Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Sverige

Lej sommerhus i Sverige

 
Søg område: Sverige
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1.158 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Et stort udvalg af skønne huse i hele Sverige

Blot en lille køre- eller sejltur over sundet, venter der dig og din familie et væld af skønne ferieoplevelser. Sverige byder på alt fra enestående natur og smukke skærgårde til spændende storbyer med masser af liv og historie. Hos DanCenter finder du sommerhuse i alle områder af Sverige, bl.a. i Skåne, Småland og nær Stockholm.

Sommerhus i Sverige for to personer – eller flere generationer?

DanCenter har mere end 1.000 sommerhuse i skønne Sverige. Herunder luksussommerhuse med plads til op til 20 personer samt hyggelige, traditionelle svenske træhuse, som vi kender dem fra Astrid Lindgrens fortællinger. Hos DanCenter finder du derfor præcis det sommerhus i Sverige, som passer til din ferie.

Læs mere om Sverige.

1.158 sommerhuse for Sverige - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i StenungsundHus nr: 7752Stenungsund8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i SkalhamnHus nr: 97576Skalhamn5 personer,  51 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i VäddöHus nr: 4104Väddö7 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i GöteborgHus nr: 37881Göteborg3 personer,  26 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i HultHus nr: 42707Hult7 personer,  169 m²Kæledyr er ikke tilladt.60 m til kyst.Sommerhus i VästervikHus nr: 7822Västervik3 personer,  24 m²Kæledyr er tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i Skrea StrandHus nr: 93215Skrea Strand6 personer,  76 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus i GerlesborgHus nr: 42666Gerlesborg3 personer,  40 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i BelganetHus nr: 30640Belganet6 personer,  91 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i ArvikaHus nr: 34465Arvika4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i HamburgsundHus nr: 4878Hamburgsund6 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus i TingsrydHus nr: 55817Tingsryd4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i NösundHus nr: 67533Nösund4 personer,  35 m²Kæledyr er ikke tilladt.40 m til kyst.Sommerhus i BromöllaHus nr: 76521Bromölla6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus i BuaHus nr: 70812Bua8 personer,  129 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i RolfstorpHus nr: 61917Rolfstorp6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i FinnsboHus nr: 94411Finnsbo3 personer,  20 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i ÅnimskogHus nr: 93470Ånimskog6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i ImmelnHus nr: 74701Immeln5 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Sommerhus i BovallstrandHus nr: 54096Bovallstrand6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.3,5 km til kyst.Sommerhus i HundfjälletHus nr: 38734Hundfjället6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i GlommenHus nr: 56791Glommen8 personer,  180 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i LysekilHus nr: 91588Lysekil2 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i HåcksvikHus nr: 37492Håcksvik6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i HåcksvikHus nr: 28142Håcksvik6 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i HovenäsetHus nr: 55462Hovenäset4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i OknöHus nr: 18874Oknö4 personer,  30 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i SkärhamnHus nr: 63832Skärhamn6 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i SvärdsöHus nr: 55536Svärdsö8 personer,  140 m²Kæledyr er ikke tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i BergkvaraHus nr: 7162Bergkvara8 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.
Se alle 1.158 DanCenter sommerhuse for Sverige

Masser af oplevelser i din ferie i Sverige

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Inspiration til din ferie i Sverige

Sommerhus i Skåne

Sommerhus i Sydsverige i Skåne

En kort sejl- eller køretur fra Sjælland og du er i Skåne, Sveriges sydligste region. Her kan du opleve fred og ro i naturen og besøge byerne Malmø, Lund og Helsingborg.

Strande ved Halland

Besøg Hallands skønne strande

I Halland finder du nogle af Sverige bedste strande, bl.a Tylösand Strand ved Halmstad. Besøg også Vallåsen som byder på skiløb om vinteren, blot et par timers kørsel fra København.

Sommerhus på Øland

Ø-ferie på smukke Øland

Øland som ligger på Sveriges østkyst er et meget populært feriemål for mange svenskere. Lange strande, masser af sol, lidt regn - hvad mere kan siges?


Ferie i Göteborg

Sommerhus i Bohuslän og Göteborg

Tag Færgen fra Frederikshavn til Göteborg og oplev Sveriges næststørste by. Bo i et sommerhus i den svenske skærgård ved Göteborg.

Sommerhus i Småland

Besøg Astrid Lindgrens Verden

I Småland finder du et sikkert hit blandt børnene, nemlig Astrids Lingrens Verden. "Besøg" Emil fra Lønneberg og Pippi Langstrømpe i den hyggelige tema-park.

Sommerhus nær Stockholm

Sommerhus nær Stockholm

Besøg Sverige smukke hovedstad Stockholm i kombination med en sommerhusferie. På den måde kan du både nyde naturen og gå på opdagelse i storbyen.Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Spørgsmål og svar omkring Sverige

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Sverige?

DanCenter har mere end 800 sommerhuse i Sverige.

Hvilke steder bør jeg besøge i Sverige?

Nogle af de vigtigste steder at besøge i Sverige er Stockholm, Göteborg, Abisko i Nordsverige, Halmstad, Helsingborg, og Malmø.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Sverige?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Ghost walk i Stockholm
  • Opleve krebsegilde.
  • Stå på ski om vinteren.
  • Cykle rundt langs kysten på øen Ven
  • Vandre rundt ved Hoga Kusten
  • Besøge en af Sveriges berømte slotte.
  • Tage til en ishockey kamp.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Sverige?

Nogle af de anbefalede retter er Jansson’s Temptation, Raggmunk og tyttebær, marineret laks med kartofler med dild og creme fraiche med purløg.

Hvilken tid på året bør man besøge Sverige?

Det er bedst at besøge Sverige fra midt maj til september, men en ferie i Sverige kan anbefales året rundt.