Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Sjælland – Danmarks største ø

 
Søg område: Sjælland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 624 ferieboliger.

Sommerhus på Sjælland – Danmarks største ø

Stort udvalg af skønne sommerhuse på Sjælland

Sjælland byder på en utrolig smuk natur med store skove, bakkede landskaber og fantastiske badestrande. Udover den fantastiske natur byder Sjælland også på kilometerlange sandstrande. På Sjælland finder du flere seværdigheder og attraktioner, end du kan nå at opleve på en hel ferie. Kombiner din sommerhusferie med en lille storbyferie i København - Danmarks hovedstad. Find det perfekte feriebolig på Sjælland blandt DanCenters mere end 500 sommerhuse.

Læs mere om Sjælland
Rating af huse for Sjælland: 4.0 af 5.0 fra 964 anmeldelser

624 sommerhuse for Sjælland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 9609Bjerge Nordstrand4 personer,  58 m²400 m til kyst.Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 44400Smidstrup Strand8 personer,  100 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Udsholt StrandHus nr: 53484Udsholt Strand4 personer,  84 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54380Karrebæksminde/Enø4 personer,  40 m²203 m til kyst.Sommerhus i ReersøHus nr: 55114Reersø6 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 48909Rågeleje7 personer,  90 m²800 m til kyst.Sommerhus i Ordrup NæsHus nr: 8406Ordrup Næs6 personer,  101 m²100 m til kyst.Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 52712Kongsmark Strand6 personer,  109 m²550 m til kyst.Sommerhus i RøsnæsHus nr: 35492Røsnæs6 personer,  88 m²100 m til kyst.Sommerhus i Tibirke SandHus nr: 55124Tibirke Sand5 personer,  88 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Nykøbing Sj./VesterlyngHus nr: 53575Nykøbing Sj./Vesterlyng8 personer,  110 m²Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 50918Smidstrup Strand5 personer,  89 m²Sommerhus i Gudmindrup LyngHus nr: 44294Gudmindrup Lyng7 personer,  104 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 44555Gilleleje8 personer,  98 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i Overby LyngHus nr: 78866Overby Lyng10 personer,  130 m²10 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 52648Gilleleje7 personer,  98 m²150 m til kyst.Sommerhus i Ellinge LyngHus nr: 8768Ellinge Lyng6 personer,  96 m²850 m til kyst.Sommerhus i OrdrupHus nr: 12935Ordrup6 personer,  50 m²675 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 55829Gilleleje6 personer,  46 m²700 m til kyst.Sommerhus i Kaldred FeriebyHus nr: 9454Kaldred Ferieby6 personer,  107 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 99266Hornbæk7 personer,  75 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 15223Gilleleje4 personer,  70 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i HyllingeriisHus nr: 24693Hyllingeriis4 personer,  58 m²200 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 94233Rågeleje12 personer,  250 m²20 m til kyst.Sommerhus i Tuse NæsHus nr: 8569Tuse Næs8 personer,  95 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Tørslev HageHus nr: 54779Tørslev Hage6 personer,  74 m²50 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 33477Gilleleje6 personer,  93 m²800 m til kyst.Sommerhus i HyllingeriisHus nr: 42385Hyllingeriis6 personer,  68 m²300 m til kyst.Sommerhus i Overby LyngHus nr: 43847Overby Lyng5 personer,  60 m²800 m til kyst.Sommerhus i KregmeHus nr: 56458Kregme6 personer,  114 m²150 m til kyst.
Se alle 624 DanCenter sommerhuse for Sjælland

Top seværdigheder på Sjælland

Bonbonland

Bonbonland

Nær Holme-Olstrup kan der komme fart over feltet i forlystelserne i Bonbonland. Her kan både store og små blive rundtosset i parkens mange forlystelser, som blandt andet byder på Svend Svingarm, Cobratårnet og Vandrotten.

Skovtårnet - Camp Adventure

Skovtårnet - Camp Adventure

I Sydsjælland nær Faxe ligger Skovtårnet - Camp Adventure. Gåturen til tårnet går igennem bøgeskov, hvorefter det 45 meter høje tårn kan bestiges. Fra toppen af Skovtårnet er der en fantastisk 360 graders udsigt over det sydsjællandske landskab.

Nyhavn i København

København

Hold ferie i sommerhus på Sjælland og tag på dagstur til København. Oplev København fra vandsiden med en kanalrundfart, spis frokost i Nyhavn, shop i butikkerne på Strøget, slentre gennem Christianshavns hyggelige gader og besøg fristaden Christiania.

Kronborg Slot

Sjællands slotte

Det bugner med slotte på Sjælland. Her findes både de velkendte slotte som Amalienborg og Rosenborg inde i København. Udenfor København findes både Fredensborg og Eremitageslottet. I Helsingør i Nordsjælland findes også Kronborg Slot.

Lej sommerhus på Sjælland – oplevelser på Danmarks største ø

Du kan vælge mellem mere end 400 sommerhuse til sommerhusudlejning på Sjælland hos DanCenter Sommerhusudlejning. Find blandt andet et stort udvalg af sommerhuse i Nordsjælland, som er et af de mest efterspurgte sommerhusområder på Sjælland. Vælg ankomstdato og se hvad der er ledigt, når du skal af sted.

Sjælland er Danmarks største ø og kan tilbyde noget for enhver smag. Ud over at huse Danmarks hovedstad, København, har Sjælland også en utrolig smuk natur med store skove, bakkede landskaber og fantastiske badestrande. Dertil har øen en lang række hyggelige købstæder med historiske bygninger og et stort antal slotte, herregårde og borge - derfor er det oplagt at finde et sommerhus til leje på Sjælland.

Vi har alt fra store sommerhuse for mange mennesker til mindre og billige sommerhuse til leje på Sjælland.

Sommerhus til ferien i Nordvestsjælland

Lej sommerhus eller feriebolig på Sjælland i Nordvestsjælland i Odsherred, hvor den varierende natur er i fokus. Her finder du bakkede landskaber i vest ud mod Samsø Bælt, fantastiske sandstrande med høje klitter mod nord ud til Hesselø Bugt og frodige fjordlandskaber i øst ud mod Isefjord.

Desuden finder du Sjællands største hedeområde ved Havnsø i bunden af Nekselø Bugt. Søg blandt andet efter sommerhuse ved Rørvig, og Veddinge Bakker, som er nogle af de kendte sommerhusområder. Hos DanCenter Sommerhusudlejning står vi klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige sommerhus til eksempelvis din sommerferie.

Ferie i dejligt sommerhus i Nordøstsjælland

I Nordøstsjælland finder du Danmarks hovedstad, København. Her kan du finde flere seværdigheder og attraktioner, end du kan nå at opleve på en hel ferie. Både nord og syd for København finder du store sommerhusområder ved gode badestrande, blandt andet i Gilleleje, Tisvildeleje, Hornbæk, Liseleje og Rågeleje i Nordsjælland.

Du kan derfor kombinere din ferie i sommerhus med en storbyferie i København. I Nordøstsjælland kan du også opleve de mange kongeslotte og borge, som er blevet opført gennem tiderne af danske konger. Heriblandt Kronborg Slot i Helsingør, hvor Shakespeares skuespil Hamlet har fundet sted.

Ophold i sommerhus i Sydvestsjælland

I Sydvestsjælland finder du en lang række hyggelige byer såsom Slagelse og Skælskør. I Skælskør har du mulighed for at tage på et skøn fjordsejlads, og i byens centrum kan du opleve et af Danmarks mest idylliske, gamle bymiljøer med bindingsværkshuse og gårde med toppede brosten.

I Slagelse kan du tage på shopping i byens hyggelige gågader og indkøbscentre. Område har også en række historiske slotte, borge og herregårde, som du kan opleve i ferien. Lej eksempelvis sommerhus i Karrebæksminde, hvis du vil besøge Sydvestsjælland. Du kan også have base i eksempelvis Marielyst på Falster eller fra et sommerhus på Møn, hvor du hurtigt kan nå seværdighederne i Sydvestsjælland.

Gode badestrande langs kysten på Sjælland

Rundt om på hele Sjælland findes gode badestrande. De mest kendte ligger ud til Kattegat i Nordsjælland, blandt andet ved Hornbæk, Gilleleje og Liseleje. Ved Sjællands vest- og østkyst, hvor vandet er mere roligt, findes de fleste gode strande i bugterne. Blandt andet ved Køge Bugt og Faxe Bugt på østkysten og ved Sejerø Bugt og Musholm Bugt på vestkysten.

