Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Sverige

 
Søg område: Sverige
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1.687 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 65 års erfaring
Nærhed
32 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Et stort udvalg af skønne huse i hele Sverige

Blot en lille køre- eller sejltur over sundet, venter der dig og din familie et væld af skønne ferieoplevelser. Sverige byder på alt fra enestående natur og smukke skærgårde til spændende storbyer med masser af liv og historie. Hos DanCenter finder du sommerhuse i alle områder af Sverige, bl.a. i Skåne, Småland og nær Stockholm.

Sommerhus i Sverige for to personer – eller flere generationer?

DanCenter har mere end 1.000 sommerhuse i skønne Sverige. Herunder luksussommerhuse med plads til op til 20 personer samt hyggelige, traditionelle svenske træhuse, som vi kender dem fra Astrid Lindgrens fortællinger. Hos DanCenter finder du derfor præcis det sommerhus i Sverige, som passer til din ferie.

Læs mere om Sverige.

1.687 sommerhuse for Sverige - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i EdHus nr: 4457Ed6 personer,  115 m²15 km til kyst.Sommerhus i GällstadHus nr: 49391Gällstad5 personer,  140 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i StjärnhovHus nr: 44590Stjärnhov4 personer,  50 m²75 m til kyst.Sommerhus i RonnebyHus nr: 48668Ronneby4 personer,  45 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i RimforsaHus nr: 7909Rimforsa2 personer,  25 m²175 m til kyst.Sommerhus i UllaredHus nr: 44449Ullared6 personer,  90 m²22 km til kyst.Sommerhus i StenungsundHus nr: 37249Stenungsund7 personer,  70 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i LjusdalHus nr: 10369Ljusdal7 personer,  69 m²110 m til kyst.Sommerhus i RödönHus nr: 48694Rödön4 personer,  56 m²300 m til kyst.Sommerhus i StockholmHus nr: 53814Stockholm6 personer,  110 m²Sommerhus i RolfstorpHus nr: 54356Rolfstorp4 personer,  60 m²12 km til kyst.Sommerhus i HasslövHus nr: 55834Hasslöv4 personer,  92 m²8 km til kyst.Sommerhus i VärmdöHus nr: 48335Värmdö4 personer,  55 m²200 m til kyst.Sommerhus i FärgelandaHus nr: 52967Färgelanda4 personer,  55 m²600 m til kyst.Sommerhus i BullarenHus nr: 53736Bullaren9 personer,  92 m²300 m til kyst.Sommerhus i FristadHus nr: 44389Fristad4 personer,  45 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i TjärnöHus nr: 53317Tjärnö9 personer,  124 m²50 m til kyst.Sommerhus i UddevallaHus nr: 48316Uddevalla3 personer,  30 m²6 km til kyst.Sommerhus i RönnängHus nr: 44303Rönnäng4 personer,  70 m²30 m til kyst.Sommerhus i FlodaHus nr: 34581Floda5 personer,  35 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i OnsalaHus nr: 7283Onsala3 personer,  48 m²700 m til kyst.Sommerhus i FjällbackaHus nr: 54901Fjällbacka6 personer,  70 m²6 km til kyst.Sommerhus i LjungskileHus nr: 78112Ljungskile5 personer,  60 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i UndenäsHus nr: 44588Undenäs7 personer,  110 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Stora HögaHus nr: 9359Stora Höga2 personer,  33 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i SjöboHus nr: 48353Sjöbo5 personer,  120 m²9 km til kyst.Sommerhus i SandhemHus nr: 13574Sandhem4 personer,  45 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Karl-GustavHus nr: 57217Karl-Gustav4 personer,  40 m²500 m til kyst.Sommerhus i NorrsundetHus nr: 8597Norrsundet4 personer,  62 m²10 m til kyst.Sommerhus i StötenHus nr: 53882Stöten10 personer,  55 m²
Se alle 1.687 DanCenter sommerhuse for Sverige

Masser af oplevelser i din ferie i Sverige

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Inspiration til din ferie i Sverige

Sommerhus i Skåne

Sommerhus i Sydsverige i Skåne

En kort sejl- eller køretur fra Sjælland og du er i Skåne, Sveriges sydligste region. Her kan du opleve fred og ro i naturen og besøge byerne Malmø, Lund og Helsingborg.

