Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus på Fanø

 
Søg område: Fanø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 230 ferieboliger.

Lej sommerhus på Fanø

Bestil din sommerhusferie på Fanø snart - efterspørgslen er stor

Vælg det sommerhus der passer perfekt til dig og din familie og skab de perfekte rammer for en dejlig ferie på Fanø. Turen til Fanø foregår til havs med Fanølinjen og bringer jer til den lille ø. Her byder den charmende ø på massevis af oplevelser og smuk natur med klitter, brede sandstrande og mulighed for at se sælerne, der holder til nord for Fanø.

Læs mere om Fanø
Rating af huse for Fanø: 4.3 af 5.0 fra 15757 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • 230 sommerhuse for Fanø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RindbyHus nr: 6177Rindby8 personer,  136 m²500 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6186Rindby6 personer,  76 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 45596Fanø Bad4 personer,  54 m²150 m til kyst.Feriebolig i FanøHus nr: 19560Fanø2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6080Fanø Bad2+2 personer,  40 m²200 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 44756Rindby4 personer,  65 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fanø/SønderhoHus nr: 44917Fanø/Sønderho10 personer,  175 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 48964Fanø Bad4 personer,  70 m²500 m til kyst.foto
  på vej
  Hus nr: 53913
  Fanø/Rindby6 personer,  118 m²1,1 km til kyst.
  Sommerhus i Fanø/RindbyHus nr: 99293Fanø/Rindby6 personer,  87 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fanø/GrøndalHus nr: 52707Fanø/Grøndal5 personer,  66 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6133Rindby14 personer,  230 m²450 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6243Rindby4 personer,  92 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Fanø/GrøndalHus nr: 45567Fanø/Grøndal8 personer,  84 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 44971Fanø Bad4 personer,  44 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fanø/SønderhoHus nr: 39060Fanø/Sønderho4 personer,  90 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6228Rindby4 personer,  57 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fanø/RindbyHus nr: 30610Fanø/Rindby6 personer,  88 m²50 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 54656Fanø Bad4 personer,  45 m²100 m til kyst.Sommerhus i SønderhoHus nr: 6319Sønderho8 personer,  150 m²900 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6107Rindby8 personer,  143 m²800 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 44915Fanø Bad5 personer,  100 m²900 m til kyst.Feriebolig i FanøHus nr: 15108Fanø2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6100Rindby6 personer,  115 m²550 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 4230Fanø Bad5 personer,  92 m²700 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6182Rindby6 personer,  100 m²750 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 52873Fanø Bad4 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 48304Rindby4 personer,  42 m²400 m til kyst.Sommerhus i RindbyHus nr: 6940Rindby4+1 person,  62 m²200 m til kyst.Feriebolig i FanøHus nr: 15109Fanø4+2 personer,  50 m²50 m til kyst.
  Se alle 230 DanCenter sommerhuse for Fanø

  Top seværdigheder ved Fanø

  Nationalpark Vadehavet

  Nationalpark Vadehavet

  Øen Fanø ligger i den nordlige del af Nationalpark Vadehavet, der fik status af nationalpark i 2008. Vadehavet er kendt for det lavtliggende vand og brede sandstrande. Her kan også spottes sæler og findes østers. Ved Ribe findes Vadehavscentret.

  Byhus i Sønderho

  Sønderho

  På den sydlige del af Fanø ligger Sønderho, der er blevet kåret som Danmarks Smukkeste Landsby. I byen byder på kulturhistorie, museer og gallerier. Ligesom der findes mange smukt bevarede huse fra det 18. og 19. århundrede.

  Drageflyvning på Fanø

  Flyv med drage

  De brede sandstrande på Fanø er populære, når der skal flyves med drage. Hvert år i juni finder den populære Dragefestival sted på Fanø, hvor flere tusinde gæster øen for at sætte drage. Det giver et smukt syn, når de farverige drage flyver hen over himlen.

  Sort Sol på Fanø

  Sort Sol

  Naturfænomenet som ikke skal forveksles med bandet Sort Sol finder sted i Vadehavsområdet til forår og efterår. Her kan du opleve millioner af stære, der danser hen over himlen. Området er et populært hjem- og besøgssted for millioner af fugle.

  Nyd den dejlige natur på en unik ø, ved at bo i et lejet sommerhus på Fanø

  Fanø ligger midt i Vadehavet og er en lille ø lige ud for Esbjerg på den sydlige del af den jyske vestkyst. Fanøs enestående natur er præget af Vadehavet mod øst, brede sandstrande mod vest og klitplantage midt på øen.

  Ved Vadehavet på Fanøs østside kan du opleve millioner af trækfugle. Hvis du tager til Fanø i løbet af foråret eller efteråret, har du mulighed for at se naturfænomenet Sort Sol, når millioner af stære danser over himlen. Hele Vadehavet er på grund af sin unikke beliggenhed en vigtig ”rasteplads” for især svømme- og vadefugle. Området har fået status af Nationalpark og optaget på UNCESCOs liste over Verdensarv. På øens østside kan du også spotte et stort antal af sæler, som holder til her. Du får nemmest øje på sælerne, når der er lavvande.

  På grund af øens lille størrelse, er det muligt at komme rundt på hele øen på kort tid. Med et lejet sommerhus på Fanø, vil du derfor have rig mulighed for at opleve hele øen, uanset hvor på Fanø du vælger at bo.

  Tilbring ferien på Fanøs strand

  Hvis du er glad for sandstrande, kan du opleve Fanøs strand ved at leje et sommerhus mod Fanøs vestkyst. Hele Fanøs vestlige side er én lang og fantastisk sand- og badestrand. På den ca. 15 km lange strand finder du Fanø Bad, som er en historisk ferieby, der i dag består af sommerhuse, hoteller og ferielejligheder. I området finder du også Danmarks første anlagte golfbane, hvor Fanø Golfklub har til huse. I Fanøs Klitplantage midt på øen finder du et smukt landskab, der veksler mellem enge og småsøer. Plantagen har flere afmærkede vandreture. På Fanø findes der ligeledes flere gode cykelstier, hvorfor det er oplagt at opleve øen på cykel.

  Til trods for at Fanø er en lille ø, er den spækket med smukke naturlige seværdigheder. En af de bedste måder at opleve byen på, er ved at leje et sommerhus på Fanø, da du på denne måde vil kunne opleve byen som en af de lokale.

  I sommerhus på Fanø - dét skal du se

  Hvis du vælger at bo i et sommerhus på Fanø i sommerhalvåret, vil der være en masse sjove og hyggelige aktiviteter og arrangementer som du kan opleve. Heriblandt Fanø sommerkoncerter, som finder sted hver tirsdag i juli og august i Nordby Kirke. I juni måned afholdes den årlige dragefestival, som hvert år tiltrækker mange drageentusiaster, og i midten af september afholdes Fanø Strikkefestival. I Sønderho, på Fanøs sydside, finder du Fanøs Kunstmuseum, som har en fast maleriudstilling lavet af Fanømalere fra kunstnerkolonien på Fanø.

  Når du er i et sommerhus på Fanø, er du også omgivet af et utal af attraktioner. På øen kan du finde noget til enhver smag, uanset om du er til afslapning i sommerhuset, vandreture i den smukke natur og ved Nationalparken Vadehavet eller idyllisk bystemning. På Fanø finder du blandt andet også Fanø Museum, Bunkersafari, bolsjekogning, golfbane og Vadehavsvandring. Hvis du godt kan lide at bade, kan du leje et sommerhus på Fanø med udsigt til Vesterhavet på øens vestlige side. Og det er naturligvis muligt at finde boliger, hvor det er tilladt at medbringe hund eller et andet husdyr.

  Besøg Fanøs byer

  Efter en kort sejltur med den mindre bilfærge fra Esbjerg til Fanø, lægger båden til i Nordby. I Nordby, der har det største udvalg af butikker på øen, kan du slentre rundt på havnen, besøge Fanø Museum og spise på restauranterne. Hvis du følger “hovedvejen” fra Nordby mod syd, kommer du igennem de få byer på Fanø. Der går ikke længe før du kommer til Sønderho, hvis du går mod syd. Byen Sønderho blev i 2011 kåret til Danmarks Smukkeste Landsby og når du ser den, vil du hurtigt kunne forstå, hvorfor byen fik titlen. Sønderho charmerer sig frem med sine idylliske, gamle huse med stråtag og og snoede gader. For bymennesket vil det oplagte sted at leje et sommerhus på Fanø være Nordby, da det er her de fleste mennesker på Fanø befinder sig. Der er dog en masse seværdigheder på Fanø, så uanset hvor du vælger at leje et sommerhus på Fanø, vil du have nok at se og opleve.

