Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rågeleje - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Rågeleje - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rågeleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Rågeleje - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rågeleje: 4.0 af 5.0 fra 125 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 12 sommerhuse for Rågeleje - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RågelejeHus nr: 33971Rågeleje8 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Klassisk, robust sommerhus i bjælker beliggende på stor grund med gamle træer og tæt randbeplantning ved Rågeleje. Sommerhuset er udstyret med stort badeværelse med spabad og separat bruser. Huset består ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 29424Rågeleje6 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende i åbent område på en lille grund i Rågeleje tæt på naturområde. Huset er opført i 2005 og indeholder bl.a. 3 lyse soveværelser. Huset fremstår lyst med moderne ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 39270Rågeleje6 personer,  104 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Lyst, yderst indbydende og veludstyret sommerhus tæt på den nordsjællandske strandkant og i gåafstand til fiskerlejet i Rågeleje, som gør beliggenheden ideel til spadsereture og cykelture i området. Indretningen ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 6244Rågeleje8 personer,  77 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Moderne og funktionelt sommerhus med spabad og sauna i Rågeleje. Efter en aktiv dag, hvor der kan spilles udendørs bordtennis, bordfodbold eller dart, kan der slappes af i sommerhusets stue med de store ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 26495Rågeleje6 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Huset byder velkommen med sine lyse farver og imødekommende indretning på en helt speciel og livsgivende måde. Få løsnet op i musklerne i husets spabad.Sommerhus i RågelejeHus nr: 70524Rågeleje8 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Spændende aktivitetshus beliggende på stor grund i gåafstand fra den nordsjællandske strandkant. 3 soveværelser, separat gæstetoilet samt stort badeværelse med både spabad og sauna. Huset er lyst og smagsfuldt ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 4101Rågeleje8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende for enden af lukket vej på kuperet grund ved Rågeleje. Sommerhuset har et stort køkken/alrum med spiseplads og stue ud i et. Stor spisebord og køkken med god kontakt til alle i rummet ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 26441Rågeleje6 personer,  114 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,3 km til kyst.Bare 1/2 times kørsel fra København ligger dette stilfulde sommerhus. Få løsnet op i de ømme muskler i huset spabad. Klassiske sommerhuse med et romantisk præg, der komplimenterer området og den omkringliggende ...Sommerhus i RågelejeHus nr: 67778Rågeleje10 personer,  114 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Stort sommerhus med spabad beliggende på lukket vej som munder ud i Kattegat. Sommerhuset er beliggende på stor naturgrund som er meget privat og uden indkig. Via bryggers kommer I til det renoverede køkken, ...

  Se alle huse i området.