Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Falster - ferie for hele familien

 
Søg område: Falster
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 302 ferieboliger.

Sommerhus på Falster - ferie for hele familien

Lej sommerhus på Falster - på den familievenlige ferieø

Efterspørgslen på sommerhus på Falster er ekstra stor i år, så bestil din sommerferie allerede i dag, så I kan nyde den unikke natur i familievenlige omgivelser.

Når du lejer et sommerhus på Falster, får du de perfekte rammer for skøn ferie propfyldt med ferieoplevelser for hele familien. Med et sommerhus på Falster er du ikke langt fra Danmarks allerbedste badestrande, der ligger som perler på en snor langs øens lange kyststrækninger. På Falster er der strand og natur nok til alle, men hvis naturen ikke er nok, findes der også en lang række aktiviteter for både store og små.

Læs mere om Falster
Rating af huse for Falster: 4.1 af 5.0 fra 12230 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Sejl fra Rødby-Puttgarden
 • Det Sorte Geomuseum
 • Gedser Remise
 • 302 sommerhuse for Falster - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i MarielystHus nr: 50049Marielyst6 personer,  76 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 54146Marielyst7 personer,  130 m²850 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 48434Marielyst14 personer,  158 m²1,7 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 49381Marielyst6 personer,  124 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 53929Marielyst6 personer,  90 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 55097Marielyst6 personer,  80 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8221Marielyst6 personer,  65 m²30 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 9791Marielyst8 personer,  131 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 43716Marielyst10 personer,  131 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 51948Marielyst14 personer,  168 m²500 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 50987Marielyst14 personer,  179 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 37992Marielyst6 personer,  85 m²800 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 43638Marielyst6 personer,  66 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 12970Marielyst8 personer,  124 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 8015Marielyst12 personer,  225 m²600 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 45787Marielyst6 personer,  61 m²50 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 39011Marielyst8 personer,  104 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 67294Marielyst10 personer,  110 m²950 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 44342Marielyst10 personer,  108 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 45767Marielyst8 personer,  69 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 54357Marielyst6 personer,  80 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 52244Marielyst8 personer,  106 m²600 m til kyst.Sommerhus i GedesbyHus nr: 30878Gedesby8 personer,  104 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 44512Marielyst14 personer,  217 m²900 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 54887Marielyst10 personer,  109 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 56854Marielyst6 personer,  69 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 56468Marielyst6 personer,  87 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 25579Marielyst10 personer,  141 m²700 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 54253Marielyst4 personer,  98 m²100 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 43648Marielyst11 personer,  132 m²1,2 km til kyst.
  Se alle 302 DanCenter sommerhuse for Falster

  Ferie i et sommerhus på Falster

  Falster er en attraktiv feriedestination syd for Sjælland. Ved at leje et sommerhus på Falster kan du opleve nogle af Danmarks bedste strande, unikke natur og flere attraktioner. Falster er et elsket feriested, særligt for børnefamilierne, og med et sommerhus på Falster kan du have plads til hele familien og opleve øen som en af de lokale. Falster er, foruden at være en familiefavorit, også et populært sted for dem der ønsker en aktiv ferie. Her findes der et bredt udvalg af forskellige aktiviteter som bl.a. vandring, cykling, vandsport og ridning. Et godt tip er, at opleve Falsters skønne natur fra en cykelsadel med frisk luft og fuglesang som den perfekte følgesvend. På den måde kan I opleve hele den naturskønne ø i jeres helt eget tempo.

  Med et sommerhus på Falster, har I de perfekte rammer for en naturskøn familieferie, hvor udflugter og ferieoplevelser er i højsædet. Når I bor i et sommerhus på Falster, kan I komme rundt og udforske de omkringliggende områder, Lolland og Møn, og opleve de mange attraktioner som findes i nærheden.

