Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Find Last Minute sommerhuse til din næste ferie hér

Er du klar til at tage af sted med kort varsel?

Så kan du her på siden finde masser af Last Minute sommerhuse med ophold fra 14 dage helt ned til 2 dage.

Læs mere her >>


Du kan spare helt op til 25% i forhold til normalprisen på et Last Minute-sommerhus!

Selvom du kan spare mange penge på at leje et Last Minute-sommerhus til din næste ferie, så betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med feriemulighederne eller standarden på sommerhuset. Der findes nemlig Last Minute-sommerhuse i mange udformninger - til en god pris.

Måske er I bare et par stykker, der vil billigt af sted i nogle dage i sommerhus. Eller måske hele familien trænger til et hurtigt afbræk fra hverdagen. Der findes også Last Minute-sommerhuse til dem, der gerne vil rigtig mange af sted.

Se dine muligheder for et Last Minute-sommerhus herunder, og find og bestil din ferie her og nu, hurtigt og nemt!

Oplev fordelene ved Last Minute-sommerhuse

Den største fordel ved at bestille et Last Minute-sommerhus er, at du får rabat. Du får muligheden for at spare nogle penge på selve sommerhuset og i stedet bruge dem på ekstra sjov og hygge med familien. Selvom du booker et Last Minute-sommerhus, er du stadig dækket af præcis samme service som ellers. Endnu en fordel er friheden i ikke at skulle planlægge langt ud i fremtiden. Ved at bestille i sidste øjeblik, kan du bare beslutte dig, når du har lyst og tage af sted samme uge.

Skræddersy din sommerhusferie

Nedenfor kan du tilføje forskellige kriterier for dit ophold, så ferien bliver skræddersyet til dig og din familie. Vil du rigtig gerne have din hund med på ferie, er dette fuldt ud muligt, selvom det er et Last Minute-sommerhus. Du tilføjer i søgekriterierne, at kæledyr skal være tilladt og straks ser du de ledige sommerhuse, hvor hunden er velkommen. Kunne du tænke dig at vågne op til lyden af brusende havvand? Vil du gerne til Bornholm? Eller noget helt andet? Brug søgefunktionen på vores hjemmeside til at finde det rette sommerhus, selvom det er i sidste øjeblik.

Vi giver dig også rabat på flere attraktioner

Når du lejer et sommerhus – dette gælder også Last Minute-sommerhuse – får du rabat på entrebilletten til udvalgte attraktioner i Danmark. Dette giver dig yderligere mulighed for at spare nogle penge på ferien. Du kan få helt op til 25% rabat på entrébilletten til mange af Danmarks største attraktioner. Har du lejet et sommerhus nær Billund, så kan du springe køen over i LEGOLAND® og få rabat. Vil du hellere til Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland, så kan vi også tilbyde rabatter dertil. Og, naturligvis, sommerhuse i nærheden.

Følg DanCenter på Facebook og få hurtigt nys om nye Last Minute tilbud

Det behøver ikke at være en ulempe at være sent ude med at booke sommerhuset, da det er muligt at spare nogle penge og stadig finde et passende Last Minute-sommerhus, som tilbyder alt, hvad der skal til for at skabe rammerne om en hyggelig sommerferie. Gå ind og følg DanCenter på Facebook. Her poster vi gode Last Minute-tilbud til dig, hvor du kan ringe ind og bestille med det samme med ekstra rabat!

Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse


Sommerhus i Grønhøj StrandHus nr: 46291Grønhøj Strand6 personer,  64 m²700 m til kyst.Lyst og smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer, beliggende i kort afstand fra strand og hav ved Grønhøj Strand på en herlig naturgrund på 1450 m2 med masser af legemuligheder og forskellige aktiviteter ...Sommerhus i GjølHus nr: 54651Gjøl5 personer,  81 m²550 m til kyst.På en stor naturgrund omkranset af træer ligger dette sommerhus godt i læ og helt ugenert med kun 550 meter til vandet og ca. 2 km til Gjøl lystbådehavn. Sommerhuset er med tilhørende dobbelt carport, ...Sommerhus i Tranum StrandHus nr: 37726Tranum Strand6 personer,  91 m²4,0 km til kyst.Sommerhus med spabad beliggende i det spændende ferieområde ved Tranum Strand på en stor, åben naturgrund med udsigt til Lien Bakker. Indretningen er lys og moderne med køkken i åben forbindelse med opholdsstuen, ...Sommerhus i LøkkenHus nr: 54265Løkken8 personer,  110 m²400 m til kyst.Lyst sommerhus i Løkken beliggende tæt på såvel by som strand. . Sommerhusgrunden er ca. 3000 m2, så her er masser af plads til sjov, leg, spil og fælles aktiviteter. På terrassen er der mulighed for at ...

Sommerhus i GillelejeHus nr: 54184Gilleleje6 personer,  85 m²1,4 km til kyst.Helt nyt hus, med alt hvad man behøver. Køkken med opvaskemaskine og induktionskogeplade med indbygget emhætte. Samt køl/frys og ovn. Centralt spiseplads i huset, med direkte udgang til have fra 2 store ...Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 54140Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  52 m²600 m til kyst.I Karrebæksminde finder I dette, charmerende sommerhus, som er renoveret 2023. Sommerhuset er indrettet med åbent køkken og stue med dobbelt sovesofa og tv, hvor I kan benytte jer af egne streamingtjenester. ...Sommerhus i Frølunde FedHus nr: 8709Frølunde Fed6 personer,  132 m²280 m til kyst.Sommerhus i lukket og fredeligt sommerhusområde, tæt på badestrand og med udkig til Storebæltsbroen. Sommerhuset indeholder et separat værelse i forbindelse med bryggers med vask og bordplads. Her er der ...Sommerhus i ReersøHus nr: 74829Reersø14 personer,  240 m²500 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende ca. 500 m fra vandet. Husets poolafdeling indeholder både af stor swimmingpool på 19 m² og vandrutschebane til mange timers sjov. Udendørs kan børnene lege ...

Se alle vores sommerhuse >>

Spørgsmål og svar omkring leje af sommerhus med DanCenter

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvad er et Last Minute-sommerhus?

Et Last Minute-sommerhus er et sommerhus, der er ledigt til en reduceret pris. Hvis du kan rejse med kort varsel, kan der være penge at spare på at leje sommerhus. Der er dog også en risiko for, at andre når at leje sommerhuset, før du gør.

Hvordan kan det være, at det er billigere at leje et Last Minute-sommerhus, end hvis man er ude i god tid?

Det er ikke altid muligt for os at finde lejere til vores sommerhuse. Af den årsag udbyder vi Last Minute-tilbud, for at undgå at vores sommerhuse står tomme. Som en ekstra fordel, giver det os også mulighed for at tilbyde vores gæster nogle favorable priser.

Får jeg den samme service og de samme faciliteter, når jeg lejer et Last Minute-sommerhus gennem DanCenter?

Du får stadig den samme gode service og de samme faciliteter stillet til rådighed, når du lejer et Last-Minute sommerhus, som hvis du lejede et almindeligt sommerhus.

Er der nogle ekstra, uforudsete udgifter ved at leje et Last Minute-sommerhus?

Nej. Der er ingen skjulte omkostninger, når du lejer et Last Minute-sommerhus. Alle udgifterne kan ses på bestillingssiden, så der kommer ingen overraskelser, når du har leveret nøglerne retur til os.