Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Stubbekøbing/Kongsnæs - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Stubbekøbing/Kongsnæs - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Stubbekøbing/Kongsnæs
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Stubbekøbing/Kongsnæs - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Stubbekøbing/Kongsnæs: 4.0 af 5.0 fra 47 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Rødby-Puttgarden
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Stubbekøbing/Kongsnæs

  Hus nr: 40329Stubbekøbing/Kongsnæs6 personer,  83 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med stor træterrasse beliggende ca. 300 m fra stranden og badebroen. Der er gynger, sandklasse og legetårn til børnene samt babyseng og højstol. Køkken og bad moderniseret i 2008.Hus nr: 40328Stubbekøbing/Kongsnæs8 personer,  96 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende ca. 200 m fra stranden og badebroen. Der er en overdækket terrasse. Huset opvarmes med el-radiatorer og brændeovn. I haven er der en 3-4 æbletræer, som der kan spises af i æblesæsonen. Der er ca. 2 km til Falsters ældste ...Hus nr: 68073Stubbekøbing/Kongsnæs8 personer,  143 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus af høj standard. Huset er moderne og lyst indrettet med spabad. Der er to sovepladser pr. rum samt opredning til to på husets sovesofa i den store og rummelige stue. Huset ligger helt ugenert og højtliggende for enden af vej med udsigt ...Hus nr: 94775Stubbekøbing/Kongsnæs6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.I et skønt område i Kongsnæs ligger dette sommerhus kun ca. 350 meter til stranden hvor der er badebro samt tæt til indkøbsmuligher. Det indeholder brændeovn og åbent, lyst køkken med keramiske kogeplader. Der er en combi / mikroovn og køleskab ...Hus nr: 68071Stubbekøbing/Kongsnæs8 personer,  121 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Lyst sommerhus velindrettet til både en og to familier. Der er spabad til afslapning. Huset ligger ugenert fra andre naboer og er ideelt til familier med børn eller til fritidsfiskere. Der er endvidere et udendørs køkken, hvor alle de fiskeglade ...Hus nr: 22667Stubbekøbing/Kongsnæs6 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Velindrettet sommerhus beliggende på naturgrund med træer. Sommerhuset ligger få hundrede meter fra strand, hvor der er badebro.