Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Lej et sommerhus eller en hytte i Sydsverige og Skåne

Lej et sommerhus eller en hytte i Sydsverige og Skåne

Lej et sommerhus til din næste ferie i Sydsverige og Skåne. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sydsverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.
Læs mere om Skåne
4.1 af 5.0 i gæstevurderinger for Skåne

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skåne

Hus nr: 96168Vittsjö7 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Välkommen till denna vackra och genuina stuga som ligger på en skogstomt mellan Osby och Vittsjö. Huset är vackert rött med vita knutar och det har kvar sin charm från tiden det byggdes. När du kommer leder hallen till både badrum och kök. Köket ...Hus nr: 14881Sösdala10 personer,  98 m²Kæledyr er tilladt.40 m til kyst.Omgiven av bokskogens gröna prakt ligger denna välutrustade stuga på Österlen. Här tar ni morgondoppet i sjön endast 40 meter från tomten. Stugan består av ett stort vardagsrum med sittgrupp framför tv, öppen spis om man vill mysa framför brasan ...Hus nr: 99193Beddingestrand6 personer,  92 m²Kæledyr er tilladt.360 m til kyst.Välkommen till detta hus som ligger i attraktiva Beddingestrand på Sveriges sydkust. Huset ligger längs kustvägen och har endast 360 m ner till en vacker milslång sandstrand. Huset är i två våningar och på bottenplan finns allrum med matplats ...Hus nr: 25633Finjasjön5 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.75 m til kyst.Vid en av Skånes vackraste sjöar bor ni i detta gedigna semesterhus. Från trädgården och vardagsrummet har ni en magnifik utsikt ned mot Finjasjön. Huset ligger på ägarens tomt, men ni har er egen trädgård. Utanför husets entré finns ett orangeri ...Hus nr: 65927Örkelljunga8 personer,  61 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Välkomna till detta Soldattorp med anor från 1800-talet som ligger avskilt och omgivet av skog. Här möts du utav tystnaden, ett lugn, fågelsång och trädens sus. Huset upplevs rymligt med sina 61 m2 med två separata sovrum, det ena med två bäddar ...Hus nr: 62549Båstad7 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Ett hemtrevligt, smakfullt och ljust semesterboende, med ett fantastiskt läge och badrocksavstånd till havet. Tomten är insynsskyddad med havsutsikt. Här har ni nära till Bjärehalvön alla utflyktsmål med små fiskelägen, restauranger och gårdsbutiker. ...

Ferie i sommerhus i Sydsverige og Skåne

Kilometerlange strande, smukke skærgårde, åbne landskaber og frodige skove. I Skåne og Sydsverige, er der noget for enhver smag. Du kan fiske efter laks i Mörrumsån, sole og bade ved en af de dejlige sandstrande eller tage på bådtur i skærgården.

I Skånes nordlige del finder man kilometerlange strande, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et af Skånes mest besøgte udflugtsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstværk, som er placeret svært fremkommeligt på en stenstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet af drivtømmer fra bl.a. broer, tunneller, udsigtstårne osv. og er klart den besværlige tur værd.

Besøg Båstad i løbet af din ferie

Båstad er kendt for at huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker til under den populære og årligt tilbagevendende Bostads-uge. Her samles folk under stor ståhej og løfter pulsen på Bjärehalvön. Ønsker man for en stund at vriste mylderet af sig, kan man finde ro ved en af de dejlige badestrande eller ved Hovs haller, der ligger lige der hvor klipperne går ud over havet.

Der er små 4 kilometer mellem Helsingborg og Helsingør hvilket gør at mange tager færgen over alene på grund af den korte afstand. Strækningen er den mest trafikerede færgelinje i verden.

Malmø i Sydsverige er et besøg værd

Malmø er Sveriges tredje største by og Sydsveriges største. Her finder man fin inspiration til en by-dag hvis man ønsker det. Malmø er beliggende tæt på de skånske landdistrikter og byder på et livligt gadeliv, mere end 800 butikker og en spændende by-historie og et rigt kulturliv. Malmø-festivalen, som afholdes en uge om året, fylder byen med aktiviteter og liv. Festivalen byder på forskellige shows, koncerter og events. Er du gået glip af Malmø-festivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinaviens største indendørs svømmehal.

Andres steder at besøge i Sydsverige og Skåne

Österlen er kendt for sin smukke natur og sin kyststrækning, men også for sine kunstnere. Her kan man spadsere blandt de mange gallerier og atelierer og møde både kunstmalere og glaspustere. I påsken valfarter 100 000 besøgende til byen for at se hvad de forskellige kunstnere har kreeret i løbet af vinteren.

Børnene kan få en sjov dag i Tosselilla Sommerland, hvor der er forskellige swimminpools, hoppeborge og rutsjebaner. På Tarzanstien balanceres der på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karruseller. Gokartbane eller pony-ridning er også populære aktiviteter for børnene.