Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Marielyst hos DanCenter

 
Søg område: Marielyst
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 261 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus i Marielyst hos DanCenter

Lej sommerhus i Marielyst - nemt, sikkert og til gode priser

Her på siden finder du et bredt udvalg af skønne sommerhuse i Marielyst. Du kan vælge mellem omkring 200 sommerhuse og vælge alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med swimmingpool, spabad, sauna og masser af aktiviteter.

Læs mere om Marielyst
Rating af huse for Marielyst: 4.1 af 5.0 fra 12093 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Rødby-Puttgarden
 • 261 sommerhuse for Marielyst - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i MarielystHus nr: 16664Marielyst5 personer,  78 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 69314Marielyst10 personer,  138 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 39482Marielyst6 personer,  98 m²500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8015Marielyst12 personer,  225 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 50606Marielyst6 personer,  106 m²350 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 62326Marielyst10 personer,  140 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8576Marielyst5 personer,  57 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 69132Marielyst6 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 4830Marielyst6 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 4977Marielyst5 personer,  79 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 25008Marielyst6 personer,  63 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 7983Marielyst12 personer,  150 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 5828Marielyst16 personer,  242 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8323Marielyst8 personer,  85 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 87914Marielyst4 personer,  56 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 45767Marielyst8 personer,  69 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 42744Marielyst24 personer,  324 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9749Marielyst8 personer,  102 m²350 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 85979Marielyst6 personer,  50 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 65816Marielyst6 personer,  129 m²75 m til kyst.Feriebolig i MarielystHus nr: 37081Marielyst2+4 personer,  70 m²500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 26807Marielyst8 personer,  87 m²300 m til kyst.Feriebolig i MarielystHus nr: 42430Marielyst2+4 personer,  82 m²Sommerhus i MarielystHus nr: 66829Marielyst6 personer,  75 m²400 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 43648Marielyst11 personer,  132 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 7192Marielyst8 personer,  89 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 74911Marielyst8 personer,  87 m²50 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 38537Marielyst12 personer,  134 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8279Marielyst9 personer,  100 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8227Marielyst4 personer,  65 m²600 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder ved Marielyst

  Marielyst By

  Marielyst By

  Feriebyen Marielyst fordobler sit indbyggertal hver sommer, når turisterne gæster byen. Marielyst er et populært sted at holde ferie i sommerhus, og byen charmer med hyggelige butikker, velsmagende spisesteder og nogle af Danmarks Bedste Badestande.

  Marielyst Strand

  Marielyst Strand

  Der venter 10 kilometer badestrand med fint sand og rent vand ved Marielyst Strand. Området er kendt for sine børnevenlige strande og er ofte blevet kåret til Danmarks Bedste Badestrand. Her er lagt op til mange timer med byggeri af sandslotte, vandpjaskeri og gåture.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

  I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have findes et alsidig antal af forskellige dyr og planter. Kom tæt på pingviner, den sibirisk tiger, slanger og andre spændende dyr. Der er knap 1.000 registrerede planter fra 150 plantearter i haven.

  Kyst på Falster

  Falster

  På Falster findes der oplevelser for store og små. Kør på opdagelse i øens smukke natur og besøg nogle af øens museer som Museum Lolland Falster eller Det Sorte Museum, eller læg vejen forbi Golf & Fun Park eller Marielyst Gokart & Paintball Center.

  Lej et sommerhus i Marielyst - hold ferie i en eftertragtet ferieby med en lækker strand

  Feriebyen Marielyst ligger i den sydlige del af Falster, på Falsters østkyst mellem Nykøbing Falster og Gedser, og tæt på Lolland. Marielyst har været en velkendt bade- og ferieby fra helt tilbage i 1900-tallet, og den dag i dag er byen stadig kendt for at være et hyggeligt sted at holde ferie. Derfor vælger mange mennesker at leje et sommerhus i Marielyst, da området byder på et stort udvalg af aktiviteter for hele familien, fra Marielyst Gokart og Paintball Center og Golf & Fun Park, til hyggelige restauranter, gårdbutikker og en skøn natur.

  Der er dog en særlig grund til, at turister gang på gang vælger at vende tilbage til netop Marielyst. Det skyldes ikke mindst den fantastiske og børnevenlige badestrand ved Marielyst, som du kan få glæde af hvis du lejer et sommerhus i Marielyst der ligger ved stranden.

  Marielyst byder på en af Danmarks bedste badestrande

  Marielyst Strand har i flere år været kåret som Danmarks Bedste Badestrand og lokker med mere end 10 kilometer hvidt, blødt sand - en perfekt “legeplads” for hele familien. Hvis du vælger at leje sommerhus i Marielyst om vinteren, kan du gå ture på stranden og måske være heldig at finde rav. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Marielyst i sommermånederne, vil stranden være et eftertragtet sted at bygge sandslotte og bade i vandet.

  Marielyst Strand har også en masse gode faciliteter, og på toppen af klitterne er der anlagt en flot gå- og cykelsti, som indbyder til gå- og løbeture. Mod nord ved Marielyst finder du Fribadestranden Bøtø, som er en nudiststrand.

  Feriebyen Marielyst byder på by- og strandliv

  Når du holder ferie i et lejet sommerhus i Marielyst, skal du også besøge Marielyst By. Byen har alle de faciliteter, som du kan forvente af en ferieby. Især om sommeren, når byen fordobler sit indbyggertal på grund af turisterne der kommer til byen, for at holde ferie i de mange sommerhuse til leje i Marielyst.

  I Marielyst by finder du blandt andet gode og hyggelige restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder, så du kan have gode grillaftener på terrassen i dit sommerhus i Marielyst.

  I 2014 blev Marielyst Torv renoveret, og byen fremstår i dag endnu mere indbydende for dens gæster. På torvet i Marielyst er der blandt andet blevet anlagt et “gulv” af træ, som går ned til stranden. Hvis du bor i et sommerhus i Marielyst by, behøver du derfor slet ikke at have sko på når du skal på stranden, da du sagtens kan gå med bare fødder fra byen til stranden og tilbage igen.

  Oplevelser i Marielyst - det skal du opleve

  Der er mange sommerhuse i Marielyst, da det er et eftertragtet ferieområde for mange mennesker, og det er ikke uden grund. En sommerhusferie i Marielyst byder på et væld af seværdigheder og oplevelser. Her er noget for enhver smag og for hele familien.

  Marielyst er en ferieby med mange sommerhuse, hvorfor der er mere liv om sommeren. Derfor tiltrækker byen også rigtig mange gæster i løbet af sommermånederne, men uanset hvornår du vælger at leje sommerhus i Marielyst, er der altid noget at opleve.

  Om sommeren kan du også besøge et marked for kunsthåndværk i Marielyst, ligesom der er flere aktiviteter på stranden og i byen. Byens aktiviteter venter på dig, hvis du kan løsrive dig fra dit sommerhus i Marielyst.

  De syv bedste attraktioner i nærheden af Marielyst

 • Når du holder ferie i et sommerhus i Marielyst, er du ikke langt fra en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker, nemlig BonBon-Land. Her venter parkens forlystelser på at gøre dig rundtosset.
 • Er du mere til natur og dyreliv, så er Knuthenborg Safaripark og parkens mere end 1.000 fritgående vilde dyr kun en kort køretur fra dit sommerhus i Marielyst. Her kan du blive klogere på dyrene og deres levemåde.
  • I nærheden af Marielyst finder du Gavnø Slot, som er et af Danmarks rokokoslotte, med en stor samling skatte og en smuk slotspark.
  • Du kan også gå længere tilbage i tiden og besøge Middelaldercentret i Nykøbing Falster. Her kan du opleve ridderturneringer, bragende kanoner, gøglere og musikanter fra det 15. århundrede.
  • Du kan ikke besøge et sommerhus på Falster, uden også at lægge vejen forbi Geocenter Møns Klint, hvor du får et indblik i Møns Klint geologiske tilblivelse og gå igennem istidens gletsjere.
  • I området finder du også Geomuseum Faxe. Museet byder på historien om Danmarks største aktive kalkbrud.
  • En times kørsel nord for Marielyst finder du en af Danmarks nyeste attraktioner - Skovtårnet - Camp Adventure. Her kan du gå rundt og rundt, indtil du når toppen og kan betragte udsigten ud over hele området.
  • Husk, at når du vælger at leje sommerhus i Marielyst hos DanCenter, eksempelvis til sommerferien, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – spar helt op til 25% på entrébilletten når du lejer et sommerhus i Marielyst hos DanCenter. Her kan du se hvilke attraktionerdu får rabat på, når du holder din sommerhusferie med DanCenter.

   Oplevelser i naturen på Lolland-Falster

   Lolland-Falster har en skøn natur, som bare venter på at blive oplevet. Når du vælger at leje en dejlig ferieboligi Marielyst, kan du let bruge hele din ferie på at udforske Lolland-Falster. Udover den skønne natur, kan du også opleve områdets mange øer, lige fra Bogø og Møn til Femø og Fejø, som alle blot er en kort køretur væk, når du bor i et sommerhus i Marielyst.

   Lej sommerhus i Marielyst og smag på Lolland-Falster

   En af de store fordele ved at holde ferie i et sommerhus er, at du har alle hjemmets faciliteter med på ferie. Når du lejer sommerhus i Marielyst, har du alle Sydhavsøernes gård- og specialbutikker inden for rækkevidde. Her kan du gå shop-amok i velsmagende og lokalt dyrkede råvarer. Efterfølgende kan du lave dine favoritretter i sommerhusets køkken. På Lolland-Falster finder du specialbutikker der producerer blandt andet frugt, grøntsager, vin, spiritus og kød.

   Sommerhusudlejning i Marielyst

   Hos DanCenter sommerhusudlejningi Marielyst har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi har omkring 200 sommerhuse til leje i Marielyst og er derfor én af de største udlejere i området – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksus sommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Vores lokalkontor ligger centralt i Marielyst og står klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie, samt give dig gode råd til hvad du kan opleve i lokalområdet. Det er også her, at du får udleveret nøglen til dit sommerhus i Marielyst.

   Stort udvalg af sommerhuse i Marielyst - lej et sommerhus med pool i Marielyst

   DanCenter Sommerhusudlejning Marielyst kan hjælpe med at finde både store, luksuriøse sommerhuse med pool, spa og sauna, samt klassiske sommerhuse til leje i Marielyst, til en god pris. Mange af DanCenters sommerhuse i Marielyst ligger ved, eller tæt på stranden. Området er dog populært, så hvis du vil være sikker på at leje et sommerhus ved stranden i Marielyst, skal du være ude i god tid. Områdets popularitet betyder også, at du finder mange sommerhuse i Marielyst med swimmingpooleller poolhus. Ligesom at sommerhusene indeholder flere forskellige faciliteter som trådløs internet, og der er gerne plads til aktiviteter for hele familien med et luksuriøst sommerhus i Marielyst.

   Sommerhusområder på Lolland-Falster - tæt ved Marielyst

   DanCenter har flere sommerhuse på både Falster og Lolland. I området omkring Marielyst findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie. Lej blandt andet sommerhuse på Lolland, i områderne Hummingen, og Kramnitzeeller tag en ø-ferie på Møneller Enø– og få en pause fra hverdagen med en skøn sommerhusferie. Du kan også leje sommerhus i populære Karrebæksminde.

   Hold ferie med Danland Feriecenter i Marielyst

   Hvis du ikke vil bo i et sommerhus i Marielyst, kan du besøge DanCenters søstervirksomhed Danland, der har en række feriecentre rundt omkring i Danmark. Du finder blandt andet et Danland Feriecenter i Marielyst. Feriecenter Marielyst består af en række feriehuse, som ligger tæt på byen. Ude foran Feriecenter Marielyst finder du en 20 km lang sandstrand. Feriecentret byder også på flere aktiviteter for hele familien. Her kan du og familien blandt andet lege på den udendørs legeplads, hoppepude og boldbane. Læs mere om Danland Feriecenter Marielyst.