Menu

DanCenter Sommerhusudlejning
Sommerhusudlejning Blåvand,ab-test-20180614-DCDK-original

Lej sommerhus i Blåvand med DanCenter

Hos DanCenter har du et bredt udvalg af skønne sommerhuse i Blåvand. Blandt vores flere end 300 sommerhuse i Blåvand og omegn kan du vælge mellem alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med swimmingpool, spabad, sauna og masser af aktiviteter.

Området Blåvand

Blåvand er et af landets mest naturskønne områder med strandklitter og med sine hvide, brede sandstrande så langt øjet rækker. Blåvand by har et utal af gode spisesteder og caféer, og for børnefamilierne er Blåvand Zoo helt ideel. Her har man bl.a. mulighed for at klappe og fodre dyrene og ride på ponyer – uden tvivl en dejlig ferieoplevelse for børnene. I 2017 fik Blåvand en ny top-attraktion i form af museet Tirpitz, som fortæller historien om den enorme bunker fra 2. verdenskrig. Museet er tegnet af den berømte tegnestue BIG.
At leje et sommerhus i Blåvand er en dejlig oplevelse, netop fordi området har så meget at byde på. Og hos DanCenter er der plads til hele familien – også hundene. I flere af vores sommerhuse kan du nemlig – uden ekstra omkostninger – tage op til to kæledyr. Blåvand er i øvrigt et meget hundevenligt område, bl.a. med hundeskove, hvor I rigtig kan få masser af frisk luft og sjove oplevelser sammen.

Personalet på vores lokalkontor i Blåvand står klar til at hjælpe dig før og under din ferie. Det er bl.a. her, du får udleveret din sommerhusnøgle og kan få masser af gode tips til seværdigheder og aktiviteter i lokalområdet.

Vil du se mere, så se flere sommerhuse ved Vesterhavet hér.

Nyd din ferie i et rigtigt Blåvand sommerhus

DanCenter tilbyder sommerhusudlejning i Blåvand til dig, som har lyst til en ferie nær hvide strande og smukke naturomgivelser med oplevelser for hele familien. Blandt vores flere end 300 sommerhuse i området kan du vælge mellem alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med swimmingpool, spabad, sauna og masser af aktiviteter. Du skal blot fortælle os lidt om dine ønsker og behov for din ferie i et sommerhus i Blåvand, så hjælper vi dig med at skræddersy netop den ferie, der passer til dig og din familie bedst. Og det kan du gøre direkte i søgemaskinen lige her nedenfor.

Sommerhusene i Blåvand bærer præg af rigtig dansk sommerhusstemning. De oser af hygge og afslapning. Mange af sommerhusene i Blåvand ligger tæt ved smukke og hvide strande, flot og inspirerende natur og glade feriegæster. Vesterhavet ligger kun et stenkast borte og giver dig direkte adgang til både en frisk morgen-, eftermiddags- og aftendukkert. Forkæl dig selv og hele din familie med en gåtur langs den vestjyske sandstrand og sug en masse ny energi til dig. På den ene side kan du kigge ud over det smukke danske Vesterhav og nyde lyden af de brusende bølger. På den anden side kan du nyde udsigten over de mange flotte sommerhuse i Blåvand, hvor andre feriegæster sidder på deres solrige terrasser og nyder en øl, grillmad og hinandens selskab imens børnene leger i haven. Giv din familie en skøn fællesoplevelse og nyd jeres ferie i et sommerhus i Blåvand.

Oplev Blåvand

Blåvand by har et utal af gode spisesteder og caféer samt fine shopping-muligheder, blandt andet specialbutikker med modetøj, sko, brugskunst og meget andet. Du kan også købe frisk fisk hos fiskehandleren til en lækker frokost på terrassen i sommerhuset i Blåvand.

At leje et sommerhus i Blåvand er en dejlig oplevelse, netop fordi området har så meget at byde på. F.eks.:

Dét helt specielle ved Blåvand

Badevandskvaliteten i Blåvand er yderst god, da vandet i flere år i træk er blevet klassificeret som noget af det bedste badevand, du kan tænke dig. Badevandet af denne særligt høje kvalitet finder du specielt ved Blåvand Fyr lige syd for Blåvandshuk. Omkring samme sted finder du også Vesterhavets første badebro nogensinde. Mere præcist 3 kilometer syd for Blåvandshuk. Den 60 meter lange badebro giver dig et panoramablik udover det smukke Vesterhav nær Blåvand og et tilbageblik giver dig en smuk udsigt over den lange hvide strande og klitterne i Blåvand. Det gør sommerhusudlejning i Blåvand særligt attraktivt.

Feriecenter i Blåvand

Hvis du ønsker at prøve en lidt anderledes ferieform end ferie i sommerhus, så kan du prøve et ophold på feriecenter. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning. DanCenters søsterviksomhed Danland har Ho feriecenter, som ligger ved Blåvand. Her har du gratis adgang til en lang række faciliteter såsom børnevenligt badeland, suana, spabad og legeland.

Sommerhusområder tæt ved Blåvand

Rundt om Blåvand findes der andre rigtige gode sommerhusområder, hvor du også kan leje sommerhus. Lej eksempelvis sommerhus i Henne Strand eller Houstrup Strand, som ligger lidt nord for Blåvand. Du kan også tage på ø-ferie og leje sommerhus på Fanø eller Rømø, som ligger syd for Blåvand.

Start din søgning efter et sommerhus i Blåvand nedenfor: