Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Find Last Minute sommerhuse til din næste ferie hér

Er du klar til at tage af sted med kort varsel?

Så kan du her på siden finde masser af Last Minute sommerhuse med ophold fra 14 dage helt ned til 2 dage.

Læs mere her >>


Du kan spare helt op til 25% i forhold til normalprisen på et Last Minute-sommerhus!

Selvom du kan spare mange penge på at leje et Last Minute-sommerhus til din næste ferie, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med feriemulighederne eller standarden på sommerhuset. Der findes nemlig Last Minute-sommerhuse i mange udformninger - til en god pris.

Måske er I bare et par stykker, der vil billigt af sted i nogle dage i sommerhus. Eller måske hele familien trænger til et hurtigt afbræk fra hverdagen. Der findes også Last Minute-sommerhuse til dem, der gerne vil rigtig mange af sted.

Se dine muligheder for et Last Minute-sommerhus herunder, og find og bestil din ferie her og nu, hurtigt og nemt!

Oplev fordelene ved Last Minute-sommerhuse

Den største fordel ved at bestille et Last Minute-sommerhus er, at du får rabat. Du får muligheden for at spare nogle penge på selve sommerhuset og i stedet bruge dem på ekstra sjov og hygge med familien. Selvom du booker et Last Minute-sommerhus, er du stadig dækket af præcis samme service som ellers. Endnu en fordel er friheden i ikke at skulle planlægge langt ud i fremtiden. Ved at bestille i sidste øjeblik, kan du bare beslutte dig, når du har lyst og tage af sted samme uge.

Skræddersy din sommerhusferie

Nedenfor kan du tilføje forskellige kriterier for dit ophold, så ferien bliver skræddersyet til dig og din familie. Vil du rigtig gerne have din hund med på ferie, er dette fuldt ud muligt, selvom det er et Last Minute-sommerhus. Du tilføjer i søgekriterierne, at kæledyr skal være tilladt og straks ser du de ledige sommerhuse, hvor hunden er velkommen. Kunne du tænke dig at vågne op til lyden af brusende havvand? Vil du gerne til Bornholm? Eller noget helt andet? Brug søgefunktionen på vores hjemmeside til at finde det rette sommerhus, selvom det er i sidste øjeblik.

Vi giver dig også rabat på flere attraktioner

Når du lejer et sommerhus – dette gælder også Last Minute-sommerhuse – får du rabat på entrebilletten til udvalgte attraktioner i Danmark. Dette giver dig yderligere mulighed for at spare nogle penge på ferien. Du kan få helt op til 25% rabat på entrébilletten til mange af Danmarks største attraktioner. Har du lejet et sommerhus nær Billund, så kan du springe køen over i LEGOLAND® og få rabat. Vil du hellere til Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland, så kan vi også tilbyde rabatter dertil. Og, naturligvis, sommerhuse i nærheden.

Følg DanCenter på Facebook og få hurtigt nys om nye Last Minute tilbud

Det behøver ikke at være en ulempe at være sent ude med at booke sommerhuset, da det er muligt at spare nogle penge og stadig finde et passende Last Minute-sommerhus, som tilbyder alt, hvad der skal til for at skabe rammerne om en hyggelig sommerferie. Gå ind og følg DanCenter på Facebook. Her poster vi gode Last Minute-tilbud til dig, hvor du kan ringe ind og bestille med det samme med ekstra rabat!

Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse


Sommerhus i AggerHus nr: 55068Agger6 personer,  60 m²100 m til kyst.Ferielejlighed beliggende tæt på havet og havnen i Agger. Komfortabel og enkel indretning. Der er ovenlysvinduer i spisestuen, der giver et godt lys ind i rummet. Ferielejligheden er i to plan og er godt ...Sommerhus i ThistedHus nr: 54288Thisted6 personer,  124 m²800 m til kyst.Byhus beliggende i Østerild ved Thisted. I stueetagen er der køkken med bl.a. opvaskemaskine, spisestue samt TV-stue med wifi og Chromecast. Alle sovepladser er på 1. sal. Mastersoveværelset har elevationssenge. ...Sommerhus i Læsø/VesterøHus nr: 54923Læsø/Vesterø4 personer,  125 m²250 m til kyst.Charmerende sommerhus i hjertet af Vesterø Havn og blot cirka 250 meter til øens nok bedste badestrand og det hyggelige havnemiljø. Stort og velindrettet køkken/alrum med skøn spiseplads, hvor familien ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 9257Læsø/Byrum8 personer,  120 m²750 m til kyst.8-kantet unikt sommerhus med spabad beliggende i naturskønne omgivelser på Læsø. Det helt ideelle sommerhus for den store familie der ønsker masser af udendørsplads og den hyggelige sommerhusstemning. ...

Sommerhus i GillelejeHus nr: 54184Gilleleje6 personer,  85 m²1,4 km til kyst.Helt nyt hus, med alt hvad man behøver. Køkken med opvaskemaskine og induktionskogeplade med indbygget emhætte. Samt køl/frys og ovn. Centralt spiseplads i huset, med direkte udgang til have fra 2 store ...Sommerhus i Næsby Strand/SjællandHus nr: 44493Næsby Strand/Sjælland4 personer,  71 m²225 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med udsigt til vandet ved Næsby Strand. Huset indeholder to værelser, badeværelse med gulvvarme og åbent køkken i forbindelse med spisearrangement og stue. Huset har flere terrasser ...Sommerhus i Faxe LadepladsHus nr: 44256Faxe Ladeplads4 personer,  35 m²100 m til kyst.Bare cirka 100 meter fra vandet ved Faxe Ladeplads finder I dette mindre, velholdte sommerhus renoveret i 2021 med bl.a. nye vinduer. Sommerhuset består af en hyggelig TV-stue med direkte adgang til terrassen. ...Sommerhus i Drøsselbjerg StrandHus nr: 53745Drøsselbjerg Strand4 personer,  76 m²400 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus ved Drøsselbjerg Strand med panoramaudsigt til Storebælt. Huset har store vinduespartier og den skønne udsigt kan nydes fra køkken, stue, soveværelset og den store træterrasse. ...

Se alle vores sommerhuse >>

Spørgsmål og svar omkring leje af sommerhus med DanCenter

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvad er et Last Minute-sommerhus?

Et Last Minute-sommerhus er et sommerhus, der er ledigt til en reduceret pris. Hvis du kan rejse med kort varsel, kan der være penge at spare på at leje sommerhus. Der er dog også en risiko for, at andre når at leje sommerhuset, før du gør.

Hvordan kan det være, at det er billigere at leje et Last Minute-sommerhus, end hvis man er ude i god tid?

Det er ikke altid muligt for os at finde lejere til vores sommerhuse. Af den årsag udbyder vi Last Minute-tilbud, for at undgå at vores sommerhuse står tomme. Som en ekstra fordel, giver det os også mulighed for at tilbyde vores gæster nogle favorable priser.

Får jeg den samme service og de samme faciliteter, når jeg lejer et Last Minute-sommerhus gennem DanCenter?

Du får stadig den samme gode service og de samme faciliteter stillet til rådighed, når du lejer et Last-Minute sommerhus, som hvis du lejede et almindeligt sommerhus.

Er der nogle ekstra, uforudsete udgifter ved at leje et Last Minute-sommerhus?

Nej. Der er ingen skjulte omkostninger, når du lejer et Last Minute-sommerhus. Alle udgifterne kan ses på bestillingssiden, så der kommer ingen overraskelser, når du har leveret nøglerne retur til os.