Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus i Kerteminde – Ferie i den smukke købstad

Lej sommerhus i Kerteminde – Ferie i den smukke købstad

I Kerteminde finder du alt fra naturskønne områder og kvægsafari til minigolf og Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden på vikingemuseet. En halv times kørsel fra Kerteminde ligger Odense - her findes der mange oplevelser og attraktioner for hele familien. Her på siden finder du udvalget af skønne sommerhuse i Kerteminde.

Start din søgning efter et sommerhus i Kerteminde her:

Læs mere om Kerteminde

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Kerteminde

  Hus nr: 61817Kerteminde4 personer,  52 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende på en 350 m2 ugenert naturgrund ved Kerteminde. Sommerhuset er blevet totalrenoveret i 2008 og fremstår lyst og er indrettet med kombineret opholds/spisestue og køkken. Køkkenet har bl.a. komfur, opvaskemaskine ...Hus nr: 95882Kerteminde5 personer,  48 m²Kæledyr er tilladt.45 m til kyst.Sommerhus ca. 45 m fra vandet. Både fra huset og fra terrassen er der udsigt over vandet. Lyst indrettet med en kombineret opholds-/spisestue og køkken i et. Køkkenet har keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle/frys.Hus nr: 40421Kerteminde4 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.450 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende på en ugenert naturgrund. Huset er lyst indrettet med kombineret ophold/spisestue og køkken. Der kan modtages både dansk og tysk tv.Hus nr: 08380Kerteminde6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.650 m til kyst.Sommerhus i Kerteminde Sommerby beliggende på en 532 m2 stor naturgrund med to lukkede, overdækkede terrasser. Huset er renoveret i 2018 og fremstår i dag med hvide vægge og lofter. Sommerhuset er indrettet med tre soveværelser, lyst badeværelse ...Hus nr: 04864Kerteminde6 personer,  64 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Et virkeligt velholdt sommerhus i Kerteminde Sommerby beliggende på en 450 m2 stor højtliggende naturgrund med en flot udsigt over naturen omkring Kerteminde. Opholdsstuen er udstyret med brændeovn, luft/luft varmepumpe og tv med både danske ...Hus nr: 69527Kerteminde4 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.2,4 km til kyst.Sommerhus i den hyggelige landsby, Salby, lige uden for Kerteminde. Huset er totalrenoveret i 2016. Lyst indrettet med kombineret opholds/spisestue og køkken. Rummeligt køkken med bl.a. køleskab med frostboks. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. ...

  Se alle huse i området.

  Sommerhusferie i Kerteminde

  Hold sommerhusferien i Kerteminde, i Fyns nordøstligste hjørne. Byen er især kendt for Johannes Larsen, en af Fyns største malere. Besøg Johannes Larsen Museet, som er bygget op omkring malerens hjem. I Kerteminde finder I også den lille statue af en lokal fiskerpige. Statuen symboliserer byens friske og yndige døtre og betyder: den der bør elskes.

  Byen har et bredt udvalg af spisesteder og fiskerestauranter, hvor frokosten eller aftensmaden kan nydes. I Kerteminde ligger også Great Northern – en golfbane med 9 hullers Academy Course og 18 hullers Great Northern Course. I kan også besøge Kerteminde Minigolf, der har en smuk placering ved strand og marinaen. De 18 baner er skøn underholdning for hele familien.

  Fra april til og med august kan I besøge Romsø. I Kerteminde er der afgang med båden fra havnen til den lille ubeboede ø. En lille, hyggelig ø med søer, fyrtårn, jagthytte, et rigt dyreliv og det bedste af det hele: ingen biler – så kan I nyde naturen og fuldstændig afslapning.

  Oplevelser og seværdigheder på sommerhusferien i Kerteminde

  Kun 20 minutters kørsel fra Kerteminde, finder I Danmarks tredje største by: Odense, med næsten 200.000 indbyggere og mere end 1000 års historie. Her er den verdenskendte, danske forfatter H.C. Andersen, vokset op. I Odenses gamle bydel kan I opleve hvordan Odense så ud på H.C. Andersens tid, og besøge forfatterens barndomshjem. Her finder I sjældne og unikke udgaver af digterens eventyr og meget mere.

  I kan også besøge en af Fyns største attraktioner: Egeskov Slot. Egeskov Slot, blev i efteråret 2017 kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Slottet ligger ca. 40 minutters kørsel fra Kerteminde og her kan I besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøve kræfter med en vandretur i trætoppene med ”Tree Top Walking”.

  Af andre store attraktioner nær Kerteminde finder I:

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Kerteminde

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. I Kerteminde er der kun få sommerhuse til udlejning - så skynd jer at book jeres favorit sommerhus, inden det er væk. På vores lokalkontor i Rudkøbing er I sikre på at få den rette hjælp, samt gode tips og informationer. Med mange års erfaring står personalet klar – både inden og under opholdet.

  Sommerhusområder nær Kerteminde

  På Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor I kan leje sommerhus til ferien hos DanCenter. Nær Kerteminde kan I eksempelvis leje sommerhus i Bogense, Hasmark eller ved Skåstrup Strand . I kan også se alle sommerhuse på hele Nordfyn her eller det Sydfynske Øhav her.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Bogense

  Har I lyst til at prøve en lidt anderledes ferieform, er ferie i et feriecenter, en oplagt mulighed. Ikke langt fra Kerteminde på Fyn, ligger Danlands feriecenter Bogense. Byen byder på eventyr og maritim atmosfære. Her bor I i de hyggelige, arkitekttegnede ferieboliger – nogle med brændeovn, egen spa og sauna. Feriecentret er placeret tæt ved den brede sandstrand og den skønne natur. Lige ved siden af feriecentret finder I den store svømmehal – her kan I nyde en dukkert og en tur i vandrutsjebanen. Slut dagen af med en gåtur langs Bogense Havn, oplev den helt specielle stemning og nyd aftensmaden på en af de mange restauranter.