Strande ved Halland

Besøg Hallands skønne strande

I Halland finder du nogle af Sverige bedste strande, bl.a Tylösand Strand ved Halmstad. Besøg også Vallåsen som byder på skiløb om vinteren, blot et par timers kørsel fra København.

Sommerhus på Øland

Ø-ferie på smukke Øland

Øland som ligger på Sveriges østkyst er et meget populært feriemål for mange svenskere. Lange strande, masser af sol, lidt regn - hvad mere kan siges?


Ferie i Göteborg

Sommerhus i Bohuslän og Göteborg

Tag Færgen fra Frederikshavn til Göteborg og oplev Sveriges næststørste by. Bo i et sommerhus i den svenske skærgård ved Göteborg.

Sommerhus i Småland

Besøg Astrid Lindgrens Verden

I Småland finder du et sikkert hit blandt børnene, nemlig Astrids Lingrens Verden. "Besøg" Emil fra Lønneberg og Pippi Langstrømpe i den hyggelige tema-park.

Sommerhus nær Stockholm

Sommerhus nær Stockholm

Besøg Sverige smukke hovedstad Stockholm i kombination med en sommerhusferie. På den måde kan du både nyde naturen og gå på opdagelse i storbyen.Skærgård, storby eller ski? Lej sommerhus i Sverige og oplev det hele

Tag på ferie i Sverige og gå på opdagelse i den smukke svenske natur med hele familien. Sverige ligger lige på den anden side af grænsen, så det tager ikke lang tid at kommer dertil. Til gengæld er Sverige rig på aktiviteter, smuk natur og spændende byer. Så uanset om I er til fysiske udfoldelser eller bådture eller afslappende hygge i traditionelle svenske hytter, så er der masser af muligheder i Sverige.

Oplev den helt unikke, Svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver god underholdning for hele familien. Hvis det i stedet er det kulturelle, der er fokus på, så besøg Stockholm. En storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde lækre sommerhuse i hele Sverige, lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg.

For mange er Sverige ensbetydende med én af de mest kendte og folkekære svenske forfattere: Astrid Lindgren. Astrid Lindgren skrev de velkendte historier om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg. Så hvis din drømmeferie lyder på at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil, så finder du hos DanCenter et stort udvalg af klassiske svenske sommerhuse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. En ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sænke tempoet og give dig mulighed for at trække vejret dybt og komme helt ned i gear.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den klassiske, idylliske hytte i Sverige kan du også leje et lækkert, stort sommerhus. I Sverige udlejer vi store, smukke luksussommerhuse til familien eller grupper på 20 personer. Her kan du finde sommerhuse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Så hvad end ferien står på, ski, vandring, storbyferie eller afslapning, så er du garanteret luksus i sommerhuset. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet og børnene leger rundt i poolen imens I nyder den smukke udsigt, hvor de multifarvede blade begynder at falde af træerne.

Sveriges smukke kyst

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Det kan se ud som om, at Sverige er én stor sø med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de enorme skove.

De svenske floder blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra indlandet ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Er I en aktiv familie? Så tag på eventyr i Sverige

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for både børn, unge og ældre. Det hele starter med, at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god og sikker base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. Så længe I deler base, så kan I dele jer op i løbet af dagen, så alle kan komme til at lave lige, hvad de har lyst til. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der også mange aktiviteter og oplevelser. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges fantastiske skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Kom ud og oplev de store, majestætiske elge i Sveriges natur. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang friske fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne.

Hold jeres næste ferie i Sverige

Hos DanCenter finder I lige dét sommerhus, der passer til jeres behov. Hvis I gerne vil gå på opdagelse i Sverige så står DanCenter klar til at hjælpe jer med et udvalg af sommerhuse for hele ferien. Sverige byder på et væld af oplevelser, aktiviteter og smuk natur. Den svenske natur byder på mange forskellige aktiviteter: Familievenlige skibakker til alpin, smukke stier til langrend, naturskønne stier til vandring og mountainbiking og vandaktiviteter langs Sveriges lange kyst. Hold jeres ferie i Sverige og gå på opdagelse i vores store udvalg af sommerhuse.

DanCenter tilbyder udlejning af sommerhus i Sverige men også i Danmark, Norge og Tyskland. Hvis I hellere vil kigge efter et sommerhus i Danmark, så tag et kig her. I kan også finde et luksussommerhus med pool i Danmark.