Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Lej et sommerhus eller en hytte i Sydsverige og Skåne

Lej et sommerhus eller en hytte i Sydsverige og Skåne

 
Søg område: Skåne
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 57 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Lej et sommerhus eller en hytte i Sydsverige og Skåne

Lej et sommerhus til din næste ferie i Sydsverige og Skåne

Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sydsverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Skåne
Rating af huse for Skåne: 3.9 af 5.0 fra 235 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skåne

Hus nr: 04700Simrishamn4 personer,  38 m²Kæledyr er ikke tilladt.7,0 km til kyst.Njut av lugnet och rofylldheten i denna naturnära lilla stuga belägen vid ett skogsområde mitt på det vackra Österlen. I skymningen finns möjlighet att få en skymt av något rådjur eller annat vilt i skogsbrynet. På altanen kan ni sätta er i ...Hus nr: 08370Svedala4 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.5,0 km til kyst.Välkomna till detta trevliga gårdshus beläget i Lilla Svedala. Huset är på 90 kvadratmeter och har två våningar. På nedre plan finns allrum med matplats och en bäddsoffa och ett kök. Här finns även badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns ...Hus nr: 24093Lursjön4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Charmerande och fräscht hus, inne i skogen. Här finns gott om plats för era barn att leka i den trevliga trädgården, där det bl a finns en lekstuga med inventarier. Via stigen går du ned till den privata bryggan genom en vacker bokskog. Båten ...Hus nr: 94463Hästveda6 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Oerhört vackert och välskött semesterhus av en synnerligen god standard som garanterar en riktigt skön semester. Husets läge är avkopplande och skönt, där ni bor lite vid sidan om vackra och sköna badområdet Luhrsjön med dess sagolikt vackra ...Hus nr: 37417Hässleholm2 personer,  23 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Välkommen till denna lilla, högt belägna stuga med en magnifik utsikt över Finjasjön. Er stuga består av ett allrum och ett inglasat uterum med stora fönster. För den lilla familjen på två har dock denna lilla stuga allt som behövs och allt ...Hus nr: 44401Örkelljunga4 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.20 m til kyst.En stuga med ett fantastiskt läge alldeles vid sjön. Från altanen har ni utsikt över vackra Hjälmsjön. Stugan ligger i ett mindre stugområde och här upplever ni stillheten och lugnet i ett avskilt läge. Ett perfekt boende för naturälskaren och ...

Ferie i sommerhus i Sydsverige og Skåne

Kilometerlange strande, smukke skærgårde, åbne landskaber og frodige skove. I Skåne og Sydsverige, er der noget for enhver smag. Du kan fiske efter laks i Mörrumsån, sole og bade ved en af de dejlige sandstrande eller tage på bådtur i skærgården.

I Skånes nordlige del finder man kilometerlange strande, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et af Skånes mest besøgte udflugtsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstværk, som er placeret svært fremkommeligt på en stenstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet af drivtømmer fra bl.a. broer, tunneller, udsigtstårne osv. og er klart den besværlige tur værd.

Besøg Båstad i løbet af din ferie

Båstad er kendt for at huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker til under den populære og årligt tilbagevendende Bostads-uge. Her samles folk under stor ståhej og løfter pulsen på Bjärehalvön. Ønsker man for en stund at vriste mylderet af sig, kan man finde ro ved en af de dejlige badestrande eller ved Hovs haller, der ligger lige der hvor klipperne går ud over havet.

Der er små 4 kilometer mellem Helsingborg og Helsingør hvilket gør at mange tager færgen over alene på grund af den korte afstand. Strækningen er den mest trafikerede færgelinje i verden.

Malmø i Sydsverige er et besøg værd

Malmø er Sveriges tredje største by og Sydsveriges største. Her finder man fin inspiration til en by-dag hvis man ønsker det. Malmø er beliggende tæt på de skånske landdistrikter og byder på et livligt gadeliv, mere end 800 butikker og en spændende by-historie og et rigt kulturliv. Malmø-festivalen, som afholdes en uge om året, fylder byen med aktiviteter og liv. Festivalen byder på forskellige shows, koncerter og events. Er du gået glip af Malmø-festivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinaviens største indendørs svømmehal.

Andres steder at besøge i Sydsverige og Skåne

Österlen er kendt for sin smukke natur og sin kyststrækning, men også for sine kunstnere. Her kan man spadsere blandt de mange gallerier og atelierer og møde både kunstmalere og glaspustere. I påsken valfarter 100 000 besøgende til byen for at se hvad de forskellige kunstnere har kreeret i løbet af vinteren.

Børnene kan få en sjov dag i Tosselilla Sommerland, hvor der er forskellige swimminpools, hoppeborge og rutsjebaner. På Tarzanstien balanceres der på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karruseller. Gokartbane eller pony-ridning er også populære aktiviteter for børnene.

Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus