Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Danmark - nemt og billigt

Lej sommerhus i Danmark - nemt og billigt

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7.221 ferieboliger.
Søg på kort

Hold ferie i et sommerhus med DanCenter

DanCenter har mere end 7.000 sommerhuse til leje i hele Danmark - et af de største udvalg af sommerhuse i Danmark. Derfor finder du nemt det rigtige sommerhus til din ferie i Danmark.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Danmark her:

Sommerhus til leje - sådan booker du et sommerhus med DanCenter

I Danmark finder du sommerhuse, der er velegnet til både længere ophold på flere uger eller kortere ophold, eksempelvis til et weekendophold eller en miniferie. Du kan søge efter sommerhuse i Danmark på flere måder hos DanCenter. Indtast den periode, som du ønsker at holde ferie i sommerhus, og se de tilgængelige sommerhuse i listen eller på kortet.

Eller benyt vores kortfunktion til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Danmark, hvor du ønsker at holde ferie i et sommerhus. Du kan naturligvis også søge efter regioner og områder eller vælge om sommerhuset skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv under "Flere filtre".

4 populære sommerhusferier - hvad søger folk mest efter?

 • Weekendophold og miniferie i et sommerhus
 • Familieferie i sommerhus med pool
 • Ferie i et luksussommerhus
 • Sommerferie i sommerhus
 • Danmark er et fantastisk land til en ferie i sommerhus!

  Danmark har mange sommerhuse og flere hyggelige sommerhusområder, hvor du kan leje private sommerhuse. Helt fra Bornholm, over Sjælland og øerne og videre til den jyske Vestkyst findes der kilometervis af idylliske landskaber med sommerhuse, ferieboliger og rekreative områder, der giver et afbræk fra hverdagen.

  Ferie i sommerhus lægger op til både fordybelse og ren afslapning med vennerne, familien og dig selv – eller aktiv ferie og wellness, hvis du er til den slags. Hos DanCenter får du et godt overblik over vores store udvalg af sommerhuse med udgangspunkt i dit ønskede ferieområde og rejsetid samt dine forventninger til opholdet.

  Find inspiration blandt alle typer af sommerhuse, lige fra små huse i klassisk stil til rummelige luksussommerhuse og aktivitetshuse, hvor der er plads til alle, også store grupper.

  Få rabat til nogle af Danmarks bedste attraktioner, når du lejer sommerhus

  Når du lejer sommerhus med DanCenter får du samtidig rabat på entrebilletten til en række attraktioner i Danmark. Det er bl.a. LEGOLAND, Djurs Sommerland og mange flere. Læs mere her, om hvilke attraktioner du får rabat på, når du lejer sommerhus med DanCenter.

  I det lejebevis, som du modtager på mail, når du lejer sommerhus med DanCenter, er der et link til vores mobile rabathæfte, som du skal bruge, når du skal have rabat på attraktionerne. Det mobile rabathæfte viser dig også de attraktioner, som ligger nærmest, hvor du befinder dig. På den måde kan du også opdage nye attraktioner tæt ved sommerhuset, som du ikke kendte til i forvejen.

  Det traditionelle sommerhus – fortsat en favorit

  I mængden af store såvel som små, afslappede og luksuriøse sommerhuse, er der én ting, som mange mennesker er enige om, når de ser på at leje sommerhus i Danmark. Der er få ting, der vækker varme følelser som et traditionelt sommerhus i træ, der gerne ligger et stenkast fra en strand eller tæt på den flotte natur. Denne rustikke favorit har i mange årtier fungeret som et tiltrængt afbræk fra en travl hverdag fuld af tempo og ny teknologi.

  På tværs af hele Danmark finder du et udvalg af sommerhuse i den klassisk afslappede stil, hvoraf nogle har plads til et par eller en mindre familie, mens andre har plads til mange personer. Men vær på vagt, denne type sommerhus hører til blandt de mest eftertragtede, så det gælder om at være ude i god tid. Hvis du har et bestemt ønske om at være tæt på vandet, giver vores søgefunktion dig muligheden for at vælge, hvor langt du maksimalt ønsker at bo fra kysten.

  Også populært at tage i sommerhus om vinteren og efteråret

  Sommerhusudlejning i Danmark er ikke kun forbeholdt de varme sommermåneder. Hver årstid har sin charme. Eksempelvis kan du nyde de smukke efterårsfarver fra dit sommerhus i efterårsferien eller måske samle hele familien til en hyggelig vinterferie i sommerhus.

  Det er ikke mindst i de koldere måneder, du kan finde rum til fordybelse og indendørs hygge med varm kakao. Og hvem bryder sig ikke om at vende hjem til en varm stue med gang i brændeovnen efter en luftig gåtur ved vandet eller gennem skoven? Vejret har det med ikke altid at vise sig fra sin bedste side til efteråret og om vinteren, derfor har vi samlet en liste med 10 tips til indendørs hygge i sommerhuset.

  Sommerhus til leje ved de smukke jyske kyster

  Vælg mellem et stort udvalg af sommerhuse langs hele den jyske kyst. Specielt sommerhuse ved Vesterhavet i Jylland er populære. Vestkysten er berømt i hele Europa for sine brede sandstrande og høje klitter, og hver sommer strømmer mange tusinde turister til for at nyde solen og de populære strande i rummelige omgivelser.

  Fiskekutterne sejler ud året rundt, og du finder ofte deres friskfangede fisk til salg i Danmarks hyggelige havne. Nogle gange også på strandene langs de danske kyster.

  Det østlige Jylland er ikke lutter broer og færgeforbindelser. Djursland og Mols er blot eksempler på områder, der har det hele og lidt til – smukke strande, og ikke mindst børnevenlige strande, bakkede landskaber, kort distance til større byer samt rig mulighed for at leje et sommerhus, der passer til netop din forestilling om en god ferie. Oplev bl.a. det fra et sommerhus i Ebeltoft.

  Lej et sommerhus på Sjælland eller Fyn

  Der findes mange attraktive sommerhusområder på Sjælland, helt fra de sydlige øer Lolland-Falster og Møn til badebyen Gilleleje og det skønne Rørvig mod nord. Fælles for områderne er en kort distance til kysterne samt de små købstæder og havnemiljøer, der hver især har sin egen historie. Hvad enten du er ude efter et ophold til hele familien eller bare til to, er der altid noget at komme efter på de sjællandske kyster – både indenfor og udenfor.

  Også på Fyn finder du et helt unikt landskab. Her er det ikke mindst områder som Det Sydfynske Øhav, der adskiller sig fra resten af landets natur. Via et færgesystem kan du her besøge mange af de små, beboede øer og opleve den ultimative landsbyidyl. På det sydlige Fyn ligger større byer som Faaborg og Svendborg, mens Bogense og omegn på Nordfyn også har et bredt udvalg af sommerhuse til leje, både hvis I er få eller mange personer.

  Små oaser af skønhed og fred i din sommerhusferie

  De danske øer har altid været et populært rejsemål for turister af alle slags – og langt de fleste vælger da også at vende tilbage. I det sydlige Danmark finder du øer som Ærø og Langeland, der har masser af plads til besøgende. Her er der aldrig langt til kysten og de charmerende kystbyer, der ligesom landskabet omkring også lægger op til udforskning.

  Ud for den nordjyske kyst finder du Læsø, der ligeledes er rigt på sommerhuse. Den idylliske ø midt i Kattegat er elsket for sin rummelighed, stilhed og børnevenlighed. Her finder du både strande med rav, de berømte jomfruhummere og perfekte omgivelser for de vandrelystne. Ikke mindst er øen kendt for sit saltsyderi.

  En anden unik destination inden for de danske grænser er selvfølgelig Bornholm med sine storslåede klippekyster, spændende specialbutikker og helt særlige sans for delikatesse og gourmet. Den historiske klippeø er oplagt at udforske til fods eller på cykel, og muligheden for at leje sommerhus spænder helt fra klassiske huse til moderne ferieboliger med plads til hele familien.

  Det er ikke dyrt at holde ferie i sommerhus

  Det er faktisk billigt at holde ferie i et sommerhus, og du kan nemt finde et sommerhus til en god pris. Specielt hvis du vælger at tage af sted uden for skolernes ferier. Men selv midt i sommerferien kan du nemt finde sommerhuse til mindre end 5.000 kr. for en uge. Selvom du er ude last minute, så kan du være heldig at finde et billigere sommerhus.

  Er I flere der rejser sammen og søger overnatning for få dage, så er det ofte også billigere at leje et sommerhus i stedet for at bo på hotel.

