Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Danmark - nemt, sikkert og billigt

Start din sommerhusferie i Danmark her

DanCenter har 6.000 sommerhuse til leje i hele Danmark. Du finder derfor nemt det helt rigtige sommerhus til din ferie. Du kan vælge længere ophold på flere uger eller kortere ophold på blot et par dage, eksempelvis til et weekendophold.


Sommerhus til leje - sådan bestiller du

Benyt vores smarte kortfunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Danmark du ønsker. Du kan naturligvis også søge efter regioner og områder eller vælge om sommerhuset skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

4 populære sommerhusferier:

Danmark er et fantastisk land til sommerhusferie!

Det danske land er rigt på sommerhuse. Helt fra Bornholm, over Sjælland og øerne og videre til de jyske kyster findes der kilometervis af idylliske landskaber med sommerhuse, ferieboliger og rekreative områder, der giver et afbræk fra hverdagen og lægger op til både fordybelse og ren afslapning med vennerne, familien og dig selv – eller aktiv ferie og wellness, hvis du er til den slags. Hos DanCenter får du et godt overblik over det store udbud af sommerhuse med udgangspunkt i dit ønskede ferieområde og rejsetid samt dine forventninger til opholdet. Find inspiration blandt alle typer sommerhuse, lige fra små huse i klassisk stil til rummelige luksushuse og aktivitetshuse, hvor der er plads til alle, også store grupper.

Få rabat til nogle af Danmarks bedste attraktioner, når du lejer sommerhus

Når du lejer sommerhus gennem DanCenter får du samtidig rabat på billetten til en række attraktioner i Danmark. Det er bl.a. LEGOLAND, Den Gamle By i Aarhus, ARoS, Djurs Sommerland og mange flere. Se alle attraktioner du får rabat til. I dit lejebevis, som du modtager på mail, er der et link til vores mobile rabathæfte, som du skal bruge, når du skal have rabat. Det mobile rabathæfte viser dig også de attraktioner, som ligger nærmest, hvor du befinder dig. På den måde kan du måske opdage nye attraktioner tæt ved sommerhuset, som du ikke kendte til i forvejen.

Det traditionelle sommerhus – fortsat en favorit

I mængden af store såvel som små, afslappede og luksuriøse sommerhuse, er der én ting, som mange mennesker er enige om, når de ser på at leje sommerhus i Danmark. Der er få ting, der vækker varme følelser som et traditionelt sommerhus i træ, der gerne ligger et stenkast fra en strand eller tæt på den flotte natur. Denne rustikke favorit har i mange årtier fungeret som et tiltrængt afbræk fra en travl hverdag fuld af tempo og ny teknologi.

På tværs af hele Danmark finder du et udvalg af sommerhuse i den klassisk afslappede stil, hvoraf nogle har plads til et par eller en mindre familie, mens andre har plads til mange personer. Men vær på vagt, denne type sommerhus hører til blandt de mest eftertragtede, så det gælder om at være ude i god tid. Hvis du har et bestemt ønske om at være tæt på vandet, giver vores søgefunktion dig muligheden for at vælge, hvor langt du maksimalt ønsker at bo fra kysten.

Også populært at tage i sommerhus om vinteren og efteråret

Sommerhusudlejning er ikke kun forbeholdt de varme måneder i Danmark. Hver årstid har sin charme. Eksempelvis kan du nyde de smukke efterårsfarver i et sommerhus i efterårsferien eller måske samle hele familien til en hyggelig vinterferie i sommerhus. Det er ikke mindst i de koldere måneder, du kan finde rum til fordybelse og indendørs hygge med varm kakao. Og hvem bryder sig ikke om at vende hjem til en varm stue med fyr i brændeovnen efter en luftig gåtur ved vandet eller gennem skoven?

Sommerhus til leje ved de smukke jyske kyster

Langs hele den jyske kyst tilbyder vi huse. Specielt sommerhus ved vesterhavet i Jylland er berømt i hele Europa for sine brede sandstrande og høje klitter, og hver sommer strømmer mange tusinde turister til for at nyde solen og de populære strande i rummelige omgivelser. Om vinteren ser man ikke sjældent lystfiskere og dykkere udnytte de gode muligheder, mens fiskekuttere sejler ud året rundt og tilmed ofte kan findes på stranden, hvor de sælger dagens friskfangede fisk.


Det østlige Jylland er ikke lutter broer og færgeforbindelser. Djursland og Mols er blot eksempler på områder, der har det hele og lidt til – smukke strande, og ikke mindst børnevenlige strande, bakkede landskaber, kort distance til større byer samt rig mulighed for at leje et sommerhus, der passer til netop din forestilling om en god ferie.

Lej et sommerhus på Sjælland eller Fyn

Der findes mange attraktive sommerhusområder på Sjælland, helt fra de sydlige øer Lolland-Falster og Møn til badebyen Gilleleje og det skønne Rørvig op mod nord. Fælles for områderne er en kort distance til kysterne, hvor end du befinder dig samt de små købstæder og havnemiljøer, der hver især har sin egen historie. Hvad enten du er ude efter et ophold til hele familien eller bare til to, er der altid noget at komme efter på de sjællandske kyster – både indenfor og udenfor.


Også i det fynske finder du et helt unikt landskab. Her er det ikke mindst områder som Det Sydfynske Øhav, der adskiller sig fra resten af landets natur. Via et færgesystem kan du her besøge mange af de små, beboede øer og opleve den ultimative landsbyidyl. På det sydlige Fyn ligger større byer som Faaborg og Svendborg, mens Bogense og omegn på Nordfyn også har et bredt udvalg af sommerhuse til leje, både hvis I er få eller mange personer.

Små oaser af skønhed og fred i din sommerhusferie

De danske øer har altid været et populært rejsemål for ferierende af alle slags – og langt de fleste vælger da også at vende tilbage. I det sydlige Danmark finder du øer som Ærø og Langeland, der har oceaner af plads til besøgende. Her er der aldrig langt til kysten og de charmerende kystbyer, der ligesom landskabet omkring, også lægger op til udforskning.


Ud for den jyske nordkyst finder du Læsø, der ligeledes er rigt på sommerhuse. Den idylliske ø midt i Kattegat er elsket for sin rummelighed, stilhed og børnevenlighed. Her finder du både strande med rav, de berømte jomfruhummere og perfekte omgivelser for de vandrelystne. Ikke mindst er øen kendt for sit saltsyderi.


En anden unik destination inden for de danske grænser er selvfølgelig Bornholm med sine storslåede klippekyster, spændende specialbutikker og helt særlige sans for delikatesse og gourmet. Den historiske klippeø er oplagt at udforske til fods eller på cykel, og muligheden for at leje sommerhus spænder helt fra klassiske huse til moderne ferieboliger med plads til hele familien.

Det er ikke dyrt at holde ferie i sommerhus

Det er faktisk billigt at holde ferie i et sommerhus, og du kan nemt finde et sommerhus til en god pris. Specielt hvis du vælger at tage af sted uden for skolernes ferier. Men selv midt i sommerferien kan du nemt finde sommerhuse til mindre end 5.000 kr. for en uge.


Er I flere der rejser sammen og søger overnatning for få dage, så er det ofte også billigere at leje et sommerhus i stedet for at bo på hotel.

Sommerhuse i Tyskland, Sverige og Norge

Hos DanCenters sommerhusudlejning finder du også tusindvis af sommerhuse og ferieboliger uden for Danmarks grænser med plads til hele familien eller alle vennerne til overnatning. Både i Sverige, Norge og Tyskland er der gode muligheder for at finde en oplagt rejsedestination.

Tag hunden med i sommerhus

Har du en hund, kat eller et helt tredje husdyr, som du vil nyde din ferie sammen med? I mange af de huse, du finder i vores katalog, er der fri adgang for husdyr. Med vores søgefunktion kan du let sortere sommerhusene ud fra, om det er tilladt at medbringe husdyr. Denne funktion kan naturligvis også med modsat fortegn bruges af allergikere og andre mennesker, der foretrækker et husdyrfrit sommerhus.
Start din søgning efter sommerhuse her:


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus