Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Liseleje - ved strand, natur og ferieby

 
Søg område: Liseleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 2 ferieboliger.

Sommerhus i Liseleje - ved strand, natur og ferieby

Lej sommerhus i Liseleje

Liseleje er en klassisk ferieby med autentisk charme, der især om sommeren syder af ferieliv og hyggelige oplevelser for hele familien. Ankommer du uden for højsæsonen, kan du læne dig tilbage og nyde roen.

DanCenter har et stort antal sommerhuse i Nordsjælland, og du finder nemt et sommerhus i Liseleje, Gilleleje, Tisvildeleje osv.

Læs mere om Liseleje
Rating af huse for Liseleje: 4.4 af 5.0 fra 42 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 2 sommerhuse for Liseleje - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i LiselejeHus nr: 26690Liseleje4 personer,  66 m²600 m til kyst.Sommerhus i LiselejeHus nr: 56580Liseleje18 personer,  300 m²700 m til kyst.

  Sommerhus Liseleje - hvad skal du se?

  I Nordøstsjælland ligger den hyggelige ferie- og badeby Liseleje ligger idyllisk lige ud til Kattegat. Her finder du en børnevenlig badestrand og charmerende gader med et lille udvalg af spisesteder.

  Når du holder ferie i sommerhus i Liseleje venter der oplevelser for hele familien:

  Der er altså masser at se i sommerhus Liseleje.

  Oplevelser for hele familien nær Liseleje

  Når du lejer sommerhus i Liseleje, ligger hele Sjælland og øens mange attraktioner og seværdigheder for dine fødder. Du kommer nemt rundt på Sjælland og til Sydhavsøerne Lolland, Falster og Møn.

  Der venter oplevelser for hele familien lige fra dyrelivet i Knuthenborg Safaripark og forlystelserne i BonBon-land til historiske og royale slotte som Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot.

  Sjælland byder på flere naturoplevelser for hele familien - store som små. Tag på tur til Møns Klint på Møn, gåture i Tisvilde Hegn, der ligger mellem Liseleje og Tisvildeleje, Gribskov eller ved Arresø, der er Danmarks største sø. Du kan også køre på tur til Helsingør og besøge Kronborg, M/S Museum for Søfart og slentre rundt i byens hyggelige gader.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus i Liseleje med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får bl.a. rabat på entrebilletten til de tre populære forlystelsesparker Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  I nærheden af Liseleje får du rabat på entrebilletten til Vikingeskibsmuseet i Roskilde og Canal Tours i København, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at tage på dagstur til København. Læs mere om, hvilke attraktioner du får rabat hos her.

  Sommerhusudlejning Liseleje med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning Liseleje finder du et fint udvalg af sommerhuse til leje i Liseleje. Vores lokalkontor i Gilleleje står for selve udlejningen af sommerhuse i Liseleje og resten af området i Nordsjælland. Det er også her, at du henter nøglen til dit sommerhus i Liseleje.

  Med mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Liseleje og resten af Danmark i ryggen står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til dine ferieplaner. Du finder nemt et sommerhus i Liseleje eller omkring Liseleje, der passer lige til dine ferieplaner. Uanset om du vil leje et klassisk sommerhus i træ, et sommerhus med havudsigt i Nordsjælland eller et stort sommerhus med plads til hele familien.

  Tag hunden eller kæledyret med på ferie i sommerhus i Liseleje med DanCenter. I de fleste af vores sommerhus er husdyr tilladt, og det er muligt at have op til 2 kæledyr med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyr med i sommerhus her.

  Det er altså et godt alternativ til sommerhus Liseleje.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Liseleje

  Liseleje er en del af et stort sommerhusområde og ferieområde i Nordsjælland, hvor du også finder mange andre populære områder, der er oplagte til en ferie i sommerhus med hele familien.

  Der er mange gode alternativer til et sommerhus i Liseleje. I Nordsjælland kan du også leje sommerhus i Tisvildeleje, Rågeleje, Dronningmølle, Hornbæk, Vejby Strand eller Gilleleje, der alle byder på populære sommerhusområder og dejlige feriebyer. Du kan også søge efter sommerhus i Kulhuse eller Nordvestsjælland, der dækker områder som Nykøbing Sjælland og Sjællands Odde.

  Du kan også drage længere mod syd til Falster eller Møn, som også er oplagte destinationer, når ferien går i sommerhus.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Liseleje

  Hvis du vil på miniferie eller weekendtur til Nordsjælland og gerne vil prøve en anden type feriebolig i Liseleje end sommerhus, kan du se nærmere på vores søstervirksomhed Danland Feriecenter. Danland Feriecenter har ikke ferieboliger i Liseleje, men du kan leje feriebolig i Gilleleje.

  Hos Danland Feriecenter Gilleleje får du adgang til flere forskellige fællesaktiviteter, som du ikke finder, når du lejer sommerhus i Gilleleje. Samtidig ligger feriecentret i Gilleleje nær stranden. Du finder også både udendørs og indendørs pool, legeplads og hoppepude. Læs mere om Danland Feriecenter Gilleleje her. "

  Spørgsmål og svar omkring Liseleje

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Liseleje?

  DanCenter har ganske få sommerhuse i Liseleje. Ved at udvide din søgning til sommerhuse i Nordsjælland, kan du søge mellem mere end 200 sommerhuse hos DanCenter. Her er noget for enhver smag, ligesom du både kan søge blandt sommerhuse ud til Kattegat og ind til Roskilde Fjord og Isefjord.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Liseleje?

  Når du holder ferie i sommerhus i Liseleje, venter der oplevelser for hele familien - både i og nær Liseleje.

  Du kan blandt andet se frem til:

  • Melby Overdrev
  • Liselejelandet
  • Havtyren
  • Liseleje Strand
  • Naturoplevelser ved Tisvilde Hegn
  • Flere aktiviteter i Liseleje i sommermånederne

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Sommerhusudlejning med DanCenter er det rigtige valg; uanset om du skal på weekendtur, miniferie eller på en uge i sommerhus. Du kan også leje sommerhus i flere uger hos DanCenter.

  Der er dog et minimum på 2 nætter, når du lejer sommerhus med DanCenter. Ligesom der kan være et minimum på 5 nætter i højsæsonerne.