  Lej et sommerhus i Tyskland, Sverige og Norge

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning finder du også tusindvis af sommerhuse og ferieboliger til overnatning uden for Danmarks grænser med plads til hele familien eller vennerne. Både i Sverige, Norge og Tyskland er der gode muligheder for at finde en oplagt rejsedestination, ligesom du finder et stort udvalg af ferieboliger.

  Tag hunden med i sommerhus

  Har du en hund, som du gerne vil have med på din ferie sammen? I mange af de vores sommerhuse, kan du have op til to hunde med uden ekstra omkostninger. Du kan læse mere om at tage hunden med i sommerhus her.

  Med vores søgefunktion på hjemmesiden kan du let sortere sommerhusene ud fra, om det er tilladt at medbringe hund. Denne funktion kan naturligvis også med modsat fortegn bruges af allergikere og andre mennesker, der foretrækker at leje et husdyrfrit sommerhus.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse i Danmark


  Sommerhus i Astrup VigHus nr: 37963Astrup Vig6 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Astrup Vig på en 3500 m² stor naturgrund med udsigt over Limfjorden og hele området. Huset er lyst og smagfuldt indrettet med komfortable møbler. Det moderne ...Sommerhus i HvidbjergHus nr: 56106Hvidbjerg6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus ugenert beliggende på grund omkranset af hække. Egen direkte sti til vandet. Den store grund har en god græsplæne, som indbyder til leg og mange andre udendørsaktiviteter. Fra stuen er der udgang ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 7190Eskov Strandpark5 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende i Eskov Strandpark, højt beliggende med god udsigt over Limfjorden. Sommerhuset er indrettet med lys entre og stort, lyst kombineret køkken og stue med masser af ...Sommerhus i Lild StrandHus nr: 4063Lild Strand8 personer,  136 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Smagfuldt sommerhus fra år 1975, som er blevet totalmoderniseret i år 2018, beliggende på en 1020 m2 stor klitgrund med flot udsigt over Vesterhavet og det naturskønne område og med kun ca. 150 m til Lild ...

  Sommerhus i Bratten StrandHus nr: 67816Bratten Strand6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.I det attraktive natur- og ferieområde Bratten Strand ligger dette sommerhus, som er renoveret i 2019, der byder på masser af charme og hygge. Sommerhuset er meget lyst med loft til kip, ovenlysvinduer ...Sommerhus i LodskovvadHus nr: 37904Lodskovvad8 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.3,0 km til kyst.Sommerhus beliggende på en stor grund med udsigt til naturarealer og med rig mulighed for at iagttage dyrelivet. På terrassen kan I nyde solskinstimerne samt solnedgangen. Huset er godt indrettet med stort ...Sommerhus i Fanø/RindbyHus nr: 4784Fanø/Rindby6 personer,  139 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende på klitgrund kun ca. 200 meter fra stranden og lige ud for badesti 11. Sommerhuset er indrettet med smagfuldt hvidt køkken, som er i åben forbindelse til spiseplads og stue, hvor der ...Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 6750Fjellerup Strand8 personer,  101 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ved Fjellerup Strand finder I dette velholdte sommerhus, hvor I klart kan fornemme hygge og de lyse farver, der gør, at I kan føle jer hjemme, fra I træder ind i huset. Sommerhuset er indrettet med veludstyret ...

  Se alle vores sommerhuse >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af sommerhus med DanCenter

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  🏡 Hvor mange sommerhuse i Danmark har DanCenter?

  Når du lejer sommerhus i Danmark hos DanCenter, kan du vælge mellem mere end 6.000 sommerhuse. DanCenter har et af de største udvalg af sommerhuse til leje i Danmark.

  ⛱ Kan man booke sommerhus i Danmark til en miniferie?

  Hos DanCenter kan du sagtens leje sommerhus i Danmark til en miniferie. Du vælger selv, om du vil leje sommerhus i en flere uger eller bare i en weekend.

  💰 Kan jeg udleje mit sommerhus i Danmark gennem DanCenter?

  Vidste du, at de første 60.000 kr., som du tjener i lejeindtægt på dit sommerhus er skattefrit i 2020?

  Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du ønsker at udleje dit sommerhus i Danmark hos DanCenter. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne for at udleje dit sommerhus.

  💛 Hvilke fordele er der ved at leje et sommerhus hos DanCenter?

  På vores hjemmeside kan du læse mere om fordelene ved at udleje dit sommerhus hos DanCenter. Læs mere om fordelene.