Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Kerteminde – Ferie i den smukke købstad

Lej sommerhus i Kerteminde – Ferie i den smukke købstad

 
Søg område: Kerteminde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Kerteminde – Ferie i den smukke købstad

Lej et sommerhus i Kerteminde til din næste ferie

I Kerteminde finder du alt fra naturskønne områder og kvægsafari til minigolf og Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden på vikingemuseet. En halv times kørsel fra Kerteminde ligger Odense - her findes der mange oplevelser og attraktioner for hele familien. Her på siden finder du udvalget af skønne sommerhuse i Kerteminde.

Start din søgning efter et sommerhus i Kerteminde her:

Læs mere om Kerteminde
Rating af huse for Kerteminde: 3.7 af 5.0 fra 33 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Kerteminde

  Sommerhus i KertemindeHus nr: 45724Kerteminde4 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Dette sommerhus i Kerteminde er blevet totalrenoveret i 2017, så det i dag fremstår lyst med en skøn atmosfære. Sommerhuset er beliggende på en 870 m2 stor, højtliggende naturgrund med en stor, åben terrasse med havemøbler og grill. Der er kun ...Sommerhus i KertemindeHus nr: 95882Kerteminde5 personer,  48 m²Kæledyr er tilladt.45 m til kyst.Sommerhus ca. 45 m fra vandet. Både fra huset og fra terrassen er der udsigt over vandet. Lyst indrettet med en kombineret opholds-/spisestue og køkken i et. Køkkenet har keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle/frys.Sommerhus i KertemindeHus nr: 67789Kerteminde4 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.45 m til kyst.Byhus beliggende i Kertemindes gamle bydel, ned til det gamle fiskerleje kaldet Lillestranden, hvor I stadig kan opleve en autentisk fiskerstemning. Grunden går helt ned til stranden. I stueplan finder I badeværelse med bruseniche/badekar og ...Sommerhus i KertemindeHus nr: 04860Kerteminde4 personer,  57 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i Kerteminde beliggende på en 750 m2 stor, højtliggende naturgrund. Sommerhuset har en stor, lukket og overdækket terrasse samt en stor, åben og ugenert terrasse med havemøbler og grill. Der er kun ca. 400 m til Kerteminde Nordstrand, ...

  Sommerhusferie i Kerteminde

  Hold sommerhusferien i Kerteminde, i Fyns nordøstligste hjørne. Byen er især kendt for Johannes Larsen, en af Fyns største malere. Besøg Johannes Larsen Museet, som er bygget op omkring malerens hjem. I Kerteminde finder I også den lille statue af en lokal fiskerpige. Statuen symboliserer byens friske og yndige døtre og betyder: den der bør elskes.

  Byen har et bredt udvalg af spisesteder og fiskerestauranter, hvor frokosten eller aftensmaden kan nydes. I Kerteminde ligger også Great Northern – en golfbane med 9 hullers Academy Course og 18 hullers Great Northern Course. I kan også besøge Kerteminde Minigolf, der har en smuk placering ved strand og marinaen. De 18 baner er skøn underholdning for hele familien.

  Fra april til og med august kan I besøge Romsø. I Kerteminde er der afgang med båden fra havnen til den lille ubeboede ø. En lille, hyggelig ø med søer, fyrtårn, jagthytte, et rigt dyreliv og det bedste af det hele: ingen biler – så kan I nyde naturen og fuldstændig afslapning.

  Oplevelser og seværdigheder på sommerhusferien i Kerteminde

  Kun 20 minutters kørsel fra Kerteminde finder I Danmarks tredje største by: Odense, med næsten 200.000 indbyggere og mere end 1000 års historie. Her er den verdenskendte, danske forfatter H.C. Andersen vokset op. I Odenses gamle bydel kan I opleve, hvordan Odense så ud på H.C. Andersens tid, og besøge forfatterens barndomshjem. Her finder I sjældne og unikke udgaver af digterens eventyr og meget mere.

  I kan også besøge en af Fyns største attraktioner: Egeskov Slot. Egeskov Slot, blev i foråret 2019 kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Slottet ligger ca. 40 minutters kørsel fra Kerteminde og her kan I besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøve kræfter med en vandretur i trætoppene med ”Tree Top Walking”.

  Af andre store attraktioner nær Kerteminde finder I:

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter, får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner, I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Kerteminde

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. I Kerteminde er der kun få sommerhuse til udlejning - så skynd jer at booke jeres favoritsommerhus, inden det er væk. På vores lokalkontor i Rudkøbing er I sikre på at få den rette hjælp samt gode tips og informationer. Med mange års erfaring står personalet klar – både inden og under opholdet.

  Sommerhusområder nær Kerteminde

  På Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor I kan leje sommerhus til ferien hos DanCenter. Nær Kerteminde kan I eksempelvis leje sommerhus i Bogense, Hasmark eller ved Skåstrup Strand . I kan også se alle sommerhuse på hele Nordfyn her eller det Sydfynske Øhav her.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Bogense

  Har I lyst til at prøve en lidt anderledes ferieform, er ferie i et feriecenter en oplagt mulighed. Ikke langt fra Kerteminde på Fyn, ligger Danlands feriecenter Bogense. Byen byder på eventyr og maritim atmosfære. Her bor I i de hyggelige, arkitekttegnede ferieboliger – nogle med brændeovn, eget spabad og sauna. Feriecentret er placeret tæt ved den brede sandstrand og den skønne natur. Lige ved siden af feriecentret finder I den store svømmehal – her kan I nyde en dukkert og en tur i vandrutsjebanen. Slut dagen af med en gåtur langs Bogense Havn, oplev den helt specielle stemning og nyd aftensmaden på en af de mange restauranter.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus