Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et feriehus med DanCenter

Stort udvalg af feriehuse hos DanCenter


Feriehus, ferielejlighed, feriebolig, sommerhus - kært barn har mange navne. Hos DanCenter har vi over 8.000 feriehuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Og vores veludbyggede servicenetværk giver en unik tryghed for lejeren.


Find et feriehus til din næste ferie:


Lej et feriehus i Danmark

Hold ferie i Danmark og bo i et feriehus fra DanCenter. Med mere end 5.800 huse finder du nemt det helt rigtige hus til din ferie. Hvad enten du er på udkig efter et budgetvenligt hus eller et luksusferiehus med pool, spabad og sauna.

Vi har også et stort udvalg af huse med plads til mere end 8 personer. Perfekt når du inviterer hele familien på weekend eller sommerferie.

God ferie til lav pris

Hos DanCenter gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig en skøn ferie til fornuftig pris året rundt. Flere og flere vælger at holde ferie i et feriehus i Danmark uden for sommermånederne, blandt andet i efterårsferien eller måske en forlænget weekend i foråret sammen med vennerne.

For uanset, om vejret byder på sol og sommer eller regn og rusk, er det altid hyggeligt at tilbringe tid sammen hele familien i et feriehus!

Skal hunden med på ferie?

Vi kan varmt anbefale at tage hunden med på ferie i et feriehus i Danmark. Hér har du en oversigt over alle DanCenters huse, hvor du kan tage op til to kæledyr med – uden ekstra omkostninger!

Rabat på Danmarks bedste attraktioner

Når du lejer dit sommerhus eller feriehus i Danmark hos DanCenter, får du samtidig rabat på en lang række af Danmarks bedste attraktioner heriblandt LEGOLAND®, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og Vikingeskibsmuseet.

Tag for eksempel en udvalgt destination - Ebeltoft:

De unikke landskaber ved Mols Bjerge og på Helgenæs på Djursland er perler i naturens halsbånd lige meget på hvilket tidspunkt af året man færdes der: Tag på traveture i det tidlige forår eller en efterårsdag med gyldne farver.

Gå på opdagelse blandt oldtidsminder, eller i de små pittoreske landsbyer, hvor tiden synes at have stået stille. De snoede smalle veje er i øvrigt oplagte til cykelture. Vores ferieboliger ved Ebeltoft er placeret tæt på områdets dejlige faciliteter.

Fra Skagen og Blåvand til Bornholm

Med DanCenter kan du holde ferie i hele Danmark. Du finder nemt et feriehus i Skagen, hvor du kan opleve den charmerende by. Eller du kan leje et feriehus i Blåvand og besøge Danmarks vestligste punkt: Blåvandshuk og Blåvand Fyr. Du kan også tage på ø-eventyr i feriehus på Bornholm.

Uanset hvortil din næste sommerhusferie i Danmark skal gå til, kan vi hjælpe med at finde lige det hus, som passer til dig og dine feriedrømme. Hele Danmark ligger for dine fødder, du skal bare beslutte dig for destinationen.

Lej feriehus uden for Danmarks grænser

Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med udlejning af feriehuse i Danmark. Vi har huse i hele Danmark, men på vores hjemmeside finder du også hytter til leje i Norge, stugor i Sverige og ferieboliger i Tyskland. Klik og læs mere om feriehusene uden for Danmarks grænser.

Dit næste ferieeventyr venter i:
 • Lej feriehus i Norge
 • Lej feriehus i Sverige
 • Lej feriehus i Nordtyskland
 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få inspiration til din næste ferie i et sommerhus i Danmark. Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev vil du to gange om ugen modtage en mail med inspiration til oplevelser og din næste ferie i Danmark, Sverige, Norge eller Tyskland.

  Du kan tilmelde dig til vores nyhedsbrev her. Husk, at du kan framelde dig igen.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse feriehuse i Danmark


  Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 42869Saltum Strand6 personer,  74 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,6 km til kyst.Dejligt hyggeligt sommerhus i rolige naturskønne omgivelser ved Saltum Strand. Sommerhuset er løbende renoveret siden 2014. Sommerhuset indeholder bla. opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet, tre ...Sommerhus i Kelstrup Strand/SjællandHus nr: 18942Kelstrup Strand/Sjælland8 personer,  91 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Dette sommerhus med moderne møblering er beliggende ca. 75 meter fra den gode badestrand ved Kelstrup. Det børnevenlige hus vil let kunne danne ramme om en god ferie for familien - endda måske to familier. ...Sommerhus i LyngsåHus nr: 6477Lyngså6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.I skønne og fredfyldte rammer i Lyngsås charmerende natur finder I dette sommerhus, som er ideelt til både børnefamilier og par, som ønsker at komme ned i tempo. Det velholdte og charmerende sommerhus ...Sommerhus i Øster HurupHus nr: 13673Øster Hurup6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende i roligt sommerhusområde tæt på den børnevenlige sandstrand og Put and Take sø. Lyst indrettet med badeværelse fra 2002. Huset har 2 terrasser, en lukket østvendt med udgang fra køkkenet, ...

  Se alle vores feriehuse >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af feriehus med DanCenter

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  Hvor mange feriehuse tilbyder DanCenter?

  DanCenter Sommerhusudlejning har mere end 8.000 feriehuse til udlejning i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vi har hos DanCenter mere end 60 års erfaring med sommerhuseudlejning, så vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til din ferie.

  Kan du booke et ferie for mindre end en uge ad gangen?

  Du kan sagtens leje et feriehus til en miniferie med 2 nætter. Når du lejer et feriehus skal du dog minimum booke 2 nætter. Dette gælder dog ikke i højsæsonen, hvor der er et andet minimum antal nætter.

  Kan du udleje min feriebolig gennem DanCenter?

  DanCenter står klar til at hjælpe dig med at udleje dit sommerhus gennem DanCenter. I 2020 kan du tjene op til 41.800 kr. skattefrit ved udlejning af dit sommerhus. Her kan du læse mere om udlejning af sommerhus med DanCenter .

  Hvilke fordele er der ved at leje en feriebolig hos DanCenter?

  Når du lejer feriebolig hos DanCenter, får du rabat 25% på entrebilletten hos flere af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se, hvilke attraktioner du får rabat på.