Menu

DanCenter Sommerhusudlejning
Søg din ferie her!
Hvor vil du hen?Hvorhen? 
Ankomst & dage
Personer
Last minute sommerhus, spar 20-30 % på sommerhusudlejning, ferie i danmark, tilbud sommerhus

Søg last minute sommerhuse her

Er du klar til at tage af sted med kort varsel, så kan du her på siden finde masser af last minute sommerhuse til førstkommende lørdag.

Du kan spare helt op til 30% i forhold til normalprisen!

Måske er I bare et par stykker, der vil af sted nogle dage i sommerhus. Eller skal hele familien med? Vi har også last minute sommerhuse til jer, der skal rigtig mange af sted. Læs mere om dine muligheder herunder, og find og bestil din ferie hurtigt og nemt – her og nu! Eller gå direkte til alle de aktuelle last minute sommerhuse nedenfor.

Her får du et overblik over nogle af de populære sommerhusferier:

NB! På last minute-sommerhuse er der angivet førpris, og rabatten er derfor fratrukket.

Oplev fordelene ved Last-Minute sommerhuse

DanCenter udlejer sommerhuse til glade feriegæster i Danmark hele året rundt. Vi har også et sommerhus parat til dig, som ønsker at leje et Last-Minute sommerhus i Danmark. Så er du til en budgetvenlig ferie og elsker spontanitet, så er Last-Minute noget for dig. Vi garanterer gode priser. Den største fordel ved at bestille et Last-Minute sommerhus er indlysende nok, at du får rabat. Du får muligheden for at spare nogle penge på selve sommerhuset, og i stedet bruge dem på ekstra sjov og hygge med familien. Selvom du booker et Last-Minute sommerhus er du stadig dækket af præcis samme service, som ellers. Men for nogle er det mere friheden i ikke at skulle planlægge langt ud i fremtiden. Ved at bestille i sidste øjeblik, kan du bare beslutte dig, når du har lyst og tage af sted samme uge.

Skræddersy din sommerhusferie

Nedenfor kan du tilføje forskellige kriterier for dit ophold, så ferien bliver skræddersyet til dig og din familie. Vil du rigtig gerne have din hund med på ferie, er dette fuldt ud muligt, selvom det er et Last-Minute sommerhus. Du tilføjer i søgekriterierne, at kæledyr skal være tilladt og straks ser du de ledige sommerhuse, hvor hunden er velkommen. Kunne du tænke dig at vågne op til lyden af brusende havvand? Vil du gerne til Bornholm? Eller noget helt andet? Brug søgefunktionen på vores hjemmeside til at finde det rette sommerhus.

Vi giver dig også rabat på flere attraktioner

Når du lejer et sommerhus – dette gælder også Last-Minute sommerhuse – så modtager du også vores rabathæfte. Dette giver dig ydereligere mulighed for at spare nogle penge på ferien. Du kan få helt op til 25% rabat på entrébilletten til mange af Danmarks største attraktioner. Har du lejet et sommerhus nær Billund, så kan du springe køen over i Legoland® og få ovenstående rabat. Vil du hellere til Djursland Sommerland eller Fårup Sommerland, så kan vi også tilbyde rabatter dertil. Og, naturligvis, sommerhuse i nærheden.

Følg DanCenter på Facebook og få hurtigt nys om nye Last-Minute tilbud

Her får du op til 40 % i rabat. Gå ind og følg DanCenter på Facebook. Her poster vi gode Last-Minute tilbud til dig, hvor du kan ringe ind og bestille med det samme med ekstra rabat!