Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Marielyst – ferieby med lækre strande

Sommerhus i Marielyst – ferieby med lækre strande

 
Søg område: Marielyst
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 203 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus i Marielyst – ferieby med lækre strande

Lej sommerhus i Marielyst - nemt, sikkert og til gode priser

Her på siden finder du et bredt udvalg af skønne sommerhuse i Marielyst. Du kan vælge mellem omkring 200 sommerhuse og vælge alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med swimmingpool, spabad, sauna og masser af aktiviteter.

Læs mere om Marielyst
Rating af huse for Marielyst: 4.0 af 5.0 fra 7348 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Rødby-Puttgarden
 • 203 sommerhuse for Marielyst - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i MarielystHus nr: 24269Marielyst6 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 4867Marielyst12 personer,  156 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 54076Marielyst6 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,5 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 4613Marielyst4 personer,  66 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 44473Marielyst6 personer,  83 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 69132Marielyst6 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 50099Marielyst8 personer,  164 m²Kæledyr er ikke tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 62326Marielyst10 personer,  140 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 50606Marielyst6 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 39068Marielyst18 personer,  299 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 60771Marielyst12 personer,  210 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 31791Marielyst8 personer,  131 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 35520Marielyst6 personer,  108 m²Kæledyr er tilladt.1,1 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 33497Marielyst24 personer,  319 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8015Marielyst12 personer,  225 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 27986Marielyst8 personer,  114 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 65257Marielyst12 personer,  152 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 35756Marielyst9 personer,  107 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 26426Marielyst8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9689Marielyst4 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Feriebolig i MarielystHus nr: 37020Marielyst4+2 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.500 m til kyst.Feriebolig i MarielystHus nr: 39211Marielyst4+4 personer,  82 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 64495Marielyst8 personer,  135 m²Kæledyr er tilladt.40 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 27880Marielyst12 personer,  134 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9208Marielyst12 personer,  153 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 42780Marielyst6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 4574Marielyst8 personer,  79 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 27911Marielyst8 personer,  98 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 15548Marielyst10 personer,  130 m²Kæledyr er tilladt.1,8 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 57643Marielyst4 personer,  56 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder ved Marielyst

  Marielyst By

  Marielyst By

  Feriebyen Marielyst fordobler sit indbyggertal hver sommer, når turisterne gæster byen. Marielyst er et populært sted at holde ferie i sommerhus, og byen charmer med hyggelige butikker, velsmagende spisesteder og nogle af Danmarks Bedste Badestande.

  Marielyst Strand

  Marielyst Strand

  Der venter 10 kilometer badestrand med fint sand og rent vand ved Marielyst Strand. Området er kendt for sine børnevenlige strande og er ofte blevet kåret til Danmarks Bedste Badestrand. Her er lagt op til mange timer med byggeri af sandslotte, vandpjaskeri og gåture.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

  I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have findes et alsidig antal af forskellige dyr og planter. Kom tæt på pingviner, den sibirisk tiger, slanger og andre spændende dyr. Der er knap 1.000 registrerede planter fra 150 plantearter i haven.

  Kyst på Falster

  Falster

  På Falster findes der oplevelser for store og små. Kør på opdagelse i øens smukke natur og besøg nogle af øens museer som Museum Lolland Falster eller Det Sorte Museum, eller læg vejen forbi Golf & Fun Park eller Marielyst Gokart & Paintball Center.

  Ferie i sommerhus i Marielyst - eftertragtet ferieby med lækker strand

  Feriebyen Marielyst ligger på det sydlige Falster på Falsters østkyst, mellem Nykøbing Falster og Gedser og nær Lolland. Marielyst har helt tilbage fra starten af 1900-tallet været en velkendt bade- og ferieby, og byen er det stadig den dag i dag. Derfor byder området også på et stort udvalg af aktiviteter for hele familien fra Marielyst Gokart og Paintball Center og Golf & Fun Park til hyggelige restauranter, gårdbutikker og skøn natur.

  Der er dog en særlig grund til, at turister gang på gang vælger at vende tilbage til netop Marielyst. Det skyldes ikke mindst den fantastiske og børnevenlige badestrand ved Marielyst.

  En af Danmarks Bedste Badestrand i Marielyst

  Marielyst Strand har i flere år været kåret som Danmarks Bedste Badestrand og lokker med mere end 10 kilometer hvidt, blødt sand - en perfekt “legeplads” for hele familien. Vælger du at leje sommerhus i Marielyst om vinteren, kan du gå ture på stranden og måske være heldig at finde rav. Mens stranden om sommeren er et eftertragtet sted at bygge sandslotte og bade i vandet.

  Marielyst Strand har også en masse gode faciliteter, og på toppen af klitterne er der anlagt en flot gå- og cykelsti, som indbyder til gå- og løbeture. Mod nord ved Marielyst finder du Fribadestranden Bøtø, som er en nudiststrand.

  Feriebyen Marielyst byder på by- og strandliv

  Når du holder ferie i Marielyst, skal du også besøge Marielyst By. Byen har alle de faciliteter, som du kan forvente af en ferieby. Især om sommeren når byen fordobler sit indbyggertal på grund af turisterne, der kommer til byen.

  Her finder du blandt andet gode og hyggelige restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder, så grillaftenerne på sommerhusets terrasse er sikkert.

  I 2014 blev Marielyst Torv renoveret, og byen fremstår i dag endnu mere indbydende for dens gæster. På torvet i Marielyst er der blandt andet blevet anlagt et “gulv” af træ, som går ned til stranden. Du kan derfor sagtens gå med bare fødder fra strand til byen og tilbage igen.

  Oplevelser i Marielyst - hvad skal du opleve

  Marielyst er et eftertragtet ferieområde med mange sommerhuse, og det er ikke uden grund. En sommerhusferie i Marielyst byder på et væld af seværdigheder og oplevelser. Her er noget for enhver smag og for hele familien.

  Marielyst er en ferieby, som liver op om sommeren. Derfor tiltrækker byen også rigtig mange gæster i løbet af sommermånederne, men uanset hvornår du vælger at leje sommerhus i Marielyst, er der altid noget at opleve.

  Om sommeren kan du også besøge kunsthåndværkermarked i Marielyst, ligesom der er flere aktiviteter på stranden og i byen. Hvis du kan løsrive dig fra dit sommerhus i Marielyst venter byens aktiviteter på dig.

  Top 7 attraktioner i nærheden af Marielyst

 • Når du holder ferie i sommerhus i Marielyst, er du ikke langt fra en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker BonBon-Land. Her venter parkens forlystelser på at gøre dig rundtosset.
 • Er du mere til natur og dyreliv, venter Knuthenborg Safaripark og parkens mere end 1.000 fritgående vilde dyr på dig. Bliv klogere på dyrene og deres levemåde.
 • I nærheden af Marielyst finder du Gavnø Slot, som er et af Danmarks rokokoslotte med en stor samling skatte og en smuk slotspark.
 • Du kan også gå længere tilbage i tiden og besøge Middelaldercentret. Her kan du opleve ridderturneringer, bragende kanoner, gøglere og musikanter fra det 15. århundrede.
 • Du kan ikke besøge Falster, uden også at lægge vejen forbi Geocenter Møns Klint, hvor du får et indblik i Møns Klint geologiske tilblivelse og gå igennem istidens gletsjere.
 • I området finder du også Geomuseum Faxe. Museet byder på historien om Danmarks største aktive kalkbrud.
 • En times kørsel nord for Marielyst finder du en af Danmarks nyeste attraktioner - Skovtårnet - Camp Adventure. Her kan du gå rundt og rundt, indtil du når toppen og kan betragte udsigten ud over hele området.
 • Husk, at når du vælger at leje sommerhus i Marielyst hos DanCenter eksempelvis til sommerferien, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – spar helt op til 25% på entrébilletten. Her kan du se hvilke attraktioner, du får rabat på, når du holder din sommerhusferie med DanCenter.

  Oplevelser i naturen på Lolland Falster

  Lolland Falster har en skøn natur, som bare venter på at blive oplevet. Når du vælger at leje et dejligt feriebolig i Marielyst, kan du let bruge hele din ferie på at udforske Lolland Falster. Udover den skønne natur, kan du også opleve områdets mange øer, lige fra Bogø og Møn til Femø og Fejø.

  Lej sommerhus i Marielyst og smag på Lolland Falster

  En af de store fordele ved at holde ferie i sommerhus er, at du har alle hjemmets faciliteter med på ferie. Når du lejer sommerhus i Marielyst har du alle Sydhavsøernes gård- og specialbutikker inden for rækkevidde.

  Her kan du shoppeamok i velsmagende og lokalt dyrkede råvarer. Efterfølgende kan du kokkerere dine favoritretter i sommerhusets køkken. På Lolland Falster finder du både specialbutikker, der producerer frugt, grøntsager, vin, spiritus og kød.

  Sommerhusudlejning i Marielyst

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi har omkring 200 sommerhuse i Marielyst og er derfor én af de største udlejere i området – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksus sommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  Vores lokalkontor ligger centralt i Marielyst og står klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie, samt give dig gode råd til hvad du kan opleve i lokalområdet. Det er også her, at du får udleveret nøglen til dit sommerhus i Marielyst.

  Stort udvalg af Marielyst sommerhuse

  DanCenter Sommerhusudlejning Marielyst kan hjælpe med at finde både store, luksus sommerhuse med pool, spa og sauna samt klassiske sommerhuse til en god pris. Mange af vores sommerhuse ligger ved eller nær stranden. Området er dog populært, så vil du være sikker på at leje et sommerhus ved stranden, skal du være ude i god tid.

  Områdets popularitet betyder også, at du finder mange sommerhuse med swimmingpool eller poolhus i Marielyst. Ligesom at husene indeholder flere forskellige faciliteter som trådløs internet, og der er gerne plads til aktiviteter og hele familien.

  Sommerhusområder på Lolland Falster - tæt ved Marielyst

  DanCenter har flere sommerhuse på både Falster og Lolland. I området omkring Marielyst findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie. Lej blandt andet sommerhuse på Lolland, i områderne Hummingen, og Kramnitze eller tag en ø-ferie på Møn eller Enø – og få et afbræk fra hverdagen med en skøn sommerhusferie. Du kan også leje sommerhus i populære Karrebæksminde.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Marielyst

  Ønsker du ikke at bo i sommerhus i Marielyst, kan du besøge DanCenters søstervirksomhed Danland, der er en række feriecentre rundt omkring i Danmark. Du finder blandt andet et Danland Feriecenter i Marielyst.

  Feriecenter Marielyst består af en række feriehuse, som ligger tæt på byen. Ude foran Feriecenter Marielyst finder du en 20 km lange sandstrand. Feriecentret byder også på flere aktiviteter for hele familien. Her kan du og familien blandt andet lege på den udendørs legeplads, hoppepude og boldbane.

  Læs mere om Danland Feriecenter Marielyst.

  Spørgsmål og svar omkring Marielyst

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Marielyst?

  DanCenter har mere end 180 sommerhuse i Marielyst.

  Hvilke steder bør jeg besøge i Marielyst?

  En af de bedste steder at besøge er Marielyst Strand, Guldborgsund Zoo og Botanisk Have, Knuthenborg Safaripark, Gedesby Mølle, Marielyst Golfklub, og Skelby Kirke.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Marielyst området?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Tage på stranden i Marielyst, som er en af Danmarks bedste strande
  • “Tage på safari” i Knuthenborg Safaripark
  • Opleve den smukke natur rundt om Marielyst
  • Tage en smuttur til Tyskland