Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et feriehus med DanCenter

Stort udvalg af feriehuse hos DanCenter


Feriehus, ferielejlighed, feriebolig, sommerhus - kært barn har mange navne. Hos DanCenter har vi over 8.000 feriehuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Og vores veludbyggede servicenetværk giver en unik tryghed for lejeren.


Find et feriehus til din næste ferie:


Lej et feriehus i Danmark

Hold ferie i Danmark og bo i et feriehus fra DanCenter. Med mere end 5.800 huse finder du nemt det helt rigtige hus til din ferie. Hvad enten du er på udkig efter et budgetvenligt hus eller et luksusferiehus med pool, spabad og sauna.

Vi har også et stort udvalg af huse med plads til mere end 8 personer. Perfekt når du inviterer hele familien på weekend eller sommerferie.

God ferie til lav pris

Hos DanCenter gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig en skøn ferie til fornuftig pris året rundt. Flere og flere vælger at holde ferie i et feriehus i Danmark uden for sommermånederne, blandt andet i efterårsferien eller måske en forlænget weekend i foråret sammen med vennerne.

For uanset, om vejret byder på sol og sommer eller regn og rusk, er det altid hyggeligt at tilbringe tid sammen hele familien i et feriehus!

Skal hunden med på ferie?

Vi kan varmt anbefale at tage hunden med på ferie i et feriehus i Danmark. Hér har du en oversigt over alle DanCenters huse, hvor du kan tage op til to kæledyr med – uden ekstra omkostninger!

Rabat på Danmarks bedste attraktioner

Når du lejer dit sommerhus eller feriehus i Danmark hos DanCenter, får du samtidig rabat på en lang række af Danmarks bedste attraktioner heriblandt Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og Vikingeskibsmuseet.

Tag for eksempel en udvalgt destination - Ebeltoft:

De unikke landskaber ved Mols Bjerge og på Helgenæs på Djursland er perler i naturens halsbånd lige meget på hvilket tidspunkt af året man færdes der: Tag på traveture i det tidlige forår eller en efterårsdag med gyldne farver.

Gå på opdagelse blandt oldtidsminder, eller i de små pittoreske landsbyer, hvor tiden synes at have stået stille. De snoede smalle veje er i øvrigt oplagte til cykelture. Vores ferieboliger ved Ebeltoft er placeret tæt på områdets dejlige faciliteter.

Fra Skagen og Blåvand til Bornholm

Med DanCenter kan du holde ferie i hele Danmark. Du finder nemt et feriehus i Skagen, hvor du kan opleve den charmerende by. Eller du kan leje et feriehus i Blåvand og besøge Danmarks vestligste punkt: Blåvandshuk og Blåvand Fyr. Du kan også tage på ø-eventyr i feriehus på Bornholm.

Uanset hvortil din næste sommerhusferie i Danmark skal gå til, kan vi hjælpe med at finde lige det hus, som passer til dig og dine feriedrømme. Hele Danmark ligger for dine fødder, du skal bare beslutte dig for destinationen.

Lej feriehus uden for Danmarks grænser

Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med udlejning af feriehuse i Danmark. Vi har huse i hele Danmark, men på vores hjemmeside finder du også hytter til leje i Norge, stugor i Sverige og ferieboliger i Tyskland. Klik og læs mere om feriehusene uden for Danmarks grænser.

Dit næste ferieeventyr venter i:
 • Lej feriehus i Norge
 • Lej feriehus i Sverige
 • Lej feriehus i Nordtyskland
 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få inspiration til din næste ferie i et sommerhus i Danmark. Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev vil du to gange om ugen modtage en mail med inspiration til oplevelser og din næste ferie i Danmark, Sverige, Norge eller Tyskland.

  Du kan tilmelde dig til vores nyhedsbrev her. Husk, at du kan framelde dig igen.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse feriehuse i Danmark


  Sommerhus i Selkær MølleHus nr: 8444Selkær Mølle5 personer,  93 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i 2 plan med stor, lukket gårdhave på 266 m2, hvor der er et udendørs spabad. Sommerhuset rummer stue og køkken på 35 m2, et soverum på 10 m2 og endnu et soverum på 1. sal på 10 m2. Der er badeværelse ...Sommerhus i GershøjHus nr: 9413Gershøj6 personer,  123 m²500 m til kyst.Med en dejlig beliggenhed for enden af en vejen ligger dette 123 m2 spændende sommerhus i en stor have med mange muligheder for boldspil på den velanlagte græsplæne. Selve huset består af et vindfang og ...Sommerhus i Bork HavnHus nr: 40821Bork Havn6 personer,  87 m²1,2 km til kyst.Sommerhus som er let genkendeligt på den gode planløsning, hvor hele huset er perfekt udnyttet. Huset er særdeles veludstyret og smagsfuldt møbleret. Efter en lang dag i naturen er der god plads i det ...Sommerhus i LodskovvadHus nr: 7166Lodskovvad8 personer,  96 m²2,8 km til kyst.I Lodskovvad finder I dette sommerhus med spabad og sauna og god plads til alle. Der er en behagelig stemning i de lyse rum, som er indrettet i nordisk stil med store vinduespartier, der sørger for et ...

