Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Luksus sommerhus i Blåvand

Få masser af plads til familie og venner i et luksus sommerhus i Blåvand


Nyd en ferie i Blåvand ud over det sædvanlige. Book et af vores store luksus sommerhuse hvor der er sørger for ekstra feriesjov med eksempelvis indendørs pool, sauna, billiard, bordtennis osv.

Vores store luksus sommerhuse i Blåvand har ofte en stor grund, så der er god plads til hele familien både inde og ude.

Bestil et luksus sommerhus i Blåvand her

En skøn ferie i Blåvand med et luksus sommerhus

Der er rig mulighed for ekstra luksus, når du bestiller et stort luksus sommerhus i Blåvand. Her kan du invitere hele familien eller tage dine venner med på en ferie i Blåvand.

I vores store luksus sommerhuse er der ofte egen private pool samt spa og saune (under hvert hus kan du læse om huset præcise faciliteter). Rundt om huset er der terrasse, som giver mulighed for dejlige stunder i haven. I nogle huse er der også gynger og sandkasse i haven, hvilket er et stort hit for de små børn.

Når du holder ferie i Blåvand, er du naturligvis tæt ved Vesterhavet og gode badestrande, eksempelvis ved hvidbjerg strand. Blåvand er et område du kan besøge året rundt og opleve den smukke natur på de forskellige årstider.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i et luksus sommerhus i Blåvand.

Vores gæster anbefaler disse luksus sommerhuse i Blåvand


Sommerhus i BlåvandHus nr: 10882Blåvand18 personer,  242 m²1,9 km til kyst.Velindrettet sommerhus i Blåvand med imponerende poolafdeling der indeholder en 18 m² stor pool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og et dejligt 4-personers spabad samt en stor sauna. Derudover er der ...Sommerhus i BlåvandHus nr: 48496Blåvand24 personer,  450 m²1,5 km til kyst.Stort og velindrettet sommerhus centralt beliggende i Blåvand med masser af spændende detaljer og aktivitetsmuligheder. Poolafdelingen har både stor swimmingpool, vandrutschebane, stort indbygget spabad ...Sommerhus i BlåvandHus nr: 52824Blåvand22 personer,  256 m²1,1 km til kyst.Ved Blåvand finder I dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og plads til mange mennesker. Med hele 256 m2 er der god plads til alle feriegæster – også selvom I er 22 samlet til familiefest, ...Sommerhus i BlåvandHus nr: 69130Blåvand16 personer,  270 m²1,8 km til kyst.Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna i Blåvand med imponerende poolafdeling. I poolafdelingen finder I en 18 m² stor swimmingpool med vandrutsjebane, volleyballnet, modstrømsanlæg og ...

Se alle luksus sommerhuse i Blåvand >>