Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Tag på FamilieWeekend i sommerhus med plads til 8-24 personer

4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 65 års erfaring
Nærhed
32 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Få tid til hinanden og nye skønne oplevelser i et sommerhus lige efter dit ønske

Saml flere generationer af familien - eller alle vennerne - på en weekendtur fyldt med hygge og sjov.Husk: Der er rift om de store luksussommerhuse, og derfor er det smart at være ude i ekstra god tid.


Mange af DanCenters store sommerhuse har swimmingpool og spa samt et hav af aktivitetsmuligheder som fx bordfodbold, bordtennis og billard. De perfekte rammer for en sjov, festlig eller hyggelig weekend med familie og venner.

Billigere end du tror

Mange tror, at det er dyrt at leje et stort luksus-sommerhus med masser af lækre faciliteter, men prisen pr. person er overraskende lav.


Ser du på prisen pr. person, er den tæt på det samme som for de mindre sommerhuse med plads til færre personer. Udregner du prisen pr. nat, vil du opdage, at det er meget billigere end at samles på fx et hotel eller en kro.


En weekend (minimum 2 overnatninger) afholdt indtil juni eller fra fra september til december kan bestilles straks - dog med undtagelse af enkelte perioder, hvor miniferie tidligst skal bestilles 8 uger før opholdet.


Ugeophold i DanCenters store sommerhuse kan bestilles hele året rundt.Reservér din FamilieWeekend allerede nu: