Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Tag din hund gratis med på ferie

Selvfølgelig skal familiens bedste ven med på sommerhusferien i Danmark

Et sommerhus i Danmark er helt perfekt, når din hund skal med på ferie. Hér har den rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand – lige uden for døren. For hos DanCenter er der plads til hele familien – også hundene. I mange af vores sommerhuse kan du nemlig tage op til to kæledyr med på din ferie. Hvad er en ferie i sommerhus uden dine bedste venner?Sommerhusferie er ferie for hele familien – også for hunden!

Danmark er hundens bedste ven

Danmark er et meget hundevenligt ferieland, bl.a. med hundeskove, hvor I rigtig kan få masser af frisk luft og sjove oplevelser sammen. I vinterhalvåret, oktober-marts, må dine firbenede venner løbe frit omkring på stranden uden snor. I sommerhalvåret, april-september, skal der dog snor på de firbenede - af hensyn til andre badegæster.
Sommerhuse for op til to kæledyr - naturligvis uden ekstra omkostninger!

Spørgsmål og svar

Må jeg tage min hund med i alle DanCenters sommerhuse og ferieboliger?

De fleste sommerhuse og ferieboliger hos DanCenter kan du medbringe op til 2 kæledyr gratis. Der er dog også sommerhuse, hvor du ikke må medbringe kæledyr.

Koster det noget at tage min hund med i min lejede feriebolig?

Nej. Hos DanCenter opkræver vi ikke et hundegebyr, så det koster ikke noget ekstra at tage din hund med i vores hundevenlige sommerhuse og ferieboliger.

Hvor mange af DanCenters sommerhuse er hundevenlige?

Langt de fleste af vores sommerhuse og ferieboliger tillader kæledyr. Vi har omkring 3.400 sommerhuse i Danmark, der tillader kæledyr.

Må jeg tage mere end én hund med i sommerhuset?

Hos DanCenter tillader vi, at du tager op til to hunde med på din sommerhusferier. Vi anbefaler dog, at du læser reglerne for netop det sommerhus, som du har lejet.

Skal jeg være særligt opmærksom på noget, når jeg tager min hund med i sommerhuset?

Sørg for at din hund ikke generer de andre feriegæster i området, hvis du har lejet et sommerhus på en populær turistdestination. Derudover bør du ikke lade din hund være oppe på møblerne i sommerhuset, dvs. senge, sofaer osv.

Gælder der særlige regler for andre kæledyr end hunde?

Som regel gælder det, at du kun må tage de kæledyr med, som der fremgår af reglerne for det enkelte sommerhus.