Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Lej sommerhus tæt ved LEGOLAND - Danmarks bedste forlystelsespark


I efteråret 2017 var hele 5.800 af DanCenters feriegæster med til at kåre Danmarks bedste attraktioner.


LEGOLAND blev kåret som Danmarks Bedste Forlystelsespark.


Ud over at give karakter kunne deltagerne også kommentere hvad de synes om de enkelte attraktioner. Her er et udpluk af de mange kommentarer, vi modtog omkring LEGOLAND:


- "Vi har haft årskort nogle år nu. Og vi elsker at komme derop. Masser forlystelser til alle aldersgrupper og vi elsker de mange events der er i løbet af sæsonen! Vi har årskort, som gør at vi ikk behøver nå alle forlystelser, for vi kommer bare igen en anden dag. Personalet er noget af det bedste jeg har mødt. Altid glade og imødekommende personaler og altid klar på en snak med børnene og et billede!"


- "Super godt sted, god stemning, gode og sjove aktiviteter - vi er der altid hele dagen og er alligevel ikke klar til at ta hjem for her er aktiviteter for hele familien."


Læs mere om kåringen og se de andre attraktioner, der blev kåret i den store afstemning om Danmarks bedste attraktion.

Overnatning nær LEGOLAND i Billund

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse nær LEGOLAND. Kombiner derfor dit besøg i LEGOLAND med et par dage i sommerhus. Du kan leje helt ned til 2 dage, eksempelvis til et weekendophold i sommerhus.


Du kan også tage et ophold på feriecenter, hvor der er masser faciliteter for hele familien. Læs mere om Danland Hejlsminde, Danland Ho ved Blåvand og Danland Bork Havn, som alle ligger i nærheden af LEGOLAND.

Stor rabat på billetten til LEGOLAND

Få hele 25% rabat på entrébilletten til LEGOLAND når du lejer sommerhus gennem DanCenter sommerhusudlejning eller tager et ophold på et af Danlands feriecentre. Du kan købe din billet med rabat på lokalkontoret, hvor du afhenter nøglen til dit sommerhus, eller ved at fremvise dit lejebevis, når du køber billet i LEGOLAND.

Oplev hele verdenen i Miniland i LEGOLAND

Nyt i LEGOLAND i 2018

LEGOLAND byder vanen tro på nye forlystelser hvert år, og i år, hvor parken fejre 50 års fødselsdag, er ingen undtagelse. Prøv den nye rutsjebane, Flying Eagle, hvor du mærker suset i maven, når du bliver kastet ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden. Den nye rutsjebane ligger i LEGOREDO® Town, som er blevet vildere end nogensinde før.

En anden nyhed, som helt sikkert bliver et trækplaster blandt børnene, er den helt nye LEGO NINJAGO 4D-film, som kun kan opleves i LEGOLAND.

LEGOLAND - altid et sikkert hit for hele familien

LEGOLAND behøver ikke den store introduktion. Med mere end 1,7 mio. besøgende om året, er det én af Danmarks mest kendte og besøgte attraktioner.

I LEGOLAND finder du alt fra vilde rutsjebaner for de store børn, til legepladser og forlystelser for de mindste. Derudover er der biograf, akvarium, børnetrafikskole, LEGO safari og meget megeet andet. Alt sammen opbygget gennem det kendte LEGO univers.


 

Find dit sommerhus nær LEGOLAND her:


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus