Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Feriehuse med DanCenter

Udvalg er der rigeligt af

DanCenter tilbyder over 8.000 feriehuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Og vores veludbyggede servicenetværk giver en unik tryghed for lejeren.

Sommerhus i Danmark

Hold ferie i Danmark og bo i et sommerhus fra DanCenter. Med mere end 5.800 sommerhuse finder du nemt det helt rigtige hus til din ferie. Det er hvad enten du er på udkig efter et budgetvenligt hus eller et luksussommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Vi har også et stort udvalg af huse med plads til mere end 8 personer. Perfekt hvis I skal af sted på en familieweekend.

God ferie til lav pris

Vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig en skøn ferie til fornuftig pris året rundt. Flere og flere vælger at holde ferie i Danmark uden for sommermånederne, fx i efterårsferien eller måske en forlænget weekend i foråret sammen med vennerne. For uanset, om vejret byder på sol og sommer eller regn og rusk, er det altid hyggeligt at tilbringe tid sammen i et sommerhus!

Skal hunden med på ferie?

Vi kan varmt anbefale at tage hunden med på sommerhusferie i Danmark. Hér har du en oversigt over alle DanCenters sommerhuse, hvor du kan tage op til to kæledyr med – ganske gratis!

Rabat til Danmarks bedste attraktioner

Når du lejer dit sommerhus hos DanCenter, får du samtidig rabat på en lang række af Danmarks bedste attraktioner heriblandt LEGOLAND®, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland, AroS og Vikingeskibsmuseet.

Tag for eksempel en udvalgt destination - Ebeltoft:

De unikke landskaber ved Mols Bjerge og på Helgenæs er perler i naturens halsbånd lige meget på hvilket tidspunkt af året man færdes der: Tag på traveture i det tidlige forår eller en efterårsdag med gyldne farver. Gå på opdagelse blandt oldtidsminder, eller i de små pittoreske landsbyer, hvor tiden synes at have stået stille. De snoede smalle veje er i øvrigt oplagte til cykelture. Vores feriehuse ved Ebeltoft er placeret tæt på områdets dejlige faciliteter.

Se feriehuse i Skandinavien og Tyskland:Se alle sommerhuse i Danmark hér:


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus