Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus tæt ved LEGOLAND® - Danmarks bedste forlystelsespark

LEGOLAND® er altid en god ide - dette siger gæsterne:

- "Vi har haft årskort nogle år nu. Og vi elsker at komme derop. Masser forlystelser til alle aldersgrupper og vi elsker de mange events der er i løbet af sæsonen! Vi har årskort, som gør at vi ikke behøver at nå alle forlystelser, for vi kommer bare igen en anden dag. Personalet er noget af det bedste jeg har mødt. Altid glade og imødekommende og altid klar på en snak med børnene og et billede!"


- "Super godt sted, god stemning, gode og sjove aktiviteter - vi er der altid hele dagen og er alligevel ikke klar til at ta hjem for her er aktiviteter for hele familien."

LEGOLAND® - altid et sikkert hit for hele familien

I LEGOLAND® finder du alt fra vilde rutsjebaner for de store børn, til legepladser og forlystelser for de mindste. Derudover er der biograf, akvarium, børnetrafikskole, LEGO® safari og meget meget andet. Alt sammen opbygget i det velkendte LEGO®-univers.

Oktober og efterårsferie i LEGOLAND®

Tag familien med i LEGOLAND® i oktober, hvor hele parken er klar til efterårshygge og Halloween. Her bliver du og familien mødt af sjove og uhyggelige oplevelser for store og små. Udover de faste attraktioner finder du også flere sjove aktiviteter for hele familien. Spøgelser og andre uhyggelige væsener har indtaget parken.

Kom i julestemning i LEGOLAND®

Oplev en magisk jul for hele familien i LEGOLAND® d. 26. nov-31. dec, og mærk julestemningen sprede sig i parken, som er pyntet op med fortryllende julelys, et 10 meter højt LEGO® DUPLO® juletræ, 400 smukke juletræer, masser af hyggelige juleboder og et snedrys LEGO julemagi. Sus afsted i det forunderlige LEGOLAND julemørke i juleklædte forlystelser, kom på glatis på skøjtebanen, og mød julemanden og få en helt særlig julegave af ham.

Rabat på billetten til LEGOLAND®

Få rabat på entrébilletten til LEGOLAND® når du lejer sommerhus gennem DanCenter eller tager et ophold på et af Danlands feriecentre.
Du kan købe dine billetter til LEGOLAND® online direkte via dit online lejebevis.

Overnatning nær LEGOLAND® i Billund

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse nær LEGOLAND®. Kombiner derfor dit besøg i LEGOLAND® med et par dage i sommerhus. Du kan leje helt ned til 2 dage, eksempelvis til et weekendophold i sommerhus.


Du kan også tage et ophold på et af vores Danland-feriecentre, hvor der er masser af faciliteter for hele familien. Besøg Danland Hejlsminde, Danland Ho ved Blåvand eller Danland Bork Havn, som alle ligger i nærheden af LEGOLAND®.


 

Find dit sommerhus nær LEGOLAND® her: