Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus på Falster - mere end 200 sommerhuse til udlejning

Lej sommerhus på Falster - mere end 200 sommerhuse til udlejning

 
Søg område: Falster
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 211 ferieboliger.
Søg på kort

Lej sommerhus på Falster - mere end 200 sommerhuse til udlejning

Lej et sommerhus på Falster til din næste ferie

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse, så du finder helt sikkert et sommerhus, der passer til dine behov.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Falster
Rating af huse for Falster: 4.0 af 5.0 fra 7098 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Rødby-Puttgarden
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Falster

  Sommerhus i GedesbyHus nr: 9500Gedesby4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus beliggende i smukke og naturskønne omgivelser i et sommerhusområde i Gedesby. Huset er renoveret i 2016 ligger på en lukket og indhegnet grund, hvor der er rig mulighed for, at nyde solen. Her er også tænkt på familiens mindste med ...Sommerhus i MarielystHus nr: 40445Marielyst8 personer,  85 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus beliggende på 1383 m² grund. Badeværelset har gulvvarme og boblende spabad, som med vandstråler og luftbobler påvirker hele kroppen, både kredsløb, muskler og led, så I får en velværeoplevelse hver gang. Der er hele 4 tv i huset. Huset ...Sommerhus i MarielystHus nr: 68946Marielyst20 personer,  282 m²Kæledyr er tilladt.1,1 km til kyst.Dette velindrettede sommerhus i Marielyst har stor poolafdeling med en stor swimmingpool med vandrutschebane, sauna, bruseniche og spabad med plads til 4-6 personer. I aktivitetsrummet kan I tage jer et spil billard ved poolbordet. Her kan I ...Sommerhus i MarielystHus nr: 25020Marielyst8 personer,  102 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus til jer som sætter pris på komfort og spændende detaljer. Huset har 2 badeværelser, hvoraf det ene er med spabad. Der er også en sauna, hvor I kan få gennemvarmet kroppen efter en tur på diget eller en fisketur. Der er både overdækket ...Sommerhus i MarielystHus nr: 87914Marielyst4 personer,  56 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Enderækkehus beliggende ca. 400 m fra torvet, så alt kan nås uden kørsel i bil. Der er fælles gynge, sandkasse, minigolf og tennis. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Sommerhus i MarielystHus nr: 43687Marielyst8 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.140 m til kyst.For enden af en sti ligger dette sommerhus med en god beliggenhed mellem torvet og Kjørups kro og i nærheden af Marielyst centrum. Sommerhuset er indrettet moderne og lyst med åbent køkken med bl.a. mikroovn, køleskab med lille fryser og opvaskemaskine. ...

  Falster er en ø, hvor naturen i høj grad er præget af store markområder, skovområder samt et stort antal gode badestrande, blandt andet ved Gedesby, Gedser og Marielyst.

  På Falster er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie ude i naturen. Blandt andet kan du mange steder leje heste. Øen har gode ridestier i statsskovene, hvor du kan ride gratis, og i Sønder Kohave ved Nykøbing Falster hvor der er smukke ridestier. På Falster er der ligeledes gode muligheder for fiskeri. Tag på fisketur langs kysterne hvor du bl.a. kan fange hornfisk, havørreder og torsk, eller prøv en af øens Put and Take fiskesøer. Da Falster er en flad ø, er det også oplagt at opleve øen på cykel. Du kan leje cykler flere steder på øen.

  Falsters største by er Nykøbing Falster, som ligger smukt ud til Guldborgsund. Byen har mange spændende og historiske huse og steder, heriblandt byens torv som kan dateres helt tilbage til middelalderen. Byens vartegn er Klosterkirken, som er en gotisk kirke fra det 15. århundrede. Du kan også besøge Guldborgsund Zoo eller Middelaldercentret, som ligger i byens udkant.

  På Sydfalster finder du feriebyen Marielyst, som især er kendt for at have én af Danmarks bedste badestrande. Byen besøges hver sommer af et stort antal glade feriegæster, som skaber en hyggelig stemning i byen. Den lille by byder i sommerhalvåret på gode tøjbutikker, spisesteder samt diskoteker.

  Syd for Marielyst finder du Danmarks sydligste punkt, Gedser Odde. Her kan du se 5-7 meter høje klinter, som bedst opleves på en gåtur langs kysten. Området er også et meget benyttet sted for observationer af fugletræk, specielt om efteråret.


  Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 41.800 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus