Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Lej sommerhus i Blokhus og få sjove oplevelser for hele familien

Lej sommerhus i Blokhus og få sjove oplevelser for hele familien

 
Søg område: Blokhus
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 67 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Lej sommerhus i Blokhus og få sjove oplevelser for hele familien

Hold din sommerhusferie i Blokhus og få en hyggelig ferie sammen med familien

I Blokhus finder du mange oplevelser, smuk natur og en af vestkystens allerfineste badestrande. En af de største attraktioner i Blokhus er Fårup Sommerland. Forlystelsesparken byder på en hel dags sjov, og vilde forlystelser, med hele familien. Her på siden finder du udvalget af skønne sommerhuse i Blokhus - lige fra klassiske sommerhuse til huse med havudsigt eller pool.

Start din søgning efter et sommerhus i Blokhus her:

Læs mere om Blokhus
Rating af huse for Blokhus: 4.1 af 5.0 fra 28824 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Nordsøen Oceanarium
 • Fårup Sommerland
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Skagen Museum
 • Skagen By og Egnsmuseum
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Voergaard Slot
 • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Fun Park Hirtshals
 • Action House Funcenter
 • Family Farm Fun Park
 • Børglum Kloster
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Blokhus

  Hus nr: 90974Blokhus4 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Komfortabelt indrettet hus med flisebadeværelse. Centralt beliggende på mindre grund uden støj, tæt på strand og indkøb. Dobbeltsengen er 3/4. Tæt på ridning og minigolf.Hus nr: 49731Blokhus4+2 personer,  51 m²Kæledyr er ikke tilladt.Lige ud til Nordeuropas bedste badestrand med fint hvidt sand og høje klitter. Hér finder du bl.a. badeland og wellness.Hus nr: 49875Blokhus4+2 personer,  51 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Lige ud til Nordeuropas bedste badestrand med fint hvidt sand og høje klitter. Hér finder du bl.a. badeland og wellness.Hus nr: 46295Blokhus2+2 personer,  51 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Lige ud til Nordeuropas bedste badestrand med fint hvidt sand og høje klitter. Hér finder du bl.a. badeland og wellness.Hus nr: 89417Blokhus8 personer,  170 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool beliggende på havegrund med græs og stort fliseareal. Huset består af to separate bygninger forbundet af en åben solgård. Den ene bygning er primært med glaspartier og indeholder swimmingpool, som kan benyttes fra ...Hus nr: 46292Blokhus2+2 personer,  51 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Lige ud til Nordeuropas bedste badestrand med fint hvidt sand og høje klitter. Hér finder du bl.a. badeland og wellness.

  Se alle huse i området.

  Sommerhusferie i Blokhus

  Blokhus ligger ved en af de bedste badestrande ved Vesterhavet. Blokhus strand er en af de største attraktioner i byen. Udover den hvide sandstrand er Blokhus også en ferieby med et aktivt byliv med mange aktiviteter og flere koncerter under sommeren. Hvert år afholdes Blokhus Marathon i byen – et maraton i særklasse. Løb de 41.195 m i skoven, klitterne og stranden langs det vilde Vesterhav i Danmarks smukkeste natur. Det smukke landskab i Blokhus byder også på gode muligheder for at vandre-, ride- og cykelture.

  Blokhus er et tidligere fiskerleje med en lang og spændende historie bag sig. I byen finder man et væld af gode spisesteder – blandt andet Blokhus fiskerestaurant med fiske- og skaldyrsbuffet, hvor fisken altid kommer frisk fra Hirtshals Fiskeauktion.

  Blokhus ligger kun en køretur væk fra Danmarks fjerde største by: Aalborg. Her finder I arkitektur i verdensklasse og kulturelle attraktioner – besøg blandt andet Utzon Center eller Kunsten, Museum of Modern Art. Aalborg byder på storbystemning med pulserende liv, gode shopping muligheder og spændende gastronomi med Aalborg Street Food og hyggelige caféer. Få den helt store smagsoplevelser med gourmetretter på nogle af Nordjyllands bedste restauranter ifølge White Guide.

  Oplevelser i og omkring Blokhus – det skal du se

  I Blokhus er der mange aktiviteter og attraktioner for hele familien og noget for enhver smag. Inden for kort afstand ligger attraktioner som Blokhus Golfklub. Blokhus Golfklub ligger midt i den smukke natur ved den nordjyske kyst - her er 3 forskellige baner som kan benyttes alt efter evne. Besøg også pladsen ”Gateway Blokhus” i Blokhus Klitplantage. Perfekt til en aktiv dag i skoven – find både vandre- og cykelture, shelters, naturlegeplads og picnic- og grillområder.

  Holder du sommerhusferien i Blokhus er du samtidig tæt på nogen er Danmarks sjoveste attraktioner. Der findes attraktioner for enhver smag og alder – her er et lille udpluk af attraktioner omkring Blokhus.

  Nordsøens Oceanarium – Nordeuropas største akvarium med over 70 forskellige fiskearter i 5 store og 40 mindre akvarier. Her er der oplevelser for hele familien når I går på opdagelse i havets imponerende dyreliv.

  Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på , når du holder din ferie med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Blokhus

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du omkring 40 sommerhuse beliggende i Blokhus – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter.

  Sommerhusområder tæt ved Blokhus

  Du finder også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Blokhus. Lej eksempelvis sommerhus i Løkken, Nr. Lyngby eller Tranum Strand

  Se også sommerhuse ved Jammerbugten .

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Blokhus

  Hold ferien i et Danland feriecenter og kom på badeferie året rundt. På ferien i et feriecenter findes aktiviteter, som ikke findes på sommerhusferien.

  Tag på ferie i Blokhus feriecenter og få sus i maven af den store vandrutschebane, som findes i det store subtropiske badeland, der hører til feriecentret. Uanset hvad vejrguderne lover, kan I altid hoppe i badetøjet og boltre jer i bølgerne, svøm baner eller slap af i spaen og saunaen. Skinner solen og er vejret varmt, strækker Nordeuropas bedste badestrand sig lige uden for døren. Udendørs på feriecentret er der både trampolin, legeplads og volleybane til børnene, og vil I holde formen ved lige på ferien, har feriecentret sit helt eget træningscenter med træningsredskaber- og maskiner.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus