Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Nordjylland - Ferie midt i naturen

Lej sommerhus i Nordjylland - Ferie midt i naturen

 
Søg område: Nordjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1.376 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus i Nordjylland - Ferie midt i naturen

Hold en skøn sommerhusferie i Nordjylland

Nordjylland danner rammerne om noget af den mest unikke og storslåede natur i hele landet. Mærk vinden fra Vesterhavet eller tag en tur ud til de imponerende klitter. DanCenter tilbyder mere end 1.000 sommerhuse i Nordjylland fordelt på den nordjyske kystline.

Læs mere om Nordjylland
Rating af huse for Nordjylland: 4.1 af 5.0 fra 98922 anmeldelser

1.376 sommerhuse for Nordjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i HulsigHus nr: 76423Hulsig6 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i Læsø/ØsterbyHus nr: 93846Læsø/Østerby6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i NapstjertHus nr: 33475Napstjert6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 91982Hals/Bisnap12 personer,  146 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i HouHus nr: 37854Hou8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 4726Lønstrup8 personer,  94 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 91968Løkken6 personer,  72 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 83702Lønstrup7 personer,  83 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 23447Skagen8 personer,  145 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i NapstjertHus nr: 30953Napstjert6 personer,  52 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Feriebolig i BlokhusHus nr: 46295Blokhus2+2 personer,  51 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Sommerhus i VorupørHus nr: 63765Vorupør6 personer,  99 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 34755Læsø/Nordmarken6 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 42746Agger8 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i Tranum StrandHus nr: 38523Tranum Strand6 personer,  97 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 58864Tversted4 personer,  45 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 61923Lønstrup6 personer,  64 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i Tranum StrandHus nr: 39368Tranum Strand10 personer,  150 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 11365Tversted9 personer,  101 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 76384Lønstrup9 personer,  114 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 66309Tversted8 personer,  129 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i TornbyHus nr: 4591Tornby8 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i Nørlev StrandHus nr: 36399Nørlev Strand12 personer,  190 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 42814Løkken8 personer,  116 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 70015Skagen6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i Lild StrandHus nr: 50204Lild Strand8 personer,  161 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 93584Slettestrand7 personer,  74 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 35932Nr. Lyngby10 personer,  144 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 14686Thorup Strand5 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 9128Agger6 personer,  75 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.
Se alle 1.376 DanCenter sommerhuse for Nordjylland

Top seværdigheder i Nordjylland

Bunkermuseum Hanstholm

Bunkermuseum Hanstholm

Gå i Olsen Bandens fodspor og oplev Bunkermuseum Hanstholm, hvor scener fra filmen Olsen Banden i Jylland blandt andet blev optaget. Kom helt tæt på Anden Verdenskrig på museet og gå en af de mange ruter rundt om museet.

Læsø

Læsø

Sejl til Læsø fra Frederikshavn, og find ro og tid til fordybelse på den lille øperle midt i Kattegat. Oplev øen på cykel, og sæt kurs mod de specielle huse, der har tag af tang, besøg øens strande og spis velsmagende retter med fisk og skaldyr og gerne med et gram Læsøsalt.

Gl. Skagen

Fårup Sommerland

Ude i skoven nær Blokhus ligger Fårup Sommerland. Her findes der forlystelser for store og små og dem midt imellem. Bliv rundtosset i forlystelserne, kør med Fårup Railway gennem skoven eller slap af i parkens udendørs vandland på en varm sommerdag.

Skagen

Skagen

Besøg Danmarks nordligste punkt grenen og den populære by Skagen. Området har været populært siden Skagensmalerne i 1870 indtog byen. Shop i gågaden, gå på museum, spis lækre retter og slentre rundt blandt i klassiske gule Skagenshuse.

Lej sommerhus i Nordjylland – oplev den unikke og storslåede natur

Det er ikke uden grund, at Nordjylland er et af Danmarks mest eftertragtede feriemål, når det kommer til leje af sommerhuse. Med mere end 1.000 sommerhuse og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinje er DanCenters udvalg rigt på huse til mange forskellige formål i alle størrelser og prisklasser, uanset om du leder efter et sted med plads til 2, 10 eller flere personer. Nordjylland danner rammerne om noget af den mest unikke og storslåede natur i hele landet. Fra Vesterhavet og dets brede sandstrande til de imponerende vandreklitter ved Kattegat kan du med korte afstande bevæge dig ud i forskellige omgivelser, der hver især er enestående i det danske naturlandskab. Og du behøver ikke udelukkende tage på stranden og hoppe i vandet – hele året rundt lægger sceneriet op til udforskning og lange vandreture.

En historisk tur til Vesterhavet

Mod Vesterhavet finder du populære sommerhusområder tæt på byer som Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange af disse huse ligger i fredelige omgivelser i kort afstand til vandet med plads til alt fra fire personer og større grupper op til nogle og tyve. Langs kysten finder du flere mindre byer med supermarkeder og butikker, så lige meget hvor du befinder dig, vil der aldrig være langt til den nærmeste indkøbsmulighed. Det er også på denne strækning, du finder en af Nordeuropas dejligste badestrande, som hvert år trækker vandglade gæster til sommerhusene i omegnen. Strandens størrelse, bredde og børnevenlighed betyder, at den aldrig føles overrendt med mennesker. På flere dele af stranden kan du finde flere fascinerende levn fra fortiden i form af efterladte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumscenter, hvor du kan gå på opdagelse i Nordeuropas største befæstningsanlæg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen længere nordpå også kan byde på bunkermuseer med mulighed for at opleve de underjordiske fæstninger indefra.

Rigt på nationalparker og attraktioner i Nordjylland

Danmarks første officielle nationalpark findes i Thy og strækker sig hele vejen fra Agger til Hanstholm. Her finder du et varieret landskab af store skove og heder, bugtende klitplantager og en bestand af sjældne planter og dyr. I parken finder du både cykel- og vandreruter med snørklede stier og gode udsigtsposter. Skulle du få lyst til at slå dig ned et sted og spise et tiltrængt medbragt måltid væk fra sommerhuset, findes der både shelters og opholdspladser undervejs på ruterne. En af årsagerne til Nordjyllands popularitet som rejsedestination er det brede udvalg af attraktioner, der er ligeligt fordelt over hele området. Foruden den pragtfulde natur, der i sig selv er en seværdighed, finder du både akvarier, forlystelsesparker og museer, der baner vejen for mange timers adspredelse for hele familien såvel indendørs som udendørs.

Blandt de mest populære attraktioner på listen ligger Fårup Sommerland, der siden 1975 har haft adresse ude i den store skov mellem Blokhus og Løkken. Den populære forlystelsespark har kun vokset sig større siden åbningen og kan i dag tilbyde mere end halvtreds forskellige forlystelser for både de mindste og de største – og også dem, der ikke lader sig skræmme af hvad som helst! Parken råder over nogle af Danmarks hurtigste rutsjebaner og desuden et mangfoldigt vandland med plads til vandhunde i alle aldre. DanCenter tilbyder forskellige rabatter til nogle af Danmarks bedste attraktioner, også Fårup Sommerland.

For de dyreglade findes der også flere tilbud. På østkysten kan du udforske det vilde dyreliv i Lille Vildmose Naturområde, mens Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Aalborg Zoo ligeledes har åbent for gæster året rundt. Her kan du bevæge dig blandt hundreder af fantastiske dyrearter fra havet, luften og landjorden. Uanset hvor du bor i sommerhus i Nordjylland, er der ikke langt til den nærmeste dyrebare oplevelse.

Sommerhus i smukke Skagen

Skagen gemmer på flere vartegn, der i alle tilfælde er værd at køre langt for. Her finder du bl.a. Skagen Fyr, der med sine 46 m er et af Danmarks højeste. I samme område finder du Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, meget bedre kendt som Den Tilsandede Kirke. Flere århundreders sandflugt har begravet den i dag mytiske kirke, og kun tårnet står tilbage på den store klitplantage. Der er med god grund mange sommerhuse i Skagen. Den smukke natur siger sig selv, men også i selve Skagen by finder du en særlig stemning og lokalkultur. De sultne maver vil hurtigt føle sig tilpas i et sandt eldorado af spisemuligheder, der tæller alt fra klassiske kroer og smørrebrødsrestauranter til fin gourmetmad og fiskebutikker. Mellem Skagen og Frederikshavn ligger den ørkenagtige vandreklit Råbjerg Mile, der er Europas største af sin slags og indbyder til en mageløs travetur, som byder på mange flere facetter undervejs end man skulle tro. Råbjerg Mile er inddelt i flere forskellige mindre områder, der hver især har deres egen fauna og funktion i det særprægede landskab. Alt dette kan du opleve, når du besøger Skagen i et sommerhus .

