Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus tæt ved LEGOLAND - Danmarks bedste forlystelsespark


Vi spurgte danske feriegæster, hvilken attraktion der skulle have titlen "Danmarks bedste forlystelsespark 2020". Over 5.000 deltagere deltog i afstemningen og kårede LEGOLAND som Danmarks bedste forlystelsespark.


Ud over at give karakter kunne deltagerne også kommentere hvad de synes om de enkelte attraktioner. Her er et udpluk af de mange kommentarer, vi modtog omkring LEGOLAND:


- "Vi har haft årskort nogle år nu. Og vi elsker at komme derop. Masser forlystelser til alle aldersgrupper og vi elsker de mange events der er i løbet af sæsonen! Vi har årskort, som gør at vi ikke behøver at nå alle forlystelser, for vi kommer bare igen en anden dag. Personalet er noget af det bedste jeg har mødt. Altid glade og imødekommende og altid klar på en snak med børnene og et billede!"


- "Super godt sted, god stemning, gode og sjove aktiviteter - vi er der altid hele dagen og er alligevel ikke klar til at ta hjem for her er aktiviteter for hele familien."


Læs mere om kåringen og se de andre attraktioner, der blev kåret i den store afstemning om Danmarks bedste attraktion.

Overnatning nær LEGOLAND i Billund

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse nær LEGOLAND. Kombiner derfor dit besøg i LEGOLAND med et par dage i sommerhus. Du kan leje helt ned til 2 dage, eksempelvis til et weekendophold i sommerhus.


Du kan også tage et ophold på et af vores feriecentre, hvor der er masser af faciliteter for hele familien. Besøg Danland Hejlsminde, Danland Ho ved Blåvand eller Danland Bork Havn, som alle ligger i nærheden af LEGOLAND.

Nyt i LEGOLAND i 2020

Der er noget nyt at opleve i LEGOLAND hvert år, og i år er heller ingen undtagelse. Årets nyhed i LEGOLAND er LEGO MOVIE WORLD. Det er Skandinaviens første forlystelse af sin slags, hvor du kan opleve at blive suget ind i et levende LEGO univers! LEGO MOVIE WORLD byder på sug i maven, når du som pilot i eget fly skal flyve på hovedet for at bekæmpe invasionen og genoprette freden sammen med Lucy, Emmet, Batman og alle de andre mesterbyggere i LEGO MOVIE WORLD.

LEGOLAND - altid et sikkert hit for hele familien

I LEGOLAND finder du alt fra vilde rutsjebaner for de store børn, til legepladser og forlystelser for de mindste. Derudover er der biograf, akvarium, børnetrafikskole, LEGO safari og meget meget andet. Alt sammen opbygget i det velkendte LEGO-univers.

Efterårsferie i LEGOLAND

Tag familien med i LEGOLAND i uge 42, hvor hele parken er klar til efterårshygge og Halloween. Her bliver du og familien mødt af sjove og uhyggelige oplevelser for store og små. Udover de faste attraktioner finder du også flere sjove aktiviteter for hele familien. Spøgelser og andre uhyggelige væsener har indtaget parken.


 

Find dit sommerhus nær LEGOLAND her: