Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Oplev storslået natur - Lej et sommerhus i Norge

Oplev storslået natur - Lej et sommerhus i Norge

 
Søg område: Norge
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 529 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Fiskehytter og unikke naturfænomener i Norge

Fantastisk natur, betagende udsigter og masser af plads. Lige meget hvor i landet du holder ferie, vil Norge byde på uforglemmelige ferieoplevelser. Og går du på opdagelse i DanCenters udvalg af norske hytter, finder du et rigt udvalg af feriefristelser. Her er alt fra små hyggelige hytter midt ude i den rå norske natur til større feriehuse med pool, spabad og sauna.

Husk, at DanCenter også har huse, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

Hytter og sommerhuse i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om I kun er et par stykker eller måske hele familien eller alle vennerne, der skal af sted, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker. Fælles for dem alle er den smukke, norske natur, der venter jer lige uden for døren. Du kan for eksempel opleve det fantastiske naturfænomen, nordlys, i det nordligste Norge.

Læs mere om Norge.

529 sommerhuse for Norge - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i NessetHus nr: 28173Nesset6 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.7 m til kyst.Sommerhus i SuldalHus nr: 30524Suldal12 personer,  250 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i LillesandHus nr: 99194Lillesand7 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i MandalHus nr: 35453Mandal6 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus i HyllestadHus nr: 56572Hyllestad6 personer,  108 m²Kæledyr er ikke tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i SelHus nr: 95631Sel6 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.5,0 km til kyst.Sommerhus i TromsøHus nr: 97476Tromsø8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i LundHus nr: 28081Lund10 personer,  142 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i MarnardalHus nr: 76409Marnardal9 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.Sommerhus i ArendalHus nr: 56535Arendal10 personer,  180 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 18683Stryn4 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i NorddalHus nr: 20644Norddal6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i KvamHus nr: 8429Kvam7 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus i LeikangerHus nr: 94737Leikanger6 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.25 m til kyst.Sommerhus i LyngdalHus nr: 29031Lyngdal4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i GaularHus nr: 92143Gaular10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.Sommerhus i FrænaHus nr: 10714Fræna11 personer,  123 m²Kæledyr er ikke tilladt.40 m til kyst.Sommerhus i KvamHus nr: 23233Kvam8 personer,  132 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i SogndalHus nr: 11950Sogndal8 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 68035Åseral7 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i HjelmelandHus nr: 22404Hjelmeland9 personer,  140 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i RaumaHus nr: 88705Rauma4 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i GaularHus nr: 37559Gaular10 personer,  180 m²Kæledyr er tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i KristiansundHus nr: 70379Kristiansund8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i NessetHus nr: 28041Nesset6 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.15 m til kyst.Sommerhus i ÅseralHus nr: 28898Åseral6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i Evje og HornnesHus nr: 20165Evje og Hornnes10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i EideHus nr: 20783Eide10 personer,  200 m²Kæledyr er tilladt.40 m til kyst.Sommerhus i NessetHus nr: 21510Nesset4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i VindafjordHus nr: 20472Vindafjord7 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.
Se alle 529 DanCenter sommerhuse for Norge

Inspiration til din ferie i Norge

Hytte i Sydnorge og Sørlandet

Hytte i Sydnorge og Sørlandet

Oplev et eldorado af småøer i Sørlandets skærgård. Besøg også de karakteristiske byer med hvidmalede huse langs kysten og områdets største by Kristiansand.

Ferie i fjordnorge

Ferie i fjordnorge

I de norske fjorde kan du opleve noget af Skandinaviens mest storslået natur. Nyd de fantastiske udsigter på din fjeldvandring eller fra din hyttes terrasse.

Fiskeri i Norge

Hytter velegnet til fiskeferie

Lej et af vores sommerhuse eller hytter i Norge med båd, renseplads til fisk og stor fryser. Ideelt hvis du vil fiske i løbet af din ferie i Norge.


Hytte i Nord-Norge

Ferie i fascinerende Nord-Norge

I Nord-Norge får du ferieoplevelser ud over det sædvanlige. Her kan du opleve midnatssolen om sommeren og nordlyset om vinteren, besøge Nordkap og Lofoten-skærgården.

Hytter nær Bergen

Hytter nær Bergen

Oplev Norges charmerende og andenstørste by Bergen i løbet af din ferie i Norge. Lej et sommerhus eller hytte nær Bergen og kombiner en afslappende hytte-ferie med storbyoplevelser.

Hytte i Norge med havudsigt

Hytte med havudsigt

Nyd en ferie i Norge i en hytte med fjord, sø eller havudsigt. Vi har mere end 500 hytter, så du finder nemt den rigtige hytte til din ferie.Lej et sommerhus og hold ferie i Norge

Norge er kendt for en storslået natur, hvor man kan vandre i de høje bjerge og nyde den friske luft. Hvad end man er til aktiv ferie med masser af ski, vandreture eller cykelture eller man er mere til ren afslapning eller kultur i byerne, så tilbyder DanCenter et stort udvalg af hytter og sommerferiehuse i Norge.

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og smukke fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker. Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

I den sydlige del af Norge, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien eller alle vennerne. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og indånde den friske luft ved den norske kyst. Samtidig er I tæt på bylivet og alle faciliteterne.

I den nordlige del af Norge kan I være heldige at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Der er nogle bestemte tidspunkter på året, hvor der er større chance for at se det. Især om foråret og efteråret er der størst mulighed for at opleve nordlyset.

Hos DanCenter finder I hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du rejser alene afsted, sammen med én eller hele familien, så kan du finde en hytte, der passer til lige præcis dit behov gennem DanCenter. DanCenter har et stort udvalg af hytter og sommerhuse i Norge og der er lige noget for alle. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskeri, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og afslapning. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

Ferie i Norge - Spændende oplevelser for hele familien

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er vild, fantastisk og smuk og meget anderledes end hvad vi er vant til i Danmark. Det til trods for, at der ikke er langt imellem os, hvilket gør Norge til en rigtig god feriedestination. Når du holder ferie i en hytte i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda. Og hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og det smukke bjerglandskab og de store vilde vidder. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Fiskehytte i Norge - For lystfiskere

For fiskeentusiasterne er Norge også et populært rejsemål. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet og at fiskekort til søer og elve er til at betale. Med den smukke natur som baggrund så er det ikke mærkeligt, at Norge er en populær destination for folk, der gerne vil ud og fiske. Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der er sørget for en god start på fiskeeventyret ved at udstyre hytterne med alt, hvad et lystfisker-hjerte kan begære.

Tag på en eventyrlig ferie - Lej hytter og sommerhuse i Norge

Når du skal afsted på din næste ferie til Norge, så tag en kig igennem vores store udvalg af hytter og sommerhuse i Norge. Hos DanCenter kan du finde hytter, der ligger ved foden af et bjerg, lige ned til en fjord eller tæt på en storby. Så hvad end du er til aktiv ferie på pisterne, afslappende hygge foran pejsen eller kulturferie, så finder du en hytte, der passer helt til dine ønsker. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller en klassisk hytte i Norge, når du booker dit næste ophold gennem DanCenter.


Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Spørgsmål og svar omkring Norge

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvordan er indrejsereglerne til Norge under Covid-19?

Fra den 15. juni 2020 er det igen muligt for danskere at rejse på ferie i Norge.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Norge?

Hos DanCenter har vi mere end 500 sommerhuse i Norge, og vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til dine ferieplaner.

Hvilke steder bør jeg besøge i Norge?

Når du besøger Norge er der flere naturskønne steder og byer, som du skal besøge. Vi har samlet et par af stederne her: Lofoten øerne i det nordlige Norge

 • Bergen
 • Tromsø
 • Oslo
 • Bergen
 • Geirangerfjorden
 • Flåm
 • Lysefjorden, hvor Preikestolen også er

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Norge?

Norge er den perfekte destination, når du skal på aktiv ferie eller bare gerne vil være tæt på naturen. Her er nogle af de aktiviteter, som du bør prøve på din hytteferie i Norge:

 • Vandre rundt på fjeldene
 • Besøge forskellige vandfald
 • Besøge museer
 • Kig efter nordlys i den nordlige del af Norge

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Der er flere muligheder for at komme til Norge.

 • Kør i bil
 • Tag en af de mange færger, der sejler fra både Hirtshals, Hanstholm, Frederikshavn og København
 • Fly fra Aalborg, København og Billund

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Norge?

Når du er på besøg i Norge, skal du også prøve deres lokale retter. Her kan du se frem til:

 • Kjøttkaker
 • Lefse
 • Klippfisk
 • Pinnekjøtt
 • Svele
 • Raspeballer.

Hvilken tid på året bør man besøge Norge?

Norge har mere vekslende temperaturer end Danmark, især når du kommer helt op nordpå. De bedste tidspunkter at besøge Norge er fra maj til juni og september til oktober.