Oplev den barske natur i Lønstrup

Lønstrup er en lille by i Vendsyssel beliggende 15 kilometer fra Hirtshals. Byen var tidligere et fiskerleje, men i dag er der kun nogle få fritidsfiskere tilbage på bådpladsen. Fisk er der imidlertid stadig massevis af i vandet, og der er således gode muligheder for lystfiskeri fra de stenhøfder, der er opsat til kystsikring. Lønstrup er især kendt for sin barske, men smukke natur med stejle klinter, der visse steder er mere end 70 meter høje. Byen rummer desuden flere gallerier og kunsthåndværkere (keramikere, glaspustere, kunstmalere, billedhuggere m.fl.). Vi har et bredt udvalg af sommerhuse i Lønstrup , og derfor er vi sikre på, at vi kan opfylde netop dine behov.

Sommerhusudlejning i Blokhus

Blokhus er en lille by ved den nordjyske vestkyst. De hvide sandstrande er byens største trækplaster og en af årsagerne til, at et meget stort antal turister og sommerhusgæster hvert år besøger området. Ikke langt fra Blokhus ligger det populære Fårup Sommerland – en af de største forlystelsesparker i Danmark. Et andet af byens trækplastre er den 642 hektar store Blokhus Klitplantage, der byder på enestående naturoplevelser for børn og voksne. Klitplantagen rummer både naturlegeplads, picnicområde, naturbageovn, vandrestier, mountainbikeruter og en hundeskov, hvor hunde må færdes uden snor. Og ikke mindst er der også den årlige sandskulpturfestival i Blokhus (ved den gamle skole i Hune).

Surfing og vandsport i Løkken

Med sine godt 1.500 indbyggere er Løkken en af de større byer på den nordjyske vestkyst. Oprindelig var Løkken en vigtig fiskerby – med bosættelser helt tilbage fra slutningen af 1600-tallet – men byen er i dag en travl turistby med gode muligheder for sommerhusudlejning og et yndet turistmål blandt både danskere og udlændinge. Løkkens gode beliggenhed ud mod den jyske vestkyst gør, at byen de seneste år er blevet omdannet til et mekka for vandhunde, der nyder at boltre sig i Vesterhavets til tider voldsomme bølger. Her er gode muligheder for både badning, windsurfing, kitesurfing, kajakroning og lignende – for både børn og voksne. Så er det oplagt at besøge Klitmøller. Ved Klitmøller opbygges Danmarks højeste bølger. Lidt af et paradis for øvede windsurfere. For alle andre er det en betagende oplevelse at se på, når surferne udøver deres kunst på brættet. Hvis din eventyrlyst skulle opstå, er der gode muligheder for undervisning på stedet.

Sommerhus i Nordjylland – ikke kun om sommeren

Sommerhusudlejning i Nordjylland er absolut ikke upopulært, så det anbefales at være ude i god tid med planlægningen af jeres ferie – uanset om I søger sommerhus i Skagen, Blokhus, Løkken, Lønstrup eller andre populære feriebyer. Uden for sommersæsonen kan en sommerhustur til de nordjyske kanter være en oplevelse ud over det sædvanlige. I vintertiden slår mange nordjyske attraktioner op for sæsonbestemte aktiviteter såvel indendørs som udendørs, men det er heller ikke forbudt at bruge anledningen til at skærme sig inde i en varm hytte med familien, vennerne og en kop varm kakao.

Danland Feriecentre i Nordjylland

Danland har hele 7 feriecentre i Nordjylland. Alle ligger ude i den fantastiske danske natur og tæt ved havet. Besøg bl.a. Danlands feriecentre i Hirtshals, Blokhus og Vigsø. Se alle Danlands feriecentre i Nordjylland .

Spørgsmål og svar omkring Nordjylland

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Nordjylland?

DanCenter har mere end 1.200 sommerhuse i Nordjylland.

Hvilke steder bør jeg besøge i Nordjylland?

Der er mange oplevelser i Nordjylland, og når du besøger regionen, bør du bl.a. tage et smut forbi Skagen, Råbjerg Mile, Grenen, Rubjerg Knude, Fårup sommerland, Jesperhus blomsterpark og Aalborg.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Nordjylland?

Nordjylland byder på mange former for aktiviteter. Vi anbefaler bl.a.:

  • Besøge de mange gode badestrande, både på vest- og østsiden af Nordjylland
  • Sightseeing i Nordjyllands hovedstad Aalborg
  • Besøge den charmerende ø Læsø
  • Prøve top attraktionerne i regionen, Fårup sommerland, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo og Skagens Museum