Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus tæt ved LEGOLAND®

LEGOLAND® - altid et hit

Parken byder velkommen til hele familien - store som små. Tag på en magisk og mavekildrende rejse rundt blandt mere end 75 millioner LEGO klodser og 50 snurrende, hoppende og hæsblæsende forlystelser. Sving forbi Miniland, der er bygget af mere end 20 millioner LEGO klodser, og besøg 10 andre eventyrlige temalande. Prøv tre awesome forlystelser i THE LEGO® MOVIE™ World, mærk suset gennem kongeborgen i Dragen, og flyv højt til vejrs i Flying Eagle. Spot spektakulære LEGO modeller på turen, og oplev også tre fantastiske events i år; det storslåede riddershow, Battle of the Brick, i juli og august, en uhyggelig Halloween i oktober og en eventyrlig Jul i LEGOLAND i december. Der er masser af sjov for hele familien i Legoland.

Nyhed 2023 - Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion

Glæd dig til at prøve årets nyhed – den ultimative Ferrari Build & Race-oplevelse i et drønsejt LEGO® Ferrari-univers fyldt med byggesjov og fart over feltet. Spænd selen, og bliv blæst bagover af den imponerende 1:1 LEGO Ferrari. Du kan også bygge din helt egen LEGO Ferrari racerbil, og ræse afsted på de vilde forhindringsbaner. Test dine motorkræfter, og optimér dit løb på den virtuelle racerbane, hvor kun kreativiteten og de skarpe sving sætter grænser. Tag på motormagiske eventyr i LEGOLAND i 2023.LEGOLAND® - dette siger gæsterne:

"Vi har haft årskort nogle år nu. Og vi elsker at komme derop. Masser forlystelser til alle aldersgrupper og vi elsker de mange events, noget af det bedste jeg har mødt. Altid glade og imødekommende og altid klar på en snak med børnene og et billede!"

"Super godt sted, god stemning, gode og sjove aktiviteter - vi er der altid hele dagen og er alligevel ikke klar til at tage hjem for her er aktiviteter for hele familien."

25% rabat på billetten til LEGOLAND®

Få 25% rabat på entrébilletten til LEGOLAND® når du lejer sommerhus gennem DanCenter eller tager et ophold på et af Danlands feriecentre.
Du kan købe dine billetter til LEGOLAND® online direkte via dit online lejebevis.

Overnatning nær LEGOLAND® i Billund

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse nær LEGOLAND®. Kombiner derfor dit besøg i LEGOLAND® med et par dage i sommerhus. Du kan leje helt ned til 2 dage, eksempelvis til et weekendophold i sommerhus.
Du kan også tage et ophold på et af vores Danland-feriecentre, hvor der er masser af faciliteter for hele familien. Besøg Danland Hejlsminde, Danland Ho ved Blåvand eller Danland Bork Havn, som alle ligger i nærheden af LEGOLAND®.


 

Find dit sommerhus nær LEGOLAND® her: