Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhuse i Blokhus - Stort udvalg af feriehuse

 
Søg område: Blokhus
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 78 ferieboliger.

Sommerhuse i Blokhus - Stort udvalg af feriehuse

Hold ferie i sommerhus i Blokhus - en hyggelig ferie med familie og venner

I Blokhus kan du det hele - her er du tæt på mange oplevelser, smuk natur og en af vestkystens og Danmarks bedste badestrande. En af de største attraktioner ved Blokhus er; Fårup Sommerland. Forlystelsesparken byder på flere timers sjov og vilde forlystelser for hele familien.

Her på siden finder du et stort udvalg af skønne sommerhuse, uanset om du er på jagt efter et klassisk sommerhus eller et stort luksussommerhus i Blokhus.

Start din søgning efter et sommerhus i Blokhus her:

Læs mere om Blokhus
Rating af huse for Blokhus: 4.2 af 5.0 fra 53195 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Nordsøen Oceanarium
 • Fårup Sommerland
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Skagen Museum
 • Skagen By og Egnsmuseum
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Voergaard Slot
 • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Fun Park Hirtshals
 • Action House Funcenter
 • Family Farm Fun Park
 • Børglum Kloster
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • 78 sommerhuse for Blokhus - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i BlokhusHus nr: 46278Blokhus8 personer,  96 m²2,2 km til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46314Blokhus4+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 9145Blokhus8 personer,  100 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 56500Blokhus6 personer,  67 m²350 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 9134Blokhus6 personer,  66 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 56994Blokhus6 personer,  100 m²500 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46292Blokhus2+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 28380Blokhus6 personer,  127 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 5792Blokhus6 personer,  133 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 51777Blokhus6 personer,  63 m²1,7 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 27474Blokhus9 personer,  100 m²950 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 90974Blokhus4 personer,  50 m²600 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 49876Blokhus4+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46294Blokhus2+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 45550Blokhus14 personer,  152 m²1,3 km til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46304Blokhus4+2 personer,  60 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 67485Blokhus6 personer,  62 m²2,4 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 90193Blokhus6 personer,  60 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 54959Blokhus6 personer,  97 m²850 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46245Blokhus2+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 49611Blokhus2+4 personer,  51 m²50 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46295Blokhus2+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 9102Blokhus8 personer,  112 m²900 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46311Blokhus4+4 personer,  66 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 9103Blokhus12 personer,  280 m²900 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 54503Blokhus8 personer,  111 m²500 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 49489Blokhus2+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 49694Blokhus4+2 personer,  51 m²50 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46312Blokhus4+4 personer,  66 m²50 m til kyst.Sommerhus i BlokhusHus nr: 9185Blokhus6 personer,  119 m²2,0 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder ved Blokhus

  Fårup Sommerland

  Fårup Sommerland

  Ude midt i skoven ved Blokhus ligger Fårup Sommerland. Her venter forlystelser for store og små. Snur rundt i Hvirvelvinden, bliv våd i Træstammerne, kom både under og over vandet i Orkanen og kør på eventyr rundt i parken med Fårup Railways.

  Blokhus ligger blot få km fra Fårup Sommerland

  Blokhus Strand

  Blokhus Strand

  Den brede sandstrand i Blokhus trækker året rundt både lokale og turister. Som noget helt særligt er det muligt at køre fra på stranden ved Blokhus. På de fleste dage er det muligt at køre i bil langs stranden fra Rødhus og til Løkken.

  Vælg sommerhus med havudsigt i Blokhus og bo lige ved stranden

  Rubjerg Knude Fyr

  Rubjerg Knude Fyr

  Rubjerg Knude Fyr tordner op over klitterne og det nøgne omkringliggende landskab. Hvert år kommer fyret år tættere og tættere på kysten. I et forsøg på at forlænge fyrets levetid, blev det i efteråret 2019 flyttet længere ind i landet.

  Sommerhus nær Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup

  Feriebyer ved Jammerbugten

  Feriebyer ved Jammerbugten

  Langs kysten ud til Jammerbugten ligger feriebyerne som perler på en snor. Lige fra det mindre sommerhusområde i Rødhus til store feriebyer som Blokhus og Løkken. Der findes også charmerende feriebyer som Saltum og Slettestrand.

  Sommerhus ved Jammerbugten

  Sommerhus til leje i Blokhus

  Blokhus ligger i Nordjylland lige ved en af de bedste badestrande ved Vesterhavet. Blokhus Strand er en af de største attraktioner i byen, og du kan sagtens tage bilen med på stranden. Som en af de få sandstrande kan du køre i bil på stranden - på gode dage kan du faktisk køre på stranden fra Rødhus til Løkken Strand.

  Udover de hvide sandstrande er Blokhus også en ferieby med et aktivt byliv med mange aktiviteter og flere koncerter i løbet af sommeren. Hvert år afholdes Blokhus Marathon i byen – et maraton i særklasse. Løb de 41.195 m i skoven, klitterne og stranden langs det vilde Vesterhav i Danmarks smukkeste natur. Det smukke landskab i Blokhus byder også på gode muligheder for at vandre-, ride- og cykelture.

  Blokhus er et tidligere fiskerleje med en lang og spændende historie bag sig. I byen finder du et væld af gode spisesteder – blandt andet Blokhus Fiskerestaurant med fiske- og skaldyrsbuffet, hvor fisken altid kommer frisk fra Hirtshals Fiskeauktion.

  I Blokhus finder du også er mindre butiksområde, hvor du kan gøre lidt ferieshopping. I løbet af sommeren kan du også gå til Hune, der ligger lige ved siden af Blokhus. Her kan du besøge sandskulpturfestivalen eller det ugentlige marked. Det er altså oplagt at booke et Blokhus sommerhus.

  Læg vejen forbi Aalborg fra din feriebolig i Blokhus

  Dit sommerhus i Blokhus ligger kun en køretur væk fra Danmarks fjerdestørste by: Aalborg, som bestemt er et besøg værd. Her kan du gå tur på den nye havnefront, hvor du kan kigge nærmere på arkitektur i verdensklasse som Utzon Center og Musikkens Hus.

  Dertil kommer de mange kulturelle attraktioner som Kunsten, det store antal af Street Art-malerier, der pynter på byens huse.

  Aalborg byder på storbystemning med pulserende liv, gode shoppingmuligheder og spændende gastronomi i byens gader og ved Aalborg Street Food samt hyggelige caféer. Få den helt store smagsoplevelser med gourmetretter på nogle af Nordjyllands bedste restauranter ifølge White Guide.

  Oplevelser i og omkring Blokhus – hvad skal du se

  I Blokhus er der mange aktiviteter og attraktioner for hele familien og noget for enhver smag. Inden for kort afstand ligger attraktioner som Blokhus Golfklub. Blokhus Golfklub ligger midt i den smukke natur ved den nordjyske kyst - her er 3 forskellige baner, som kan benyttes alt efter evne.

  Besøg også pladsen ”Gateway Blokhus” i Blokhus Klitplantage, der er perfekt til en aktiv dag i skoven. Her finder du både vandre- og cykelture, shelters, naturlegeplads og picnic- og grillområder.

  Lejer du sommerhus i Blokhus, er du samtidig tæt på nogen er Danmarks sjoveste attraktioner. Der findes attraktioner for enhver smag og alder – her er et lille udpluk af attraktioner omkring Blokhus.

 • Nordsøens Oceanarium – Nordeuropas største akvarium med over 70 forskellige fiskearter i 5 store og 40 mindre akvarier. Her er der oplevelser for hele familien, når I går på opdagelse i havets imponerende dyreliv.

 • Aalborg Zoo – En af Danmarks største zoologiske haver med over 130 forskellige eksotiske dyrearter. Den afrikanske elefant, Borneo-orangutangen, røde pandaer, isbjørne og den asiatiske løve er blot nogle af de fantastiske dyrearter I kan opleve i Aalborg Zoo.

 • Hirtshals Fun-Park – Besøger du Blokhus mellem april og september, bør du kigge Fun-Parken. Et besøgslandbrug med dyreoplevelser under frie forhold. I det store naturområde findes der både krondyr, dådyr, æsler, vaskebjørne og ræve. I indianerlejren er der bålplads, tipi og bueskydning - et sandt paradis for børnene.

 • Børglum Kloster – En gammel vikingekongsgård der stammer fra begyndelsen af det 12. århundrede og gemmer på en lang historie. I dag er Børglum Kloster et museum om stedets historie med skiftende temaudstillinger. Ligesom stedet lagde kulisse til TV2s julekalender “Ludvig og Julemanden”.