  Se alle vores feriehuse >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af feriehus med DanCenter

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  Hvor mange feriehuse tilbyder DanCenter?

  DanCenter Sommerhusudlejning har mere end 8.000 feriehuse til udlejning i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vi har hos DanCenter mere end 60 års erfaring med sommerhuseudlejning, så vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til din ferie.

  Kan du booke et ferie for mindre end en uge ad gangen?

  Du kan sagtens leje et feriehus til en miniferie med 2 nætter. Når du lejer et feriehus skal du dog minimum booke 2 nætter. Dette gælder dog ikke i højsæsonen, hvor der er et andet minimum antal nætter.

  Kan du udleje min feriebolig gennem DanCenter?

  DanCenter står klar til at hjælpe dig med at udleje dit sommerhus gennem DanCenter. I 2021 kan du tjene op til 42.700 kr. skattefrit ved udlejning af dit sommerhus. Her kan du læse mere om udlejning af sommerhus med DanCenter .

  Hvilke fordele er der ved at leje en feriebolig hos DanCenter?

  Når du lejer feriebolig hos DanCenter, får du rabat 25% på entrebilletten hos flere af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se, hvilke attraktioner du får rabat på.

  Hvad er forskellen på et feriehus og et sommerhus?

  Et feriehus og et sommerhus er det samme, så der er ingen forskel. Kært barn har mange navne, ofte kaldes det også for en fritidshus.

  Hvordan finder jeg det feriehus, som jeg gerne vil leje?

  Du kan bruge søgefunktionen her på siden. Det eneste du skal gøre, er at indtaste dine ønskede datoer, samt hvor mange personer i er. Hvis du har ekstra ønsker, kan du indtaste dem under "Flere filtre".

  Hvor meget koster det at leje et feriehus i Danmark gennem DanCenter?

  Der findes ikke noget entydigt svar, da prisen på et feriehus er afhængig af størrelsen, placeringen, og hvilke faciliteter der er til rådighed i feriehuset. Hvis du lejer et feriehus der ligger et mere eftertragtet sted, som eksempelvis tæt på kysten eller i et naturskønt område, vil det ofte koste mere. Ligeledes, vil det koste mere at leje et feriehus med indendørs pool, eller et stort feriehus med plads til hele familien.

  Hvordan foregår det med rengøring, når jeg lejer et feriehus i Danmark gennem DanCenter?

  Du kan enten vælge selv at gøre rent, eller tilkøbe slutrengøring. Når du lejer et feriehus i Danmark gennem DanCenter, vil du få udleveret en husmappe, hvori du finder en tjekliste, med retningslinjerne for en slutrengøring. Hvis du efterlader feriehuset i en acceptabel stand, og har fulgt retningslinjerne i husmappen, vil du ikke blive opkrævet ekstra for rengøring, når du forlader dit lejede feriehus.

  Kan man tage på ferie i et feriehus om vinteren?

  Den udendørs temperatur skal ikke afgøre om man kan have en god ferie! Man kan sagtens tage på ferie i et feriehus i Danmark, når vejret ikke lægger op til at man kan bade på stranden. En ferie i et lejet feriehus i Danmark byder på mange spændende aktiviteter, og der er rig mulighed for familiehygge, der ikke indebærer sandstrande eller vandreture. Man kan blandt andet leje et feriehus i en by man ikke kender, og udforske det lokale byliv og museer.

  Skal man have sin bil med, når man lejer et feriehus i Danmark?

  Det vil klart være en fordel af have sin bil med, uanset hvor man lejer et feriehus i Danmark. Hvis man tager bilen med på ferien, vil man kunne udforske det omkringliggende område, og opleve seværdigheder og byer der ligger tæt på der hvor man har lejet sit feriehus.

  Hvorfor burde man leje et feriehus i Danmark?

  Når du bor til leje i et feriehus i Danmark, vil du kunne komme væk fra storbyens larm, og falde i ét med omgivelserne. Det giver dig rig mulighed for afslappelse, i et nyt og ukendt område. Du vil også have mulighed for at opleve en by eller et område, som du ikke er vant til.

  Er der internet eller Wi-Fi i alle DanCenters feriehuse i Danmark?

  Det er ikke alle DanCenters feriehuse i Danmark, der har gratis Wi-Fi inkluderet. Du kan se hvilke feriehuse der har internet, ved at trykke på ”Flere filtre” på søgesiden, og tilvælge ”Gratis internet”.