus nr: 20724Rauma4 personer,  84 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i LusterHus nr: 28587Luster4 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i EideHus nr: 20783Eide10 personer,  200 m²Kæledyr er tilladt.40 m til kyst.
Se alle 614 DanCenter sommerhuse for Norge

Inspiration til din ferie i Norge

Hytte i Sydnorge og Sørlandet

Hytte i Sydnorge og Sørlandet

Oplev et eldorado af småøer i Sørlandets skærgård. Besøg også de karakteristiske byer med hvidmalede huse langs kysten og områdets største by Kristiansand.

Ferie i fjordnorge

Ferie i fjordnorge

I de norske fjorde kan du opleve noget af Skandinaviens mest storslået natur. Nyd de fantastiske udsigter på din fjeldvandring eller fra din hyttes terrasse.

Fiskeri i Norge

Hytter velegnet til fiskeferie

Lej et af vores sommerhuse eller hytter i Norge med båd, renseplads til fisk og stor fryser. Ideelt hvis du vil fiske i løbet af din ferie i Norge.


Hytte i Nord-Norge

Ferie i fascinerende Nord-Norge

I Nord-Norge får du ferieoplevelser ud over det sædvanlige. Her kan du opleve midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren, besøge Nordkap og Lofoten-skærgården.

Hytter nær Bergen

Hytter nær Bergen

Oplev Norges charmerende og andenstørste by Bergen i løbet af din ferie i Norge. Lej et sommerhus eller hytte nær Bergen og kombiner en afslappende hytte-ferie med storbyoplevelser.

Hytte i Norge med havudsigt

Hytte med havudsigt

Nyd en ferie i Norge i en hytte med fjord, sø eller havudsigt. Vi har mere end 500 hytter, så du finder nemt den rigtige hytte til din ferie.Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Spørgsmål og svar omkring Norge

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Norge?

Hos DanCenter har vi mere end 500 sommerhuse i Norge, og vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til dine ferieplaner.

Hvilke steder bør jeg besøge i Norge?

Når du besøger Norge er der flere naturskønne steder og byer, som du skal besøge. Vi har samlet et par af stederne her: Lofoten øerne i det nordlige Norge

 • Bergen
 • Tromsø
 • Oslo
 • Bergen
 • Geirangerfjorden
 • Flåm
 • Lysefjorden, hvor Preikestolen også er

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Norge?

Norge er den perfekte destination, når du skal på aktiv ferie eller bare gerne vil være tæt på naturen. Her er nogle af de aktiviteter, som du bør prøve på din hytteferie i Norge:

 • Vandre rundt på fjeldene
 • Besøge forskellige vandfald
 • Besøge museer
 • Kig efter nordlys i den nordlige del af Norge

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Der er flere muligheder for at komme til Norge.

 • Kør i bil
 • Tag en af de mange færger, der sejler fra både Hirtshals, Hanstholm, Frederikshavn og København
 • Fly fra Aalborg, København og Billund

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Norge?

Når du er på besøg i Norge, skal du også prøve deres lokale retter. Her kan du se frem til:

 • Kjøttkaker
 • Lefse
 • Klippfisk
 • Pinnekjøtt
 • Svele
 • Raspeballer.

Hvilken tid på året bør man besøge Norge?

Norge har mere vekslende temperaturer end Danmark, især når du kommer helt op nordpå. De bedste tidspunkter at besøge Norge er fra maj til juni og september til oktober.