 • Fårup Sommerland – Den store familiepark i skoven byder på en hel dags sjov. Her er der underholdning for hele familien med børnetivoli for de mindste, vilde rutsjebaner for dem, der vil have sus i maven, og den sjove Aquapark med vandforlystelser og bassiner for alle vandhundene. I kan tage alle de ture I vil, når først entréen er betalt.
 • Lejer du dit sommerhus eller feriebolig hos DanCenter får du rabat til nogle af Danmarks mest populære attraktioner. Du kan finde, hvilke attraktioner du får rabat på her, når du holder din ferie med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Blokhus

  DanCenter Sommerhusudlejning i Blokhus finder du mere end 40 sommerhuse beliggende i Blokhus. Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger eksempelvis din sommerferie hos os, er du sikker på, at alt forløber, som det skal.

  Ved vores sommerhusudlejning i Blokhus kan vi hjælpe dig med at finde lige det sommerhus i Blokhus, der passer til dine behov – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller pool eller et luksussommerhus i Blokhus, finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  Tag hunden med i sommerhus i Blokhus

  Hvorfor lade hunden blive hjemme, når du holder ferie i sommerhus i Danmark? Når du vælger at leje et sommerhus med DanCenter, kan din firbenede ven også komme med. Faktisk kan du i flere af DanCenters sommerhuse have op til to hunde med på ferien. Her kan du læse mere om at tage hunden med på ferie.

  Sommerhusområder tæt ved Blokhus

  Der findes også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Blokhus. Du kan blandt andet leje sommerhus i Løkken, Skallerup Klit, Rødhus Strand, Saltum Strand, Lønstrup eller Tranum Strand. Kører du helt nordpå, kan du finde sommerhuse i Skagen og Tværsted.

  I nærheden af Blokhus, på vej mod Hanstholm, finder du sommerhusområderne Vigsø, Vorupør og Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii, på grund af området gode surf-forhold.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Blokhus

  Vil du gerne prøve en anden type feriebolig i Blokhus, kan du holde ferien i et Danland Feriecenter og kom på badeferie året rundt. Når du lejer en ferielejlighed i Blokhus, har du feriecentrets aktiviteter til din rådighed. Her finder du aktiviteter, som du ikke finder, når du holder ferie i sommerhus eller ferielejlighed i Blokhus.

  Tag på ferie i Danland Feriecenter Blokhus og få sus i maven i vandrutsjebanen, som findes i det store subtropiske badeland, der hører til feriecentret. Uanset hvad vejrguderne lover, kan du altid hoppe i badetøjet og boltre dig i bølgerne, svømme baner eller slappe af i spaen og saunaen.

  Skinner solen og er vejret varmt, strækker en af Nordeuropas bedste badestrande sig lige uden for døren. Udendørs på feriecentret er der både trampolin, legeplads og volleybane til børnene, og vil I holde formen ved lige på ferien, har feriecentret sit helt eget træningscenter med træningsredskaber- og maskiner.

  Spørgsmål og svar omkring Blokhus

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Blokhus?

  DanCenter har mere end 40 sommerhuse i Blokhus. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der passer til dine behov - uanset om der er tale om et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller pool eller et stort luksussommerhus med plads til hele familien.

  Hvilke steder bør jeg besøge i Blokhus?

  Når du lejer sommerhus i Blokhus, har du flere seværdigheder og aktiviteter indenfor rækkevidde. Du kan blandt andet opleve:

  • Blokhus strand, der er en af Danmarks bedste badestrande. Det er muligt at køre i bil på stranden. På en god dag kan du faktisk køre på stranden hele vejen fra Rødhus til Løkken Strand.
  • Fårup Sommerland, der ofte er kåret som en af Danmarks bedste sommerland.
  • Museum for Papirkunst har ofte forskellige udstillere. Museet ligger i den mindre ferieby Hune, som du kører igennem på vej til Blokhus.
  • Skulpturparken Blokhus ligger i Hune og har hvert år et nyt tema.
  • Aalborg - besøg Danmarks fjerdestørste by, når du lejer sommerhus i Blokhus

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Blokhus?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Gåture og badning på områdets fantastiske strande
  • Bunkermuseet Hirtshals
  • Børglum Kloster, hvor TV2’s julekalender “Ludvig og Julemanden” blev optaget
  • Cykelture i naturen omkring Blokhus
  • Køre til Skagen og gå en tur ud på Grenen og senere se solnedgangen i Gammel Skagen