Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Kulhuse - ved natur og mellem fjordene

 
Søg område: Kulhuse
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 18 ferieboliger.

Sommerhus i Kulhuse - ved natur og mellem fjordene

Lej sommerhus i Kulhuse - ved Roskilde Fjord, attraktioner og skøn natur

På toppen af halvøen Hornsherred i Nordsjælland ligger Kulhuse mellem Roskilde Fjord og Isefjord. Når du holder ferie i sommerhus i Kulhuse og Nordsjælland, kan du slappe af ved de børnevenlige strande, tage på opdagelse i naturen, kulturen og Danmarkshistorien.

DanCenter står for udlejning af 14 sommerhuse i Kulhuse. Du finder noget for enhver smag, uanset om det er et klassisk sommerhus eller et sommerhus med udsigt til kysten.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Kulhuse:

Læs mere om Kulhuse
Rating af huse for Kulhuse: 3.9 af 5.0 fra 193 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 18 sommerhuse for Kulhuse - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i KulhuseHus nr: 48918Kulhuse4 personer,  62 m²1,9 km til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 45993Kulhuse10 personer,  188 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 94478Kulhuse8 personer,  70 m²180 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 74880Kulhuse7 personer,  93 m²30 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 8145Kulhuse7 personer,  94 m²500 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 9592Kulhuse6 personer,  81 m²10 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 63342Kulhuse9 personer,  126 m²800 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 69322Kulhuse6 personer,  94 m²700 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 33280Kulhuse5 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 9579Kulhuse8 personer,  135 m²600 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 48307Kulhuse6 personer,  113 m²300 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 9661Kulhuse4 personer,  56 m²500 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 54061Kulhuse6 personer,  141 m²50 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 10872Kulhuse5 personer,  60 m²600 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Hold ferie i et Kulhuse sommerhus

  Sommerhusbyen Kulhuse ligger mellem fjordene på toppen af halvøen Hornsherred. Her kan du nyde naturen, områdets dejlige strande og samværet med familie og venner. Sommerhuse ved Kulhuse ligger i et naturskønt område nær Roskilde Fjord og Isefjord.

  I området omkring Kulhuse findes der flere vandre- og cykelruter. Du kan blandt andet køre på opdagelse ved Arresø, der er Danmarks største sø. Her findes der vandreruter rundt om søen.

  Smag på lokalområdet ved at gøre stop ved de mange gårdbutikker og specialbutikker, der findes i Nordsjælland. Flere restauranter har også fokus på lokale og økologiske råvarer. Du finder nemt flere lækkerier som du kan tage med tilbage til sommerhuset.

  Udforsk natur i og omkring Isefjord og Roskilde Fjord

  Om sommeren kan du sejle med færgen M/S Columbus på eventyr til Hundested. Tag bilen med, og kør langs den nordsjællandske kyst igennem Tisvildeleje og Hornbæk til Helsingør og Kronborg. Du kan også tage cyklen med på færgen til Hundested og cykle langs kysten. Lej sommerhus i Kulhuse, eksempelvis et luksus sommerhus, og sæt kursen mod de børnevenlige badestrande ved Kulhuse Strand ud til Roskilde Fjord på den ene side af halvøen Hornsherred og Isefjord på den anden side. Kulhuse Strand ligger lige ved lystbådehavnen.

  Syd for Kulhuse ligger Jægerspris og Jægerspris Slot. I Nordskoven ved Jægerspris stod Danmarks 3 ældste egetræer: Storkeegen Snoegen og Kongeegen. Det er kun Kongeegen, der er tilbage, og den anslås at have en alder på 1500-2000 år. Det gør det til Nordeuropas ældste egetræ.

  I sommerhus i Kulhuse - hvad skal du se

  Den hyggelige ferieby Kulhuse byder på gode indkøbsmuligheder og naturskønne omgivelser ved den mindre lystbådehavn og langs kysterne, hvorfra du har en smuk udsigt. Den nærmeste større by er Frederikssund, som ligger 17 km væk.

  Fra dit sommerhus i Kulhuse kan du nemt komme ud og opleve Nordsjælland. I nærheden kan du blandt andet køre på opdagelse her:

 • Sommerland Sjælland ligger i Nordvestsjælland og byder for forlystelser for hele familien. Der venter vandplaskeri i Den Blå Lagune, Junglesafari i Amazonas og fart i Vildkatten.

 • Helsingør og Kronborg - tag på dagstur til Helsingør og Kronborg Slot. Besøg byens hyggelige gader, M/S Søfartsmuseet eller tag en tur med færgen til svenske Helsingborg.

 • Roskilde - udover den velkendte Roskilde Festival, er byen også kendt for Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseum.

 • Nordsjællands slotte - Sjælland har mange kendte slotte. Her kan du vende snuden mod både Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot med den smukke barokhave ved Hillerød.

 • København - med tog fra Frederikssund kan du stå ved Københavns Hovedbanegård på godt 45 minutter. Her kan du alle nationalklenodierne som Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christiansborg, Christianshavn, Operaen og Kastellet.
 • Oplev hele Sjælland fra et sommerhus i Kulhuse

  Når du holder ferie i sommerhus i Kulhuse, kan du nemt komme rundt på hele Sjælland og til øerne Møn, Falster, herunder Marielyst og Lolland syd for Sjælland.

 • Møn og Møns Klint - kig forbi smukke Møn, der byder på Møns Klint, der er optaget på UNESCOs liste over Verdensarv.

 • BonBonLand - bliv rundtosset i parkens forlystelser. Her kan du prøve kræfter med Vildsvinet, Dragen og Mågeklatterne.

 • Få rabat på attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus i Kulhuse med DanCenter, og få rabat på flere af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

  Læs mere om hvilke attraktioner i Danmark, som du får rabat ved her.

  Sommerhusudlejning i Kulhuse med DanCenter

  Hos DanCenter står vores lokalkontor i Gilleleje for sommerhusudlejning i Kulhuse. Her kan du få svar på dine spørgsmål. Det er også her, du får udleveret nøglen til sommerhuset. DanCenter har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Kulhuse og resten af Danmark, så vi ved lige, hvordan vi hjælper dig bedst muligt.

  I Kulhuse ligger der flere hyggelige sommerhuse med tre soveværelser. Du kan blandt andet leje sommerhus med store vinduespartier og gode muligheder for at nyde udsigten over vandet. På sommerhusets overdækkede terrasse eller i stuen kan du nyde samværet med dine rejsekammerater.

  Andre sommerhusområder nær Kulhuse

  Både danskere og udenlandske turister sætter hvert år kurs mod de danske sommerhusområder. Det er populært at leje sommerhus i Nordsjælland, hvor der findes flere velkendte sommerhusområder.

  Lej sommerhus i Gilleleje eller sæt kursen mod et sommerhus i Tisvildeleje eller Liseleje. Du kan også leje sommerhus i Hornbæk, nær Helsingør og Kronborg eller holde ferie i sommerhus i Vejby Strand.

  I den vestlige del af Nordsjælland findes der også en række sommerhusområder. I Odsherred ved Isefjord kan du holde ferie i sommerhus i Nykøbing Sjælland eller Rørvig. Eller du kan leje sommerhus på Sjællands Odde, hvorfra du nemt kan sejle til Jylland og Aarhus.

  Book ferielejlighed i Kulhuse med Danland Feriecenter

  Danland Feriecenter udlejer ikke ferielejlighed i Kulhuse, men du finder det nærmeste feriecentre i Gilleleje eller Karrebæksminde. Her kan du prøve en anden type feriebolig end sommerhus ved Kulhuse. Danland Feriecenter har 24 feriecentre fordelt over hele Danmark.

  Der findes ikke to ens feriecentre hos Danland. Nogle feriecentre har mange fællesaktiviteter, mens andre har få eller ingen. Hos Danland Feriecenter Karrebæksminde er der ingen fællesaktiviteter. Her bor du i skønne omgivelser når vandet.

  Danland Feriecenter Gilleleje byder på både indendørs og udendørs pool, god beliggenhed nær kysten og fin badestrand samt et udvalg af fællesaktiviteter både udendørs og indendørs.

  Spørgsmål og svar omkring Kulhuse

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter omkring kulhuse?

  Hos DanCenter står vi for udlejning af 14 sommerhuse i Kulhuse. Her finder du noget for enhver smag; uanset om du er til et klassisk sommerhus, et sommerhus med udsigt eller et sommerhus til familien.

  Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, og derfor ved vi lige, hvordan vi bedst hjælper dig med at finde det rette sommerhus til din ferie.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær kulhuse?

  Sommerhusbyen Kulhuse byder på dejlige, børnevenlige strande ved Roskilde Fjord og Isefjord. Her kan du få mange timer til at gå med at gå ture, bygge sandslotte og bade.

  Om sommeren kan du sejle med færgen til Hundested, eller du kan køre på opdagelse i Nordsjælland - se Kongeegen i Nordskoven, besøg Jægerspris, kig nærmere på de nordsjællanske slotte i Fredensborg og Hillerød, besøg Helsingør og Kronbog, bliv rundtosset i forlystelserne i Sommerland Sjælland og aflæg et besøg i København.

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Hos DanCenter kan du leje et sommerhus for en weekend eller en hyggelig miniferie. Du kan dog som minimum leje sommerhuset i 2 nætter. I højsæsonen er der et krav om minimum 5 nætter i de fleste sommerhuse.