Oplevelser på Sjælland – hvad skal du se

Udover at du er tæt på København, når du lejer sommerhus på Sjælland. Så findes der også et stort udvalg af seværdigheder og attraktioner uden for hovedstaden – lige fra forlystelsesparker og kirker til naturområder, slotte og kendte bygninger. Du kan blandt andet sætte kursen mod:

 • Sommerland Sjælland ligger nær Sjællands Odde. Her kan du og familiens yngste sagtens få en dag til at gå i parkens forlystelser og badeland.

 • Bonbon-land ligger nær Holme-Olstrup og byder på sjove forlystelser for hele familien. Her kan du prøve kræfter med Svend Svingarm, Albatrossen, Dragen og mange flere.

 • Roskilde Domkirke byder på fredelige omgivelser og ligger midt i Roskilde.

 • Skovtårnet - Camp Adventure er en af Danmarks nyeste attraktioner. Her kan du gå rundt og rundt og rundt, indtil du når toppen og den fantastiske udsigt.

 • Naturpark Åmosen ligger på Vestsjælland og er en af Danmarks første naturparker. Her kan du vandre rundt i den smukke natur, der strækker sig fra Kalundborg til Store Åmose.

 • Røsnæs Fyr ligger nord for Kalundborg på spidsen af Røsnæs. Her kan du gå ture i den unikke natur.

 • Kronborg i Helsingør, hvor du kan gå i Shakespeares og Hamlets fodspor. Når du befinder dig i Helsingør, kan du også besøge det nye M/S Museet for Søfart, der er designet af den kendte danske tegnestue BIG.
 • Rabat på attraktioner ved leje af sommerhus hos DanCenter

  Lej sommerhus på Sjælland eller et andet sted i Danmark, og få 25% rabat på entrebilletten hos flere populære attraktioner rundt omkring i landet. På listen finder du attraktioner for hele familien - store som små. Se hvilke attraktioner, som du får rabat på hos DanCenter.

  Sommerhusudlejning Sjælland med DanCenter

  Hos DanCenter sommerhusudlejning på Sjælland har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning og et af de største udvalg af sommerhuse - det gælder også billige sommerhuse til leje på Sjælland. Her på siden finder du mere end 400 skønne sommerhuse på Sjælland. Hos DanCenter finder du noget for enhver smag og sommerhuse med plads til hele familien, uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et luksussommerhus eksempelvis med pool. Det er også muligt at finde en deal med last minute-sommerhuse.

  Tag din hund med på ferie i sommerhus

  Tag din firbenede ven med på ferie, når du lejer sommerhus med DanCenter. Hos DanCenter har vi flere sommerhuse til leje, hvor du kan tage op til 2 hunde med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie her.

  Andre sommerhusområder nær Sjælland

  Du kan også udforske andre sommerhusområder end dem på Sjælland. Hos DanCenter udlejer vi sommerhuse i hele landet og Sverige, Norge og Tyskland.

  Syd for Sjælland ligger Møn og Bogø, hvor du blandt andet kan opleve Møns Klint. Eller du kan sætte kursen mod Lolland og Falster. Du kan også krydse Storebælt og holde ferie i sommerhus på Fyn og øerne Ærø og Langeland.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Sjælland

  Danland har 24 feriecentre fordelt over hele landet. Her kan du prøve en lidt anderledes ferieform med et ophold på et af Danland Feriecentre. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning.

  Du kan også leje en ferielejlighed på Sjælland hos et af Danlands feriecentre på Sjælland i Karrebæksminde eller Gilleleje. Danland er en søstervirksomhed til DanCenter og tilbyder ophold i ferielejlighed eller feriehus på Sjælland og i resten af Danmark.

  Feriehus på Sjælland med DanCenter

  Har du et dejligt sommerhus på Sjælland, som du ønsker at udleje? Hos DanCenter står vi klar til at hjælpe med at udleje dit sommerhus. Når du vælger at leje dit sommerhus ud hos DanCenter, får du forskellige fordele.

  På vores hjemmeside kan du blandt andet beregne, hvor meget du ville kunne tjene på at udleje dit sommerhus. Bemærk, at dette kun er vejledende.

  Læs mere om dine fordele ved udlejning af dit sommerhus med Dancenter her.