  Smag på Fanø

  Hvis du vælger at leje et sommerhus på Fanø, skal du handle ind som de lokale. Heldigvis er der en masse forskellige gårdbutikker, samt special- og delikatesseforretninger på Fanø, der giver dig en helt særlig kulinarisk smagsoplevelse. Du kan blandt andet smage på de lokale varer som øl fra Fanø Bryghus, eller du kan købe råvarer fra de lokale gårdbutikker og senere tilberede disse i sommerhusets køkken. Det nye nordiske køkken har også smittet af på restauranterne på lille ø, som prioriterer at bruge lokale råvarer. Butikkerne på Fanø er hovedsageligt samlet i byerne Nordby, Fanø Bad, Sønderho og Rindby, hvor du også kan finde kendte kædeforretninger.

  Oplev nogle af Danmarks største forlystelser – i køreafstand fra Fanø

  Når du holder ferie i et lejet sommerhus på Fanø, kan du med fordel udforske nogle af Danmarks største forlystelser i nærheden. Oplev de vilde dyr i Givskud Zoo, besøg LEGOLAND® eller kast dig ud i surfing ved Vesterhavet. Har du brug for storbystemningen, kan du nemt og hurtigt komme til Esbjerg med færgen. I Esbjerg kan du se skulpturen De Fire Hvide Mænd, shoppe i byens gader og blive klogere på Fiskeri- og Søfartsmuseet.

  Opdag Fanø året rundt

  Du kan sagtens vælge at holde ferie og leje et sommerhus på Fanø uden for sommersæsonen, da øen er en oplagt feriedestination uanset årstiden. Uden for sommersæsonen kan der også være penge at spare på at leje sommerhuse på Fanø – en god måde at få mere for pengene. Du kommer ikke til at gå ned på oplevelser, fordi du holder sommerhusferie uden for højsæsonen.

  I foråret og efteråret venter den smukke natur på Fanø på at blive oplevet – se blandt andet stærene ved Vadehavet danse over himlen. Ligesom du kan bruge dine traveture på at vende blikket ned mod sandet og kigge efter rav. Både vind- og havtemperaturen spiller ind når du skal finde rav, hvilket gør forår, efterår og vinter til oplagte tidspunkter at lede efter havets guld.

  Sommerhusudlejning Fanø

  DanCenter arbejder med sommerhusudlejning på Fanø, og har omkring 200 sommerhuse til leje på Fanø. Fanø er et populært ferieområde i Danmark, så det er en god idé at bestille sit sommerhus i god tid inden sommerferien - især hvis man skal have mange overnatninger. Hos DanCenter kan du vælge mellem et stort udvalg af sommerhuse – alt fra idylliske sommerhuse i Fanøs smukke natur til luksussommerhuse med pool og plads til hele familien og mange soverum, der skaber de perfekte rammer for en ferie på Fanø.

  DanCenter har et lokalt kontor beliggende centralt på Fanø, og her står vi klar med gode tips til hvilke attraktioner og seværdigheder du skal besøge, når du holder ferie i dit lejede sommerhus på Fanø. Vi kan også hjælpe dig, hvis der opstår spørgsmål til sommerhuset eller ferieboligen i løbet af dit ophold.

  Hvis du gerne vil opleve øen uden at leje et sommerhus på Fanø, kan du komme til øen ved at tage Færgen Fanølinjen, som sejler fra Esbjerg. Turen tager kun omkring 12 minutter, og der er mange daglige afgange begge veje. Læs mere om sejlplan og priser for Fanølinjen.

  Andre sommerhusområder nær Fanø

  Hvis du ikke er helt sikker på om at du vil leje et sommerhus på Fanø, og gerne vil udforske andre sommerhusområder i Danmark der ligger tæt på Fanø, kan vi anbefale Blåvand, Hvide Sande, Houstrup Strand eller Henne Strand, som ligger nord for Fanø. Begge områder har masser af aktiviteter at byde på, og de ligger ved fantastiske badestrande. Du kan også leje et sommerhus på øen Rømø, som ligger lidt syd for Fanø. Nord for Blåvand finder du også sommerhusområdet Vejers Strand, og længere nordpå finder du området Jegum.

  Hold ferie hos Danland Fanø


  Hvis du gerne vil prøve en lidt anderledes ferieform og skifte ferien i et sommerhus på Fanø ud med noget andet, kan du prøve et ophold på et feriecenter.

  Vores søstervirksomhed Danland har et feriecenter på Fanø. Når du bor i centret, har du adgang til en række fællesfaciliteter. Blandt indendørsaktiviteterne er der en pool, sauna, legerum m.m. Udendørs finder du en opvarmet pool, en skovlegeplads samt forskellige aktiviteter, hvor du kan udfordre dine rejsekammerater.