Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Last minute sommerhus, spar op til 20% på sommerhusudlejning, ferie i danmark, tilbud sommerhus, ab-test-20180716-DCDK-control

Find Last Minute sommerhus til din næste ferie hér

Er du klar til at tage af sted med kort varsel, så kan du her på siden finde masser af Last Minute sommerhuse med ankomst på den førstkommende lørdag.
Du kan spare helt op til 20% i forhold til normalprisen på et Last Minute sommerhus!

Selvom du kan spare mange penge på at leje et Last Minute sommerhus til din næste ferie, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med feriemulighederne eller standarden på sommerhuset. Der findes nemlig Last Minute sommerhuse i mange udformninger - til en god pris.


Måske er I bare et par stykker, der vil billigt af sted i nogle dage i sommerhus. Eller måske hele familien trænger til et hurtigt afbræk fra hverdagen. Der findes også Last Minute sommerhuse til dem, der gerne vil rigtig mange af sted.


Se dine muligheder herunder, og find og bestil din ferie her og nu, hurtigt og nemt!

Her har du et overblik over 4 populære Last Minute sommerhusferier:

Ferie med havudsigt

Ferie med havudsigt


Mange af de bedste badestrande i hele Europa ligger på de danske kyster og er det perfekte feriemål. Tag familien med på en skøn ferie med havudsigt.


Find din ferie med havudsigt.

Ferie med plads til mange

Ferie med plads til alle


Find det rigtige sommerhus til hele flokken, når I skal af sted på ferie sammen - uanset om I er 8, 12 eller 16 personer.
Find ferien til din store familie.

Hold en skøn ferie hos Danland

Ferie hos Danland


Giv familien et skønt ophold hos Danland.

Hold en uforglemmelig ferie med pool, badeland og landets smukkeste badestrande.Find din ferie hos Danland her.

Ferie med hund

Ferie med hund


Tag familiens bedste ven med på ferie.


Vores sommerhuse har masser af plads til at boltre sig på.Find din ferie med hund her.Oplev fordelene ved Last Minute sommerhuse

Den største fordel ved at bestille et Last Minute sommerhus er, at du får rabat. Du får muligheden for at spare nogle penge på selve sommerhuset og i stedet bruge dem på ekstra sjov og hygge med familien. Selvom du booker et Last Minute sommerhus, er du stadig dækket af præcis samme service som ellers. Endnu en fordel er friheden i ikke at skulle planlægge langt ud i fremtiden. Ved at bestille i sidste øjeblik, kan du bare beslutte dig, når du har lyst og tage af sted samme uge.

Skræddersy din sommerhusferie

Nedenfor kan du tilføje forskellige kriterier for dit ophold, så ferien bliver skræddersyet til dig og din familie. Vil du rigtig gerne have din hund med på ferie, er dette fuldt ud muligt, selvom det er et Last Minute sommerhus. Du tilføjer i søgekriterierne, at kæledyr skal være tilladt og straks ser du de ledige sommerhuse, hvor hunden er velkommen. Kunne du tænke dig at vågne op til lyden af brusende havvand? Vil du gerne til Bornholm? Eller noget helt andet? Brug søgefunktionen på vores hjemmeside til at finde det rette sommerhus.

Vi giver dig også rabat på flere attraktioner

Når du lejer et sommerhus – dette gælder også Last Minute sommerhuse – så modtager du vores rabathæfte. Dette giver dig ydereligere mulighed for at spare nogle penge på ferien. Du kan få helt op til 25% rabat på entrébilletten til mange af Danmarks største attraktioner. Har du lejet et sommerhus nær Billund, så kan du springe køen over i Legoland® og få ovenstående rabat. Vil du hellere til Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland, så kan vi også tilbyde rabatter dertil. Og, naturligvis, sommerhuse i nærheden.

Følg DanCenter på Facebook og få hurtigt nys om nye Last Minute tilbud

Gå ind og følg DanCenter på Facebook. Her poster vi gode Last Minute tilbud til dig, hvor du kan ringe ind og bestille med det samme med ekstra rabat!Se hele vores udvalg af Last Minute sommerhuse her: