Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Lolland

 
Søg område: Lolland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 131 ferieboliger.

Sommerhus Lolland

Få 3 gratis oplevelser i din ferie

Selvom det er markerne og den flade struktur der dominerer landskabet, er der stadig fyldt med oplevelser på Lolland. En af øens største attraktioner er Knuthenborg Park & Safari. Her venter en hel dags sjov. En sommerhusferie på Lolland byder også på gratis oplevelser. De 3 bedste gratis oplevelser på øen inkluderer et besøg forbi Dodekalitten - et stort monument, et gårdbesøg på Knuthenlund og en gåtur i fortidsmindeskoven Halskov Vænge, hvor du kan se 6 stendysser og 72 gravhøje.

Start din søgning efter et sommerhus på Lolland her:

Læs mere om Lolland
Rating af huse for Lolland: 4.1 af 5.0 fra 2070 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Temapark Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Dodekalitten
 • Postbåden
 • Nakskov Fjord
 • Danmarks Sukkermuseum
 • Reventlow-Museet
 • Ravnsby bakker
 • 131 sommerhuse for Lolland - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Rødby HavnHus nr: 9496Rødby Havn6 personer,  90 m²500 m til kyst.Sommerhus i KramnitzeHus nr: 6901Kramnitze8 personer,  94 m²500 m til kyst.Sommerhus i NystedHus nr: 44972Nysted6 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i KramnitzeHus nr: 48793Kramnitze4 personer,  46 m²584 m til kyst.Sommerhus i NakskovHus nr: 9796Nakskov4 personer,  100 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Hyldtofte ØstersøbadHus nr: 43694Hyldtofte Østersøbad4 personer,  44 m²900 m til kyst.Sommerhus i Rødby HavnHus nr: 53220Rødby Havn6 personer,  97 m²5,8 km til kyst.Sommerhus i HolebyHus nr: 6898Holeby5 personer,  120 m²10 km til kyst.Sommerhus i SakskøbingHus nr: 48824Sakskøbing8 personer,  190 m²6 km til kyst.Sommerhus i KramnitzeHus nr: 49405Kramnitze6 personer,  70 m²130 m til kyst.Sommerhus i KramnitzeHus nr: 94467Kramnitze12 personer,  138 m²600 m til kyst.Sommerhus i Næsby Strand/LollandHus nr: 8232Næsby Strand/Lolland4 personer,  62 m²10 m til kyst.Sommerhus i NystedHus nr: 7537Nysted6 personer,  111 m²75 m til kyst.Sommerhus i Hyldtofte ØstersøbadHus nr: 63174Hyldtofte Østersøbad10 personer,  163 m²400 m til kyst.Sommerhus i HummingenHus nr: 9438Hummingen6 personer,  104 m²500 m til kyst.Sommerhus i HummingenHus nr: 28281Hummingen8 personer,  96 m²400 m til kyst.Sommerhus i BredfjedHus nr: 52872Bredfjed4 personer,  52 m²409 m til kyst.Sommerhus i SletnæsHus nr: 8273Sletnæs8 personer,  158 m²270 m til kyst.Sommerhus i HummingenHus nr: 35624Hummingen8 personer,  125 m²200 m til kyst.Sommerhus i KramnitzeHus nr: 68555Kramnitze12 personer,  138 m²200 m til kyst.Sommerhus i Langø/NakskovHus nr: 45858Langø/Nakskov4 personer,  115 m²Sommerhus i NakskovHus nr: 45856Nakskov7 personer,  154 m²Sommerhus i KramnitzeHus nr: 48968Kramnitze6 personer,  65 m²847 m til kyst.Sommerhus i Hyldtofte ØstersøbadHus nr: 15459Hyldtofte Østersøbad8 personer,  93 m²900 m til kyst.Sommerhus i NystedHus nr: 45742Nysted8 personer,  186 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i HummingenHus nr: 31757Hummingen6 personer,  68 m²Sommerhus i Hyldtofte ØstersøbadHus nr: 69704Hyldtofte Østersøbad12 personer,  127 m²10 m til kyst.Sommerhus i HummingenHus nr: 27706Hummingen4 personer,  78 m²400 m til kyst.Sommerhus i Næsby Strand/LollandHus nr: 17842Næsby Strand/Lolland6 personer,  74 m²600 m til kyst.Sommerhus i KramnitzeHus nr: 45543Kramnitze6 personer,  72 m²600 m til kyst.
  Se alle 131 DanCenter sommerhuse for Lolland

  Sommerhus Lolland Falster

  Det er markerne der præger landskabet på Danmarks fjerdestørste ø, Lolland. Den flade ø har derfor kælenavnet ”Pandekageøen”. Specielt på den vestlige del af øen, kan det flade terræn og markerne ses så langt øjet rækker. Udover det flade landskab, finder du også mange fjordlandskaber, små og store søer og skovområder på Lolland. Den sydlige del af Lolland er omkranset af det sydlollandske dige. Du kan hurtigt komme rundt på hele øen, og opleve alt hvad den har at byde på, ved at leje et sommerhus på Lolland.

  Lolland er omgivet af Østersøen, Langelandsbælt, Guldborgsund, Femern Bælt og Smålandsfarvandet og er forbundet med Falster tre steder. Hvis du holder sommerhusferien i et lejet sommerhus på Lolland, så har du både færgeforbindelser til Langeland og Tyskland.

  De to største byer på Lolland er Nakskov og Maribo. I byerne kan du opleve de gamle, historiske bygninger der præger begge bybilleder. På havnen i Nakskov finder du Postbåden, som tilbyder hyggelige sejlture til Nakskov Fjord og de små øer. Maribo byder ligeledes på hyggelige byvandringer imellem bindingsværkshuse, Maribo Frilandsmuseum og et besøg forbi Maribo Domkirke, som er en gammel klosterkirke. Der er mange gode grunde til at vælge sommerhus på Lolland.

  Sjove oplevelser på Lolland — det skal du se

  Det kan være en god idé at tage bilen med på din ferie i et lejet sommerhus på Lolland, da det vil give dig muligheder for at køre ud til de nærliggende seværdigheder og aktiviteter. Der er mange aktiviteter på, eller i nærheden af, Lolland som du hurtigt kan køre til fra dit sommerhus på Lolland. Vi har samlet nogle få her på siden, som du kan drage inspiration fra, når du skal holde ferie i et sommerhus på Lolland.

  Knuthenborg Park & Safari

  Øens største attraktion og Nordeuropas største safaripark — her kan du opleve over 1.000 eksotiske dyr i alle størrelser og vægtklasser. Alle dyr er inddelt i forskellige områder, alt efter, hvor de oprindeligt kommer fra. Besøg dyrene i abeskoven, skovriddersletten, dyrehaven og den afrikanske savanne. Tag bilen ind i tiger- eller ulveskoven, et lukket område med de vilde dyr. Det nyeste tiltag er Dinosaurskoven, hvor der både er udgravninger og udstilling af fossiler og skeletter, samt over 20 livagtige og brølende dinosaurer. I parken er der også et stort legeområde for børnene. Senest er der kommet en stor vandrutsjebane og en vandlegeplads til legeområdet.

  Middelaldercentret Guldborgsund

  Besøg Middelaldercentret Guldborgsund og oplev de bragende kanoner, ridderturneringer og de store krigsmaskiner, der slynger med store sten. Et levende museum med fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og rige købmænd.

  Dodekalitten

  På en mark på Lolland er der skabt et monument bestående af tolv stenstøtter, placeret i en cirkel med elektroakustisk musik. De tolv stenstøtter er hver 7-9 m. høje og vejer mellem 25-45 tons stykket. Øverst er der udhugget ansigter, der alle vender mod centrum. Kombinationen af de store stenstøtter og musikken, skaber en unik oplevelse.

