Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus bogense

 
Søg område: Bogense
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 42 ferieboliger.

Sommerhus bogense

At være i sommerhus i Bogense giver mulighed for at nyde den charmerende, gamle havneby og dens unikke maritime atmosfære. Området omkring Bogense byder på smukke strande og naturområder, som er ideelle for afslapning og udendørs aktiviteter. Derudover giver en ferie i Bogense en autentisk oplevelse af Danmarks naturskønhed og kulturelle rigdom i et mere fredeligt miljø end de større byer.

Læs mere om Bogense
Rating af huse for Bogense: 4.3 af 5.0 fra 11234 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 42 sommerhuse for Bogense - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i BogenseHus nr: 56515Bogense4 personer,  45 m²97 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 45826Bogense2 personer,  45 m²74 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 61954Bogense4 personer,  50 m²300 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 35136Bogense8 personer,  175 m²100 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 78259Bogense2 personer,  30 m²15 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 60030Bogense4 personer,  50 m²300 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 49384Bogense3 personer,  74 m²65 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 68104Bogense6 personer,  110 m²300 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 35600Bogense4 personer,  47 m²320 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 52969Bogense8 personer,  110 m²250 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 50990Bogense5 personer,  57 m²Sommerhus i BogenseHus nr: 9044Bogense8 personer,  109 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 44582Bogense8 personer,  110 m²250 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 56409Bogense6 personer,  95 m²208 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 43637Bogense4 personer,  47 m²320 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 56516Bogense4 personer,  35 m²97 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 36853Bogense4 personer,  47 m²320 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 37303Bogense4 personer,  48 m²320 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 40549Bogense4 personer,  70 m²230 m til kyst.Feriebolig i BogenseHus nr: 33869Bogense6+2 personer,  110 m²500 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 9582Bogense4 personer,  57 m²150 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 6717Bogense4 personer,  57 m²500 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 6716Bogense4 personer,  48 m²300 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 43928Bogense7 personer,  93 m²261 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 5729Bogense6 personer,  109 m²3,0 km til kyst.Feriebolig i BogenseHus nr: 29548Bogense2+3 personer,  57 m²500 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 4448Bogense4 personer,  49 m²300 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 44797Bogense4 personer,  30 m²15 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 39398Bogense4 personer,  70 m²320 m til kyst.Sommerhus i BogenseHus nr: 35297Bogense6 personer,  98 m²320 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Sommerhus Bogense

  Bogense er en charmerende by på Nordfyn med en rig historie og smukke omgivelser. At være i sommerhus i Bogense giver en chance for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og jag for at fordybe sig i den ro og fred, som den naturskønne omgivelse tilbyder. Bogense, med sin idylliske beliggenhed ved kysten, byder på forfriskende havbriser, smukke strande og en charmerende havnebyatmosfære, som indbyder til afslapning og refleksion. Desuden tilbyder området omkring Bogense en række aktiviteter som vandreture, cykling og fiskeri, hvilket gør det til et ideelt sted for dem, der ønsker at kombinere rekreation med fysisk aktivitet.

  I sommerhus i Bogense - hvad skal jeg se?

  Hvis du er i sommerhus i Bogense, bør du overveje at besøge følgende steder og attraktioner:

  I nærheden af ​​Bogense kan du også finde:

  Udover disse attraktioner, kan du også bare nyde den rolige atmosfære, de små gader, og den lokale kultur i Bogense. Regionen er rig på natur, historie og kulturelle oplevelser, så der er noget for enhver smag!

  Sommerhusudlejning i Bogense med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Bogense styres fra lokalkontoret i Bogense. Det er også her, hvor du får udleveret nøglen til sommerhuset. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Bogense og resten af Danmark.

  Når du leder efter sommerhus til leje i Bogense, står DanCenter for udlejningen af et mindre antal sommerhuse i Bogense. Du finder noget for enhver smag, uanset om du er på jagt efter et stort sommerhus med plads til hele familien, kort afstand til stranden eller et sommerhus med spabad og sauna.

  Lej sommerhus til din ferie med DanCenter, og få mulighed for at tage kæledyret med på ferie. I de fleste af vores sommerhuse er husdyr tilladt, og du kan have op til 2 kæledyr med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret med i sommerhus her.

  Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, hvor du bliver opdateret om tilbud og konkurrencer. Ligesom du får inspiration til sommerhusområder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

  Andre sommerhuse i nærheden af Bogense

  Nær Bogense ligger der flere skønne sommerhusområder, som tiltrækker både lokale og turister.

  Lidt sydvest for Bogense finder man Skåstrup Strand, som er kendt for sine brede sandstrande og klitter, hvor mange nyder solbadning, svømning og afslappende gåture.

  Lidt længere mod nordøst men stadig inden for bekvem afstand af Bogense ligger Tørresø, Jørgensø og Hasmark Strand - sidstnævnte er et af Fyns mest populære sommerhusområder. Her finder man en skøn strand og en campingplads, der tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter.

  Alle disse områder giver besøgende mulighed for at opleve den ægte danske "hygge" og den vidunderlige fynske natur.

  Længere østpå kan man også finde Kerteminde, som også er en hyggelig by med havn. Helt østpå kan man også besøge Nyborg.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter

  Feriecenter Bogense Strand har de perfekte rammer for en eventyrlig ferie for hele familien. Her bor I i arkitektegnede ferieboliger – nogle indrettet med brændeovn. I gåafstand fra feriecentret ligger den 700 år gamle købstad, Bogense, med sine mange restaurant- og shoppingmuligheder, og kun en halv times køretur væk ligger Odense. Her kan I bl.a. besøge H.C. Andersens barndomshjem, shoppe i gågaden, samt se søløver og løver blive fodret i Odense Zoo.

  Lige ved siden af feriecentret finder I Bogense Svømmehal, hvor I kan få jer en dukkert og en rutsjetur i vandrutsjebanen. Dagen kan I afslutte med en hyggelig gåtur langs Bogense Havn, hvor I kan opleve den autentiske maritime atmosfære. Spis aftensmad på en af de mange restauranter i Bogense, eller nyd den hjemme på feriecentret på jeres terrasse. Det er et godt alternativ til sommerhus Bogense.

  Spørgsmål og svar omkring Bogense

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvad kan jeg lave om vinteren i et Bogense sommerhus?

  Selvom sommeren ofte er den mest populære tid at besøge et sommerhus i Bogense, har vinteren også sin egen charme og tilbyder en række aktiviteter. Her er nogle ting, du kan gøre, mens du er i et sommerhus i Bogense om vinteren:

  • Hygge Indendørs: Med et tændt bål i pejsen, en god bog, og en kop varm kakao eller te kan du opleve den danske "hygge" til fulde. Spil brætspil, se film, eller tilbring kvalitetstid med familie og venner.
  • Vintergåture: Selv om vinteren kan kystlandskabet være betagende. Tag på gåture langs stranden eller i skoven og oplev naturen fra en anden side.
  • Fotografering: Vinterens lys, især ved solopgang eller solnedgang, kan give nogle fantastiske fotomuligheder, især med snebelagte landskaber og frosne vandområder.
  • Lokale Begivenheder: Tjek lokalavisen eller turistinformationen for vinterbegivenheder, markeder eller festivaler i Bogense og nærliggende områder.
  • Madlavning: Brug tid i køkkenet for at prøve nye opskrifter eller lave traditionel dansk vintermad.
  • Besøg i Bogense By: Selv om vinteren kan byen byde på charmerende gader, caféer, butikker og historiske steder.
  • Fugleture: Nogle fugle forbliver i området om vinteren, så tag en kikkert med og se, hvilke arter du kan spotte.
  • Museumsbesøg: Nordfyns Museum i Bogense kan være en god mulighed for at lære mere om områdets historie, især hvis vejret er for koldt eller vådt til udendørsaktiviteter.
  • Fiskeri: Afhængig af vejret og årstiden kan der være mulighed for vinterfiskeri i området.

  Selvom sommerhuset om vinteren kan være en roligere oplevelse sammenlignet med sommersæsonen, tilbyder det en unik mulighed for at slappe af, fordybe sig og nyde Bogenses skønhed på en mere intim måde.