  Ferie- & familiefavoritter på Falster

  Hvis I lejer et sommerhus på Falster kan I komme en tur tilbage i tiden og opleve en lille del af hvordan Danmark så ud i starten af 1400-tallet. Middelaldercentret i Nykøbing Falster tager jer med på en tidsrejse, hvor I kan opleve ridderturneringer, se datidens teknologiske opfindelser og se verdens største kastemaskine i aktion.

  Når man holder ferie i et sommerhus på Falster, skal man heller ikke snyde sig selv for at opleve det eneste sted i verden, hvor alle nulevende krokodillearter er samlet. Det har man nemlig mulighed for i Krokodille Zoo i Eskilstrup, hvor alle 23 arter kan opleves på nært hold. Foruden krokodillerne har I også mulighed for at se andre spændende krybdyr, fx verdens tungeste slange - den grønne anakonda. Hvis din familie bare ikke få nok af dyr, så kan I også sætte kursen mod Knuthenborg Safaripark på Lolland. Her kan i opleve alverdens vilde dyr helt tæt på, når de spankulerer frit rundt i parkens store åbne områder. Knuthenborg Safaripark er desuden kåret til Danmarks bedste dyrepark & zoo 2020, af mere end 5.000 af DanCenters sommerhusgæster. Hvis du bor i et sommerhus tæt på Nykøbing Falster, kan du besøge Guldborgsund Zoo & Botanisk have, hvor du finder omkring 80 forskellige dyrearter og tusindvis af blomster og sjældne kaktuser.

  Når I er mættet med indtryk fra både fantastiske dyr og riddere, så kan I sætte turen mod en noget anderledes oplevelse, nemlig Møns Klint. Her er der virkelig tale om en naturoplevelse i verdensklasse. De smukke hvide klinter tårner sig op over det turkisblå hav, og viser Danmarks natur på allersmukkeste vis. Hvis I har mod på at dykke mere ned i historien om Møns Klint og Danmarks fortid, så er et besøg på GeoCenter Møns Klint et must. Dette er selvfølgelig kun muligt hvis I har en bil, eller hvis I lejer et sommerhus på Møn.

  Falster byder på flere spændende oplevelser for store og små. Sæt kurs mod Det Sorte Geomuseum, hvor både børn og voksne kan blive klogere på dyr fortiden, mineraler og rav med insekter. Her kan I se fossiler samt lær mere om mineraler.

  I kan også tage på oplevelse hos Gedser Remise. Her kan I besøge et jernbanemuseum, der ligger Gedser Station, som var kulisse til Korsbæk Station i TV-serien "Matador". Om sommeren kan I få mulighed for at køre en tur med det veterantoget mellem Nykøbing F og Gedser.

  Få rabat på de populære attraktioner med DanCenter

  Når du lejer et sommerhus på Falster hos DanCenter, kan du få rabat på billetter til flere af de mest populære attraktioner i hele Danmark. Hvis du har lejet et sommerhus på Falster, kan du blandt andet få rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat ved her.

  Sommerhusudlejning på Falster med DanCenter

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning på Falster og i resten af Danmark. Derfor ved vi også, hvordan vi bedst muligt hjælper dig godt afsted på din næste ferie i et sommerhus.

  Vores lokalkontor for sommerhusudlejning på Falster ligger i Marielyst, hvor vi står klar til at hjælpe jer både før, under og efter, at I er ankommet til jeres lejede sommerhus på Falster. Det er også på vores lokalkontor i Marielyst, at I får udleveret nøglen til jeres hyggelige sommerhus på Falster.

  Sommerhusområder på og omkring Falster

  På Falster findes flere andre skønne sommerhusområder, hvor DanCenter udlejer et bredt udvalg af sommerhuse. Særligt er Marielyst en yndet feriedestination på Falster, der med sin kilometerlange hvide sandstrand og charmerende bymidte har været et yderst populært turistmål i mange år. I Marielyst tilbydes der 192 sommerhuse til leje til ethvert behov, både klassiske og luksussommerhuse - det kan også være med swimmingpool eller vildmarksbad. På Falsters sydspids finder man Gedesby ved Gedser, hvor der tilbydes 26 sommerhuse til udlejning. Gedesby er kendt som en lille hyggelig familieby med børnevenlige strande og charmerende hvide klitter - det ideelle sted for en rolig og hyggelig familieferie i et sommerhus på Falster.

  Ligesom Falster er de resterende Sydhavsøer, Lolland og Møn, også eftertragtede og populære feriedestinationer. Det skyldes i særdeleshed den smukke natur der pryder de tre øer, og indbyder til en masse udendørsoplevelser for hele familien. Dancenter står for en masse sommerhusudlejning på Lolland, hvor vi tilbyder 175 sommerhuse til leje, de fleste ligger ikke mere end 400 meter fra kysten.

  Dancenter har også en del sommerhusudlejning på Møn, hvor vi tilbyder et fint udvalg af 38 sommerhuse, alle med en skøn beliggenhed og langt de fleste ligger blot et lille stenkast fra havet. Hvis man vil leje et sommerhus tæt på vandet, er dette det perfekte sted.

  Hvis I ønsker et endnu større udvalg af sommerhuse, og I gerne vil være tæt på alle de skønne attraktioner og seværdigheder som Lolland-Falster byder på, så kan I vælge at leje et sommerhus på Sjælland. Her finder I et stort udvalg på hele 498 forskellige sommerhuse. Her er der sommerhuse til leje til både den lille og den store familie, og hele 187 sommerhuse har også plads til de firbenede familiemedlemmer. Det store udvalg af sommerhuse til leje garanterer at der er noget for enhver smag. Eksempelvis kan man besøge Sydsjællands perle Karrebæksminde.

  Du behøver ikke et sommerhus på Falster for at nyde den unikke ø, da du kun er en kort køretur væk, hvis du bor i et lejet sommerhus på Møn, eller i et sommerhus på Lolland - eksempelvis Rødby Havn.

  Ferie i en ferielejlighed på Falster

  Hvis du kigger efter et feriehus på Falster, så har DanCenters søstervirksomhed Danland to feriecentre på og omkring Falster, det ene i den populære ferieby Marielyst og det andet på idylliske Møn. I alt har Danland 29 feriecentre fordelt over hele Danmark, og hvert enkelt feriecenter er helt unikt og har sin egen charme og egne faciliteter.

  Marielyst Feriecenter får du udsigt, natur og dyreliv for alle pengene. Feriecentret er beliggende lige ud til en 20 km lang sandstrand, hvor du kan spejde Østersøen så langt øjet rækker. Feriecentret ligger desuden inde i en plantage, som garanterer et rigt dyreliv med fasaner og harer der trisser rundt blandt ferielejlighederne. Det er bestemt en anderledes oplevelse, end ved at leje et sommerhus på Falster.

  På Feriecenter Klintholm Marinapark, Danlands feriecenter på Møn bor I i feriehuse lige ud til havnen. Når man bor i disse feriehuse, kan man nemt følge med i det hyggelige havneliv der finder sted lige udenfor døren. Med en placering midt imellem marinaen og en børnevenlig strand, er der nok at udforske i nærområdet. Ikke langt derfra ligger også Møns Klint, der uden tvivl er et besøg værd.

  Spørgsmål og svar omkring Falster

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring falster?

  Hos DanCenter har vi et stort udvalg af sommerhuse på Falster. Du finder 228 sommerhuse til leje på Falster.

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til dine ferieplaner.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær falster?

  Falster er et populært ferieområde for familier bl.a. fordi der findes flere forskellige familievenlige attraktioner i området. Krokodille Zoo der huser alle verdens nulevende krokodillearter er bestemt et besøg værd. Det samme gælder Knuthenborg Safaripark der uden tvivl vil være en vild oplevelse for hele familien. Foruden oplevelser med eksotiske dyr, er Middelaldercentret og Møns Klint også store familiefavoritter, når både store og små skal underholdes.

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Hos DanCenter skal du som minimum booke et sommerhus for 2 nætter. Du kan dermed sagtens tage på weekendtur i sommerhus .