  Fuglsang Kunstmuseum

  Oplev et stykke af den danske kunsthistorie på et besøg hos Fuglsang Kunstmuseum. Museet rummer den fine samling af dansk kunst fra slutningen af 1700-tallet til i dag og årligt vises der 2-3 særudstillinger. Du finder værker fra kunstnere som Skagensmalerne, Olaf Rude, Cobra, Vilhelm Lundstrøm, Kristian Zahrtmann og Jens Juel. Musset ligger i et naturskønt område, som giver anledning til en smuk gåtur på Fuglsang Herregårds jorde.

  Frilandsmuseet i Maribo

  Tag en tidsrejse tilbage til 1800-tallet med et besøg på Frilandsmuseet i Maribo. Du finder museet omgivet af skoven, ved den naturskønne Maribo Søndersø. Gå på opdagelse i de gamle huse og kom helt tæt på livet hos præsten, husmanden eller bonden og oplev hvordan livet var på landet i gamle dage. Et oplevelsesrigt besøg for hele familien.

  Rødbyfærgen til Puttgarden, Tyskland

  Hvis du skal holde ferie i et sommerhus på Lolland, så vil du ikke være langt fra færgen i Rødby, og det kan indbyde til grænsehandel i Tyskland. Tag færgen til Puttgarden og shop løs i Nordeuropas største grænsebutik. Uanset om du får handlet øl, vand, spiritus eller slik med hjem er den 8.000 kvm store butik, en stor oplevelse. Fra Puttgarden er der også kun 1 times kørsel til den historiske og spændende by Lübeck. Du kan også køre lidt længere til Tysklands næststørste by Hamborg og krydre din sommerhusferie på Lolland med en fantastisk storbyoplevelse. Det er muligt at tage toget fra Puttgarden og direkte til både Lübeck og Hamborg. I Rødbyhavn kan du også tage et nærmere kig på verdens største sænketunnel. Kig forbi Femernbælt Infocenter og hør mere om tunnelen, der kommer til at forbinde Danmark og Tyskland.

  Lej dit sommerhus på Lolland hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på, når du lejer et sommerhus på Lolland gennem DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Lolland

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning på Lolland og andre byer i Danmark, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber sig som det skal. Her på siden finder du over 180 sommerhuse til leje på Lolland, så uanset om du leder efter et klassisk sommerhus på Lolland, et luksussommerhus eller et sommerhus på Lolland med havudsigt, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse til leje på Lolland, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse på Lolland er det tilladt at have kæledyr med. Det er også muligt at finde boliger med vildmarksbad.

  Sommerhusområder på Lolland

  Hvis din næste ferie skal være i et sommerhus på Lolland, tilbyder DanCenter sommerhusudlejning i mange populære sommerhusområder på Lolland. De mest populære områder er Bredfjed, Hummingen, Hyldtofte Østersøbad , Kramnitze og Nysted. Du kan også holde ferie i et sommerhus på Falster, med base i et sommerhus i Marielyst.

  Hold ferie med Danland Feriecenter

  Hvis du ønsker at prøve en lidt anderledes ferieform end ferie i et sommerhus, kan du prøve et ophold på et feriecenter. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning.

  Tager I i stedet turen til Falster, så ligger Danlands feriecenter i Marielyst. Nyd ferien med en tur på legepladsen og hoppepuden, eller besøg den 20 km lange sandstrand, hvor Østersøen strækker sig langt ud i det blå. Det er et godt alternativ til sommerhus Lolland Falster.

  Spørgsmål og svar omkring Lolland

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Spørgsmål og svar omkring Lolland

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Lolland?

  DanCenter har mere end 160 sommerhuse på Lolland.

  Hvilke steder bør jeg besøge på Lolland?

  Du bør besøge Kragenæs, Maribosøerne, Nysted, Aalholm Slot og Albuen.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Lolland?

  Den bedste måde at opleve Lolland på, er ved at cykle rundt langs de mange ruter med en flot udsigt. Husk at besøge Aalholm Slot som er en af de ældste slotte i Danmark.