Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Sjælland – Danmarks største ø

Sommerhus på Sjælland – Danmarks største ø

 
Søg område: Sjælland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 549 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Sjælland – Danmarks største ø

Stort udvalg af skønne sommerhuse på Sjælland

Sjælland byder på en utrolig smuk natur med store skove, bakkede landskaber og fantastiske badestrande. Udover den fantastiske natur byder Sjælland også på kilometerlange sandstrande. På Sjælland finder du flere seværdigheder og attraktioner, end du kan nå at opleve på en hel ferie. Kombiner din sommerhusferie med en lille storbyferie i København - Danmarks hovedstad. Find det perfekte feriebolig på Sjælland blandt DanCenters mere end 500 sommerhuse.

Læs mere om Sjælland
Rating af huse for Sjælland: 4.1 af 5.0 fra 26882 anmeldelser

549 sommerhuse for Sjælland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i VejbyHus nr: 50627Vejby5 personer,  79 m²300 m til kyst.Sommerhus i Strøby LadepladsHus nr: 56305Strøby Ladeplads14 personer,  239 m²300 m til kyst.Sommerhus i GershøjHus nr: 8153Gershøj4 personer,  65 m²300 m til kyst.Sommerhus i ReersøHus nr: 4918Reersø6 personer,  67 m²200 m til kyst.Sommerhus i Udsholt StrandHus nr: 47287Udsholt Strand6 personer,  120 m²300 m til kyst.Sommerhus i AsserboHus nr: 53686Asserbo20 personer,  310 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Stillinge StrandHus nr: 6814Stillinge Strand7 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus i Veddinge BakkerHus nr: 76880Veddinge Bakker8 personer,  104 m²80 m til kyst.Sommerhus i Drøsselbjerg StrandHus nr: 4220Drøsselbjerg Strand6 personer,  90 m²400 m til kyst.Sommerhus i Gudmindrup LyngHus nr: 57540Gudmindrup Lyng9 personer,  117 m²600 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 93852Bjerge Nordstrand6 personer,  90 m²200 m til kyst.Sommerhus i Overby LyngHus nr: 46755Overby Lyng4 personer,  60 m²50 m til kyst.Sommerhus i RødvigHus nr: 28206Rødvig8 personer,  96 m²500 m til kyst.Feriebolig i Gilleleje/TinkerupHus nr: 36773Gilleleje/Tinkerup4+2 personer,  62 m²300 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 74880Kulhuse7 personer,  65 m²30 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 68049Bjerge Nordstrand6 personer,  81 m²800 m til kyst.Sommerhus i MelbyHus nr: 3962Melby6 personer,  91 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i BisserupHus nr: 8984Bisserup6 personer,  76 m²100 m til kyst.Sommerhus i Overby LyngHus nr: 4981Overby Lyng14 personer,  244 m²100 m til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 94268Rørvig8 personer,  105 m²850 m til kyst.Sommerhus i MunkerupHus nr: 37824Munkerup8 personer,  121 m²800 m til kyst.Sommerhus i Bildsø StrandHus nr: 95520Bildsø Strand10 personer,  156 m²200 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 69322Kulhuse6 personer,  94 m²700 m til kyst.Sommerhus i Faxe LadepladsHus nr: 24913Faxe Ladeplads8 personer,  87 m²300 m til kyst.Sommerhus i Strøby LadepladsHus nr: 12317Strøby Ladeplads11 personer,  109 m²200 m til kyst.Sommerhus i Dronningmølle/MunkerupHus nr: 9167Dronningmølle/Munkerup4 personer,  58 m²100 m til kyst.Sommerhus i Stillinge StrandHus nr: 97307Stillinge Strand8 personer,  82 m²423 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 65940Gilleleje6 personer,  52 m²10 m til kyst.Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 29216Smidstrup Strand4 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus i Kaldred FeriebyHus nr: 4573Kaldred Ferieby6 personer,  65 m²5,0 km til kyst.
Se alle 549 DanCenter sommerhuse for Sjælland

Top seværdigheder på Sjælland

Bonbonland

Bonbonland

Nær Holme-Olstrup kan der komme fart over feltet i forlystelserne i Bonbonland. Her kan både store og små blive rundtosset i parkens mange forlystelser, som blandt andet byder på Svend Svingarm, Cobratårnet og Vandrotten.

Skovtårnet - Camp Adventure

Skovtårnet - Camp Adventure

I Sydsjælland nær Faxe ligger Skovtårnet - Camp Adventure. Gåturen til tårnet går igennem bøgeskov, hvorefter det 45 meter høje tårn kan bestiges. Fra toppen af Skovtårnet er der en fantastisk 360 graders udsigt over det sydsjællandske landskab.

Nyhavn i København

København

Hold ferie i sommerhus på Sjælland og tag på dagstur til København. Oplev København fra vandsiden med en kanalrundfart, spis frokost i Nyhavn, shop i butikkerne på Strøget, slentre gennem Christianshavns hyggelige gader og besøg fristaden Christiania.

Kronborg Slot

Sjællands slotte

Det bugner med slotte på Sjælland. Her findes både de velkendte slotte som Amalienborg og Rosenborg inde i København. Udenfor København findes både Fredensborg og Eremitageslottet. I Helsingør i Nordsjælland findes også Kronborg Slot.

Lej sommerhus på Sjælland – oplevelser på Danmarks største ø

Du kan vælge mellem mere end 400 sommerhuse på Sjælland hos DanCenter Sommerhusudlejning. Find blandt andet et stort udvalg af sommerhuse i Nordsjælland, som er et af de mest efterspurgte sommerhusområder på Sjælland. Vælg ankomstdato og se hvad der er ledigt, når du skal af sted.

Sjælland er Danmarks største ø og kan tilbyde noget for enhver smag. Ud over at huse Danmarks hovedstad, København, har Sjælland også en utrolig smuk natur med store skove, bakkede landskaber og fantastiske badestrande. Dertil har øen en lang række hyggelige købstæder med historiske bygninger og et stort antal slotte, herregårde og borge.

Sommerhus til ferien i Nordvestsjælland

Lej sommerhus eller feriebolig på Sjælland i Nordvestsjælland i Odsherred, hvor den varierende natur er i fokus. Her finder du bakkede landskaber i vest ud mod Samsø Bælt, fantastiske sandstrande med høje klitter mod nord ud til Hesselø Bugt og frodige fjordlandskaber i øst ud mod Isefjord.

Desuden finder du Sjællands største hedeområde ved Havnsø i bunden af Nekselø Bugt. Søg blandt andet efter sommerhuse ved Rørvig, og Veddinge Bakker, som er nogle af de kendte sommerhusområder. Hos DanCenter Sommerhusudlejning står vi klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige sommerhus til eksempelvis din sommerferie.

Ferie i dejligt sommerhus i Nordøstsjælland

I Nordøstsjælland finder du Danmarks hovedstad, København. Her kan du finde flere seværdigheder og attraktioner, end du kan nå at opleve på en hel ferie. Både nord og syd for København finder du store sommerhusområder ved gode badestrande, blandt andet i Gilleleje, Tisvildeleje, Hornbæk, Liseleje og Rågeleje i Nordsjælland.

Du kan derfor kombinere din ferie i sommerhus med en storbyferie i København. I Nordøstsjælland kan du også opleve de mange kongeslotte og borge, som er blevet opført gennem tiderne af danske konger. Heriblandt Kronborg Slot i Helsingør, hvor Shakespeares skuespil Hamlet har fundet sted.

Ophold i sommerhus i Sydvestsjælland

I Sydvestsjælland finder du en lang række hyggelige byer såsom Slagelse og Skælskør. I Skælskør har du mulighed for at tage på et skøn fjordsejlads, og i byens centrum kan du opleve et af Danmarks mest idylliske, gamle bymiljøer med bindingsværkshuse og gårde med toppede brosten.

I Slagelse kan du tage på shopping i byens hyggelige gågader og indkøbscentre. Område har også en række historiske slotte, borge og herregårde, som du kan opleve i ferien. Lej eksempelvis sommerhus i Karrebæksminde, hvis du vil besøge Sydvestsjælland. Du kan også have base i eksempelvis Marielyst på Falster eller fra et sommerhus på Møn, hvor du hurtigt kan nå seværdighederne i Sydvestsjælland.

Gode badestrande langs kysten på Sjælland

Rundt om på hele Sjælland findes gode badestrande. De mest kendte ligger ud til Kattegat i Nordsjælland, blandt andet ved Hornbæk, Gilleleje og Liseleje. Ved Sjællands vest- og østkyst, hvor vandet er mere roligt, findes de fleste gode strande i bugterne. Blandt andet ved Køge Bugt og Faxe Bugt på østkysten og ved Sejerø Bugt og Musholm Bugt på vestkysten.

Oplevelser på Sjælland – hvad skal du se

Udover at du er tæt på København, når du lejer sommerhus på Sjælland. Så findes der også et stort udvalg af seværdigheder og attraktioner uden for hovedstaden – lige fra forlystelsesparker og kirker til naturområder, slotte og kendte bygninger. Du kan blandt andet sætte kursen mod:

 • Sommerland Sjælland ligger nær Sjællands Odde. Her kan du og familiens yngste sagtens få en dag til at gå i parkens forlystelser og badeland.

 • Bonbon-land ligger nær Holme-Olstrup og byder på sjove forlystelser for hele familien. Her kan du prøve kræfter med Svend Svingarm, Albatrossen, Dragen og mange flere.

 • Roskilde Domkirke byder på fredelige omgivelser og ligger midt i Roskilde.

 • Skovtårnet - Camp Adventure er en af Danmarks nyeste attraktioner. Her kan du gå rundt og rundt og rundt, indtil du når toppen og den fantastiske udsigt.

 • Naturpark Åmosen ligger på Vestsjælland og er en af Danmarks første naturparker. Her kan du vandre rundt i den smukke natur, der strækker sig fra Kalundborg til Store Åmose.

 • Røsnæs Fyr ligger nord for Kalundborg på spidsen af Røsnæs. Her kan du gå ture i den unikke natur.

 • Kronborg i Helsingør, hvor du kan gå i Shakespeares og Hamlets fodspor. Når du befinder dig i Helsingør, kan du også besøge det nye M/S Museet for Søfart, der er designet af den kendte danske tegnestue BIG.
 • Rabat på attraktioner ved leje af sommerhus hos DanCenter

  Lej sommerhus på Sjælland eller et andet sted i Danmark, og få 25% rabat på entrebilletten hos flere populære attraktioner rundt omkring i landet. På listen finder du attraktioner for hele familien - store som små. Se hvilke attraktioner, som du får rabat på hos DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Sjælland med DanCenter

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning og et af de største udvalg af sommerhuse. Her på siden finder du mere end 400 skønne sommerhuse på Sjælland. Hos DanCenter finder du noget for enhver smag og sommerhuse med plads til hele familien, uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et luksussommerhus eksempelvis med pool.

  Tag din hund med på ferie i sommerhus

  Tag din firbenede ven med på ferie, når du lejer sommerhus med DanCenter. Hos DanCenter har vi flere sommerhuse til leje, hvor du kan tage op til 2 hunde med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie her.

  Andre sommerhusområder nær Sjælland

  Du kan også udforske andre sommerhusområder end dem på Sjælland. Hos DanCenter udlejer vi sommerhuse i hele landet og Sverige, Norge og Tyskland.

  Syd for Sjælland ligger Møn og Bogø, hvor du blandt andet kan opleve Møns Klint. Eller du kan sætte kursen mod Lolland og Falster. Du kan også krydse Storebælt og holde ferie i sommerhus på Fyn og øerne Ærø og Langeland.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Sjælland

  Danland har 28 feriecentre fordelt over hele landet. Her kan du prøve en lidt anderledes ferieform med et ophold på et af Danland Feriecentre. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning.

  Du kan også leje en ferielejlighed på Sjælland hos et af Danlands feriecentre på Sjælland i Karrebæksminde eller Gilleleje. Danland er en søstervirksomhed til DanCenter og tilbyder ophold i ferielejlighed eller feriehus på Sjælland og i resten af Danmark.

  Udlejning af sommerhuse på Sjælland med DanCenter

  Har du et dejligt sommerhus på Sjælland, som du ønsker at udleje? Hos DanCenter står vi klar til at hjælpe med at udleje dit sommerhus. Når du vælger at leje dit sommerhus ud hos DanCenter, får du forskellige fordele.

  På vores hjemmeside kan du blandt andet beregne, hvor meget du ville kunne tjene på at udleje dit sommerhus. Bemærk, at dette kun er vejledende. I 2020 kan du tjene op til 60.000 kr. skattefrit på at udleje dit sommerhus.

  Læs mere om dine fordele ved udlejning af dit sommerhus med Dancenter her.

  Spørgsmål og svar omkring Sjælland

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på sjælland?

  DanCenter har mere end 400 skønne sommerhuse til udlejning på sjælland. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med udlejning af sommerhuse i Danmark. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til dig.

  Hvilke steder bør jeg besøge på Sjælland?

  Når du lejer sommerhus på Sjælland, har du flere attraktioner inden for rækkevidde. Du kan blandt andet besøge:

  • Byer som København, Odsherred, Slagelse og Helsingør
  • Naturområder som Møns Klint.
  • Sjællands mange slotte som Kronborg Slot og Frederiksborg Slot
  • Steder som Tivoli og Louisiana Kunstmuseum

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger sjælland?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er, når du lejer sommerhus på Sjælland:

  • Besøge de gode strande langs Sjællands kyster
  • Vandre i klitterne og i skoven
  • Besøge København
  • En sjov dag i forlystelsesparker såsom Tivoli, Bakken og Sommerland Sjælland