Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Skåne i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Skåne i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Skåne

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skåne

Hus nr: 96168Vittsjö7 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Välkommen till denna vackra och genuina stuga som ligger på en skogstomt mellan Osby och Vittsjö. Huset är vackert rött med vita knutar och det har kvar sin charm från tiden det byggdes. När du kommer leder hallen till både badrum och kök. Köket ...Hus nr: 24093Lursjön4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Charmerande och fräscht hus, inne i skogen. Här finns gott om plats för era barn att leka i den trevliga trädgården, där det bl a finns en lekstuga med inventarier. Via stigen går du ned till den privata bryggan genom en vacker bokskog. Båten ...Hus nr: 76521Bromölla6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.3,0 km til kyst.På gränsen mellan Skåne och Blekinge ligger detta vackra hus vid kanten av Ryssberget. Ni bor norr om Sölvesborg och öster om Bromölla och inte långt från den vackra Ivösjön. Ert semesterhus uppfördes 1822 och därefter har det byggts till och ...Hus nr: 53688Strandbaden6 personer,  82 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Här har vi en pärla med havsutsikt vid sundet i populära Strandbaden, beläget endast några kilometer från Höganäs som är känt för sin keramik och sina vackra stränder. Ner till den härliga sandstranden är det endast 75 m, varför inte starta ...Hus nr: 37977Linneröd5 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.Med vacker omgivning ligger detta hus på en stor naturtomt. Köket är litet men funktionellt och med bra matplats. Där finns även en vedspis. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer. Braskaminen är skön att tända en kylig kväll. I ...Hus nr: 57566Tjörnarp5 personer,  74 m²Kæledyr er ikke tilladt.270 m til kyst.Trevligt hus på anrik kursgård i populära Tjörnarps Sjöpark, som tillsammans med andra hus ligger på ett bekvämt avstånd ner till den stora gemensamma poolen med bassäng för både vuxna och barn. Huset ligger på en liten höjd och bilen kan smidigt ...

Kilometerlange strande, smukke skærgårde, åbne landskaber og frodige skove. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sydligste landskaber, er der noget for enhver smag. Du kan fiske efter laks i Mörrumsån, sole og bade ved en af de dejlige sandstrande eller tage på bådtur i skærgården.

I Skånes nordlige del finder man kilometerlange strande, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et af Skånes mest besøgte udflugtsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstværk, som er placeret svært fremkommeligt på en stenstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet af drivtømmer fra bl.a. broer, tunneller, udsigtstårne osv. og er klart den besværlige tur værd.

Båstad er kendt for at huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker til under den populære og årligt tilbagevendende Bostads-uge. Her samles folk under stor ståhej og løfter pulsen på Bjärehalvön. Ønsker man for en stund at vriste mylderet af sig, kan man finde ro ved en af de dejlige badestrande eller ved Hovs haller, der ligger lige der hvor klipperne går ud over havet.

Der er små 4 kilometer mellem Helsingborg og Helsingør hvilket gør at mange tager færgen over alene på grund af den korte afstand. Strækningen er den mest trafikerede færgelinje i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finder man fin inspiration til en by-dag hvis man ønsker det. Malmø er beliggende tæt på de skånske landdistrikter og byder på et livligt gadeliv, mere end 800 butikker og en spændende by-historie og et rigt kulturliv. Malmø-festivalen, som afholdes en uge om året, fylder byen med aktiviteter og liv. Festivalen byder på forskellige shows, koncerter og events. Er du gået glip af Malmø-festivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinaviens største indendørs svømmehal.

Österlen er kendt for sin smukke natur og sin kyststrækning, men også for sine kunstnere. Her kan man spadsere blandt de mange gallerier og atelierer og møde både kunstmalere og glaspustere. I påsken valfarter 100 000 besøgende til byen for at se hvad de forskellige kunstnere har kreeret i løbet af vinteren.

Børnene kan få en sjov dag i Tosselilla Sommerland, hvor der er forskellige swimminpools, hoppeborge og rutsjebaner. På Tarzanstien balanceres der på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karruseller. Gokartbane eller pony-ridning er også populære aktiviteter for børnene.